azért szerintem kicsit sántít ez a könnyű ág dolog. az olimpia 1-3-5. helyezettje a túlsó ágon van, a 2-4-6. helyezett pedig a mi águnkon; ez arányos. talán a németek miatt billenhet oda a mérleg, de nincs ordító különbség.
Nyilván még többet érne a 4, ha a holland és német valamelyike az ágon lett volna. De egyreszt most mi rendeztünk, nyilván ez kedvező, másrészt jövőre meg ők fognak ketten, majd kedveznek nekik ott. Másrészt 2022-ben a svéd, dán, norvég is a mi agunkon volt és mégse tudott egyik válogatott se 4-be jutni. Szóval a kedvező sorsolással élni is kell.
Egyébként én megkovetem a lányokat, abban hittem hogy a svédeket akár elkaphatjuk. Viszont abban nem hogy ennyire stabilak leszünk meccseken keresztül. Azért várom a következő holland, német meccset is.
)))) A tények. Azok. Nagyon makacs dolgok.)) Pehelykönnyű ez a csoport persze.))
Csak akkor mégis hogyan kaphattak ki a svédek kétszer is ugyanezen ellenfelek ellen? .)) Igaz a svédeknek nehezebb dolguk volt annyiból hogy az egyik meccsen mondjuk nem saját magukkal kellett játszaniuk hanem a magyarokkal.))
Atom simán a 4-be jutottunk. Kicsit (nagyon) szánni való hogy ezen némelyek öröm helyett inkább bosszankodnak és még képesek akár román szurkolókká is válni. Nem is értem hogy válhatnak némelyek ilyenné, itt íródik előtte a történelem jó oldala, végre örülhetne felhőtlenül a sikernek, ehelyett görcsösen próbálja annullálni azt. Csakhogy ezt már nem lehet.)) Ezt már nem. Engedd már el ezt a baromságot és örülj már inkább hogy van csapatunk !
Vagy ha ez ennyire elviselhetetlen akkor nézzél teniszt.)) Az úgy is szarul megy általában.
Javaslom békélj meg a kapitánnyal is, mert a világon nincs olyan szövetség aki lapátra tenne egy olyan szakvezetőt aki egy tizedik tucatcsapatból olyat csinál, akik már az elődöntőket támadják be.
Mert itt komolyan fel van ám készítve a csapat a ellenfélből is, olyanokat nem tudnak megtenni a vetélytársak, amelyekkel előtte meccseket nyertek. És ez már nem először fordul elő.
A taktikai húzásokkal a stáb gyakorlatilag kifogta a szelet az ellenfél vitorlájából.))
Én meg gratulálok inkább a csapatnak a stábbal egyetemben. És még nincs ennek itt vége, így nincs más hátra mint előre !...
"....a 23-as vb-n valahogy nem tudtunk verni egy "so-so montenegrói csapatot"...."
Nyilvánvalóan sokkal motiváltabb voltak tavaly a vb-n, elvégre az egy olimpiára kvalifikáló vb volt. Mi meg éppen ezért be voltunk stresszelve.
Mostanra a stressz eltűnt, Montenegro meg motivációban visszaesett. Egyébként már tavaly decemberben is arról volt szó h a 'montenegrói csapatot lesz a legkönnyebb legyőzni' ergo olyan sokra már tavaly sem tartottuk őket.
Amúgy azt mindenképpen el kell mondani aVámos védelmében, hogy a két rác ma valósággal utazott rá, többször lökték 2 percet+hetest éröen a levegöben vagy húzták hátulról a mezét, a 2 percénél meg vagy az oláhnakis kellett volna 2 percet adniuk, vagy egyiküknek se.
Látsztott rajta, hogy megviselte, ahogy a bírók vele szemben viselkednek. Lehet, hogy jobb lett volna, ha ma többet pihenhet, és helyette a Small Player picit többet játszhat. de ez már történelem, így is hatalmasgyözelem volt, amiböl mindenki kivette a részét.
Azon a meccsen a franciák voltak rosszabbak mint általában. Azt te sem gondolod h a néhány nappal ezelőtti FRA-ROU eredménye reálisan adja vissza az erőviszonyokat...?
Tény viszont h a franciák sincsenek most jó formában.
Én viszont kénytelen vagyok, ha reagáltok rá... :)
Szóval, a 23-as vb-n valahogy nem tudtunk verni egy "so-so montenegrói csapatot", a 22-es Eb-n egy horvátot, satöbbi...
Nehéz megkérdőjelezni az előrelépést, főleg hogy magabiztosan vertünk mindenkit.
6 gól volt a legkevesebb, amivel nyertünk, és szerintem eddig minden félidőnket megnyertük.
Nem nagy nehezen, rosszul játszva, szenvedve nyertük a meccseinket, hanem meggyőzően.
Nyilván olyan ihletett játék, mint a svédek ellen, ritkán jön, de egyszerűen jók vagyunk.
Ezt akkor is ugyanígy gondolom, ha ne adj Isten, 4. helyen végzünk.
A hátralévő meccsek persze némileg árnyalhatják a képet, de innentől mi vesztenivalónk van?
Bár jó korban van a csapatunk, van benne potenciál, és most jóval biztatóbb a kép, mint akár csak egy évvel ezelőtt, nyilván meg kell próbálni megragadni, mert nem lehet tudni, mikor lesz újra ilyen jó esélyünk egy éremre.
Nem kötöttem én bele semmibe. Írtam h meggyőző fölénnyel vertünk mindenkit.
De ismertjük be h könnyű ellenfeleket kaptunk. A komolyabbak meg nincsenek jó formában. Ez egy olimpia utáni EB, úgy tűnik itt csak a hazai csapat feszül meg, plusz a norvégok.
(Ezért nem érdemes a mostani eredményeket összehasonlítani a korábbi eredményekkel, ugyanezekkel az ellenfelekkel.)
A mérkőzés átlagos tempójához képest nagyon korrekt védekezést láthattunk. Ha még azt is hozzávesszük, hogy 10 napon belül ez volt az ötödik, csak gratulálni lehet!
Így van Grétit és Simit is ki kellett volna emelni ha már Vámos és Lukács ki lett. ki lett. Simi lőtt 3/4-et és adott 4 gólpasszt, Gréti pedig 4/5-öt lőtt.
Böde-Bírót én azért nem emelném ki. Volt talán négy védése összesen. Neki a következő három meccsre, ha Golovin nem cserél ezen a poszton, azért jobban fel kell szívnia magát, mert nagyon kell a kapusteljesítmény a következő három meccsre. A franciák a norvégok és a dánok is két kiváló kapussal rendelkeznek. Valahogy fel kell venni ezen a poszton is velük majd a versenyt, mert enélkül nagyon nehéz lesz.