Keresés

Részletes keresés

Isthy1 Creative Commons License 16 órája -1 2 3532

Petra a "szikra" :)

Előzmény: Gojira (3484)
Tonio 2.0 Creative Commons License 16 órája -1 0 3531

Azért a top4-ből a svéd a leggyengébb, és őket kaptuk.

És ahogy írod, a németeket is elkerültük.

Előzmény: Ficus Cucis (3530)
Ficus Cucis Creative Commons License 16 órája 0 3 3530

azért szerintem kicsit sántít ez a könnyű ág dolog. az olimpia 1-3-5. helyezettje a túlsó ágon van, a 2-4-6. helyezett pedig a mi águnkon; ez arányos. talán a németek miatt billenhet oda a mérleg, de nincs ordító különbség.

szabopalesz Creative Commons License 17 órája 0 0 3529

Nyilván még többet érne a 4, ha a holland és német valamelyike az ágon lett volna. De egyreszt most mi rendeztünk, nyilván ez kedvező, másrészt jövőre meg ők fognak ketten, majd kedveznek nekik ott. Másrészt 2022-ben a svéd, dán, norvég is a mi agunkon volt és mégse tudott egyik válogatott se 4-be jutni. Szóval a kedvező sorsolással élni is kell.

Egyébként én megkovetem a lányokat, abban hittem hogy a svédeket akár elkaphatjuk. Viszont abban nem hogy ennyire stabilak leszünk meccseken keresztül. Azért várom a következő holland, német meccset is.

Előzmény: Igazság80 (3526)
Gojira Creative Commons License 17 órája -10 0 3527

A svédek romokban.

Igazság80 Creative Commons License 17 órája -1 8 3526

))))     A tények.   Azok.   Nagyon makacs dolgok.))    Pehelykönnyű ez  a csoport persze.))

Csak akkor mégis hogyan kaphattak ki a svédek kétszer is ugyanezen ellenfelek ellen? .))     Igaz a svédeknek nehezebb dolguk volt annyiból hogy az  egyik meccsen mondjuk nem saját magukkal kellett játszaniuk  hanem a magyarokkal.))    

Atom simán  a 4-be jutottunk.   Kicsit (nagyon)  szánni való hogy  ezen némelyek  öröm helyett inkább bosszankodnak és  még képesek akár román szurkolókká is válni.   Nem is értem hogy válhatnak  némelyek ilyenné,   itt íródik előtte a történelem jó oldala,   végre örülhetne  felhőtlenül  a sikernek,  ehelyett  görcsösen próbálja annullálni azt.  Csakhogy  ezt  már nem  lehet.))  Ezt már nem.  Engedd már el ezt a baromságot és  örülj  már  inkább  hogy  van csapatunk !

Vagy ha  ez  ennyire elviselhetetlen akkor  nézzél teniszt.))   Az úgy is szarul megy általában.  

Javaslom békélj meg a kapitánnyal is,  mert  a világon nincs  olyan szövetség  aki  lapátra tenne egy olyan szakvezetőt  aki   egy tizedik tucatcsapatból olyat csinál,  akik már az elődöntőket támadják be. 

Mert itt komolyan  fel van ám készítve a csapat a ellenfélből  is,  olyanokat  nem tudnak megtenni a vetélytársak,  amelyekkel  előtte meccseket nyertek.    És ez már nem először fordul elő.

A taktikai húzásokkal  a stáb gyakorlatilag kifogta a szelet az ellenfél vitorlájából.))

Én meg  gratulálok inkább a csapatnak  a stábbal egyetemben.   És még nincs ennek itt vége, így nincs más hátra mint előre !...  

Előzmény: RnD (3482)
Jajnemar00 Creative Commons License 17 órája -2 1 3525

Tízezrek. ;-) 

Előzmény: RnD (3524)
RnD Creative Commons License 17 órája -5 0 3524

Olvassa azt még valaki?:O

RnD Creative Commons License 17 órája -7 0 3522

"....a 23-as vb-n valahogy nem tudtunk verni egy "so-so montenegrói csapatot"...."

Nyilvánvalóan sokkal motiváltabb voltak tavaly a vb-n, elvégre az egy olimpiára kvalifikáló vb volt. Mi meg éppen ezért be voltunk stresszelve.

Mostanra a stressz eltűnt, Montenegro meg motivációban visszaesett. Egyébként már tavaly decemberben is arról volt szó h a 'montenegrói csapatot lesz a legkönnyebb legyőzni' ergo olyan sokra már tavaly sem tartottuk őket.

A mentális hozzáállás változott meg azóta.

Előzmény: Tonio 2.0 (3513)
Valkov60 Creative Commons License 17 órája 0 0 3521

És Papp Nikinek is,

nagyot megy védekezésben az egész tornán eddig,

Talán  ma gyengébb volt, de a védekezés egyben ma nem volt olyan acélos.

Előzmény: Tonio 2.0 (3499)
van_Persil Creative Commons License 17 órája -16 0 3520

Ugyan "csak" 4 védés volt a neve mellett, de a másik két kimaradt hetesüknélis ö állt a kapuban.

Viszont mi 51-szer löttünk kapura, ök meg csak 37-szer. Óriási különbség.

Előzmény: Omega12 (3505)
bta70 Creative Commons License 17 órája -1 1 3519

Bocs, tévedtem, a svédeket verte. A franciáktól kikapott, de a beszámolók szerint egyáltalán nem játszott alárendelt szerepet.

Előzmény: Tüskewahr (3506)
Tomasz42 Creative Commons License 17 órája 0 2 3518

Korrekt komment, pocsék bíráskodás volt. 

Előzmény: van_Persil (3516)
Tomasz42 Creative Commons License 17 órája 0 0 3517

Igen, őket is ki kellett volna emelni. Azért kb. 80%-ban jól szoktak dolgozni az NS-nél e téren. 

Előzmény: objektív3 (3504)
van_Persil Creative Commons License 17 órája -16 5 3516

Amúgy azt mindenképpen el kell mondani aVámos védelmében, hogy a két rác ma valósággal utazott rá, többször lökték 2 percet+hetest éröen a levegöben vagy húzták hátulról a mezét, a 2 percénél meg vagy az oláhnakis kellett volna 2 percet adniuk, vagy egyiküknek se.

Látsztott rajta, hogy megviselte, ahogy a bírók vele szemben viselkednek. Lehet, hogy jobb lett volna, ha ma többet pihenhet, és helyette a Small Player picit többet játszhat. de ez már történelem, így is hatalmasgyözelem volt, amiböl mindenki kivette a részét.

RnD Creative Commons License 17 órája -3 0 3515

Azon a meccsen a franciák voltak rosszabbak mint általában. Azt te sem gondolod h a néhány nappal ezelőtti FRA-ROU eredménye reálisan adja vissza az erőviszonyokat...?

Tény viszont h a franciák sincsenek most jó formában.

Előzmény: bta70 (3500)
Tonio 2.0 Creative Commons License 17 órája 0 0 3514

Elnézést, közben eltűnt egy komment, amire reagáltam volna.

Tonio 2.0 Creative Commons License 17 órája 0 3 3513

Miért olvasod?

Én viszont kénytelen vagyok, ha reagáltok rá... :)

Szóval, a 23-as vb-n valahogy nem tudtunk verni egy "so-so montenegrói csapatot", a 22-es Eb-n egy horvátot, satöbbi...

Nehéz megkérdőjelezni az előrelépést, főleg hogy magabiztosan vertünk mindenkit.

6 gól volt a legkevesebb, amivel nyertünk, és szerintem eddig minden félidőnket megnyertük.

Nem nagy nehezen, rosszul játszva, szenvedve nyertük a meccseinket, hanem meggyőzően.

Nyilván olyan ihletett játék, mint a svédek ellen, ritkán jön, de egyszerűen jók vagyunk.

Ezt akkor is ugyanígy gondolom, ha ne adj Isten, 4. helyen végzünk.

A hátralévő meccsek persze némileg árnyalhatják a képet, de innentől mi vesztenivalónk van?

Bár jó korban van a csapatunk, van benne potenciál, és most jóval biztatóbb a kép, mint akár csak egy évvel ezelőtt, nyilván meg kell próbálni megragadni, mert nem lehet tudni, mikor lesz újra ilyen jó esélyünk egy éremre.

RnD Creative Commons License 17 órája -8 0 3512

Nem kötöttem én bele semmibe. Írtam h meggyőző fölénnyel vertünk mindenkit.

De ismertjük be h könnyű ellenfeleket kaptunk. A komolyabbak meg nincsenek jó formában. Ez egy olimpia utáni EB, úgy tűnik itt csak a hazai csapat feszül meg, plusz a norvégok.

(Ezért nem érdemes a mostani eredményeket összehasonlítani a korábbi eredményekkel, ugyanezekkel az ellenfelekkel.)

Előzmény: Omega12 (3487)
Gojira Creative Commons License 17 órája -10 2 3511

Az EHF kiemelte Simit. Az többet ér, mint a népsport.

Előzmény: Szula8911 (3508)
bta70 Creative Commons License 17 órája 0 1 3510

A mérkőzés átlagos tempójához képest nagyon korrekt védekezést láthattunk. Ha még azt is hozzávesszük, hogy 10 napon belül ez volt az ötödik, csak gratulálni lehet!

Előzmény: Tonio 2.0 (3499)
Szula8911 Creative Commons License 17 órája 0 2 3508

Így van Grétit és Simit is ki kellett volna emelni ha már Vámos és Lukács ki lett. ki lett. Simi lőtt 3/4-et és adott 4 gólpasszt, Gréti pedig 4/5-öt lőtt.

Előzmény: Tonio 2.0 (3501)
Omega12 Creative Commons License 18 órája 0 1 3507

A franciák nyertek a románok ellen 30-25 arányban. 

Tüskewahr Creative Commons License 18 órája 0 4 3506

Szuper meccs lehetett. Az EHF miért hallgat erről?

Omega12 Creative Commons License 18 órája 0 2 3505

Böde-Bírót én azért nem emelném ki. Volt talán négy védése összesen. Neki a következő három meccsre, ha Golovin nem cserél ezen a poszton, azért jobban fel kell szívnia magát, mert nagyon kell a kapusteljesítmény a következő három meccsre. A franciák a norvégok és a dánok is két kiváló   kapussal rendelkeznek. Valahogy fel kell venni ezen a poszton is velük majd a versenyt, mert enélkül nagyon nehéz lesz. 

Előzmény: Gojira (3498)
objektív3 Creative Commons License 18 órája -4 4 3504

Simont és Mártont is ki lehetett volna emelni, de hát NSO...

Gojira Creative Commons License 18 órája -9 0 3503

Én se akartam kommentálni, végül is semmi jelentősége.

Előzmény: Tonio 2.0 (3501)
Tonio 2.0 Creative Commons License 18 órája 0 2 3502

5 góllal kaptak ki tőlük.

Tonio 2.0 Creative Commons License 18 órája -3 4 3501

Márton jobb volt kb 3-4 kiemeltnél, de mindegy... Végül is mindenkit kiemelhetnénk... Még Vovát is. :)

bta70 Creative Commons License 18 órája -3 0 3500

Ez a román "U23" három nappal ezelőtt 5, azaz öt góllal alázta a világbajnok, olimpiai ezüstérmes franciákat, 🤡!

Előzmény: RnD (3482)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!