ufo fff...
A szakmám ufo? - és akik szakmaiak, akiket érdekel az ufo? -repcse, csészealj, uso, (turul madár -főnix stbb...) és akik lady lady láda lom, látni akarom, itt az alkalom, ladi ladi lom, látni akarom?
UFOzzuummm... miEeee... Pixi go (goes gost) to Heaven? Pénzért ért? Penmgő, ugy pnegel ahogy a szél (végbél szél finGOD fütyÖl, meg a fütyÖlő fitty firiritty ritty... 1.: 10/18. A KÉP? Ha magyar -magyarok ivadék vagy, akkor te nem egy buta 6ökör marhájuk (hájuk) vagy hanem egy fény madár, és ide oda száll, és sohse lehet meg fogni, befogni 6ökörnek, hanem örök szabag MÁG.-Y-ÁR, aminek nincs ára se párja,7hét országba? Fita, én nemcsak születtek, ami ez állat pára, ára? -valami olyan,hogy nem lehet kimondani, de van benne élni akarat? -jaja de kaja, és van 5 ösztöne? -a hatodik hogy ha lenne, azaz tudatát át, az is automatika? Én nálam már nem számit a taktika tika piszka, piszkafa? Mire képes ez az agy velőt? .lővlét? -fita az a pénz -nem? Na jóreggelt gyerekek, fel ébredtetek,és most keressük, mi is aőt a téveklygőt, ami elveszett, ládd Kelj fel juhász, ne aludáj,elveszett a csengős bárány, Nem aluszom, csak heverek,nem is igaz hogy elveszett, megveszett, kerge birka lett, meg gellerEresek érsek? A kigyófajaik aldfaja fája kajája, teremtjetek jó gyümÖLcsöt csökevények hybridek ridegek (vasabroncsolt paramccsal csalat),jobbágy köcsög barmok, mig léted tart, életed? Zitt a zörgés, főleg a gimibe, a jobb tanuló gyerekek, fita, itt a MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSÉG, mikor elős olsztály első óra, egy nagy szivrohamot kaptam,ami mind a mai napig végig kisért,ér jó pénzért? - Nmost az első tanitó néne, didó vala, meg a másodikosztály osztály főnköm, (fite ima mindenki minden osztályozva (almuk mikiMOjuk juhuk lehettünk? ) vagyunk s van férges alma? -csakaz, belesett a dög,na meg GOD DÖRRR...) )egy didó ember, és most azok mais olyanok? Ládd Gyégyuskaja Kráj Király bébe, aki didó volt? Naz akik az igazi didók,most csak Swédenburgunk urgung bruggunk, leirja hogy ezek semmit nem változnak, mikor a csapó (halál ajtón be,ugy ki leirtem, és pontosan az az ok?) Fita,ezt mielőtt az irásokat,meg Swédembruggün, meg Domrádi Gáborunk...ez az .hogy igaz! 2.: Na vissza, hogy HA MAGYAR OK VAGY, NEKEM NEKED NEKÜNK NINCS OLYAN HOGY HALÁL? Ezt gyakorlatba, Borca néne elment, és láttam, hogy az az igazi Borca néne, aki jó boszorka vala, a harmadik szomszédunk, mig közvetlen megettünk is, egy boszorka, hogt jó, fita mindenki tudta a faluba, és rettegtek,senki nem mert rajtam kivül megmukkani, leirtam, a gyerekek sss...flota itt is most is a pénz nem? -nincss nem többet? -nem mi élet lett?- Urak osztálya beszÉlni pénz beszÉl, jaja pénz ért,ért magyar RULL? Fita, most rögtön te itt más -világ, mert nem a pénz nem? -Urai köcsögére hanem a pénz beszél, magyar RULL? Fita, itt rögtön itt van a dimenzióik mennyeik,meneÜrei fürreli menne manna, égi manna égő manna,tápláld bágyadt rabló pecsenye pacal az hátizáskba, lelküket? Fita, itt kik azok, akik husUK juhus a király áldoznak az URUK ÜR ÜRÜLÉKEINKNEK? Nincsak az ürállomásaikat, mivel etetik,ha nem a népek husa vére verejtéke,mert mi van a husbank, és vérbe? Zna tettükn fel kérdéseket a gimibe,és mikor én mertem megkérdeni,akkor a tanár,ülj le, nem lehet tudni,fiu vagy vagy lány? (a többöiet hallgattak lapultak mint a szar!)Fita,kirugtak minden iskolábull buli ma is?- amit magyarország? Fióta, tote az emlékünk is törölve, amit a nagymamám, első osztály, én ezt nem csinálom, kisfiam, magadnak!!!...tanulj, .s most is az van, akarom tudni akaromtudni...na kirugtak minden KGST iskulábull ls mindenhonnan, ami most a kisunokám, 38 hónap, jár magyar ovodába, de nekem ugyanaz, mint én voltam, ami most mindent ami a kezébe kerül,összetör,és pitipopi..ott kell legyek vele, mindig, mert mi megértjük egymást, Fita, te nem ez a nyuszipuszijuk vagy, hanem most fita, AZ VAN,HOGY AMIBE BELE?- BASZATTUK MAGUNKAT, EBBE AZ KORLÁTOLT ÁLLATI (bikémikalli robotuk)SZECSKÁJUK SZALMA, ALMA? Fitaljál a M:TUDÁT UNKAT, AKARJÁK TÖZZEL VASSAL KIIRTANI, TEHÁT ITT MOST IS,DEBIZON, LÁTOD JÁNUK8:44! -NA A ZUBBONUNK, NUK, AMIT FELVETTEÜNK. AZ MINDEN AMI FOLYADÁK,ANNAK AZ A KAMIKALLI FIZIKAKA MÉRGES KIGYÓ MÉRGE,AMI ELEVE OLYAN,amit most is láttm, mint egy salak hamvashamu égtt égő szén maskarák? -PONTOSAN AZ,AMIT EL KÉPZELETTNEK HITETE AZ ARAMEGDÓZÁS ÉS III . -MOST NUKINUK HABARCSA? Fitra a felete feka kakka,máris is a atomsugárzás? -mind aki kitalálta, beléjük a belükbe? -kell verni? Fita minden ami megtudhasz, a segge luka pu? 3.: Jövök vissza, ládd a testem gyógyulóba Kigyó Gyula meg győgyit,vagy a FÉNYEM A FÉNYÜNK? Legtöbbször csak emlitem az álmom,ami valóság,és most az,hogy mindig szerettem volna talákozni, fita te nem ez a buta oktondi állatuk vagy,akik egymást ritkitják? NÁTOD? -den a másik oldalis oldalbordájuk, bordélycupplerájaik, az? .fita minden pénzért ért? Itt az,amit legutóbb, jogy a PIRAMIS ÉPITÓK paloták meg vannak, csak egy másik dimenzióba, ami most is,vagy egy dögük vagy,vagy tanulsz,ládd ezt hivom MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSÉG ISKOLA KAPUJA,SZÉKELY KAPU? Na fita, itt visszza az ÉLET VIZÉHEZ éhes szomjas IZÉ IZÉ IZÉ ... nagyon röviden tudom csak,és itt te a te fényed vagy,vagy halál adós? -fita itt a adó is az??? Zna most ...nagy nagy kő paloták,fita nem vas, és esetleg azt csak megmukálni? Zna hogy miért van itt ez a fekete feka tócsáAIk, zerintem a vas és avas sok sokk miatt!!! Sóval,most ezek, ebbül ugy hogy lehet következtetni, hogy a PIRAMISOK,nagyon kevés a vas,ami avasodik,és most azt, hogy a piramisokba nappali fény vala! Olyan minta kristály városok,és most az amit az ÉLET VIZE,AZT ELŐ LEHETETT ÁLLITANI, ÉS A TESTÜKET UJJÁ LEHETETT FÜRÖSZTENI, ITT VAN AZ BEMERETIKEZÉS IGAZI MAGYAR RULL JELENTÉSE, ÉS MA IS AZ, JELKÉPESEN!!! Figyejétek meg a FÖRDŐ KULTUSS, LÁSS A LUKÁCS FÜRDŐ,AMIT A TÖRÖK MA IS VALLÁSOS SOS? -SZERTASÁSAIK,DE A VÉBEN FÜRDŐ IS, ÉS MOST EZ AZ FEKETE FEKA SZUTYKUK NUK? -NA MEG A GONDÓZEROZÁS STALINEXOLÁS? Most én bele tudok menni, akik ezt a ÉLET VIZÉT, keverte, és hozta fel a fürdőbe? Sez egészen meg ujjitotta a testüket, Dfita ez talán addig,ming akik ezt a TUDOMÁNYT, KISAJÁTITOTTÁK,VIDA MER A HOGY KI AZ IGAZI DIDÓK, AZT ÓK SEM TUDHATJÁK,AKIK ITT VÁRJÁK A KIRÁLYUK KIROYAL? Na innan, ládd itt mi halandók, ha mindehogy vége meg kell döglenünk, esek soha nem fogják feladni titkukat!!! (ha igen,azt azonnal dematerizánák) Fita, itt kövessed az ajja ajja ajajajajjj...le taposásÓnkat,és a magyarok,most ezt is, hogy igenigen kapcsolátba vagyunk itti testben tudatosan is, a mi hallhatalaninkkal, és nincsak, most itt lett az A NAGY NAGY DURUNGUK, ÉS TÉNEG MINDEN ÉLETET MEG ÉLET JELT, TÖRÖLNI AKARNAK,ÉS UJ VIRUS AIDA AIDÁKÓAKIKKAL AKARNAK KIJÖNNI? FITA AKIK KITALÁLTÁK AZ ÖRDÖGÖD,AZ EGYBEN LÁDD KRISZTUS EGYBEN AZ ANTI KRISTHUS, ILYEN ŐRÖLTSÉGGETEK, LÁDD MOST MIDNEN FEGYEVERÜK,AKI FEGYERT FOG, MINEK? Innennn...nadon fita, nyisd ki a szemed, és ha az a fizikaki, ne higyjetek, sehogy? LÁTNI KÉNE KÉNE? -AHA MINDENEN ÁT LÁTNI,A SZU-LÁPON? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Evoluczió? Sárt evő Eva Luczi jó? -kuszni mászni hason seggen csuszó mászó állat kigyó? Kik? -mik tenysztenek emésztenek bennünket?- TE TENYÉSZ ÁLLAT DE A KIGYÓ A LEG OKOSABB TOKOSABB $$$...KUSS MÁSS $$$... 4. Kávézzuummm... most viz se, csak később,,mert most ettem babot, két kis murkot,és a hasamra hallgatok? Nagyon frontos,és fita, ime szemnek sázjnak ingere, azaz az Égieink, vezérlése hogy a Körpatkómedencénkbe gyülekezünk, és msot mi lett? Mig nem volt meg ez a lehetőség, addig is a benső szikra-embergyerek, tudtunk az Égienkkel is,meg most azok akik a HUN GOD-RA, HALLGATUNK, ami azonnal, egyhuron pendülünk? Itt az hogy nem beszélnek hozzánk, mert levettük a szemünket az Égről, Égieinról, azóta vesztünk pusztulunk? Na fita,hogy az hogy halál vallás adó,hall áll, valllás adóik, ami most csak nagyon higan akarok izé... fita a fény az folyó? Vegyük az anyamajom vagy apamajom mesét,s az humanodi majom eltünikj, de most az az minden am hit -vallás alapu? - az vakitás! Ime a hamu (szilver hátu gorilla mak mak mak...MA KING, making money? Csak egy apapmajom a szószéken, vagy a gané dombokon,kopnyák hegyei, és seki más, nem makoghat? -Illetve a gorilla apamajmot,és ha eltveszted, nem az hngja viszhangzik brenend, rögtön kiszakitá a szived? -a szived megszakadt? Most figyeljuk meg ezek meg jelenését, és itt most 9.6 billó majom makodhat, nem!!! CSAK EGY, ÉS AZT UTÁNOZHATJA MINDEN SZUKAMAJOM, NA MOST ONNAN MINDENKI AZ APAMAJOM ANALA, KLOÁKÁJA KAJA? Monduk,a vallások tüzzel vassal ránk verése,Isten verése mert mi nemvagyunk vallássak szarszagod,,hanem magunknak vagyunk, mindenki ugy magának,mint édes testvérkéinek,ami nélkül mi lenne? Most nagyott ugrok, és hogy CSAK EGYISTEN VAN,AZ PÉNZ? -AMI EDDIG NEM VOLT, LE$$$... 5.: Zitt hogy hogy hogy... nincsak hogy nem lehet senki RAJTUK? -KIVÜL ÉS ŐK SEM TUDNAK SEMMIRŐL -SENKIRŐL,most fita, azaz hogy ez, egy olyan,hogy sose volt le$$$... hecc... most innen az $$$...csak sima sss... ess ess...Zitt megemlitem, a magnes golyó magnes -elektromos terét, ami most egyben olyan is hogy purgatória debizon ria ria riadalom,és akik már salakká váltak, (na az a gömbitt van) ládd 1986 Sziveszter, akkor mint egy hópehely, most tudom,az egy hamu pehely volt, kiszakadva a föld anyagából, hallatlan le irhatatlan jó érzés, ládd megnyerted a teli találatot, és minden azt hiszed a tied lett, jaja itt akik már az anyagi létráikon,azok ténleg a mennyükbe menüük vannak? Na most azok iratok,rendkivül frontos lenne a gyerekéinknek, mert ha mert ha hallanod se lehet a HUN GOD, hangod,ami az van,ha te magyarok ivadéka vagy ivadáka vagy? De a hallással kezdődik,minden,és azzal a látás és mindent a hangodra van! Ezt olvasod, na az is hang és fény,látod? Zna most,ha figyeltek, keressétek előbb Istenetek? -irásait, és böngÉSSZÉTEK,ESZITEK, FÉNY,VAGY MOST mert hogy az ami tegnapra a fekete feka szutyok, az itt minden, és midnen ami amihez hozzá ér, mnt gondolát is, ami most azon nem lehet keresztül látni, és mint...1986 Szilveszter, ahova mint hamupehely leszálltam, az az a feka feketet szutyók,ami annak a korma belleszi magát mindenedbe,mi az, ha nem a gondolátod, de ezek JANUK8:44! -NEM IS GONDOLKODNAK! De letudom irni, ládd Whitley Stréber, őszinte vala,de azokután hogy Jésus meghalt, fita nincs olyan, de most ha csak egy angyaluk,vagy most itt vannak a szürkék meg kékek meg a többieik... 6.: Most tegnap meg ma,hogy hogy lehet az, hogy csak a roncsolt roncssa paranccsal Uralkodók vannak,hogy hogy senki nem jött, meg jön ide be? Fita, na röviditek,az hogy az itti kurományaik, az hogy bukott angyalok, nem kifejezés, hanem az feketefeka káli al kémia? -na az minden itt kurományunknak, defita,ezek semmit de semmit nem hallanak, meg nem is tudnak magukról sem,ezt a BbLia nekik beszélni falra róka? -okádat? Na most,itt ez egyetlen kiut,felvenni a kapcsolatunket megtalálni az Égieinket, ami most tegnapra,de ufo vagyok, és most bele akartam nézni a kürtőbe, és nem lehet! Ezt ugy, hogy ahogy ezek teljesen csak megakarnák szabaditan maguk át,a NUKINUKINUKAIKKAL? Zitt azokkal,akket el tudtak hitetni, meg drága pénzen,gondoljunk csak bele,ennek van már értelme értelmezése, és véren, vásárolltata tok? Nincs tata nincs mama,na most a szüz mama,az esetleg akik...szellem -lelki testvérek, és most előbb...Fita, olyan nincs hogy egy pinalátra te megállsz,hogy ha nem tudsz valamit,na ha lemondtál rólla, a tá lukba vagy,kecske gidájuk gulálszta? Jaja nem nyomom mint süket a vakajtót, ezt a felesÉgem, annál rosszabb nincs? Jaja most látom,hogy olyat hogy bármit tudnék adni a fényemen kivül, lehetetlen, ládd a fiaimnak is, csak örök élet van,de azt nem tudom megmutatni, neked magadnak kell meg tudni, és fita,én itt a betoppanásom ÉL TETŐ, egy pillanatrr nem feledtem, és az hogy itt össze tudtunk -tudunk jönni, ez Isten csoda! Fita, iitt az a fekete feka ...ezt ugy hogy ez egy olyan sötét valami, amit nem lehet, jajaj gondodolni se, azonnal a fa feláll, az ész megáll? Nincsak ezek akik mi tudunk, és mi általunk van minden pénz? Hogy te mástól várhatsz valamit,ha nincs fénye,pénze? -sss... visisss... Innenn... na megint nem tudtam, na hogy az hogy GLÓRIA, mikor vannak a képeken,hogy egy kör aura,na az van talán a legközelebb ehez a a aaa... itt nincs élet,na most minden ami Jézus jelenések, itt van felettünk,a fejünk felett, és onnan, csak azokhoz jönnek, akik nem ájultak el eget földet pusztitó domsday gépezeteikról, a kiválasztotAIktul, meg a kiváltseggecskéiktül? Fita, talán csak a huson kivül,ládd itt jöttek le, és meg akarják baxni őket partiba,ami megint, az övékét? ...nincsak,itt az hogy mikor az angaok UK, Elfoglalják Washington, egy hurikán végez velük, most kik okozták a hurikant? ...Ancient Aliens: Origins S1 I E2 Ancient Close Encaunters DVR - HISTHO ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Evoluczió? Sárt evő Eva Luczi jó? -kuszni mászni hason seggen csuszó mászó állat kigyó? Kik? -mik tenysztenek emésztenek bennünket?- TE TENYÉSZ ÁLLAT DE A KIGYÓ A LEG OKOSABB TOKOSABB $$$...KUSS MÁSS $$$... 1.: 10/17. A KÉP? -Azonnal két részes álmom vala, az egyik hogy FÉLJÉTEK FÉKELJETEK AZ ISTENT, JÁT-SZÁTOK TÁTOG, ÉS IMÁDJÁTOK, ÉS NEKI ADJATOK MINDEN DICSŐSSÉGET, (SEGGET) MERT EL JÖTT AZ Ő ŐK ITÉLETEÉNEK ÓRÁJA? Abszolut egy olyan GOD? -ami nincs, és itt akik megette vannak, azok A KÉJPEDOFEKÁIK ÉS KÉJ SZADISTA DÖGJEIK, KUTYÁJAIK, ÉS NINCS MEGETTE SEMMI, ÉS AZOKAT SEMMITÁK ÉS SMYTHA CIRKÖLŐK? JAJA A AZ ÖRÖK GYŐZTES SEREGEK, ÉS KIRÁLYI POPSÁG, SZENT NEMZETTSEGGEK!!! Fitelljetek most is, hason faxon csusznom másznom kell,mert hanggal, magyar RULL beszÉlek,beszÉddel, megbántom őőket, tupasz mert magyar RULL, FITA ITT A GOD, GOD (GOLD) AZ ÜR, ÉS ÉS AZ AZZAL TEREMTETTE ISTEN A VILÁGOD GOD PÓNI UFO? VAGY ARANY BORNYU ÜSZŐ? Ezt most ugy jöttem idebe, kimondottan a MAGYAR OK CSALÁDÁIMHOZ, és meg $$$...mukkanhatok? -s amiket leirtam és mndet eddig TÖRÖLIK? Fita, előszőr találkozok ugy 3 -4 éves koromba a hátsó szomszéd házba Bertiáékkel,(de nekik is meg van tiltva,hogy beszéljenek velem) és anyum egy órát vert beáztatitt kötéllel,az egész falu láttára hallatára, és nem beszélhetek és beszelhetnek hozzám a gyerekek? -nem mehetek ki az udvarról, na most olyan gyülölet volt a szüleim közt, meg a fqlusiak,akik vallásosak valának,meg párt tagok! (azok ma is egyek jaja a husutok, mire való? -tre haszon állat)Na fita, most a második álmom, hogy minden az am ITT MÁSVILÁG? -az nem a te VILÁGOD GOD? HANGOD DE SEJTELMED SEM LEHET, ÉS NEM IS ÁL MÓDOZHATOD SEJT HETED? Most fita, tegnap este, hogy lecsukom a szemeim, még nem alszok, közel se, egy fekete lepel, és a karommal ha megérintem, eltünik, de vissza tudtam csinálni, tehát itt sokkal többről lehetne szó, mnt kuszni mászni az FÖLDES URAINK GONDOLÁTTÁRA IS, AMI FITELJATOK, MINDEN AMI TEMTPLOPOK OSZTOK ZENE, ÉNEK,DICSÉRD AZ URAT ÉN LELKEM? -NNICS OLYAN FOG ALMÁTOK $$$... 2.: Vak vezeti a világtalant, fita itt az hogy szellem mi? -és hogy világ? -nincsak egy szenes fatuskó egy rozsda marta vasaló? -esetleg? Fita, EZEK A DÖGÖK AKIK EMBER EVŐK? JÁNUK8:44! -FITELJAD, AZ AZ OTROMBASÁGOD ÉS MINDENKI A 9.6 BILLI TORKOS LENYELI, AMI MOST SZÓL SZÓVAL HOGY BÁNTALAK MEG HOGY MAGYAR OK VAGYOK? Fita itt azok a kiirtandók, gyerekek, és EMLÉKÜNK, ÜNK,VAGY ÜK, A NAGYCSÁGOD URAINK, nyaktekerÉSZetimelfekvencetek nem vicket, ami hogy lehetséges, ugyanolyan sárbura mint mi, hogy lehet hogy pedőfekáznak baxnak bennünket, hallom halomszámra, szaporitják a nemes nyemec vérüket? FITA ITT A TENYÉSZ ÉSZ? - BIKÁIK? ARANYÜSZŐBORNYUK -BIKA ARANY VÁR? Nincsak az arany több százszorsa az eredeti ...csak munka érték van! Fita, a fiam, rémálmon vala, na az ördögök...nem merte megmondani, hogy akkor hétfőn, egyszrüen amihez hasonlit, az Exorzis filmekhez, és onnan csütörtökig kinlódtam de olyan,nem kivánom senkinek, .és és közbe leadtam 178 -158 és ami olyan 10Kiló méter, és most kezdek visszajönni? Fita, tegnap hogy én ennek a ÉLET TÓ? -na az amit fekete aranynak mondanak, jaja mi lehet a nyersolal-kőolaj -gázolaj .petrő, meg a éghető robbanó gázos folyadékok,ami ITT MINDEN!!!- AL KÉMIA! KÉMIÁZÁS FIZIKÁZÁS? FAK FIKÁZÁS Zitt az hogy itt ami a teretmenüik, A LEGJOBB FALAT AZ URÉ? -FITA, AZ TE VAGY!!! - HÁTIZÁSKUKBA PACALUK KUKTA, SZENT STEFANUK UTÁN, LEÖLIK KIIRTJÁK VALALGASZARTA A MAGYAR SZÜLŐKET,KEGYETLENÜL, A HORR HARAMIA BANKDÁIK, ÉS MOST AZ HOGY NYEMEC. HA MEGSZÓLALTÁL MAGYARUL, FITA ELÖZÖNLIK RÖGTÖN AZ ORSZÁGUKAT IDEGÉNEKKEL? MA IS HA TUD MAGYARUL, CSAK ŐK??? SZENT ISVÁNUK A CORONA ORSZAGA, KÉT FELÜL ANGYAL, KÖZEPIBE KOTLŐS TOJÁSÁR? TÖBBET MINDEN NAGY VÁSÁR? HELL SENKI $$$... 3.: Most az első pinalát után, az álmom,hogy hol voltam, mert az is itt van? Itt azonnal, hogy akik FÉNYESEK NINT A NAP, azok világa is itt van, most... ezt rögtön, hogy az a világ az fénybe, meg fényből? -van, ládd ahogy most ébren, tehát az a tudatom is meg van, találkoztam az Égienkkel TULRULL TURULL MADARAINKKAL, NEMRÉG HA EZT LEIRTAM TÖRÖLTEK AKIK CSAK ŐŐK KIRÁLYI POPSÁG ÉS SZENT NYEMEC NEMES KÖRÖZÖTT NEMZETT ZETORRR LÁNC BULLDOG SEGGEK, MILYAN NAGY A LUK, LUDÖRGŐJE,$$$... A FALU, VÁROS BIKAJA, A HÉT SOVÁNY BIKA, FITA A 666... CSAKRA CSUKRA, MEGESZI A HÉT KÖVÉRÉT? PÉN ZZZ... ÉRTÉK? -$$$... SISTERGÁGÉSA $$$... Fita, magátül begyulad, mi marad? -kamatos kamat? -természetbe pu? Zna vissza Cheneiékhez, fita egymást közt osztoznak, pl.ma ha megszerzik az ukrán teret,azzal a nagy Medvét is, vagy iránt, azzal kinát, többek közt a több ládd india,az Commenwellt bandáik? Na akkor leirtem hogy egy hidon felefele, van egy ÜRVÁROS, ami itt van, és most ha nincs anyagi megélhetési gondod? -van olyan, igen mint gondoltok.hogy a beadás -adó,kinek minek? Na fita, itt vannak a KIRÁLYSÁGUK UK??? -és most ha jönne a KIRLÁYOK KIRÁLYA RÁJA? -FITELJAD, AZ TELLJESEN MOST GÉPAGYUK FO$$$... LEHETSZ CSAK, ÉS EDDIG IS, EZ AZ AGY??? FITALJAL, vegyük a választást, most miden állampolgárnak önmagával önmagába is teljes Tejes ut, minden benne!!! Ez az. amiért te is csak UFO-k lehetsz, mert ami van, hogy te ha magyarok vagy te örök egész vagy, most FENT VAGYUNK.ahol a part szakad? Na du-esetleg, ami most EZ NINCS BENNE A SEMMIBE? -EGY PISZOK $$$... GONDOLKOZZUNK, EGY PAPIRA RÁ VANNAK IRVA SZÁMOK, ÉS TE KI VAGY SZÁMOLVA, TE VAGY A HUNYÓ? Zna az hogy AURA? -MEG HONNAN VANNAK A FÉNYJÉZUS INRI (FITA, ZERINTEM ŐGÖRÖK (bizánci) KARA NÉV) DE HA FÉNY? FÉNY FÉNY... Innennn...Fita, ha ezek az időDET GOD = GIVER OF DEAT? -JAJA DEDY DEAD VAGY? - meg forditották, most lemaradtak, miről? Minden lehet, de nem mjnden hasnyál, gyoMor NOMOR NŐ MŐR NO NYOMOR sav, okádok, hányok, hányadék? ...https://www.coasttocoastam.com/ fita, nincs halá, na most az akinek nincs fénye, tudhatná? Ma reggel,a fiaim, jó reggelet apád, jó reggelt, ugy áljáll hozzá, csak ÖRÖK ÉLET VAN, ÉS AZT CSAK TE TUDHATOD MEG!!! 666... cssakra csukra, azaz ha xexet teljesen ki lehet kapcsolni, be? -akkor hogy látod anyádat? -a rézz rázz angyalod? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Minden a-kémia mi, fizika kaka fo$$$... mázga kalamajka fekete de fekete kaka -fo$$$.. foss... fosató? Fekete (black) mágia gyia paci pacal az oltÁrAIkon, kon koncol (koncosok) termékeik? 4.: Kávézzuummm... lehet még megkóstolom, de viz, hova visz? Zitt, hogy ami itt is megy? -cseresznye? -ez reggeltől estig, éjjel nappal, a porondon vala,de csak apumékkal,és itt szintén, akik had beszÉljen, ha nem bánt senkit, nincsak aki mégis, az egy veszett kutya, és ha megállsz előtte, te is megveszel,és ezt apum,hadd a veszett kutya veszett kutyára talál? Zna ez az, hogy azt hogy mikor emlegettem, hogy az álmom, összejön ezzel, az az hogy azzal a szememmel,minden anyagba bel tudok menni, na benne vagyok, de nem ugy benne, hogy hozzá tudok nyuni...emlékeztek, Lulu, ahogy meg beszéltük högy aki előbb meghal, az jelt ad magáról,és olyan egy héten belül,találkoztunk, és mehettem oda ahova ment, csak semmihez nem lehet hozzá érnem! Na az a liliputi világ? Most kérdem, te ezzel a kémiafizikAI szemeddel, mt látsz, láthatsz, hatsz? Zitt hogy vak vezeti a világtalant, ami ez egy nagyon sötét buta állat állományuk, na most az hogy arany bornyu -bika -város? -rögtöh láthatNUK ez egy robotika kaka fo$$$... Fita, a pénz az teljesen nem csak sivatagiak $$$...hanem semmivé vállás vallás? Na a PÉN-GOD, AZ LEHET CSAK A HANGOD, és most fita,itt most minden semmvé... amit a Visszahivónak hivtam, elleinte, ami vissza az eredeti kristály váza anyagokhoz! Na most van az éjjeli látó, és azzal lehet a hőt hit hő? -látni, ami itt valóban az alap állás, hogy itt KIGYÓK MÉRGE márgamárka mark ,és most olyan katyvas van, kolyvalékok, ami az ami fekete de fekete, itt a Bblia,ha látnátok, hogy milyen fekete a fekete kotyvalékAIk, akkor mi lenne? Na én ezt, nem tudtam a szüelmen (de ők is látók ufo-k, a két fiam,s kisunonám) kivül,beszélni,senkivel,és ők tudták mit beszélek,ládd ha a MTK törvénye, nincs olyan,mert minden benneünk van,mint nap s világosáGOD a ahanGOD deerüt teremt, KEZET NEM EMELESZ SENKIRE,KÁRT NEM TESZEL SEMMI?-BE, (ITELJAL A PÉNZ NEM IMÁDATA ÉS IMÁDD!!! -ÉS NEM IS TUDSZ, HA MÉGIS FIZETSZ!!! Itt csak KÁR VALLÁS,ÉS BÜN TETŐK BANKÁROK VANNAK, és bidi bankáik? Itt csak PÉN GOD, KIN GOD VAN, ÉS MIDNENKI HALÁLRA MARK MART MÉRGEZETT,amit láttam,azokat kat kellen most csokorba formálnom? Na az hogy a KÉNKÖVES TÓ TÖK? -MINDEN ITT AL, azaz az al? -magyarul és kémia,az mindennek a tóiknak is az egy tava, és olyan fekete mázga,NA MOST,NEM LEHET SE BELE,, SE ÁT LÁTNI RAJTA,AMI MI MAGYAROK UFO-k,NEMCSAK TUL KERESZT? Na pontosan látjuk a keletkezését, és ennek nincs, ami ahol a vég ott a kezdet, és itt az, hogy ez egy magára hagyatott pokol tó -tüz, emésztó tüze, ami minden ami a fekete üszög, bün gondolát is,mi látunk?- az nincs eleve! 5.: Fita, az ami ufo? -az egy olyan csoda valami,ami most azzal,mindent,mindent kivétel nélkül, teljesen bele? -meg át tudunk ugy látni,hogy benne van a magja? - és a mozgaTOja? Ezt nem lehet, még a kis magcsaládommal sem beszélgetni, sőt,ha van valami nyomás, akkor mérgesek lesznek, és itt hogy fogom őket, elérni, mert amit mondogatok,én talákoztam a mi Égieinkkel,na TULRULL TURULL NAPMADARAINKKAL, ÉS PITI, TE IS KATONA VAGY, ami fita,erről is, hogy csak ÖNKÉPZÉS? - VAN, ÉS CSAK ÖNKÉNTESSÉG, ÉS EZ MOST, VÉGRE,KIHUZOTT A CSÁVÁBÓL,MERT ITT CSAK KINLSZTÁS (az az öröm,de kin kinod is leled) VAN, ÉS A KINOKAT NEKED KELL,MEGTANULNI ELVISELNI,ÉS HOGY NEKEM, NINCS HALÁL!!! FITA,ITT MÉG AZ A TUDÁT SINCS!!! Na amiket leirtam, azt egy olyan magyar gyerek,akinek itt nincs helle,és most az amit leirtam,minden magyar gyereknek,hogy ne hagyd el magad, és ne add el!!! Nincsak ez a valóság, és az az hogy itt csak roncs bukott angyalok -őrdögök-démoon NUK? Nincsak, most eész éjjel, betudtam hatolni ennek az ÉLET TAVÁBA HALÁL? A követkecő a hellzet, menj be a mennyedbe, az a fény és most ennek a vasgömnek a magmája magnetikus terei! Hogy az angyalok, na azok kimondottan, csak a fémekkel, meg magnes terek, és itt azok vannak miden rosta megett! -a férgesek bele,hulllanak a tisztitó tüzek? Erős olyan van az agyamba, hogy tompa? Van egy olyan összefüggés, ami miért kell meghalni, és most feltámadni, ami teljesen olyan gyagyaság,ami most az is,akik látni akarnék, azaz mondom, az álom szemmemel, mindent megtudhatok és láthatok, a kettő nincs egyik nélkül? 6.: Ezeket mind, akik benne vannak a fénybe, azok meg tudnátok látni, és most ugy hogy ezzel a tudással, fita,ezek nemhogy nem tudnak semmit, na mi mosgatja őket, meg az egész fekete tó, ami olyan, hogy ha csak a szaga, ládd ezt gondolni kellene, .s most azonnal hogy $$$...nem sivatag,hane most csak ennek kristály szerkezete, ami olyam hogy bent vagy egy tóba, és az átlátszó, de van benne feketeség! -és csak a fényt...lehet látni, és oda tisztula meg? Fita,szerintema tiszta köveknek kristályoknak (prizma) nincs magnes ereje,vonzalma, és itt most az azzal, megfogtak mindent mindenkit, kid? Na most apuénk, becsngettek, és ha te elhagyod a gyerekéidet, talán azok a lebukók (angyal analok) és itt most azt hogy ne hagyd el, lehet parancsal parncs csal, ami ha van fényed,hogy valaki parancsal csaló,fita ez a félre (baxás) és a követekezméye az lenne, hogy ládd az kosatya végül és béget, és krekeg, és a fiát, fel támpasztotta? (FITA, EZ CSAK ROM ROMBA TÖKÖLŐK,ÉS MOR MORA DÖGÖLŐK DÖGLŐDÉSE?) Nincsa nálunk, végl is az apa fia,egymásra találtak? Fita, a nőnek, és gyerekének, nincs büne? -ez Mária kurtusbank, de apa nélkül? Itt vissza Nimród apunk, gyerek szülei nélkül, itt gondoljuk, hogy ez s eennek a keletkezése, hogy miért jöttek létre a kigyók, reptilla hüllő fajzataik? Itt olyan hogy magyar ok családok, az emlékük $$$...fita, a pénz nem, az teljesen dematerizállódás, (látod egy feneketlen gödörrrr...) hogy sivatag? -na az teljesen megszünteti azt a FEKETE DE FEKETE SZUTYKUKAT, AMIBE NINCS ÉLET, AZAZ JÁNUK8:44! FITA ITT CSAK ANNAK A PROGRAMJA FOLYÓJA VAN, ÉS SENKI, MOST SEHOGY MERT KÉPTELEN GONDOLKODNI, AMI AZONNAL A LÉT ÉS ÁLOM, HALLOM DE A HALÁLOM? -UTÁN TÁN? Innenn...közel se tudtam ugy lerini, mert ami nincs...most a fiaim is, tudod mit apám, nincs pénz! Naz most az, hogy mégis az hogy ezt, jóra, fita itt csak a mérges kigyó überacca alma, álma? ...The First Complete Map of an Animal's Brain Marks a New Age Neuroscience... ...How Neuralink Dreamt of merging Brain end Machin...? -ufo? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Minden a-kámia mi, fizika kaka fo$$$... mázga kalamjaka fekete de fekete kaka -fo$$$.. foss... fosató? Fkete balck mágia gyia paci pacal az oltÁrAIkon, kon koncol (koncosok) termékeik? 1.: 10/16. A KÉP? -nagyon éles álmom vala, ami próbáljuk meg figyelni magunkat, ami most ezt erre hogy nem tudott rá jönni, az egekbe hágok, elől az utra superb kiválasztott BANKDAIK? Fita, itt vak vezetheti meg csak a viágtalanok, azaz itt mnden al? -Fita, most ennek? -vannak mágnes terei ami a magma egy vasgolyó az köpontja,ezt ugy, hogy akik ma ennek a térnek, fiteljal,Istenek a magnes mezőkből,és mindent ami most bele akarok látni a kotyvaékukba boszorkana konyha és al kémisték főztje meg ki sütötte e NUKINUK? -az azonnal, törölve lették az ADÓS APOS KÖNY-VÁÁÁ... ZÁRD SZÁMADÁS? Sóval, na most ami történt velem,hogy az elmult vsasárnap, a felesÉgem nagyon finom halat sütött bő olajban neg a hal zsirja zaftja amit végül is bevalottam. hogy kanállal kanalaztam (al kémia) a hal zsirját meg az olajat, na most majonézből, amit csinált köritést,és rá ettem másfél dobozo cukros buza kokca itt sérial, na meg legalább 1/4 -liter tejsznint, nem half & hlaf, hanem tiszta tejszint, és kész? Olyan 90 %ban, vegetáriánus valék, azért mentem le 178 -158, rövid időn belül, de jól éreztem magam csak a zsebpénz lenne több? Fita az irataimat akarném ugy,hogy a gyerekéinknek, unokáinknak is meg maradjon, ládd nekik a szent irataiak, de olyan dögletes bárgyuság, ami sose volt lesss...jaja $$$.. Fita, a PÉNzükkel, mindent csak!- dematarizálni tudnak,na ezek robotok csak!!! Minden ami az hogy vallás sos $$$... Most itt, az ami a horr...harmadi templomuk lenne, na minden a magma központukbull... vita az egy olya templom, aminek a matamatikai titkAIt itt,csak a ROBTUK ROBOTA AIDA RACCA BOTKORMÁNYAIK és itt akik bedültek, lefeködtek velük, azok fél emberek voit? -voltak? 2.: Ami még eddig nekem ilyan sulyos sav tultengésem nem volt,és ki akartam éhezni,a felesÉgem hozta a rizsát, tegyél a gyomrodba, na csak csütörtökön,és majnem bele döglöttem,de most finom barna rizsát főzött, ettem beleőle,azonnal jobb lett,de a zöldség lét,reggelire nem hagyom abba,ami a narancs meg a az alma,megint kivágta a taccsot, ugyhogy most azt eszel,amt adok, s tessék a főt hust is megenni,és most kotorászta kukás dobozokat, megetted? Fita, ez ÓRIHÁS KERÉK, MENJÜNK RAJTA MÉG 2 FRNT CUPPAN? Fita, ezek robot gépezetek (csak az őők kurománuk, ők nem félnek, meg a bürökbe? -fita itt aleghübb zsidók és két részre van osztva, teista és a teiste, tehát csak származás sszámiTANA, te nem vagy? -leirtak?) és ha NAGY UKRA UKRÁNUK NUKINUK CSAK UGRABUGRA?- hagyjuk őket, ezek minden ODA ÓDA, HOGY UJBŐL KEZDENEK,NA EZEK HELLE A MAGMA!!! OTT VAN EGY TEMTLOM UK? Most csak az, hogy az egy olyan, mint egy SILYKON KRISTÁLY ( ÁT LÁTHATÓ) DE TÖLCSÉRES, ITT A LŐHERE,DE 4 LEVELES,NA AZ LENNE A HOROG KESZT, APUÉNK, MOST, NEM! Na most ez men az első utazásaim,te is tudsz,és az hogy AMIT ÉN MEGETTEM, MEGTETTEM AZ TE IS,na most magadnak kell ami magamra magomra lellek, amihez EZ AZ KSZÖRNYEZET KELL!!! -ime,te nem tudod hogy mit jelentHett az hogy HA NEM BÁNT SENKIT, FITA ITT KATONA ÉS ÉL TETŐK? TE MEG ÉN ÖRÖK MAGOKMAKOK MAK MAK MA KING,KIN GOD? -MAKING MONEY? OLYAN NINCS HOGY NEKEM NEKED NEKÜNK, VALAMI, FITELJUNK, MINDENT A HIT VALLÁS VALATÁS (DE BEADÁS ÁS ADÓ BE VALLÁS, ÉS ITT MINDENKI BÜDÖS MEG BÜNÖS???) AZ A VALLAGOD, ÉS ABBA VETI EL A MAGJÁT, ÉS LETTÉL VALLAGUK!!! VALETOD? Most ne hagyjam ki,ha már emlékszel,itt az van hogy akik eleve az őők maguk,azok csak övön aluli luliik? Jaja akiket teremtettek,és annak van egy KKRONÁJA-FITYMA FÁJA, FAJA,NA AZOK MA IS TISZTA FAJOK,MERT BOSS ... BAXHATOD 666... NA AZ ÁLLATOK OKOSABBAK KÉT LÁBU ROBOTAIKNÁL, nincsak azok ugy hogy ha nem tudlak megbaxni ÓLTÁROZNI BE OLTANI? -xexölni,akor kiirtalak,ming itt a lebukók ládd minden ami hit és vallás és vala valla GOD? -TÁROGATOD TÁTOGTATOD SZELLŐZTETED PU? 3.: Na most az hogy ha te megtudod figyelni magad,most itt is MINDEN ÁLOM,A SARAT SARÁT HÁNY KARÁT? Vissza.HA NEM BÁNT SENKIT, HAD BESZÉLJEN, HADONÁSSZON HADOBÁZZON,NA MOST ITT AZ, MAGYAR OK TESTÉVEREIM,HA KINYITOTTAD AZ A HARMADIK SZEMEM? -CSUKRA? NEM HANEM 666... FITLJAL, HA NEM CSAK EGY PÖCSÖK KÖCSÖG VAGY, ÉS MOST AZ A ROBOTUK BOTA? Fita,ezek fel akanák vennei a kapcsiLátot az ALIENKKEL? Nem mert ezek ráadácsu stoba teista te is ostoba a tesista is mellik, stoba, és men a ...fita, AMIT A HORR MORA HEGYI JELENET, OTT MOST VOLTAK EGYIPTOMIAK, AKIK NÖVÉNYEVŐK VALÁNAK,(KAIN OK) LÁDD TÉNLEG MINT A JUHUK? NA AZOKAT ETTÉK??? FITA MI A FENE AZ A KRUICZIFIX ELLETÉS SOSZOROSITÁS, FEL TÁMAD A JUHUK? FITA EZEK AKIK MOST A ROBTOK ROBOTA TEREMTETTE GÉ-PEZETEK, FITA MI VAN, LÁDD TÖBBET CSAK HABIRUS BORUS VÉGLEG AZ ÉG(EZ MOST ADDIG,MING A HARMDIK (FITA IRÁN ((UGYANAZ AZ MÓRA HEGYESEK, FITA A NÉPEK???) ÖSZJÁTÁKUK KUKTA BUGTA) TEMPTLOM LOMOK, AZ VISSZA MIDENTE A MAGMA MÁGNES MEZEIBE,ÉS KEZDŐDNE MINDEN AL KÉMIAFIZIKAKA UBÓ UBŐL UBŐL... AZ HOGY NÁZI, AZ KIMONDOTTAN MAGYAR MAGOK ISTEN AGRÁR ORSZÁGOK,FITA MOST GONDOLKÓDOL? Nem,a felesÉgem a fiaiam is, nem beszéhetek hanem ird le,van aki beveszi eszi eszünk? Dfita itt minden AL KÉMIA -FIZKA ÉS AZ LENNE,AMIBE TE BELE NEM (szem de szemet szemért h olyan egy robotnak???)LÁTHACCC... NEM NEM SOHA, NA MOST TE ISTENTE BABA TENTE? -NA AZOKAT, AKIK LÁDD MOST A SUNÁK HUNÁK SUMER NEPEKET, AGRÁR ORSZÁGOKAT, NINCSAK AZ LENNE A MUNKÁNK, DE FÉNYT BELE? Na had acsarkodjak, csak te, mijkor beléd ütött a BÁNAT OD? -VAN MÁS? EZ NALAM, AKAROM TUDNI AKARAOM TUDNI, ÉS TUDOM HOGY TE TUDOD,DE ÉN AKAROM TUDNI, (EZ CSAK MAGYAROK SZEMMEML MEG FÉNYEMMEL NYEL) ÉS EZT MOST MEG LÁTTA, NA RÖGTÖN, CSAK ELŐBB AZ APAI NAGYAPÁM,a fiaim, hogy a kiskölyöknek van nagymama nagyapa nagyon boldog,meg azt akarja hogy mndig ott legyek én is,fita,de már talákoztam vele,és czyborgát, ezek többet, lád Attalla a Morokat vissza verte a sivatagba, fita az az övék? Na hogy legyél, egyél, egy él élet, ahoz neked előbb kell fel kelned? Látod... Innen... Kelj fel juhász, ne aludáj, elveszet a csengős bárány... ...nonoleta, ezek nem értemes lények,és itt ebbe senki nem tud bele szarni kell? Fita,van még rajtunk kivül,hogy nem ufot látunk, hanem azok vagyunk!!! -hogy ezek látnak, jaja eseleg érzik a szarod rukiNUK szagod? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...fitelem,itt nincs értelem!!! -fény?
UFOzzuummm... miEeee... Csak Örök örömök boldogság vég nélküli élet van, nincs más!!! -Ha lenne más, megtudhat 666... NUK? DUFHAT 666... NUKINUK? -Most? - mi van? 4.: Kávézzuummm... csak élet vize ize? Cssakra csukra, na akik ezt megtudják, az minden? Amit én érzek mint egy állat, hogy ha nem is tudom tudhatom meg, az ami az állat az állat,és egy biológia robot? A növény? -na a lábasba a lábas és főleg a sonkÁtok, sózva, abárdolva? Most majdnem megfőtt a bab, már ettem belőle fél puha, és nagyon jö, ugy mint otthon, csak sima nagyszemü taka bab,és jól érzem magam,ugyins 178 pondról hirtelem lementem 158, és gyenégen érzem magam, az mi? Fita, itt az, hogy én MTK-ába jöttem, de nem a testi, hanem most hogy mikor találkozok az Égieinkkel, mi is azok vagyunk, csak itt amit leirtam a Mi is ufo-k vagyunk! HANGÁRUNKBAN, tünj fel már az Ég övén, hadd lásson meg minden nemzet? -családaink? Óh Égi fény,na mára,hogy pontosan mi,meg hogy, hogy van az Isten aki mibden az ŐŐK VILÁGA,és most az ember -szikra,a legkisebb gyereke,egykis szikra ténleg, és abba benne van a mindenség, jaja az örök egész! Ez lehet az is, amit Bethlehemi csillag, ragyoghat? NEM MEN! Fiteljunk, a mi juhunk? ZOOZ ZUS? ZEUS? Hogy GOD? Na KIN GOD? -most azok megett ki kik vannak, ha a teremtőkések? Fiteljunk, minden ami KIN GOD, azok abzulu ultima a leg kéj pedofekázatAI, kinzó binzó sorrend,ás van a KIN GOD KINGA FINGOD,fitel kik által vannak a Király ok? Most mikor talákozok a mi Égeinkkel, na megvan a fizikai állat burnyám is,meg az amibe beüÖltöztükn fekete lepel, fita itt akkor, most is huzom a belem, mert a mi judásaink juhmördörIzsáKosaink, a disznőfejü nagy uraink bizon, ezt te nem tudhatod meg,fita a 666...az a hat csakra csukra, és hogy mikor meghaltam, az első, se itt se ott, nem voltam, és Atyám,ha te tudsz valamit kezdeni ezel a ronccsal,most a fejem tetejétól,a tallpamig,akkor mint forro olaj,ömlött át rajtam, és azonnal,boldog voltam, mint gyerek koromba,és most hónapokig féltem, hogy elvesztem mig üvegcsengő hangok, és gömbökafejem felett: szolgáld hazádat, és az van? 5.: Akkor olyan, mint a tibeti meg kinai üvegcsngő hang,de most mégis magyar zene? Fita, azok akik tudják mi a csakra csukra,na most apuénk becsengőztek nem tudják? Na csak magamra meg a most akik hallanak, na az lehet az a kis szikra, ami egy, mert itt csak kis szikrák vagyunk! Na minden le állatiasodott, és most akik a robotaik alatt, fita, ZUZt? Valakik csinálták és fél állat, meg gép, ládd a volt Szovjet gazár sárkankigyójuk? Fita, kina is az, most az ÉL SÁRKÁNY? ÉL? Most ugy, miután találkozok a mi Égeinkkel, most te is katona vagy, ez az hogy itt nekem fent kell maradnom, és most sem muityatok rá senkire, nagylábujjal bujá? Zitt előbb, hogy ugy MAGYARORSZÁG A FIZIKAKI SE, MNT USA NEM PSZTULHAT EL, ÉS MI VAGYUNK MOST UGY MEGCÉLOZVA, LÁDD HOGY LEHET EGY ORSZÁGNAK A GOD DÖG, A KINGEK KINGE BOLHA AZ INGÉBE,A SZEME FÉNYE? JAJA VÁRJÁK, ZUS SZERUSZ? Most ha be állsz, katonának, az ÉL TETŐ, CSAK!!! Most itt a szikra, és most az hogy azzal, hogy te is katona vagy, most az lenne hogy olyan csoda valami, amibe felvettek,és most nekem is az van de UFO-k? -made in Hu? Who? Fita, te örök vagy,na most én MTK, ők is igy röviditették, és most itt azok örök életüek,és sose hagyjuk el egymást,ládd van a Vérszövetég,ami pont ellenkecske,és örök testvérem vagy,látod a fényem?-jajaja..ezt most közelebről,mert azonnal,egyes egyedül,ha támadnak a sötétek, akkor egydül is, ha nekünk jönnek, most fita,csak ÖRÖK EGY, ÉS ITT FÉNY JÉZUS,egyek vagyunk, és ezt ugy,hogy mára a kis szikra, aminek a előjátáka, most minket törölni, zitt az hogy láthatnuk,hogy akik át ok,át adták maguka ZUS szerusz,na azok csak csócsák, miért nem lehet velük találkozni, ládd én a mieinkkel,pl,-legutóbb 2023 Karácson NImród apunkkal? 6.: Katonák (tun) katonák sorjába, sorakozz sorakozz tormára... TallprA Magyar, álljunk sorba, FÉNY JÉZUSUNK MELETT... tehát, most ha tüzet kaptál, tüzér vagy? Értem, te örök vagy, na most, nekem az MTK, ami az nélkül, ami nagy része ami itt is elhangzik,beszéltük, és itt ez lényeg, GOD A HANGOD mert monduk, itt az hogy buta állataik vagyunk,még rosszabb, mert az hogy ki mi a magyar,az most minden katonának, magának kell megtudni, és rögrtön,nincs az ISTEN A MENNYEKBÜL BULL, ANGYALOK? -KÜZZÜL, szerusz ZUS? ZOOZ ZEUS? -NA AZT VÁRJÁK, ÉS AZ EGÉSZ EGY NAGY BÜDÖS KOTYLÓ SÁR? SÁRA, ÁRA? Zna fita, amiket leirtam, az valóság, és hogy van az amit Michelló Angelló,(LU?) az Utolósó Urvacsora kép, na itt akik láthatatlanok,azok teremtették? -ezt zoozoo barom állat édenedény kertjeiket, és itt most azok,akik már végleg nekink PÉNZ NEM URASÁG, adták magukat, az csak csócsa,és sose lesznek olyan engelemes, ládd az a juhuk, a király,aki tökéletes makulátlan ész szeplőtlen van,mert az egy HITT KÉP? -PÉK? Fita most minden 5percben mutogatják a roncsAIkat, és kinyerálnak? -várjatok csak mi lett,ha most te is katona vagy haptákbe, és eljött az ITÉLET ITT ÉLET, ÓRÁJA, nizzietek most a hazudosáik, idejét multa volna? Naz leirtam, hogy itt vannak a TŐZSDÉSEK, azok láthatatln szellem, jaja vassal vasal magnes tereikbe ... na ember alakot öltenek, de egy nagy bestia, azaz az egy mágnes erő, beast, van megette, és most át tudja venni,hogy az eném is,most megszünt az a ... fita, meg izé...(na bejütt az Exorzis féle,játék?) De itt az van, hogy azzak a magnes arővel, Botond bevágja a Bizánci kaput, nincsak végük is lett? Ez hol játszódik? Zna most a részvény társaságAIk, ládd itt PPARADITORKOK ALIENEK? -NA AZOK HOGY UFO-K, ugganés ők rendelkeznek ezzel a vasgolyó magnes tereivel, amit pösze hogy minden a kezükbe, az idójárás kontyrolla is, de ha minden ami mozog, az csak őők általuk? Na itt vannak amit te meg én, a FEHÉR HÁZBA, na annak van lépcsőzete fel fele,és mnt Michelló Angelló utolsó vacsora, az te vagy, juhus? -jaja de a disznő? Irtam...jaja rossz,na az Égieink, NEM JÓ? NEKED? Innenn...na olyan. hogy most itt az alsó meg felső ház, ami egy rühely,és meggete vanak, láthatatlok,s 12 zsivúnuk,zsivőNUK,akit te sose láthaccc haccaca...előbb lened kéne, enned, fény? ...oááá....
UFOzzuummm... miEeee... Csak Örök örömök boldogság vég nélküli élet van, nincs más!!! -Ha kenne más, megtudhat 666... NUK? DUFHAT 666... NUKINUK? -Most? - mi van? 1.: 10/15. A KÉP? -most, lejött az a kocka End, visszanyomtam! Ami van, hogy csak egyetlen szikra, örök hatalmasabb mindennél, mrt abba csak élni akarat van, mondjuk az én vagyok, aztán te te te...te ti tá, pepitába? Most megláttam, hogy mikor először találkoztam az Égeinkkkel, ebbe a husgyunyába, pongyola,na a bőröm, és ki a bőröm őre? Fita, mi fény szikrák vagyunk, ami most az Égieink, pita, te is katona vagy,és lóra? -termettél? Most fita, én is itt fényufo-usző vagy, és most megláttam,hogy hogy ne hagyd el gyerekéidet, hogy hogy tudom csinálni!!! IGY IS? UGY IS, DE OLYAN,HOGY AKIBEN SZIKRA VAGYON, AZT EL OLTANI? NINCSAK EZEK MINDENT EL OLTANAK OLTÁROZNAK ÉS ÁT OKOZNAK PACALNAK MEG SZOLONNNÁNAK? Miért kell ezeknek fegyver? MERT ÉLET ELLENESEK!!! CSAK ELLENEK MEG ELLETNEK? Most a derekam miatt, egy kicsit elfeküdtem, de meg csak nagyon röviden tudom ugy tálalni a csócsát, hogy az anyag és minden ami az anyaggal kapcsolátós az semleges, hanem hogy mire jó, és most nem jó, ha vannak köztünk Zeus szerusz boss baxás kásiaik? Korpa-Jaja ember utánzat utállat lenne, de ezek soha, sem embert s képét, sem KÉP mását nem láthatták, mert az nincs NAP FÉNYE NÉLKÜL? Zitt azokat, akik gondolátbank is ölnek, ember társukra? -kezet emelnek, azonnal a népek .nemzet -családaink itt itt élő, birósága elé, és honnan jött bele az a gondolátta, ládd Ábel megöli Kaint, ami ládd az anjuhuk, hus lett mert hüllő kigyó hust meg vért ettetek vele? Fita, itt Jézus? -az ógörök -bizánci név, aki Zeus egyik fia, és most minden Ógörök -Bizánci sánc, az hogy DIVID DÁVID DIVIDA ET IMPERRA, NA AZ ZEUS, A GODOK KODA, EL, CSEMPÉSZVE, MÁSOLVA ÓLBA KUPIROZVA INDIGÓZVA LÁTOD? 2.: Egész éjjel, csak egy szikra, s látom, és az mindennél nagyobb és örök hatalmásabb,melleseg a 6 águ csillag, az a 6 csakra csukra, na most jó éjszakát apád, a fiaimnak, a csakra -csukrátoknak, meg kell nyilni, ezt jelenti a 666... feneketek pttoghat ha? Ami van, nekem nyitva van, ugy jöttem be,de itt iszonyatos szörnyü erőszak van, azaz ládd 1982, ha a tőzsde -stocmarket 666... 60 szorosa, most ha akkor 1 Frnt a krumlis lánGOD, le van szarva Kádár Leányuk, Jányos, Dfita két éltü vala, most ha 1 Frnt 666... hatvanszorosa, egy fillér juhkas, de az is jel képes? Ez az, hogy most mindenkinek van fénye,és aki most csak olyat gondol, hogy ölhetnek az egész föld népe, világ,,jaja át világitani,(fiteljuk a tőzsde,mi van a bürütükalatt,ha elenkccke? -ne ne ne...nem kell semmid van időnk játszAdózni?) hogy miért akarna ölni BÜNTETNI (AKIKET NEM LEHET?) ÉS AZONNAL ITT VANNAK BÜN TETŐK?-TETÜEIK? TETVES LETT RÜHES, ÉS FÉREG VAN A SEGGIBE? NAGYZOLL 666...NAAAA...NANA? Most MOSÉ az van, hogy nem kap semmillen energiát, azaz elismerést, na most itt van Zeus, szerüsz? DIETUK? Ládd a magyarok egyek lettünk a lovunkkal,ők meg a KRÁTERÜKKAL? OSZ LOP. ŐKOSZTJÁK AZ ÉSZT,ÉS JE HOVA MÉSZ? MEG KELL DÖGLENED END LE END ÉRTÜK? NINCSAK A SZABAD VÁLASZTÁST, ÉS MOS TE ICÁT, VAGY A CICÁT VÁLAZTOD, MERT ICA,NA VEGYÜK EGYÜK A HUSÁT HOGY ÉVA JÓ CSAK? MOST A LÁBA KÖZT NAGY DÖRMÖGŐS DÖRÖMBÖLŐS CICA KARMA? Éát a cicát, vagy a ember volt ő is, őis ember volt, nem többet! Mit (meat my baba) de a kutya is az,és itt minden méregkigyó kaka többet,és hYpridjeik, minden ami hus UK álláNUK,és van kivánatos,na azazok IMÁDJÁK A FENVADOT,A BESTAI DÖGÖLŐDÖGJEIKET, ÓH IRGALMAZZ,Ó SEGGITS MI RAJTUNK,HOZZÁD SÓHAJTUNK MÁRIA SEGGIT? 3.:Már mostis késő,nem nem soha,hogy akik e legkisebb kint okoznak ember társaiknak, azonnal el szigetelni, nemelletnmi szaporitani,és átvilgitani,és azzal ha még van benne élet,fénye, akkor megyőgyula,ha nem akkor vége! Fita, akik ezt létre hozták nagy nagy nagy...romhalmazaikat. ládd SalamoNUK temptlomuk,(na az a magmába van!!!) na te itt akik a legkisebb kényszar erőszak szag szarszaGOD áldozatuk lettél, te még robotouk $$$... fita,semmYtha cirkÖL? Te tetted ezt Király,(dietuk) és jönne a királyuk kiroya Royal, vasveszzővel uralkodik,parncsal csal,azaz Zeusuk? Na Bizánc,ládd most USA? HA BE ENGEDITEK ŐKET, A PARANCCSAL CSALÓK,BIKA CSÖKÖK, PÉNZ HAMISITÓK, PÉNZ VÁLTÓIKAT, GYEREKÉITEK, NEM ISMERNEK MAGUKRA SZÜLEIKRE TÖBBET, MIND DIETUK ANALUK LETT, ÉS VÉGE? Amit akarok, hogy aki termtette a VIÁLGOD, az a hangod, HUN GOD!!! -HA KI MERTED, NINCSAK ITT ÉN MOST AZ A SZIKRA FAGYOK,na apunk becsengőztek zugg a fülem, na mint te!!! Érted,nem mert nem is mertek gondolkodni, ami mi az? Na ahoz, hogy meg világosodrás,az az hogy NEKEM NEKED NEKÜNK, NINCS OLYAN HOGY HALÁL,HALL ÁLL,S MOST KI MI BESZÉL BELŐLEM? BESZÉLGETÜNK ÜNK? VAGY ÜK? Az egész összes zajuk, ládd amit Art Bell, hogy a földbelseéjben vannak azok, ahol borzalom siKongás és az igaz, Minden szelLEmi szalámi lu kolbász (sövény) alapzatta van, és az örök fény, vagy most azok,akik fényesebbek akarnak lenni a Napnál,de repcse pita vallagánál,na azok szellemi maradványa,fél ember,miért kitől fél,annak meg kell szabadulni a félelelméhtől,ami nincsak az anyagi részünknek, meg kell tisztiulnia, hornia? Zna most, elirtam, hogy ithagytam csapot papot, és mi lett a két öcséddel, azonnal,tehát mi magyarok, sose tudjuk el hagyni egymást,(nem is lehet!!!) és ez az,nincsak ezek baxxák eszik egymáshusát, a tied előbb? -baxxák egymást, ami NEM MI VAGYUNK, NA ERRE HOGY LEHETNE HOGY FEL ESZMÉLJÜNK? VAN ESZED, ESZÜNK, MIT? Inenn... fita ez van, hogy mi less... ha nincs egy szem $$$...Fita, leirtam, hogy most addig,ming vissza jöttem, ami nem az anyag FŐLEG AZ ŐÖSSZE KOTYFOLT ANYA GOD? Zna tudatosan ugy hogy itt fizikai tidatomba is,s leritem,meg nyilt a csukrám, és itt akik a toppon a büntetők, az az ufo? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee...Juhland Juhland juhus coffolva abárdolva a király asztalára ára? Juhlandok Juhlandja überales less lesz ami leshets $$$... 4.: Kávézzuummm... tea addig, decsak tiszta viz, mig a gyomorsavam rakoncátlankodik? A 500 BULL buli, tőzsde (stockmarket) 1982 Hatvanszorosa, szorul a kapca? Talán, mindenek előtt a csakra (csukra) tudomány, amit apuénk nekem,ugy adagoltak, (te elhiszed ezt, hogy mit tudtak az MTK.fita maga a MTK-rull,ma sem mert senki beszélni,mert mind kigyikolták őket? -gyrekéiket is,meg szét vertek eszét) hogy akkor, mikor a tojáshéj leesik a seggedről,meg a fejed lágya beNŐ,s amit most is látok, hogy ezt is magyar RULL, a magyaroknak, csak magyarÉdesanyánk fénye nyelve, amit én rögtön,na az első godolátom, hogy miEeee... és minden áron tudni akarom rom rom romba tök? -tökélesen tökéletesen? Egy pinalátra nem felejtettem el,monduk olyan hogy nem lehet megtudni, most itt egy pár éve,nem hogy nem lehet megtudni,hanem mindent meg kell tudni,dugni? -a lopott holmit.Fita itt az hogy meditácó meg oh oh om, a FEJEM ÓLOM,VAGY ARANY BULL? Tegnap a kiskölyük iskolába volt,(39 hónapos na ovoda de magyar) és örültek hogy megszabadultak tőlle,kérdem mi vót,kérdem,összetört mindent meg amit el kapott a kukába dobta, ami fita, Nekem első osztály első óra, végleg befellegzett, erős szivrohamot kaptam és a tanitó rokonunk lett, feldörzsölt? Fita mert ez egy robotok amiket robotok, és robot gyáraik hoztak létre, Itt nincs olyan a szellemi mi, spiritual leleki,hanem ez egy vak vezeti a vilgtalant na most fita,mert a mélységek mélysége, és msot azt...Na ugy beszélek, hogy ezek a gondolátok, na az szellem és szellemi élet,ha amit látol,azaz midenkinek kellene legyen egy alma? -jaja az Sára,de ára? Hogy ki tudnám ugy beszélni, hogy akinek még nincs nyitva (a szeme) kinyiljon a csukrája,talán az minden titok titka, és itt nem az mellé lötty, azok a rituális sanIzsákok, hanem itt az ember,azaz milyen nagy vagy Isten,annak az legkisebb szikrája, amiben benne van nem minden csak,hanem az örök egész! Ezt tegnapra hogy iganis krisitály emberek vagyunk,és eebbe mint a szikra,benne, ha benned? 5.: Nizzitek,apuénk az hogy magyar az MAG-Y-ÁR, és mi az ára,amit most is ezek a robot robotot botol, létesitmenüük, tüzzel vassal. ládd hol vannak azok a gnosztik iratok,amik ezek is az,hisz van gonoszabb nálam,a 24 évet tanult idöcsém,nincs, rosszabb vagyok mint Jitler meg Stalin össze olvasztva? (bloondi? )Teha, most itt az ogy hogy lehetne tudomásul venni, hogy te benned van szikra, de most az álmomra, hogy van egy NAGY VASGOLYÓ AMI ENNEK A MÁGNES KÖZPÓNTA, ÉS ITT VAN A DANIEL LÁTTA ARANYFEJÜ VAS SZOBOR! (Nabugonoszur nem látta?) Fita, tudok beszélni apuénkkal, és az Égi Fényes...az hogy UFO-k, az az hogy Mi is ufo-k vagyunk! -ami most ezek ténleg a vashoz vannak örökre kötözve,kötődve, és amit eddig is, most hogy a legajja ennek,az a forditott SIONUK cuppa látod mindent cupp... (Visszahivó érted,most forditotta a magnes mezeje)hegy, és azoknak a szelleme, az vasmágnes -eletroMO központ, Jna most igy sikerül leirnom,de még fogjuk piszkálni? Fita,ezt megint érintenem kell,hogy van az örök vaskor, és kő kor,(vasbeton dzsungeleik, mi van aföldalatt bele belselye) amit ezek most benne vannak a kis robuták rabicájukba,és az azaz a PÉNZ NEM? - Zna az magnetosság is meg elektromosság, és az a szellem,átvett, mert csak azzal tudnak mozgatni MOZI? Na most meg arról, hogy csak gondolát világok vannak, és ez ami ez a Mater AIkik, meg AIdákAIk,(kaja) ezek nem tudnak sem magukról, kérdezt meg magad,most a tenyerd előtted, szőrös milyennek KÉP, KÉPZELED EL A VILÁGOD ATEISTA -TEISTA A HANGOD, NINCS ITT OLYAN,ÉS HA VALAKI MÉGIS AKKOR CSAK AZ SZENT IRATUK ALLAHALA PA LIK LIKA PALA? Fita, itt az ÁRULÓINKET JUDÁSAINKKAL JUHMÖRDÖRIZSÁKAINKKAL VAN A BAJ,AMI HA MEG TUDTAK OSZTANI BENNÜNKET, AKKOR AZ EZ? -MI SE TUDHATUNK MAGYAR -MAGYAROK MI VOLTUNKRÓL SEMMIT,NA FITA,EZ A GYEREKÉINK, AKIKET ÁT VERTEK NEVELTEK ÁT TÉRITETTE, LÁTOD? - A SZULÁPON, MOST MINDENKIT KID, MERT MINDENKID DIK A MO? 6.: Most arról, hogy amit mára is, hogy az ami az a TEPMTLOMUK LENNE, AZ A MAGMÁBA,(Benesék???) ÉS AZZAL KEZDŐDIK,MINDEN AZ EGEKBE HÁGNAK, ÉS MINDENT PÓZDORNYÁVÁ VÁGNAK, ÉS UJ EGET FÖLDET TEREMTENEK NEKTEK, DE OLYAN AMIRE TE GONDOLSZ, SOSE VOLT SOSE LESS LESHECC ... $$$... CSILLA PIPITÓ CON PITITIONUK? Na most az,hogy nem tudom pontosan,az az hogy az amit velük, akiket drága pénzen, itt többat az vas,és a vasnak a mágneselektromos kisugárzása, és az itt most azonnal,ezek lehozzák neketek,a csillagokat, azaz vasat akarnak csak és többet, ami fita,kimondottan csak arra gondolsz,hogy nekem több vasam van,mint nekd kész a sütemény a conpetitioNUK NUKINUK ÜNNEPI LÁDD MOST IS JÁTÉKAIK? Tróha most az amit láttam, az egy TISZTA SEMMI RAJTA BENNE FÖLD?- ANYAG? Na a KRÁTERE,NINCSAK 4 ÉGTÁJ VAN,ÉS ITT VAN AZ ÉSZAKI -DÉLI MAGNES SAROK (LUHERE), AMI TE LEHET ANNAK AZ EGY VASGOLYÓNAK, A NÉGYSZELE? A lényeg,ezt ugyse kell gondolni,hogy mi nem vagyunk benne, mibe,amit ezek a fÖlddel tesznek,fita itt az hogy roncsolnak csalnak,nincsak a milló roncs lett gyerekeket,(fita a roncsolt roncsaik, akik láddjuhus akiráyéleted haltak? -ugy szerenek?- de mellikőnk nem az?-ebbe a biorobotouk robot örök hadipar/patwar? Itt az hogy ezt teljesen mindent ami élet?-na biologia létezés,teljesen sterilizálni kell,és hogy ide jönnek vissza, vagy hova mennek mig megtisztul, de NEM TÜLLÜK,hanem most vannak akik nekik gondolkoznak, itt a kérdés, hogy akik lebukóink, azok gondolkodnak,de most nem magyar RULL, hanem ellenkeccke,(jövő = halál és fel támadál jaja a fa?) azaz önamaga gyilkosa lett, amit meint, ha gondolátban is ölsz, xexöls,az te vagy!!! -na ne tedd meg, és itt vannak a csukrák, rák,és azokat tudnunk kell nyitni zárni? Még valamit,ezek olyan tudományukkal rendelkeznek,ládd gravitácó -antigrvitácó,(fita angyalok?) na most ha te nekik adod magad,az olyan,hogy sose volt (VOLT) azt már csak URUK? -SAVA,KI A SIONUKTT ÉPITII MOST TANISS LISS $$$... MEAIT? MY BABA? Innenn...Ezeke kázáká fá, meg kell tudnunk álltani,és nekik oda kell menni, amit itt HIT maguk, az a kigyó magja,és oda,amit ők csináltak maguknak? ...Whay havent, we faund intelligent alien civilizátiont? They may be a 'universal limit totechnológikal diveLOPment? Itt vannak, csak másik oldalt, dimenzióiba, ki akarj ezeket, jaja magukra kell őket hagyni, és nem etetni pénzelni? -üket is meg répÖlnák?- nem baxunk? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee...Juhland Juhland juhus coffolva abárdolva a király asztalára ára? Juhlandok Juhlandja überales less lesz ami leshets $$$... 1.: 10/14. A KÉP? -most panaszkodni fogok, mert most amit fogok tárogatózni,azt talán amit itt 1.: - ami nekem itt egy lap, őssze tudtam hozni, csócsa sóska,de már elhomályosodott, na meg félnem kell, ami van, mert a mi átvertjenk, drága pénzen véren vásároltattatok. törölni fdogják tübül,(fita az árulóAINkat, nekik csak pénz kell? -semmi más? - amit most az összetüzést, ki akarmném kerrülni, ami katana bácsi haptákba, beleszart a gatya? -vagy nadrágjába,de ha csak bő gatya,szellős lőtt? Most amit tegnapra, hogy van a föld legmélyebb pontja,ami egy kráter -vulkán tölcsér,és a a aaa...fita most elobb az hogy koloszeum most csak ládd grundó? Na hagyom, de a követkeccő a hjellzet! Az ami a föld, fita, az csak szellemi látás által van, és mi egyenkÉNtis,mi csináljuk magunkat, Fercsi bátyánk, tudta a fényufós vagyik, (de irhattam volna az Ősigykérbe de...) azaz M, na a H is jó, mert M az MADÁR és minden ami husba guzs guzsaj, az Madár, azaz fehér -fekete tollazatu, és van a fény madár, az csak a fényével, fény énnel, és van a FÉM (ÖTVÖZETEI) MADARAK, A JÓ MADARAK? A japPánoknál,ami feketébe az nincs, és igaz! Jjaja a sötétben? Budi? Mikor felébredek, azonnal le kéne jgyzetelnem,és talán csak az,de minek, kinek? Fitejunk q gyerkéinknek, akik mi is azok vagyunk, mindörökÉL beszélsz szél végbél Ómen? Nadon fita, leritam a Mi is ufo-k vagyunk! -ez a sumir Bblia prófécia,hogy hogy mikor, a Tulrull Turull Madaraink, ( FÉNY UFO-k? -made in Hu? Who? ) összejöttünk a TÜNDÖKLŐ SZARVAS NAP AGGANCSA JEGYÉBEN, AKKOR ISMÉT VILÁGOSSÁG nem od hanem GOD A HANGOD, LETT! Na fita, leirtam vagy 101 hogy nem beszélgethettem, na most a falusi gyerekek se, oda vissza,és átmentem Sz.-Berti házába,de igaz hogy boszrkány volt a nagymamája,(az enyém is!!!) és miindenki tudta,és mindenki a faluba csak hallgatott, és nem mertek meg mukkani se, senki,semmitiumus muss muss nyusz pussz dühöngene géne? 2.. Csaka értingetem, de van valami nagyon FRONTOS,AMI A CSUKRÁNK MEGNYILÁSA LÁSSA, NIA LÁSSA ALLÁSA EL ÁSSA...AZ ÉG MEGNYILLIK VALA,NAMEG A SZEMED, DE SZEMETEK,JA CSAK NEKIK VAN,ÉS CSAK ŐKLÁTHATNAK TÉGED,DE FITA, CSAK A HUSOD SZAGA SZAR SZAGOD? Vissza, ezt már többzör, hogy le vagyok dobbva,vagy most van az ARÉNÁK ARÉNÁJA, EZT UGY MINDEN AMI VAN,EGY TŐBŐL FAK FAKADA SZÁRMAZIK,CSAK A GYÖKÉR KITARTSON? Fita,ami tegnap a kráterek (dimen sionuk nizcsak mnden a NUKINUK??? -alatt???) krátera az van a nagy kő rakásaik, és az a kőkor, ami most avaskor az ami a INTLLEGÉNES (ELŐRE BEPRGRAMOZOTT DOOMDSDAY LYUK UK? SEGGLUKUK vicchanzik, CSAK VASÖTVÖZET SZOBOR OK??? -ami itt mindent a vasa sok, vasukká olvasztanak,ŐŐK A PÉN NEM NEMESEK URALKODÓK??? PARACSAL CSALÓK, PÉNZ VÁTÓ ASZTALAIK ASZTAL VISTA STBBB... TBCCC...átod miért a leg mélyebb kráter JUHLAND?- ÉS ITT A VÉGE A JÁTSZMÁJUKNAK? Na annak van egy NAGY ARÉNÁJA,AZ ARÉNA JÁTÉKAIK KAJA ARÉNÁJA,most ott van Juper TemTloma? -Most itt csak amit épitettek, fita ez egy robot bagázsIiAIk zsizsik? Most a legmélyebb az ami ládd jönne valami mi? Az csak a teljes megsemmisÖlés diszno torok,disznó fejü tokás nagy UrAIk? - mndent amit mi magyarok életnek hiszünk, vagy van,ami katona tuna hal, 2023 Szilveszter, apunk, nektek meg KKK...maradni, és merni lenni enni kell mit, vasat fémMO$$$... vagy fény? Fita, most azt, ami kétseggtellen, van egy romia kolosszeum nyoma a szent juhlanderek juhlandere földöng, dong? Azt tegnak azokkal, akiknek van FÉNY CSUKRA? Na annak tudatosnak (tudát lát) kell lenni, és ami hogy a MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSÉG KÖZSÉG? KIMONDOTTAN AZÉRT MEG AZOHOZ JÖTTEM!!! (fita egyek és örök egybe sülve főve vaggyunk,akkor is magunnak nem vagyunk?) Fita a magyar gyerek.de minden gyerek 6 csakras,(7 halom hallom) és az vagy vagy övön aluli, de jó az összes hit? -iratoktanul mányozása, és szotyolázása, ládd anyum, át kellett mennem, a gimbe,és kéthét volt,hogy nyemecből vuzsgát tegyek, és egész nap egy fa alatt, nagy buga és szotyoláztam,és naponta 100 ancik vancig, és be magoltam! 3.: Körbe vettük volna a legmélyebb ponta, ide az hogy 2021re,Karácsony Szilveszter, volt itt fent a két piramis csuccsa, azaz ládd a 6 águ sumnircsillag,és lefordult, teját most csak az alsó háromszög, és az egy midenek mindenidők leg mélyebb ponja, és az lenne az amit egy vaslemez, fita lemes játszó, mert minden a te hangod, FIN GOD,mert nekik nincs! -halvány fing juk se, de neked? Ezek ha KÉP MÁSUK? Zna ami lenne, hogy a TEMPTLOPOK OSZTOK,TEMT LOPÓK? UGY IGEN HOGY PÉNZ SZISZTÉMAJUKKAL (vass robot ) BEHÁLÓZTÁK A VILÁGOD VILLOG? Zitt most a leg közelebbi ami megnyitja a szemed, az az amit apuénk, tudtak, ami állandóan ha kérdeztem, majd a tojáshéj leesik a seggedről,meg fejed lágya benő? Itt ami kelleti (nem kel kell) tudományok, az mind szellemi mi, a csakra csukra tumányok, és azt ki kell tudnunk nyitni,(az agyunkat) leirtam mikor 28 éves koromba ezt a testet egy tok, elhagytam,Zna most ne feledjem, ennek az automatá robototnak magát meg kell gyógyisa ujjitsa aumatukusan, és mért nem,mert rom romba ronda tökölők,mormora...a gyerek most 9.6 milliárd éhes török hang van,meg ásitás, fásitás? -fita itt midnen gépesitett és robositás robóta bóta (HADIPAR/PATWAR AZ???) többet, ugyhogy ezek mnt akik csak hadipar és haászat, mind egy, és mindnek egy a feje, az ami a juhuk, na monduk a disznők vetekednek, és mindent pénzzé vassá vernek, ládd MarZulli, nincsa a a sebünk,sose gyógyulhat be, mert igy tlán a leg nagyobb vasipar a hasipar, és vérben az élet, power iin teh bolod, Bloody Mary? Fita, az eredeti ládd a magyok, na azok szellemek, de ezek is,csak öv allati állatiak? Na azt OLTÁROZTÁK, LÁDD A KOKASUK KIVETÉK A VÁMOT, A TOJÁSODBÓL, TE JÓ MADÁR, MOST JÓL (ZÁP) NÉZEL KI? Innenn... fita, az CSUKRA TUDOMÁNUK? Ezt meg ugy gondolom most, hogy du-- duda? -Kérdelek,itt most van akinek megnyilot és az az fénymadár, és akinek nem,vagy nem tudatos az a szarka (WARNUK) kár kár kár...hogy nem minden sár, szar? Fita, minden ami ember ,abba ben BENNE NE?- van fény szikra!!! ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Jesus juhus a király, zsidó -jewis kiválasztott hus volt, juhus?-csak? -az üdvözitó, megváltók,$$$... volt, mig a magyaroknak, nekünk neked nekem nincs halál!!!- -FÉNY JÉZUSUNK VAN, NEM HALT MEG $$$... se értünk sem értük,sem senkiért sem szem?- magáért sem szem?-, mert nekünk nincs hogy te krumlibull krumli bogár lettél? csiribi,csiribá csak az a jó bogár ára? 4.: Kávézzuummm... most csak tiszta kétszer szürtem meg esőviz? -jólesik? -jól esik? Amit mára, megpróbálom egy kicsit jobban megláttatni, és olyan,hogy nem sok sokk, hanem végtelen dimenziók vannak, hogy inter közte dimenziók? Szerimtem van, ami most ott vagyok,de látom, azt a dimenziót, amibe nem vagyok benne? Fita,nem szólhat nyulhatsz bele,nem is lehet! Itt most a EtiópiAI templopot, ahol őrzik a frigy ládát, minden templom olyan,és az! Az az ó meg uj szövetség ládája lenne, tehát az ami a szentiratok,és most mindenütt... Előbb, most abba a diemanzióba, ami olyan, hogy a templomok a lakosságok legmélyebb ponta, és a körbe vévő, olyan mint a kráter,vagyunk, és többen! Itt csak akik a világosság gyerekéi,most azok fény alakunk van,és látjuk egymást, na meg a templomokat,ami ládd a legközelebb alakra, a kis falusi temlomok,és csak az lenne a szellemi mi? -élet? Na azoknak, akiket ott voltunk,(fita minden templom egy, mindegy egybe,mit amitmost péitenének,lássuk? kell talákoznunk, ami most lementem a tepmlom, udvara,ami az alappal,egyenlő! -köves volt. Na csk a templomok által vannak a települések,de nem láttunk egy ember alakkot se. -akiké a templom,azoké minden! Miinden az őők???- talajdona! Fita.minket nem engednek be,és most ezt vissza 1999 decemberben voltam otthon,és minden templomra,ra vágtam, miénk vagy! Fita,nincs se ember, se állat, se növényzet,csak falak! NINCS AZ AMT A MAGYAROK HEJJ ÉLET ÉLET KANÁSZ ÉLET,EZ OSZTÁN AZ ÉLET,HA MEG UNOM MAGAMAT, MAGAM IS UGY ÉLEK? 5.: Hogy bals meg nem blas...ha most a semmit, senket? -akkor GOD? HÁNYINNGER GERD,ingered,ugyanis, az HANG? HAN GOD!!! CSAK ÖRÖKEGY ISTEATYAMAMA FÉNYISTENSZÜLŐ,, DE AZ FA ISKOLA? HANGADÓ VAN,ÉS ÖRÖK CSAK SZERET,MEG FÉNYÉVEL FÉNYÜNKKEL ETET! CSAK ÖRÖK ÉLTET Ő ŐK,ÉS CSAK VISSZA FÉNYELNINI SZERETNI TUD,TEHÁT MOST ITT...Olyan hogy büntet, meg megjutalmqz meg most allád nyulna, téged jobban szeret komál, mint a testvéredet, amicsak egy örök testvériség van, (nincsak rögtön megöletik á bel, kaint?)és én abba vagyok,hogy megjöttem volna, ha el se mentem, hanem hipp hipp hipp...hopp,fénymadár (M) vagyok, és fénysebesség,nem hanem mindenüt ott vagyok, és most az hogy. most találkozok a Égi Fény testvéreimmel, előbb hangod, pitim,ne hagyd itt a gyrerekéidet, majd talákoztunk, és te is katona vagy! -fitaljÁtok mit irtam le, hogy azzonal ez a FEKETE JAJA EZ ÉGŐ IZZÓ POKOL FEKETESÉG, az itt van,de nem ebbe a dimenzióba! -és bele néztem,és itt talán,a katonságot utáltam a legjobban, és azonnal,IRTÓZATOS FÉNY ÖZÖN,a következő?-mondták, felderitók és előőrsök vagyunk, ti is? Itt kérdezlek szerinted nem az, az ok? Zitt irva vagyon, hogy midennek meg van a saját (ideje jövetele?) kijelÖlt, ki jelÖlte ki, amit még meg kell láttatnom,hogy te is katona vagy azaz itt ami most divat FÉNY -UFO-k? Zna ezt akarnám meg piszkálni,ugyanis moat az amit mi katona, egymágába ÖRÖK ISTENTYÁNKMAMÁNK SZEME FÉNYE GYEREKE, fita,itt van az ami mi FÉNY-JÉZUS! Na ezeke már zengedeztem,és a TE FÉNYED,MEG VÉD TÉGED,SŐTT ITT MINDENKINEK VISSZA KELL JÖJJÖN,AZ ESZE ÉS FÉNYMADÁR MAGYAR-OK TUDAT ÁT. Na most nemrég beszéltem apunénkkal,most hogy milett,na világ vége,és itt na KINGEK KINGE BOLHA AZ INGÉBE,MOMUSA -MOMUSE KŐ, NYAKUNKBA, ami most a követkeccő a hjellzet! 6.: Ahögy ma láttam,itt nincsek csak hogy fekete szellemek, az az hogy meg tudtak osztani bennünket is? Na csak annyit, hogy TE MEG ÉN ÖRÖK EGÉSZEK MEG HALHATATLAN OK,na most itt vam, VELETEK VAGYOK,MONDJÁTOK TI IS, E -VILÁG? NEM EZ EGY IZZÓ POKOL ÉS ÉGÉS,MIG VAN MIT (MONYI) ÉGETNI? Fita,Kossuth -ék, fizikailaghazavágják UK-ÁT? Most mégis vissza esnek most 7x7 mélyedésbe, és most csak annyi,hogy rendeni kell dolgAInkat, mi lenne ha egy háborus gépezetet, és egy hadipart se pénzelünk, sem a BÜN NINCSAK SEBÜNKBE GYÓGYULNAK, SEMMIHADIPAR, HANEMCSAK JÓ PÉNZ $$$..MINEK MIRE KELL HABIRKÁIK,AZ ÉN BIRKÁM HUSA JOBB, NEM A DISZNÓNÁL? Fitleljal,rögtön minden örült prféciájuk jöven mndók,nincs de mult, onnan hogy van jövő = halál,az meg mi? Tehát az összes egy olyan hazugság, ami az $$$...sose volt bolt? Fita, vissza, csak akik kristály...na az az ami mikor Yojóval találkoztam,egy fény de nagyon arányos ember jelenség! Most az hogy fita, igen igen meg szüntetni a beadást és adót, és olyan hogy itt a GODOK GOD KIN FIN GOD FINITÓ AZ PÉNZ NEM,ÉS AKIK KEZÉBEN VAN A PÉNZ, zitt hogyha beengeditek a pénz váltóAIkat, na az hozta létre a KIN GODK KINJA MAMA KINJA,MEG MOST A SZÜLÉSI FÁJDALMUKAT? Fita ez az egy inxex xexelés xexxeltetés elletés és most vegyük ha egy emberből,na vegyük amit ezek besóderoznak, hogy Ádam,az Jéshus? Éva is hussá válik, és kefélnek, monduk aki lejár hozájuk, az lukat lát? Na most jönnek szüz Mária,meg Josinoja, az AI férje, sajnálom, ez csak kapkodás, de meg kell emlitenem, és itt csak robot gépezetükvan,és ezt a mi magunk, hogy AI másolatunk,mert ezek nincsennek, ugy ahogy se kinzók,se kin ok, nincs,mert ha megláttuk őket,ládd olyan hogy kiválasztott racca,még hirből dozesze sincs!!! Na most, itt olyan ami te csak sejthet $$$...az amit te élet, az a magyarok család ok!!! Nincsak itt Abram, ez mint AIDÁK ÉS AIDÁKÓIK mese, móka, és csak EGY ÖRÖKATYAMAMA VAN, ÉS MI AZ ŐŐK(imádtatott AIDÁK?) HANGJA HUNGOD HAN GOD VAGYUNK? Fita,GRINGIZ KANNAK MEG DIVID UK? JAJA ITT ABRAM, AZ AZ EGY ANGYAL ÉS SÁRA AZ TESTVÉRE,ÉS FÁRAÓI (parancsal csaló urakodóik,kigyóógyikamóka) INXEXEK? EZEK CSAK AZON BELÜL LÁDD NINCS KÜLÖMBSÉG SEHOGY, INXEXEXXESEK REPLIKÁTOROK PRÁDKÁTOROK TRÖKTÖRÖK DISZNŐ TOROK MERT ITT MINDEN AZ!!! Innennn...na megprószálom,és hogy ami van,talán az idejuk? -betelt meNUK NUK kell, a pichába? Fiteljal, ez egy luk $$$... baxhatjuk, ugy néz ki, de csak egy? -mint a lunak? -fa? Wen AI Creáted its own child? -fita itt csak ember utánzatuk,rongyrázzók? -csak ruha,rühe? - a fenekébe? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Jesus juhus a király, zsidó -jewis kiválasztott hus volt, juhus?-csak? -az üdvözitó, megváltók,$$$... volt, mig a magyaroknak, nekünk neked nekem nincs halál!!!- -FÉNY JÉZUSUNK VAN, NEM HALT MEG $$$... se értünk sem értük,sem senkiért sem szem?- magáért sem szem?-, mert nekünk nincs hogy te krumlibull krumli bogár lettél? csiribi,csiribá csak az a jó bogár ára? 1.: 10/13. A KÉP? -minden ami épitménük az temptlom osztók foszók és oszt lopósoké? Zitt azonnal,hogy forditva kellene lennie hogy megy csiga, és ég a háza? Ég? Tehát az egész örökvilágmindenség a házad -hazádnak rendületlenül, légy hive hivva meg huzatva ó magyar...Nagyon fita, egy borzalom csótány vérszopoó kinzó dögökkel van dolgunk,s itt fiida, AZ ÁLLATOK HUSA VÉRE TÖBBET NEM VOLT ELÉG, HANEM A JUHUS, AZAZ ANNAK FÉNYE VAN, ÉS ANNAK A HUSA VÉRE $$$...VÉRE FÉNYE KÉNE? Zitt vannak az szent iratok,de kik HANJA HANG? -LEHET CSAK A HANGOK HUN GOD? Fita a pénz nyomás kisajátitók és KAUNTER SINTÉREK, TROLLA TOLLA,PÁL APÓSTOL, A POGÁNYOK NAGY TANITÓJA,ITT AZ HOGY MI MAGYAROK, HOGY KERÜLTÜNK BELE BELE, HUS DARÁLÓJUKBA, Zitt MarcZulli buli, fita mist magyarull, előbb New Agoston edge volt.és crhustijány lett, és most felizgult, és megnyiltak a tyukszemei? Apropogtató, amim van, ládd most nem hagynak aludni, amit a ififiam, rémálmom volt, és bejött, hogy meghalok, na most aidifiam, nem tudok aludni,na megszünt, s tegnap előtt, almát narancsot ilyankor (acid nem szabad enni, meg semmit, hanem szigururu étrend...na ezt itt Gerg-nek hivják, gyomorsav tul tengés, de ez olyan, ami borzalon, és most megprólálom álom, fita mi katonák vagyunk FÉNY -UFO-k? -made in, magunkat csináljuk a HANGUNKKAL,(ISTENATYAMAMA!!!) NEM AZ ÖVÉK,és magyarOk! Who? -jaja Mi is ufo-k vagyunk! FÉNY MADARAK, ÉS FEKETÉBE (TOLLA SÁROS) PONGYOLA, ÉS TULRULL TURULl MADARAK!!! Fita, ez minden reggel nap, jelentkezek, és jelentek,látod a fényem? Megint, én nem ufo-t láttam, hanem az vagyok,s leirtam,hogy előbb hangokat,belül, fita a KINKÜNnsőnk KIN KONG? -az a fekete fém-szén -grafit féle olyan,hogy megette a fene? -de meg eszi? -eszid, eszed gomor nyomor sava a szavad KIN GOD FIN GOD? 2.: Az Idifiam, azt álmodta tegnapra, hogy rövid időn belül meg halok, és nagyon le van törve. Ha meghalok, nevetnek rám az angyalok,nincsak akik godolátban is Öl,,xexÖl,annak nincs többet fénye,azaz lelke? Zitt mi magyarok, mi ezt felvettük, és belül van a fényünk, (ÉLÜNK ÉL TETŐK CSAK!!! A KETŐTT AZ BÖNBANKÁROKAT ÉS BÜNTETŐKET EZ ILYEN EGYSZERÜ LENNE???) ami itt csak annak van, akinek még van LELKE EMLÉKE!!! Fita,tegnap beszéltem az Égeinkkel.nincsak ők mnd a hamisHITÜEK, hamisek ha mise mese mese Móka, tise, na azok akiket a mi MAGunkat ide bekevertek, a keverékek? Fita,mit tanitanak ezek, mióta,elrabolják a vérségi génségi magunkat, gyerekéinket! Nincsak MAGZATOD MIAT, VAGYUNK MAGZATUNK HAMVEDRE? Fita, az asszony magja, és kigyó magja, na azokcsak hus hus hus...most fita, miért kell a hust OLTÁROZNI? -Nincsak amiről Marczulli buli beszél,meg a többi bull bulijuk? Hogy osztanak meg bennünket, és hogy tudnak a magyar a magyar eszi vérét issza Isa KIN GOD DOG, fita,a kerszténység fel vétele óta? - ki mi,krimi krémek krémek RÉM-E MOMUSA -MOMUSE NYAKÁBA LÓG RÁTEKEREDETT A KINGEK KINGE BOLHA AZ INGÉBE? NINCSA PÉNZ HAMISITÓK ÉS PÉNZVÁLTÓK, na most itt mindenek előtt,azt kell rendezni, a többi lári fári? -minden savazás sózás és szavazás? Fita,nem akrom,hanem amit mára is,ami lett,na megjönnek S ITT A FILM: PRADITOR VS. -ALIEN na fita ezek verekednek a KONCUKON,(DÓZSA) AKI KAPJA MARJA? NEKI ADTA GOD UK MINDENKIT MEGDUG? Fiteljed,csak Gin Griz Kan, többek kzöt DIVID DUK? fITA ITT A GÖRÖGÖK BE CINCÁZNAK, BERAKTAM AZ IMMORTÁL FILMET, ÉS ITT AZ ANGYOK, AZOK TALÁN AZ MBER MAGJA,(DIETUK) ÉS ITT VAN A HYBRIDEIK,amit MarZulli, de fita,hogy az uriember termtsenek, ahoz legálább 4 geremrácia kell? 3.: Most hogy itt minden a SZELLEM MI, SZINTEKEN JÁTSZÓDIK, ÉS MOST PL... HA ILYEN FANTASZTIK TUDOMÁNUUK TRESNIKÁJUK KAJA VAN, AKKOR MIÉRT NE SZÜNTETIK A KINT KINZÁST ÉS KANIZÁST? -PL A RÁK BETEGSÉGED? Fita itt csak a husod puhitáa kinzása sózása van!!! -SONKÁD HATALMAS TÁROLÓIKBA Most megint ismételgetni keellene, hogy mi GONDOL LÁT FÉNY MADARAK VAGYUNK, na sok jót emlitet,hogy mi a föld, Chikágó,Mi jami? -Washinton, hinta palinta, hányat tojtá az ólba? Itt ismét megemlitem Kossuth -én kat, katonák vagyunk, na most itt az van,csak össze kell jönnünk, fita itt nem a testem az anyag, hanem a gyerkéink teljesen el vannak ájulva tüllük? -MEG MÓZMERÁZVA MÓRÁZVA MOZI? Hogy? -most a mára álmom, hogy csak akik látnak a BENSŐ Ő EMBER GYEREK?-fita itt mi csak felevettük ezt a állati hus állománuk, és most az semmit de $$$... nemtud, sem kam jófet, nem lát magátul, hanem ösztenei prgoramja és csak ha ŐŐK ADNAK NEKI ENNI, HELLBE VAGYUNK? Zna vegyük ugy, hogy az egész angyali gyalázat tudománuk, az az ember magja bele keverve a kuka az a kukac? -kukta? -jaja igen érdekes Pál após tolla? -aki nem eszi, itt jeshus jesus? Na most, ami van, hogy azok akik már nem félnek, azokat át vették a sötét tudatlan s mosmár itt vannak, a kersztények 1024 éve annak, hogy a magyarok vannak, ami te meg én FÉNY MADARAK VAGYUNK! ÉS FÉNYÜNK NEG VÉD BENNÜNKET, ŐKET? Fitaljunk, ezeknek az iratoknak, miért nincs megettem,meg ettem senki, ed-edd meg? FITA,MINDENNEL AMI KELL HOGY MEG MENTSÜK GYEREKÉINKET, AMI MI IS AZOK VAGYUNK, $$$... he lehet, mert sokat leirtam és csak ciffrázom?
Inennn...Valami,ha valamit érteni akarsz, tudámsul veszel,most valaki elkezd MAGYAR RÁZZNI, amit nem értel, közbe szól SZÓL,és most figyeljal, mert itt a turpi,hogy hallod a HANGOD ÁT? ÉS KELL HOZZÁ SZEMEM FÉNYE? ÉRDEK LŐD LŐDD ÖL? LŐTTEK? MEGTUDTAM KI VAGY A VIZEKBŐL, HAL? FÉNYED?-FÉNYEM NYELED? Fita, az ami itt még emléke kéke?
...mellesleg MarzZulli nagyon jó, csak nem mert egyenes gerinces lenni, vagy nem lehet (még?) csak AI négykézláb? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...öááá...
UFOzzuummm... miEeee... Dózsánkat elégetétek, de mijét? -miért, mert szelleme szellemünk örökké él!!!-értünk, értjük. értünk MAGYAR RULL? 4.: Kávézzuummm... nem többet, átmentem teára ára? A fiaim nagyon el vannak kenődve, hogy nemsokáig élsz,ami most az ha te MAGYAR RULL UR VAGY, akkor te örök vagy és itt a por piszok és hamu kamu alatt is? Persze hogy ismétlem magam, de van olyan nogy mindenap mindennap közeledünk magyarok a magyarokhoz? Most az, hogy ezeket, leirom, amit át kell adnöm robotomnak? -te buta, de buta debuta? (figyeled a benső embered red benned?) A fiiamat ami ha magyar ok vagy, csak egy fiunk van, meg lányuk.azaz örökházaspárok,na megkerépárok, FÉNY -UFOk? Előbb hogy GOD AZ A HANGOD, ÉS AZAZ ISTENATYAMAMA ÉS APANYA GYEREKÉIK, ÉS CSAK ÖRÖK ÖSZHANG VAN! Fita, itt hogy vakok vezetik a világtalanokat,és most azt akarnám, hogy mi akik a világosság gyermekéi, azok a mi világosságunkban vagyunk, és nem az anyag anya god, dönti el, hogy te ki vagy mi vagy, és menni pénzed van,hanem az emlékezeted! Ezt most azért, mert ez a sötét oldal, és itt csak szellem mi, világok vannak és akikőnkben benne a az az emlékezet, hogy örök egy IstenAtyaMama meg örök egy pár gyerekük apa, anya, nincsak az hogy minden bennünk van, csak az van! Ez lenne itt is apunk hangja? Fiteled EGY HANG! Az hogy, itt a szeretet számit, és csak örök fény, és élet éd éltet, ÉL ÉLTETŐ,és ahol nincs szeretet, az BUN TETŐ TETŐK,és ott nincs fény? Ezt próbáltam, azaz hogy mi ez, miEeee...és ezt csak azzal a szemünkkel, münka, hogy mindenek kiinduló ponta, az a MI HANGUNK, azaz csek egy hang van,és itt az irtokban, ha valaki hallja a hangom, beszédem, nem lát halált, sohe többet örökké, am az első olvasás után, akkor miéer van itt halál? 5.: Mellesleg, csak ennyit akartam irni, ami most a fiaim,elég jól meg tudják figyelni magukat, de rám is borzaloammal hat,hogy igyis ugyis előbb utóbb,.ezt a porhamu kamu robot botot, tuskó, (látom azembreket mnt fákat) le kell dobbni,na most én azt se tartom bünnek, ha irtó kinba vagyok, tul adagolod a fájdalom csilapitót, azaz ha magara teláltál, most az akarom, hogy ugy igaz,hogy ezt ténleg magunkra ÖLtöttök,Jna a xexÖlés az! Zitt az hogy apunk, fita apum a magyarok tesvérek közössÉg,előljárója, és hogy apumat is a xexxülés ingere, le teperte, most nézzünk magunba,mert most én mindent megtennék, hogy ne xexeltem volna, látva a fiiamat, hogy irtóra nem akarnák, hogy a testem levessem, de nekem is, ha nem xexeltek volna apuénk, jobb lett volna? Fita, ezek a gondoláttaim a kinomba jöttek,és most az van, hogy itt a magyarok katonák? De előbb, most az van, hogy mi a fene, nem vagyok a testmbe hol vagyok, és a fényben! Ismétlem,tehát találkozok az Égeinkkel, és pita, te is katona vagy,na most itt minden tiszta magyar csáládok, (csalárdok) katonai alakulatatok, csak még van valami,hogy szét tudnak verni bennünket? Na nem ha az EMÉKÜNKET ÜNKET NEM FELEDJÜK EL? Ez az, hogy többek közt, azért is jöttem ki, na fita,itt vannak világ golyók,(bolygógk) sok sokk? Azaz az ami a fekete nap napuk puk?- azok csak SZELLEMI MI, NEM MI NÉMI NÉMa VILÁGOK, DE NINCS FÉNY, NA MOST AZOK A SZIKRÁK,TISZTITÓ TÜZEK,SZŐSZERNT AMIT POKÓLOKOMODIVÁKNAK MONDANAK, és a magyar Édesanya nyelvünk, nem hazudIK, nem tud! De most oda, hogy csak ha szemed -szemünk kinyilt, és mindig, apUénK is, mert pitim, gondolkozz, na most jaja...de MAGYAR RULL!!! 6.: Na rengetek talán amit dimenizóknak mondanak, az végtelenek, jönnek mennek? Zitt az hogy figyeljük meg magunkat, ami most vissza, hogy nyisd ki a szemed, és gondolkodás hall láss fényed nélkül,nincs! Most csak örök egy hang van, az az a családa, ami a magyarok csal láda,de most nem adnak semmilyen energiát, akik létre hozták csak az ő jó világukat, a mi gyerekeink el rabolása által? (nincsak fel kell áldoznod a gyereked, ami ládd aki teremtette a világod, GOD? Hogy honnan van az a nagy tudássuk,megtechnikájuk,azt ládd a nyemeceket, akik maguknak akartak jó életet, a hadászakikat szét kapkodják, és külömben minden nekik dolgozhat,az örök győztes sereregek,óh mily sors óh mily sors LEEND? Na most, mi a HANGUNK, a mi hangunk vagyunk, (fita Atyafia Mamaanya, imhol a te anyád? -fita a Bbliába nogyon sok rá tapintás van,pl. ti is Itenek vagytok stbbb... az én hagom a HUN GOD, AZ ENYÉIM ÉRTENEK MAGYAR RULL?) ez az hogy ha te nem beszélsz magyarul,ami most az egyenes és fényes és fényegyenes,akkor is,ha felvettük,ezt a sárburát, és itt van rögtön, a szellem mi, (de a HQNGOD elárul, és most meg tudtuk, hogy te mi vagy, egy juh, és most you hukkt, ami amit ők mind a ké öldalon, bejáccanak jaccaca)viláGOD a hangod,vagy fita, most te nem mersz megmukkani mert a te magyar kimi kirimi voltod? Ha kimondod,véged van? Most az amcsi kersztények rimánkodnak GOD -nak, hogy bloondi megnyerje a szavazást, de fita, az aki elvette a hangod? Kingek Kinge bolha az ingébe,na most azt meg csinálni, itt ténleg valhalla el jönne, láthatóvá válna, ami történik, az igen? Zitt,ezt amiket leirok, akik a világosság gyermekéi vagytok,látjátok,de most egymáshoz akármitörténik,közelednünk kell, a gyerekénk miatt!!! (és hogy létudjuk mosni égetmni hagy égnjen, a gyalázatot) Itt most egy az egy hogy kapcsolátba vagyunk a mi Égieinkkel, UFO-k, és ezekról a látomások?-mások? tudnunk kell, és fiteljal,itt minden többet csak halál okádat, ugy a teiste mint a teista vagy,IRÁNzat,Kérdelek,én rögrön, érteni akarom hogy miez,és azt csak a benső szemünkkel munka,a mi munkánkkal,magunknak,azaz fiteljad meg én nem tudok adni semmit, az Urainknak,ha mindem az övék,ezért itt is eleinte, kirugtak, de ennek ugy kellett történi, mi történt? Rájöttünk hogy Mi is ufo-k vagyunk,és ennnél jöbb nem történhet de rosszabb? Inenn... az hogy ufo-k,az az hogy te egy gondolát (szem) fény vagy, a HUN GOD -DAL? ...van egy jó dokumentő...ha van idótök, ugyanis itt ahogy előbb, a bukó ufok, ami most ezek esetleg,osztoznak, vagy kié a föld? -fita ezek a mi elrabolt meg vakitott gyerekéinkkel, ládd zerinte a nácik, ma is a toppon tudomáNUK onnan van? -ezt meg meg piszkálom, mert miért tüzzel vassal irtandók pusztitandók,ládd MOMUSA? -minden ami minden ember egyenlő,van olyan? ...The Unixplained Special presentátion DVR S1 I E'19 Dangerous Depth underground bases likr Arie 51 ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Dózsánkat elégetétek, de mijét? -miért, mert szelleme szellemünk örökké él!!!-értünk, értjük. értünk MAGYAR RULL? 1.: 10/12. A KÉP? Mindenek elkőtt a hangunk, hangulatunk, gondol gonddal látunk azaz minden egyedük, edd meg, jaja a fényem,nem hanem neked iis van, s mindenkink aki van, van almafa, de a kigyó rá tekeredve,és a alma a bogyója? -bögyő? Fita, most ezt a szellemem, a fénybe,van fénye, a fényember rém rim ember ira, és ez a robot botom, koc koc koc...tuskó vagyok, de nem az övék K? Kin Kong, a Kiroyok Kiroya, s ki mi által vannak a Királyok, nincsak BÜN =BAN -KÁROK,ÁROK S ÁRUK? AZ ÁROKBA HÁROM KAVICS KOC KOC KOCA? Tegnap, miután feltettem a mai csócsát, előtte csináltam 1 sárgarépa egy zeller, egy narancs, egy alma, egy fröccsöt, azt is négyfele töltöttem, mert azt mondták,csináljam csak vizzel, s mikor felraktam, közbe iszogatom,és olyan ami már egész héten, csak most nappal, borzalom valami láva, lett a gyomromba hogy levegőt is ha vettem az olaj a tüzre, és egész este 8? -most a feleségem,meg a fiam, egy adog barna rizsát, meg kell enned, amit kiraktam, megettem, s lassan le csillapodott, ugy hogy éjjel, nemsokára, reggel 6.tig aludtam! Fita, ezek az iratok, a a szellen ember tarmékei!!! -a gondolát is az,és most itt van ahol a magyarok vannak,ott fény van, de most a kiváalsztottak,és azok kiváltságAIi,(ajjasok!!!) kontrolla alatt vagyunk, ládd a Grofi szérü? Naz a tegnapra álom látomásom, másom?-hogy itt meg lehet látni, hogy mik a sötét szelleMÜek,mü az a cslekedetek, és azok meg maradnak! MÜE -mühelye az munka? Itt most az hogy gondolkodjunk fe MAGYAR -MAGYAR OK RULL!!! Ezt ugy, hogy magunkra (magUKra) is gondoljunk, és kezdődik magunkkkal gondoskodjunk magunkről,mint egymásról, magunkról? 2.: Nyisd ki a szemed, és láss...fita mndenünk ami a miénk az fény a fénybe, menj menny be! Mi fények,mehetünk a sötét oldalra,csak ez a két oldal borda van, és onnan vissza a fénye,de nem a sötét oldal bordások,fita itt minden INXEX? -LEGYEK VAGY NE LEGYEK,és fita az iratok,minden az inxexxel van? Most az hogy a HALÁL, végleges,van lába? -nem hanem kigyóógyik lett, és egymástis nyelik,vagy rájjág a husuk? Ime ami van, a magyaroknak, csak örök EGY FÉNYATYAMAMA ÉS FÉNY GYEREKÉIK APAANYA,ÉS ÖRÖK ÉLEK TESVÉRISÉG? Zitt el hagyta e már magyar magyarokszülők (öröksully) gyerekét, soha sem soha és most ha igen, az hálál, és végleges, és azok rombolnak romba tökölnek (KIN KONG KINBA VANNAK ÉS AZZAL HOGY MEGSEMMITSITIK A TUDATUKAT AMIT NEM LEHET, CSAK MEGVILGOSODNI FÉNYYÉ VÁLNI) és mor -mora, halomra dögölnek döglődnek,Jna most a HAN GOD? A HUNGOD ÉS AZ A TEREMTŐ SZAVA,(SAVA?) HANGJA, HAN GOD, VAGY MOST KIN GOD, GOD IS KING, ÉS ÉLET HALÁL URA? Az irataimba, benne van az, amit át tudtam hozni, a mi fényes szellemi világainkból, ami csodábnál csodáLÁTosabb, és itt is az,akik a fényben fényünkben vagyunk vágyunk , akik emlékeznek!!! Ami van, most ők,akik a legközelebb amit tegnapra,hogy van egy Sion Sionuk hegy? Ez ahol a kiroyok kiraja, ezt mind meg láthanÁtok,ha ax SZENT STEFAUNK REXX OF HUNGARY RIHA,RIHALYUK LETT,ANALUK? -Zitt hogy ma is, a magyarszülőktól elveszik a gyerekéinket a puja szedók? Fita,most nem akarom ciffrázni, de amit most a fényes szellem remember rémember, fita kora gyerek korom óta,Ria Ria nemriha, riadalom van,és a környezem menekül előlem? Most azt is, tehát ha te elhagyod a szüleidet, vagy azok téged, vagy szét tudnak verni.ami valóság, DE NEM FELEDÜNK!!! MI nem voltunk s leszünk, hanem örök vagyunk, ugy hogy sose hagyjuk el egymást, és Égieink (UFO-k) seggitsetek (rugdosátok az ülepüle) jogy egymást megtalájjuk,és sohe többet nem tágitunk? Fita, az a szellem halála, és az az hogy most ládd a gyerkéinket,fiteljÁtok amit leirtam a Mi is ufo-k vagyunk! TÓ PUKULÁNKBA? Fita itt minden sár, és szar, és a szar elég!!! 3.: Ne haragudjatok, hogy ilyen sokat beszÉlek,minden az, és a sötét oldalal az egy gyikos kárhozatos robot bot gépezetek Most tegnap,akik a TOPPUK TOPPAIK? Azok is szellemek,és olyan, ládd a Chronicles off Riddick filmben, a ranglétra hogy olyan mint azok a dögök, ami bestia,kutya formák, kinek van monduk,három? -hárrem hármasok, fideljétek a több nejüeket? -tota inxex? Vicca, hogy most is, az a magyarország amit most magyar lakosok, és a lakkosok? Na fényben, napfénybe van a magyar NAP nép-(PEN)népem, és most fiteljal, ezek adnak midnen energiát, (csak őők a magyarok?) amit csak a FEKETE ZUBBONUK? -AMIT MI AKIK NYITOTTÁTOK A Mi is ufo-k vagyunk! Na az amit a sumir iratok, hogyha az égi bolygók,összejönnek a Tündöklő Szarvas jegyébe,a föld egy iszonyatos fényben -tüzvészben meg tisztul. ami ránk hogy mi megszününk, nekünk olyan nincs, mert pifta,iszol mustot, nem mert fosok? Naz az. hogy a kiválasztottak.az amit megpróbáltam, hogy azok robotok? -nem, hanem őrdögök? Jaja, az hogy ezek soha, hogy nem ŐŐK általuk vagy,és minden,ezek akik jön a KIN KINGE, BOLHA AZ INBGÉBE,ezek olyanok,mjnt akiket fel huztak,na Swédwenburg hogy azek jönnek mennek, azaz ezek mindenkit át vernek, ládd a golgota és kereszt,ha keresni mered (vered?) a tesvéred hangját? Na itt az övék, minden ami égethető energia,most ők tudják,hogy ki azopk, akik ténleg fény UFO-k, igen és ránk vannak állitva, rögtön az ovodázTatás és iskolázTatás és ha nem tudnak el zárni, engem ha otthon maradok, megölnek, vagy bürtönbe zárnak! Na fita,most a sötét oldalbordás szellemek,maguról se tudnak semmit!!! Még valami,hogy te a másik ember társadat,allatvalódá (lóvá lóvé?) levered,az a szellem ed, halála? Olyan gondolát sss...hogy te a máxik testvéred,ami csak egy van, hogy te magad fölé vagy allahala, az a halál? Fiteljuk, szinte az Iratokbull, BbLila mindent ami van, ki lehetne silabizálni buzerálni? Innenn... olyan csodatevő, ha valaki nem lát csodát,nem is fog!!! Ezt most ugymegfigyeltem,hogy ez a fényesz szellememmel irta, és át adom ennek a robot botnak? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Sion hegyek hegye, halmok hatalmok hatalam hat alma? 1.: 10/11. A KÉP? Előbb az álmom, hogy a Cion hegyek hegyén voltam, és az lenne a Királyságuk minden hegy egy és halpm hallom, egy hegy -halom, hallom? -csak az!!! Most csak ugy, megaz, hogy nagyjából mindent érinttettünk a mi iratainkból, és csak ugy,hogy mindennél csodálataosabb a magyar-magyarok világa, tudáta ami a fény tudása, van más, ládd nincs fény, se emléke? Az irások,hogy Moé felmen a hegyre, na az Sionuk, és most a Horr -móra?- hegy, halom, és az is hatalom, na most a 666... az az ember (bestia száma, ládd hat csukra -csakra? - nem egészen, mert apuénk becsngőztek, amiról szó lenne, itt nincs ember fog alom alma sss...kigyóógyik a Mozi? - ami van, ott a Sionuk hegyek hegye, ládd a piramisok mniden piramis egy csuccsa, és ottvannak laknak az ő Godjaik,jaja az őők a termtők hanGOD adóik? HamGOD DÖG hangAdóaik? Fitya,ez most figyeltem meg, hogy valami borzalom mint az Exorzisfilmek, kitört rajtam, és nem aludram semmt, (hétfő óta) mert olyan 10 (20) körül,csak feltört valami láva, és szét égette a nyelőcsővem a mellem, a tüdöm a szivem,és ez ment reggelig,ami arra gondoltam, hogy nemcsak elhallgatatni,amit nem lehet,és nem tudnak, hanem hogy sehogy ne tudjam megközeliteni a kis testvérkémet? Fita,az összes irataimba, leirtam hogy mi magyarok vagyunk, és most itt is mi a fényünkben (emlék) vagyunk, mig amik akik? -porból lettek csak por meg hamu (katalizátor) maradt, és az itt is látható! Amit már leirtam, hogy most hogy valami borzalom láva jött fel a gyomromból, ennek ellenére, ládd el el eálajultam a fájdalomba,és ki tudtam szakadni a kinombull? -most itt is meg láthatjátok,hogy ezek a borzalom rom halmazokbull, ami itt minden porbull, a sovány bika, megeszi a hat kövéret, te mit gondolsz magadba,ha ezt hallod? 2.: Akik a magyarok, és kis oázisok, fita itt a portya, ami kis magyar ok oázisok, és azoknak meg kell maradnótok, ezek azok? -apuénk 2023 -Sziveszter! Fita, amit most addig, hogy a HUN GOD, az egész év letszebb szaka, a gyönyörü tavasz, akkor a TEREMTŐ??? -a HUN GOD? Az EGY HANG, ÉS MINDEN EGY HANG, HANGBA, ÖRÖK REND ÉS FEGYELEM FIGYELEM,AZ FEL ISMERÉS? -ez megint apunk becsngettek, azaz ahoz szem kell? -fényel fénytnyel és fény tükröz csak,tehát a magyarok családok örök egészséges meg egészek,magok? Vissza,hogy most az ahol amit mindenek oka, központa van,az egy hegyen? Nem feltétlen a leg magasabb,hanem ott vannak azok,akik ezt létre hozták,vagy egyszerüen ez az földi növnényzetet, kisajátitották,és a növény világból, kitenyeésztették az állat világot,és azokat számitógépeztek, azaz a bestia száma 666...? Most csak röviden,hogy ami van, hogy vannak akik a BUN = BANKÁRSÁGUK? KÁR OKOZOK,(nekik haszon, de nekünk szoritja hasunk?) és innen van az ami most minden lázad, ugy az anyag is,ami itt mesterséges anyagok anya god, azaz egy van köztük, azaz van a Királyuk Kiroy RULL nagysága, minden ami földi nagysáGOD?- nagyság UK? HANG ADÓJA? Na most,itt vannak a GOD OK? Köztük láttam a óriás robot gépezeteiket, most itt hogy ezek,amit al világoknak hivnak? Ez itt hogy akik PARNCSAL CSAL URALKONDAK ACSARKODNAK,hogy azok hogy és mint láteznek, Zitt amit kiemlnék,hogy vannak olyan intelligenes robotaik,ládd itt a minden látás és gondolodás nélküli Sionisták,akik most a magyar ok? Zitt Rákosi 33. -Rosswel -Csörcsil -Staiin, magyarország vagon kérdés, erre Rákosi, adjatok 10 évet, na most van magyarország, a levegőbe, ahova fel emmellek benneteket? 3: Most ugy nézfen szembe a halállal, hogy te meg mer mukkanni, ami ha nem bánt senkit, had beszÉljne, meg olyan imerős, ami nem tudtok el téveszteni, hogy magyar okvagyunk, és a világosság hozók gyereméink? Fita, a BbLiai iratokba, veletek vagyok e -világ, vita ha ott a kezdete ahol a vége,próbáljuk meg látni, ami magyar RULL gondolkodás!!! -Fita a hang,de ha van fénye és szemed, edd? -nemcsak ed? Őők adták kölcsön? Nincsak minél töübb pénz nyonak, többlett, annal kevesebb és itt a végük? Nazi az az erdeti Kossut bankós önnálló nemzeti országok, amit most vissza a hegyre, nincsak olyan tudománuk van, ami hihetetlen, és honnan? Vissza, a Mi is ufok vagyunk! -ba baba, hogy pitim, mindent jóra? -de lehet nem jóra is, azaz csak nekik jó, és csak értük, étjuk van minden? Minden az Urnak ADÓM, mnden az övék, szivemet is néki adom dom, a dam, az is az övék, ha őők teremtettek mindent akkor miért kell neked mindenet odadni? Fita, itt most ezek át tudják venni a salakanyagAikkal a állati buránkat, ládd szerintem most velem ez történt? Fita tegnap kötelező kovidó vizsga, a feleségem semmi oltás nagy hangon? Az orvosi irodába,megszünt gyötrelmem fájdalmam, mert a doki, nem nagy dolog, ami amin kersztül mentem, és most hogy a hang, vagy mi az ami levette róllam,na kint vártunk,s nem birom tovább,le fekszek a kőre,és hivtak! Zén figyeelm hogy mi törétnik,és itt halálra vagyunk adóztatva meg kinlasztva,na most itt az van, hogy ezek semmi olyan gondolát,hogy te ha nem tartodbe a szent irásukat,amit maga szent irataik, nem lehet!!! -hanem áldoznod kell! -a fiadat,a lányuk a lányuk angyaluk? -luk? Fita, Kennedyék,ezek itt vannak a magaslatokba? Innenn---fireljuk, a haláloddal, neked, midnen egyes személy? -jaja vagy meg vilgosodás van! Nem lehet okolni a halál ki fel támadási nap, adókat $$$... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm...miEeee... Itt vagyok, el se mentem, ragyogok rotyogok motyogok,hol a motyó? 1.: 10/10. A KÉP? -Hogy ma, itt megjelenhetek, ládd egy ős tökös? -ezt me még nemrégen, nem is gondotlam volna, mert mára is, olyan poklok pokjla láva, okkádék jött fel a tokromba, hogy most ezennel, adonIsten fapapuc? Mostmár hétfőtől,és a fiam rémálma,nmi történt? .Zna most a felesÉgem.előbb elment apatikába, és hozoott tabletátt,aminemsokára,mintga valemit, azaz egnyhült a kinom, és fiaiam, menned kell azonnal az orvoshoz, ami én az miatt,hogy borzalom kinokat álltam, éltem át? Hogy megahalok,és innen kezdeném, hogy nekünk, akik mi ÉL TETŐK vagyuinik,mi olyat nem taáltunk ki senkinek! -magunknak? -maguknak? Most el feküdtem, mert felesÉgem csinélt párolr krumplit sárgarépa zeller meg kéttojást,pici csikremellét, rizsa, csak a krumlitzöldséget meg a tojést ettem meg és el tömődtem, mert nem kivánok semmit, és most ezt magámba tömptem, mnt a gácsér kacsát? Most azt, hogy igyiis, pillanatokra ki tudtam ugrani, ebből a hulla darálóból? Itt most a hangom hangol, vagy öl? Most az az érzésem van, hogy megint okádni kéne, de ez egy olyan vala,mint az Exorzis filmek,és csak pár szóba, hogy a HANG .OD VABY KIN GOD, TEREMTETTE A VILÁGOD: Innenn... folytatjuk... ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Éljen a Magyar (Mgyarok) szabadság.Éljen Haza, katonák vagyunk,Fény UFO-k?-made in Hu? Who? Mi is ufo-k vagyunk! 1.: 10/9. A KÉP? Tegnap ettem egy konzerves csirkalevest, és főtkrumlit meg sárgarépa (murok) sszörnyü gyomorsavam lertt, egész reggelig kinzott, aztán enyhült,és a felesÉgem,hzott egy fél banánt,és most csak azt eszek,ládd most egy avakádó, két lágy tojás,egy zelet kenyér,de annak is a felét,és meggyógyulok (Jé husomnak, sok sebében gógyulok meg teljesen?) A fiaim,ne menj még el,lagalább 90? Sose...jo jo de legyél még itt is velünk, legalább 90? Na most reggel végre eltudtam aludni, és most du,-2 (14) keltem fel,de most egy pillanatra elfeküdtem,mert szörnyem meghuztam egy inamat a hátamba, s tudom a bajom okát? Fita, reggel fele, ugy olyan, hogy a kinom csökkent, most is irtam, és amit tegnap, hogy van a fekete koromoldal, ami minden szellemi alapu, és amit tegnap,hogy itt a választás,az a fekete szürke hamu kamu alakok, most az ami a folyó tegnap, az egy nagy kigyó? Csak egy plllanat volt, meft felébredtem! Az ififiamnak rémálma volt, hogy az ördögök,fita ezek a teremtések, és GOD, azaz a hangod, nem hanem a HANG UK? Juhus UK? -a Király? Ahol parancsal csal uralom van, ahoz dögnek kell lenni,és az hogy GOD = DÖG ÖD, AKIT MEGÖLSZ A TIED? Kérdem, hogy ha a HANGOD mindened, akkor hogy lehet megöni a HUN GOD? Volt e még a magyarÉdesanya fénye nylve,ugatás, amit törölni akarnak, a matyarok emlékét is, és nem tudták? .Gondoljátok,azaz az is energia? -igen fény,és fényenerergia,és olyan csoda világ, amit most apuénk, ez is jó meg csodás, ami most te hogy gondolod? MAGYAR RULL? -vagy hottan rottan tota? Fita, nekem nem parancsol parancsal senki,mert jól vagyok tanitva,Magyar Magyarok, szüli sully iskolába jár a kába,élet =iskola? Innennn... Isten báránya im jövök beee... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... ha valaki tudaköli, az ölt, testetölt, és most hogy mondhatná meg? Na fita, nemcsak hogy meg lehet tudni dugni, hanem mindent, nemcsak ezt, meg kell tudni, de dugni, hogy fajtad -rajtuk kivól,ne tudhassa hasa senki? 4.: Kávézzuummm... most átáltam győgyteára ára? Rögtön hogy felraktam a reggeil de-csócsát, elfeküdtem, és otthoin volta m ami gyerekkoromba MOMM-ba, és egy gázállomás, benzin állomásnmál, ahogy hogy otthon maradhassak, meg kellett tankolnom, ami nekem nincs! Most csadaszép magyarország, (afenti minta vagy az is az)és mnden füs fás virágos, és fény van? Napfény? Na akivel összelettem kötve, az egy ufo? Igy néz ki,mint egy jövőbeli motor bicigli, de csak annak van álcázva? (Pivi) Zna hijuk bibsiknek őket, am nem csak a szent iratosaik, hanem itt az van, hogy ők teljesen kontrolálnak minden energia forrást, de a kóolaj gázolaj, azt leirtam, hogy egy földalatt robot gépezetük,és előbb utóbb kifogynak a nyersolaj -gázolaj és kóolajbul, ami addiig, most a gondolát is energia? -igen fényenergia, és most azt is ők, a fekete ufósok konytrolálják? Zitt az Open minds? -na meg akik itt vannak valalkik, a magaspócokba, akik most amiket villogtattam,az feket NAP is itt van! -protolaik, nyálásuk,lássuk?Ma ott voltam és az az a pokol, ahol végülis minden ami éghetó gazokgázok,elég? Itt van, és azok vannak itt, és azt akarnák meg valósiotani, és azok a fekete ufosok? Zitt amiket eddig is bevillogtam, az elsósorban a Mi is ufo-k vagyunk! Most ezt ugy, hogy te is katoana vagy, de ÉLTETŐ? Most másodszor feküdtem ki, de olyan csodása ami világunk, Mi is ufok vagyunk, amit csak ha most nyomra találtál, és itt fita, a biboldóknak,adó adó halál adóknak, is örök életük? Na az nincs, a fog alma $$$... 5.: Mnden energiád ők általuk van, a gondolát világod is,azaz a hangod? Na most, az van, hogy engem rögtön egy olyan 5 méter, távolságra hozzá kötöttek az ő ufojukhoz, de nemtudtak,csak a nyomukba kellett maradnom, na ez egy olyan mint egy motor bicigli, és gömb veszi görbe, tehát egy gari -antyigravitácós ufo? Trőha behatoltam a magyar térbe, Térbe hozzám uram, soká voltál már kün? -naz az az...hogy most minden amit megtudhatunk, azaz az ovoda -iskola -oktatás, hogy a magyar gyerekeket meg ne tudhatják,(meg tudják métlyezni, rontani tani tani) na most a magyar ok,oázisai is, hogy ők magyar IstenAtyaMama apaanya tesvéreink igazábull, kik? Sóval, az Ő ŐK báziaik, minden ami energia kontoll, pén meg kontrollal, és itt van az hogy engem,mert a magyarok gyerekéinket nem engedik meg nyekkeni $$$...s örök örökölt halál?-fita,engem,minden magyarországi iskolábull, azt a KGST iskoilábull, kitiltottak,és most fita itt van, mikor az első osztály, első óra, szivrohamot kaptam,és egy ataista biboldó bibis néne, azosztályfónököm,na meg második harmadikba egy bibis ufós? -na most ott.. fita, most ott voltunk, és most az én ufómat, hozzá kötötte az övéhez? Fita,itt azzal hogy hogy meg nyitottuk a Mi is ufo-k vagyunk! -.gyülekező hellünket, azzal most az, hogy fita, itt van egy fény vagy fém szén hamu világuk,az nem ezen a földön van,de ittvan, és azok akarnák ezt, azzá tenni? Zitt fita. a UK s KKák, a kakán is csomót lelnek,vagy csiálnak,mnden lett kaka csomó mo mo mo...Még annyit, mi van ha a Kain meg Ábel történet ellenkecske? -kérdelek, a növnyeknek van vére? - az lenne must? -most is? 6.: Na egy érdeskés, hogy e gyerek, Self destribed Názi Who is First to be convicted over Nazi salute says hi vill do itt agin...Fita az az eredeti amcsi, azaz MOMUSA nemzetek országa, és megforditották, azaz az Kossuth bankó lenne, és minden ember is meg ország mennyország, ládd a greenback money? Most itt az irás foditókkal, akik esetleg, ládd TELJES AGY KONTOROLL,NA MOST EZEK GÉPEK LETTEK!.ÉRZÉK TELENEK, és monduk, mi a bün? Vérontás -ontás? Zett Jeshus, ha velem ezt tették, várjatok? Zna most kezdődik a tánc? Fita, itt az hogy vannak a kiválasztottak, azok kiváltságaik,na azok a fekete ufók? Na ezek mindent elkövetnek, itt mikor találkozok a mieninkkel, most itt az a fekete napuk puk? Az éjjel abbavoltam,és itt most akik nem gondolkoznak, fita ők teljesen kontrollálják a gondolátod is, az állatAIk kinzásával, látod? Fita, az hogy jeshusukat örök hallára kinozzák,és fel támad? -tehát kinzásod és kinod néklül, te fel tudz támpászkodni a hal áll bull? Ennél lehet nagyobb buli? Most az, hogy hogy tudunk, életbe ami életünkben maradni,amit puénk, most 2023 Szilkveszterre, nektek meg kell marad nótok? Hogy mi lehet, ezeknek ahogy a fényünk nő, és a vilgosságunk, ezeknek menni kell vissza oda óda,ahonnan jöttek, s esetleg viszik magukall a pacalukat hátizsákuk? -neked van? Innenn... fita,te is ufós vagy, katona, de ÉL TETŐ, ÉLTET Ő, most azt amit itt, nincsak, itt nekünk nem talőltak ki olyat, ami nekik sincs sem mi sem ti semmi $$$... ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... ha valaki tudaköli, az ölt, testetölt, és most hogy mondhtná meg? Na fita, nemcsak hogy meg lehet tudni dugni, hanem mindent, nemcsak ezt, meg kell tudni, de dugni, hogy fajtad -rajtuk kivól,ne tudhassa hasa senki? 1:: 10/8. A KÉP? -Tegnap,vagy 20 -xor legalábbb, el feküdtem, mert el szédültem volna, egyszerrüen elájulok, ha nem vágodok el, na most is, csak kóstolónak csinált a feleségem kávét, de már nem...csak a nyelvemmel esetleg, de most azonis gondokódok...mellesleg menek egy pillanatra el feküdni, mert a gyomnromba...olyan hogy kavargás van,és tenap ha láttátok az Exorzisfilmeket, olyan! Na most is elfeküdtem, és egy pohár kétszer megszürt vizet hoztam, Znamost az hogy ördögi meg szállás, nz z vizet ekelkeztem pohárszámra, előbb alkszerlcer, de ömlöttk (OKÁDDTAM) belőlem,valami sárgafolyadék, éz ment egész éjszakáig, és most körbe vettek, a kis kölök is hogy hogy vagy? -gyógyuljál meg, és tisztisd meg magsd, mert viszünk a kórházba, vagy hvjuk a mentőt, nehaljál még mneg...nemhalok,hallom, de most fita,nem tudtam lélegzett venni, mert égett az egéz nyelőcsövem, meg hang csövem a tüdőm a hátam a gyomrom meg belem, és ittam a vizet,meg okádtam,na próláltuk a peptobizmolt,az is, mindent okádtam ki, és akkor, mintha nem égett volna annyira, és tudtam levegőt venni...na fita, itt az is pénzbe kerül,és most ezeket, hogy hogy lehet a testünket pénz nélkül meg tartani (az lenne a tanulság?),namost itt van a riadaiom,és Hungria Ria? -rikácsol? 2.: Fita, most hogy még mindig, ott van egy olyan, hogy márcsak a gégém,azaz a nyelcövem ég, de tudok ugy leve-gőt venni, hogy érzem, hogy az már nem éget? Értem, ha levegőt vettem, azolyan volt, mint olajat a tüzre? Ami van, fürödj meg mert viszünk, na most nem volt annyi erőm, és most a kiskölyök gyógyuljál meg és orditott...(de kell fel, Tallpra Magyar, amit játszunk) Fita, most az akik ezeket irja, az ezen keresztül, (de a cskurákaln a szemed, meg kell nyilni te iskatona VAGY DE ÉLTŐ?) és most azt amit a tegnapira aza folytatása, azt megirtam és hihihihihiii...krimi mimozgatja ezt a a aaa...Na fita,, most az ami a tegnapina a folytatása, hogy a Napommal, tudtam meg vilgitani a blodndi meg kalamjka oldalt, na most olyan, fita a legridegebben, hogy van csak a kalalmajka oldal,(ezt mára) és az ládd szürke -hamu kamu meg olyan hogy mikor a szén, hamuvá vállik, megmaradt, és olyan hogy nem is tudok, csak ugy,hogy bele világitok, de az az. hogy most az az oldalnak csak kalamajka létezik,és nincs olyan, ami itt ami? -amcsi, Nincs értelem,és a magja $$$... Fita, menek el fekszek (most is vagy tezenszer) Fekszik sirkő alatt, Jeshus neg megávltó...na feltámadási nap, ő jöjj elő, az egész egy égedelem, elem? Gondolkozz...itt fita, az hogy az AtyánkMamánk és apu-anyu, örök egy egyek vagyunk, azaz a HUN A HANGOD? Na hogy PÉNZ NEM NEMES URAIK? Fita,ne akasszÁtok fel a Királyokat, jelenleg 43 Királyságuk van, és JANUK8:44! -és jön a Kirélyuk Királya, (Manacham Begin? -könyve?) népük millióival? Na most, az ami a fény -oldal, az soha nem fog a szürke -fekete szenes oldal,most az van, hogy ennyit, mert mindent gyengit enne? Fita itt a pénz nem?- folyója az nagy nagy kalalamajka? 3.: Te ti vagytok a párom mmm... Na most az első, tegnap nem etettem meg a galambokat, és fita, nincsak azok örök párok és párba? -pro pro pro...Pátria,et pro libmáj kacsmáj... Innennn... na itt sok sok dimeziók vannnak, ládd a hangja hanglyuk? -hangod? -érted? -nyemec, bekaptad? -jahhh... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee...élsz vagy hallsz, hal áll a vizbe? 1.: 10/7. A KÉP? Most az, hoogy ahogy tegnap, a napommal,azaz én itt vagyok, de ugy hogy a naom nukleUSÁba is vagyok,na ma azzal villogtam meg, ezt a segglukat és két hegy közzül mi más végsártermkeket, pupu amit igy, mellik oldala girnyőbb? Csak hangok vannak, de az nem az övék, hanem a csndesen kérdőznek igen jámbori fajták, állatbaROMuk bőgése lenne, bu bu buuu...nz mellikik hangosabb bu bu buuu...és közbe az özvegy tehenük bosszuja? Közbe most olyan tropára vagyok menve,hogy el kell vágjam magam...Fel tápászkodtam, jobban lettem, s egy korty kávét ittam, a gyomromis fel kavarodott,de szereintem a fájdalomtul? Tisza napom fényével világitottam meg azt a terepet, hogy a balekAik királyukat lyukat választanak, na ott deddd...és anannnn... és igy, deddd... anannn... most az egyik ddd... az ládd ...ddd...ami ...ddd... most az hangok, és ...nnn... hogy mellik lett a csufuk? -(juhus krispihusuk)talán azárt mert teljesen mindegy, ugganés vak vezeti a világtalant, ami megett a talent osztók vannak? -lathatatlanul! GOD = GIVER OF DEATH -DEAD DEDDYIK ÉS NANYNAIK? -MONYOSOK -MONEY? Most nem akarom jobban ecset erre arra ecet eszed? Fita gondol lát, forditotta? Zezt pedzegettük, hogy lefele folyIk a Tisza $$$...nem folyik az többet vissza ...amit most ami van, hogy csak vissza folyhat na ddd... nana... Zitt van amit eleintea Visszahivók, Sép gyermekkor jöjj vissza egy szóra, ősi rózsa őszi rósza na meg Rózsadombók? 2.: Most hogy a teljes fénnyemmel mennyemmel páztázom a terepeket, hogy ma reggel, megjönnek a fiaim, és jóreggelt apád, jó reggelet, és csak örök élet van, és addig, mig azzal el nem érlek benneteket,(mi van benne, benned bernnetek?) azaz addig, ming most olyan szoritóba kerültünk, mint soha napján vásár vas áru nap, nincsak most mindenki csak hadipar/patwarr brrr... lefekszek... hasra nemolyan jó, de apám, én birom a srtapát te? Zna ezt akérki létrehozta, na fita, van jó pénz és rossz? Na az ezeknek az egek ege az egetekbe, fita, itt arról van nagybaszó, hogy ha te valamin -kin?- nemcsak élősködni köd, hanem a kin uralkodni akarasz, megölüd a teid a dög? -Most az, hogy ezzel mit tudnunk mint NUK? -kezdeni, a kezeddel vagy eszeddel? Fita, tegnapelőtt ahol Hollywood szinház van, portolnál, na éreztem hogy akik nagy szardina dinia nélköl, ez az mnt mielőtt a Szovjet gazár borodalom nagy Sárkankigyó feje az egekbe, elkezdtük pásztázni, mire bekövetkezett a Óriás Sárkánykigyó fele fele, figyeled van mindennek szellem -e, vagy szelelntésük, de kik gazok? -gáz? ár, Lázár láz ár? Innennn...fita tiszta tropa vagyok, és most elájulok? -hidegvér -melegvér -hidegvér? -nem érezni árazni semimt $$$... lenne jó... a kis gyikamód érzed? -most megint kifeküdtem, elszédültem, a gyomROM most is kevereg ddd... szent érzelem tölti keblem, meg az ülepem? Hozzád váagyon Istenem nem? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee...ha ha ha... össze tartunk rendületlen,legyőzzük végra a háborut rut rut rut... ho ho hooo...Tánci tánci mamának, cicit meg bőgyőt ád a fiának,a lányának, begyet meg bögyő beNŐ? -kurblizás mindem,nem men meg kurományuk a nukinuk halál adóAIk? 4.: Kávézzuummm... tea, csilapitó? Tegnap, hogy hogy fogok a fiaimmal maradni, na hogy nem hagyom el őket, az tegnap ugy nézett ki, hogy akik ébredeztek,azokkal a kapcsolátot, ládd én egy az egy kapcsolátba kerültem a mi Égieinkkel, ami most, ugyanaz, itt vagyok, éz most ugy, ahogy találkoztam az Égieinkkel, ami most ugy, hogy egyszerüen, meg kell világosodnunk! ...zzz... felrezgünk,Most ugy. hogy itt csak anyaggá válás ok, vállások lehetséges, amit hogy az állatok, mit tudnak tudnak?- tudhatnak magukról? -ami ha van husod, abba vagy, .és a jelsző, maradj meg magadnak a bőrödbe? -kié a bőröd,és ki az őre? GOD? BUUU... Ki mi? -mik, teremtettek, vagy ki -mik tenyésztettek,tehenészek, nyakkandős bikáik? -arra lettek kitenyésztve?-minden, a maguk, és nem ük szerint? -azaz se magukról, sem a környezetük, és látókörük, ál lát? -át lát a szitán?-a szulápon a keritésen? Ime a hellzet, hogy ebbe? -ebe eb ura fakó, hol a kutya elásva, azaz senki bele szólni nem tud! -kintról? Emlékeztek, az igazság ahuna arra Agtelek? Most itt vagyok reggel, és mi nem azok vagyunk,zitt csak a magyarokra viicsorgok minr egy ordas, amit tüzzel vassal, és a KINUK kinjával belénk vernek, ami ugy jönne le, nekünk nem paracsol parancsal csak senki, meg mi nem fizetünk adót beadást dézsmát (tized) uzsorakamattal stbbb...tbccc...senkinek, na most én más játékot nem ismerek,de azt hogy fizkai fegyverekkel? Az ami éngem feszeget, Goldgota és kerezd, hogy ha most itt husbank, együtt lehetnék ugy, hogy egy kupacva végre a magyar családám -nemzett családám ÁdámÉva?- ivadákom, akkor is ki akar dolgozni? Ősintér, nem nem akarok maganak $$$... magomnak magunknak doldozni, na most ez természetes,és monduk meg lehet e változtatni a természetet, ugyanis amit én na meg a szégény népem kiván,az anyaföld (anyaGOD) magától is megteremné talán? 5.: Most csak az, hogy az Isten? Zitt az hogy a Mi magyarok Isten-e? -fita, a Mi Atyánk? -Apánk? Mi Mamánk? Anyánk a Mennyekbe? NA AZ A FÉNY ÉS FÉNY HONAINK, és most vegyük, ez egy állat? Zitt a 66fokas kérdés? -Mi hogy keveredtünk ebbe bele? -bele? -mint husuk a fazékba? (juhusuk a nyárson) Ami van, hogy mi nem ez, hogy NEM TUDUNK SEMMIT, ami én rögtön, hogy mi nem fizetünk $$$...beadást sem semmi $$$...még olyan gondolát -od? -lenne? .fita, ez azonnal olyan nincs! Na most vala kik mik? Most jönne be, hogy mi a magnetikus erők, és rögtön, csak a vasnak vasfém ötvözetei van magnes elektormos töltése? Amit leirtam, mikor jöttem ki Pécset, a Szulajman szobronál, utolsó este, lebugtam volna, na felmenten a lépcsón, és elkezdett velem keringeni mnden, és bizon zubbzz ha egy nő,nem fogja meg a kezem, és levezet a lépcsőn! Még akkor este, akivel kiszöktünk, a gyerek e fürdőbe, és egy alak megjelent, egy kofer, akta táska féle, dobozzal, és ha maradok, akior most kinyitja és az enyém a kofer pénz? Fita, valóság, tehját nem álom, meg képzeltem,ládd az Égieink, valóságban meg jellenek,és te is katona vagy! Sóval, most az hogy Mi is ufo-k vagyunk! Na most itt mi amit sokzor hogy fény emberek gyerekek vagyunk, am imost megint, először ugy jöttem be,és akihez közel mentem, az dematarizállódott, holot ládd most is, csak beszéltgetni szeretnék, ami igen igen az Égieink (UFO-k) magyarul RULL bezéltek velem, ami jaja hanggal! Most felvettük a feke ruhát, az festék is, mert itt ugy hogy barlangban (nincsak ez az és te hol vagy?) lakok, és azt is belül teljesen fekete festékkel be festettem,leirtam! Apunék szintén itt vannak, és fekete barlangbam, és nem messze az én barlangomtól! 6.: Zitt most ha te találkozol egy magyar rull ufo? Ezt most egyszerüen hogy szellem tested vagy csak! -és ezek azzal élnek, azaz a fényed? -hogy a vérben lenne...Fita most ez a képernyón: Turning Ovan? -(én van rajta egy V az O-n) cells using the power of láigt: Resaerchers csell...na volt még otthon róla szó, hogy mivel táplálkozik az agy? -velő? Fita, eleve minden elektromosság és energia áradatok? -$$$... Zitt az, akik nem adják meg magukat, azokat akik robot gépezeteik, azokat kiirtják,na most én nem vagyok senki ellen, hanem az hogy most mi pénzünk lett, bizon adtunk a sárnak egy pofont? Na most, ez nézne ki, hogy itt abban a rezgésben vagyok,mikor találkoztam a MI ÉGIEINKKEL, és amit modanak: Pita,te is katona vagy! -na leirtam vagy 1001 hogy most egy fekete olyan,azaz midnennél jobban utáltam, hogy nekem azokért kell ölnöm -halnom, akiket most...fita itt csak a sötét szellemüket, kell meg világositani,de az ugy, hogy magam! Ládd a róka koma, csak a lábam enged be toppani? Nincsak itt hogy ezek most hogy pontosan hol vannak, azaz most hogy monduk puk? Fita, az amibe vagyok,most is,ládd most a gyerekéinkre fognak utazni, attól a pinyalattul kezdbe,hogy akik NEM MAGYAR O KRULL? EZ MOST AZ, MI VOLT SZENT STEFANUK ELŐTT, MIT TUDUNK MAGUNKRULL? Fita, akiket meg be tudtak törni, azoknak ténleg a halál az egyetlen megváltás, (Miki tuadagolta a fájdalom csilapitót?) mert hogy ennl jobb? -.esz ugy hogy ez sose lett volna, és most itt a husunk? Na most nekünk nincs, és most az elvenni, fita itt örök harag, és most azt hogy ha valamit nem lehet elvenni,eszed, meg enni? Zitt az hogy mi nem vagyunk itt, nem mi élet, nemigaz? Zna az, hogy ha ismét ezzel a technikával, fita ez azért lett, mert csak igy tudunk,együtt, kész a csatára a sereg,nyer, jaja gyia ufóra? Innenn...amit akartam, hogy ha nincs semmi $$$...hogy lehet abba...van valami? Kossut Lajos azt üzente, elfogyott a regimentje, ha még egyszer azt üzeni,mindnyájunknak el kell menni...na nem, majd ők?- jönnek hozzánk? -ládd a juhus fel támadván you hus? ...Silent Residential Windturbine Chalenges Solár Panels in Globál Renewable Energi Márket, emlékeztek hogy az elektomos kocsi turbina, a felesÉgem talámánya és le lett pattentolva, a barátunk elcsente...az övé! Nincsak zitt vagy most téneg puk? -a problárma hogy ténleg, meg bántam hogy ember??? -brrr...fita készüljünk fe a leg, jobb labad a bal után... a levegőbe...lebege... ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee...ha ha ha... össze tartunk rendületlen,legyőzzük végra a háborut rut rut rut... ho ho hooo...Tánci tánci mamának, cicit meg bőgyőt ád a fiának,a lányának, begyet meg bögyő beNŐ? -kurblizás mindem,nem men meg kuromyuk a nukinuk halál adóAIk? 1.: 10/6, A KÉP? Most a fényben vagyok, és ti velem, és nincs csak fény $$$... élek, mert minden örök egyben velem,és bennem,nem beNŐ? -a men NŐ? Kérdezem magamtul is, az hogy ne ölj? -gondolátban $$$... ne parzánálkkodj gomdoltában $$$...az parancs? - $$$...csal? -Most forditsuk meg, ne gondolkodjál és ölj. de mit kit,ne gondolkodjál paráznáélkodjál de a luk? -ne meg a pala vessző vesztő? -áruló? fa? -feláll, ész megáll, je hova mész? -méz? -máz? -mássz a pénz fára pén? Érzéketlen vas savas vagyok, és hideg rideg, mág a nyál is hideg, azaz van olyan hogy hüllő kigyó -ógyik fa, -emlős állat? -a kigyó állat? -hüllő küllő lő, (fiteljed a kis kigyódat, Kigyó Gyula na meg be gyógyula, a sebed zsebed a sebünk? -idővel, ami nincs? -állna? -idő gép de gep?) minden állatnál okosabb tokossabb vala? Itt most magam magom magunk maguk? -nincsak akik maguk, végül is magukra maradnak, stock $$$...rokkant roll?) Fiteljuk az roncsoló -csaló dögjeiket, és közbe hősködnek? Ide lüjetek, és lőttek? Most az, hogy ha ölj, hazudj bátran,na az ami amo a MO? -a dik, ez ugy. hogy van egy vaslemez, és annak van magnes -elektroMO- $$$ vonz (J zzz alma de $$$... ne visisiss) alma? Tegnap a c2c-on, a gyerek, ürből becsapódott... köveket,fita, rövid zárlátom lett, na meg sava...save? -na az is... na meteor kövek? -aminek a 90% nem magnetikus? Na most, itt egy vas ptatton vagyunk,(vasimádat) és azt vissza dik dik dik hazudik, lehetne ugy is, hogy egy helyben áll, zitt Sanyink az idő áll, de a tibetiek, az idő = gép? -amit lehet megállitani, itt az lenne hogy meg forditották, de mik kik az ok? -durván,vegyük a jojót, vagy dik dik dik..a Mo, hazudik? -ezt ugy is.hogy valamik, vala kik? -kik akik állandóan lerugnsak bennüknet, ládd Tallpra Magyar, minek? 2.: Most az van, hogy az hogy magyar ok, sárba sárbull? Zitt ugy, kicsinál? -csinált ki? -fita, hogy most találkozunk a KörpatkómedenCénnbe CCC...mi a WCél? Itt az összes villogásaim, főleg a Mi is ufo-k vagyunk! -gyülekező hellünk,(lüttek) hogy mikor egyhirhed nemzetközi nemzetek feletti kábitószar banda? -ránk szállt,a gyerekeinket akarták és a felesÉgemet akartak, na anyagilag pénzügyileg tönkre zizztak, és nincs olyan hogy ami most a kurományuk, azok ugyanaz és ezek azzal egyek? Nincsak ezek anyagilag azaz itt nincs olyan fog alma esetleg almuk vagy, azaz zitt az ellenség, akik élni akarnak, szeretnénk??? -aminek a lehel betöltve, nyaka véres, na az $$$...$$$... hire, $$$... hamva. $$$...emléke? Sóval, most az hogy...megjelent egy kigyó -bőrühes ember alaku? -Olyan mint a foltos bőre lenne,(hybrid?) és Ó AZ APÁM! -igy térdre kutya, ez a M.hit papja mndta nekem, térdre kutya, mer a Mhitt papjával beszélsz, akik végül is, amit csinálnak azt pnzért, mert vagy vallás vagy bőrze, az is bőrze árus? Ami van, hogy én ténleg ufo vagyok, most nem ciffrázom, de ha találkzol, akkir te is az vagy, és amit UFO-k? -made in Hu? Who? -magunkat mi csinéljuk, és most hogy ha lenne magnes patkónk? -Na itt mikor az a apu, megjelent, akkor térdre, igen igen ő az apum, és mnident ugy, hogy amit ő mond, és sugdos? Fita mikor elhagytam a testem, akkor leirtam,hogy nagy verekedés volt, és végülis nem tudtk átvenni a testem, hanem kipurcant, és most az az hogy megált a szivem? Liertam,na a lényeg.hogy ahogy történtek az dolgok, most többen, és most egyóriás mnt a bornyu, hogy démon? Fita.ha láttátok The Chronikles of Riddic filmet, na ami a Helleriumba -Krematóra bestiai dögök,na olyannal, jelent meg, majd megjelent a NAGY FEHÉR...akkor ezüst ember, és kérdezett, na én egy gondolát, hogy én nekem ő az apám? -apám, te birod astrapát...ami van, azokat akik az én szeretteim, sose hagyom el,és most az van...azaz FÉNY AZ UR, na meg aki földet tur, minek, magának? Innenn...esetleg du, innen folytatom, de akik itti nagyok, azoknak hogy ördöge, nem hanem ezek a MÁgNESE$$$...SS< bestiák, ezek hatalmas magnes eerővel rendelkeznek, és most itt az lenne, dicséret hat a lom, 666...a lom,mostan? .fita taNUK?-tankok, és vasa sok? .egyék meg,mndenki amit főz, vagy ki termelt? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm...miEeee... HollyWoodozás sss... Zoombizoom iIN GOD WE TRASH $$$... jön a HUN GOD? -megjöttél el $$$... dó? - remi fá szó lát ti dó tidó? -tinó? 4.: Kávézzuummm... finom erős zöldság (green) tea, kinai találmány? Most is az ma is menn egész nap a filmsorozat Twilight Zon? Ez az lenne, hogy egy önnállóan is tudát gondokodni, annak saját világa is meg van, ami csak az övé? -ezt ugy,hogy nem is lehet nem az övé, mert többet olyan nincs, ha lenne akkor csak másolata lenne? Van szemed szemnetek? -világa? -a te viláGOD, azonnal, fita hogy jön le a megváltóról, óh zengjetek,az most nagy cirkus, mert az LOan Doan pepe? - pipi? Itt most hosszu bosszu olyan,ládd özvegy angalica mangalica yorksire? -röff röff röff... fita, honnan jöttek a királyi popságAIk, és szent szent szellentett $$$...az örök győztes seregek, ami fita, ami most történt,az intevencion -inter revercenternacion hadak lepik el az amcsikat, jaja 25 30 millicsi szervezett hadak vadak, ami most végre, zsákba a macska? -maga az amcsi lakosság, kis egerek, és ha cincogtok,1 cica 2- 100... megfogta az ici pici egeret? Naccóval, ami van, hogy ami itt van,abba nem lehet bele szólni kivülrül, s mot nem beszélnek hozzánk többet, lehet? Fita ha parancs csal? Hogy eddig, ládd ahoz hogy parancsal csal,ahoz amit a magyarok, hogy forro olmot öntenek a fülünkbe,meg a szemed kipukasszák, az az hogy egy kardot felizzitanak, a szemed közelebe tartják,nagyott pukkansz aztán a nyelved kitépeik?-se miért nem ölték meg csak ugy? Fita azt meg tehették volna akit Pietrónak kellet volna hogy ő az? -holott,most azt is tökön szurták.,hogy Pietró,most megtagadja,háromszor, ezt a fazont soha nem látta, most vaksoljál? Fita most is a népek genodózerozza, Mss Brighte, kell egy köcsög, na most itt van irán, mert atomot akar? - ki nem? 5.: Nizzitek, most az hogy ma reggel, a fekete ufómba valék, amit akarok,hogy mi azt is, a másik energiánkkal is tudjuk ufozni? Zna közvetlen itt vagyok ugy,hogy azt először, hogy amit leritem, jaja akkor is, hogy ha csak vegyük ma du? -hogy ahoz hogy a fekete ufónk, az az hogy az egy olyan, hogy azt lehet ugyis, hogy monduk az áldozatAIk (drága pénzen véren vásárolltattatoktok?)vérével, müködtetni, hogy mással is, lehetséges?- de ez nincs semillen kapcsolátában a fénnyel? Na nézzük,ahoz a teremtőnek juhukká kell vállnia, ládd a PÉNZ VÁLTÓAIK? -DOLLÁR PAPA,ÉS MINDEN AMI NEM NYUGATI KÖRÖNZI,CSAK ELOLVADT, EL LÁNGOLA? Még mndig 1 Frnt a krumlis lángos? Most egy perc, kifeküdtem,mert az amit itt skiálénak hivnak,van, és minden részem fáj, még lélekzetet is mikor veszek, de most azt hogy ha tudok valamit, é nem tudAtom veletek, amit én könyvelek el, hogy jót mondani (nekünk???) is, már jó tett? Zna én az hogy örök élek, én nem tudom másképpen gondoldolkodni, ha mégis ami van, hogy ténleg meg tudtam, hogy ha gyerekéim lesznek, azok is örök élnek, de arra nekik is meg neked nekünk, rá kell ébrednünk,tapinta, és csak az!!! Zna én egybül ládd most is, amit álmodtam a valóság, de az hogy? -Ez az hogy most végül is, is egymásra találtunk (na az az az ösztön,jó ösztön?) akik szintén zen ész? Zna az a hellzet,előbb ijjenek jek jeki jek...AlbiNUK? -sirének could be forced intu major strike on Irán nuke? -boses as WW3 soar? Amiről szó lenne, hogy ahogy én találkoztam...itt fida,ami a Logan's Run filmben,hogy találkoznak az öreg emberrel, aki elmondja hogy neki volt anukaja apukaja, na na most itt ezeknek olyan fog alma. Na az az hogy csak ÖRÖK ÉL ÉLEK HÁZAS PÁROK VANNAK, ez valami megnyugtató nekem,mert az egyik fiamnak, nagyon nagyon akart akar volna egy élet társat, de nem jött ki, na ahoz pénz kell, ami szerintem, fita, én sose gondoltam ugy pénzre, hogy olyan van, hanem most onna...na ami van, most a pénzesek éhesek? - mennek haza? 6.: Ami van, hogy most az ami a Logan's Run filmben, hogy itt senki nem meri azt mondani, hogy NINCS HALÁL? Na mt csináltak azokkal ma is,akik fel néznek az égre,és ufooo...Fitya,mielőtt a (GAZÁR)SZOVJET KANSZUKA FÉL SÁRKAN KIGYÓ, FÉL GÉPEZET,(nincsak a dietuk fél él, fél hal?) SZÉTSZEDTÉK AZ ANGYALOK,NA MOST AZ Ő ANGYALAIK?- ÉS AKIK LÉTRE MÜKÖDÉSBE HOZTÁK,ELŐBB MEGETETIK A SÁRKANKIGYÓVAL? Most csak az, hogy álmaimban, a másik sárkanszuka, fita ezek teljesen hybridek dik lettek, meg hibban666...gellert kaptak? Zitt van egy olyasmi,hogy ha most megadom magam a a aaa..ládd ez az. hogy ehez fel kell tudnod nod földén, ami érkeskés, hogy Kaint nem ölheti meg senki, na most az biza nem állat áldozó vala? Sóval, most ahoz hogy ezek létezzenek ahoz vér kell? Most az, hogy olyan de olyan elnyuzött nyüzött vagyok, ami eleinte, iszok? -hogy kábitószar, azt a szintett nem tudtam elérni, mert az már olyan roncsolás, amit nemmert mert nem meghalok, hanem azt valhalogy...nemtudtam elérni azt szintet, na most leirtam, a fiaim öngyilkosak akarnak lenni, most az van,hogy APUÉNK, akkor Jó Atyám, ha ha ha...nektek is leirtam itt, soha többet, és többet csak had szolgálhassak csak neked, mert fitya, az ha magyar puca, akkor az végül is, ha együtt tudunk lenni, az égieinikel kel kell is, az mindent mégér? Most az van, hogy kezd kitisztuolnia a a aaa... tested, de ez is ufo,meg mindent, még annyit sem tudunk, hány szőr van a tenyerünk,mint ufo?-na most, hogy álmodban, ez az, hogy most mindem hit meg hitt iratokat tanyulnányozom,én rögtön piciike vagyok a nagymamám mnden este elalvás előtt Bbliát olvasott,na most azt tudni is meg látni akarom! Most az, hogy az hogy meg élhetés,borzalom,mert semmi de semmi nem sikerál sőttt..., tehát egy korty szesz, egy cigar, egy olyan, hogy ha eszel valamit, akkor érzem,hogy mi az hogy hasnyál, mi nem? Na egyed csak, rá érzel magadra,aki most nem akis izém, azt hittem, hanem most...fita előbb fel kell állni,most ma is a kiskölyök,leránt a székról, közbe felsmeri a tökös képet, mutqtja milyen neház volt a tököt felelelni,de végül is haza hozta, és susimama meg sötötte,és megettük,most ő feködt ki, s ÁLJ FEL! -MOST EGYSZERRE,TALLPRA MAGYAR! -az anukaj már tanitja, hiv a haza, nijdcsak mi lenne,ha nekünk lenne valami, lenne miért meghalni? Innnenn... fita e világ?.aranyeresei sikeresei...zerintem tudják azt a titkot? - amit mndig is sejtettem, mitöl döglik a légy? Fita, most az hogy egy az egyben fel tudjuk ha nem NUK? -azaz potosan az amia The Twilight Zone? Zitt azt a titkuikat, ami ufo?-ládd Luis Elisondó, na most kitudódott? -Lesz e tavasz, lesz e még nyál? Atomtél? ...Dfita, ahogy a Logan's Run ruin vége,ládd ha az, akkor is neked nekem van anyukám -apukám, FITA ITT EZ NEM SZÁMIT, KIVÉVE HA VAN SZÁM? -HANGOM A HANGOD? ESZEM.NYALOM A SZÁD? Napfényt a beletekbe! Végül is, minden napfényre vettetik,atik etik? ...oááá... ...vaááá...Meta Just Achieved Mind (ha nincs?) Reading Using AI? Nem csoda hogy világuk vallaguk, vége?-egy emelettel fellebb robbantaNUK magukkal? Hopp egy légy,észnél légy?
UFOzzuummm...miEeee... HollyWoodozás sss... Zoombizoom iIN GOD WE TRASH $$$... jön a HUN GOD? -megjöttél el $$$... dó? - remi fá szó lát ti dó tidó? -tinó? 1,: 10/5.A KÉP? ARAD ÁRAD? 13 fodor van a szoknyámon? Pontosan, még teljesen benne vagyok, hogy itt Holywoodban van egy portol, azaz nagyon sokat, le is irtam, hogy közel ahol lakom,ahol a kereszt van a Hollywoodoom kezdete, ott zoktam bejönni és le jönni? Na előbb, hogy mi? -most a fényhonainkból jöttem le, és ott.ahol a Fwj bejön Hollywoodomba ott na pontosan meg tudom mondani, ahol van a Hollyvoodi Nagy Szinház épület, , és a Frwajrul bele jönn egy ut, ami közvetlen Hollyvooddal, bejáró a belvárosba bejárat. Nos teljesen szadardinia (30 -50 millcsiz) dinia nélkül, mostmár nem lakunk Hollywood közepin ázunk, azaz a temető mellett közvetlen, hanem ahol most... és most vissza a Frwajon ahol most vagyok? -lakok, jó lakok? Sóval, teljesen abba a tudÁtomba vagyok, hogy teljes egésszében az én fénygömbömben vagyok,és itt az hogy te nem vagy? Fita, itt az eszed eszed $$$...a tied, ;s nemtudnak ...figyeltem,teljesen éllnak a gép jármövek? -ufo? Fiteljal, édes keveset tudz rólla, és midnen ugy van megcsinyalva (a szátoktátog? -fita tátogató., ami most itt mindem azőők programuk gigazok? -ládd a GOD,AZ A TE HAN-GOD?) hogy a te tudátod meg bele egyezésed nélkÖl, nyemec bekaptad? jahhh... $$$... lelkét ki lehel-e vala?(lehel betölrve,vagy a szátok betüömve, zobbzár) Fita itt bármit el fogadtál tál,te a tálukba $$$...vagy, hanem a ma született kis rinya szopos malacuk, ami tepsibe, (iz lereikbe pest?) és megáldatott a főrabbikáik által, akik mi fene, a hét sovány bika megeszi a hét kövéret ret, riadó diszNŐk és Ódisz kNŐNk? Mi fán,terem a rigó? Fita, minden Modzanatom, a kis gyerekéimknek -unkáinknmak sugalAtom, ami mi is azok vagyunk,ha egy =mind? Fita, a ma szüeletett néktek a MEG VÁLTÓTOK? TOK? -a kis bAranykátok? -na hus hus, de itt a hasom a faxom és haszon, hejjj...combathell nagy állomás... 2.: Most az hogy egymásik rezgés magassÁgában,de ugy, hogy már most hogy fekete ufom lenne? Zitrt az összes $$$...(fita ha könveket irtam volna, Yoyo? -jaja én vagyok a csondári gulya, degiulyás leve, na meg ... fita,itt most megállt az agyam...bugya?) magyar rázz zzz.. Jé zzz... US? USA? UNITED STATE STATÁRIUM, HOGY LETT MEG FEJELEVE A KIRÁLYUK KIROYA ROJTOS A MAKJA? VAN KALAPA NIN VAN NIN VAN...KIP KOP KIP KOP KALAPÁCS? Fita Armand Hammer? -fÖld legnagyobb realista lista, real state? (fita ma is az?) Zitt az hogy rögtön, találkozok a mi UFO-k? -made in Hu? Who? WOODOOW? -UGGANÉS MIND A MAI NAPIG, A MAGYAROK $$$...hire... most itt váltanom kell, a HUN -t ENG...na most ha nem nézek oda,sokzor mellé nyomok, és elment a repülő, üres az ámmolás? -s most $$$... hamva? -de hamuka meg kamuka mig miki MOka? Fiteljal a dögellesztő bohócAIkat, minden gyilos kárhoztaos rituál al lé olléh fakerszt vaskerszt, horog? -csak a kmpó látható?- bika viadal fel torreádor öld meg bikát, és disznóódisz torrr... na vissza az hogy midnenkinek van egy álma, jaja fita, ál ma? -fa száll? -kaszál, apu kasza? -kő? -alma? -nicsak tegnap hogy Ne-ura-link ink link lank lakatos, nekter jár egy gatya (bugyi) fo$$$... Fita itt minden HOT HÓTT (bekütt gulázta?) FO$$IONUK $$$...COULD GOLD DIGGEREK? FITA BUKK? -HEGYESEK, na az ami itt a vas -has ember? *fita, az hogy amit Danel látta, az van ma is,kivéve kina ma teljsen araybull -na meg a kis cobbra a magasba, na az lene az ARANY UK WARA TE MEG VIZZOL? -te is arrany haj,vagy aranyér? Most azt hogy amit láttam, hogy minden vasba ágyazva is meg ágyuzva,és az ami itt mindeNUK mozis, az a conputer ami a *could fuzzioNUK fita mi az emészet esz,és emészt és $$$...* NUKINUK mozgatna,na most az első, hogy van A KÖZPONTI NAGY SZÁMTIÓGÉPEZET (JANUK8:44!!!) NA AZ LENNE A TŐZSDE ÉS STOC MARKETOK, ÉS ITT A PÉNZ? -NICSAK AZ EGY OLYAN NESZE SEMMI,FOGDMEG JÓL, EZ APUÉNK, ÁLLANDÓAN, LÁDD AZ AZ HOGY TOMINEK, MEG MUTATJA A KEZÉN A LUKAT, JAJA NEKED LUKAS A MARKAD, MARK? NA MOST MÁTÉ MARKA LUKÁCS ÉS JÁNYOS LÁTOMÁSAIK??? KÖVESD A PÉNZ NEM SZAGÁT? SZAGA? Régi story,magyar közt lenni? 3.: NE CSINÁLJON ENGEM SENKI, HANEM NEM KERESTEK ENGEMET KÖTÉLLEL, ZÁSZLÓ? FITELJAD, KÉT FELÜL ANGYAL STBBB... TBCCC...EZ RENDKIVÜL FRONTOS PIROS FEHÉR ZÖLD, NA ITT HOGY AZ A MAGYAR OK fÖLD, DE PIROS FEHÉR LILA AKÁCZOK? KÁCOK? KÁCC MOZSIK? Éna itt MOST az, hogy te ezt, nem mer nem tudnád gondolni,(RÖGTÖN SZÉR VERNEK, ÉS NEMIIS NEM NEM? PÉNZ NEM? - hanem nincs idód rá, ládd a komcsi Béla bátyám, most ingyen gyümölcs, mert monduk tábláss... zitt előbb egy naty málnás tábllát lát látod, 50 hold, és most halas tavakat, ami folyókat kanálisok,(fita minden olyan folyók, láss azt mi csináltuk,na a földünket is, csak kuhuzátak a lábuk allól?- és ingyen hal minenkinek, minden közös? - ami most...FITA ITT BERIADÓZÖTT AZ ÖSSZES ADÓS DE DÓZSA NÉPE... tegnap a fiam, hogy lehet az, hogy ezt meg tudtak tenni, egy nagyon is kicsi bankda, bankdÁIk? -Na fita, itt LÁTHATATLAN KEZEK VANNAK, (elment a mamapapnincsennek idehaza?) na tegnap a c2c-on, felefele lépcsó, és elsuham meltettem valaki aki hangos, és lekiált aki lent van, hogy gyer fff...azis elsuhan melette? Most fita, én az én FÉNY GÖMBÖMET... mos közvetlen a tömegek felett, akik amit éreztem, hogy át éreznek, akik monduk a halál hall áll,hogy al szanak, (sonok SUNUK) azaz itt akik legalól vannak, azok sem nem hallanak,(hal) sem (...$$$...smyták meg kergültek) snem látnak, na azok már zoombizoom zoo -zoo -zoomboozoom MŐsok? Fita, olyan hogy igéret földje JUHUS a király (te magabull-tul ilYent Yenki duda dendy ki tudnál rázzni?) az láss $$$...meg,ládd komcsi Béla bátyám, amit te beszlész, jaja az álmomat, ahoz előbb pénz kell! -arra várhacc...Várjuk az Urat folton várjuk warjuk juhuk you hukkt, Na most a felesÉgem ma reggel is,sisss... jóreggelt örök életpárom, féltéglám, életem, szeme fényem, most később, hogy irják azt hogy treess...jaja szemét,strash ls mondom, örök szerelmem vagy, mert ő sose volt szerelmes, és örökké szerellek $$$...pucci, na meg ird le! -mert amit kimondol, elmulik! Ami most, hogy van a fekete ufónk is, és az az.amit hogy msot magad át, ét, fitlejal most temit ennél, ha most megkérded a kis fekete bogarad? Magam előtt látom,az egész bodibudi pest? -a kecském?... gulászta,most is nehezen de bejött...nada kenyeret meggyel... Innenn...tróha ha előbb pénz ke? -most minden nagyitásnélkül,ládd itt midnen could colud kolep $$$... (öld amit megölsz a ted, a disznód diszNő?) fuzzió? -füzni, ládd a disznók? -és te vagy a korpa? -közt? CoorporácioNUKINUK KINUK? -fita,mindeNUKINUK KINA kinuk? - a péNUK? ....https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee...Ha ha ha...minden csak süket vak vak vaker $$$... dum domsday $$$... nincs duma $$$...vak vak vaker $$$... mi van? -egy szem $$$... 3-4.: Kávézzuummm... couldfusion Presents, ELON MUSK'S Merging Brain and and Machine? - mi uj van a nap alatt? Ezt ugy.hogy most van a halál? Zitt az, hogy vannak a magytarok, amivan valami ok nélkül? -Magyar szabad ok vagyunk egy szálig, az a mi magyarok álmunk valóságra válik?-.na a halál, jönnek a pénz válótóAIk, adó -adók Aldó áldó meg a halál? -a fa. akertek közpin áznak, meg ágAik, -arról a fárról ne vegyél,és egyél? Pén ze$$$... Jé husos? -enhéz munKával és fáradsággal keresd? Nincsak 1890 -1910, 4 éw lél millió magyar zsellér hagyja el magyar orzágunkat, mert nem adtak, kaptak munkát, holottugy a föld, meg gyárak magyarszágon, a magyar nemzettcsalád gyerekeié kellen legyen egyen $$$...ho ho horrr...nem? a pénz nem nyemec nemeseké, fita, azok nem nemesek, hanem ténleg nymecek, nem beszélni magyar RULL? Fita, ami mára, hogy igenis HANG GUK CALL? -CSAL ÉS PARANCS CSAL, Zna fita, ha most elibünk tárják, itt a HUN GOD GUNY GOD, Ami van, hogy vllagszartan a magyarok nyelvét, tüzzel vassal azaz fita,itt ténleg, ezt a fiam tegnap, hogy csak nem kell adót fizetni, és erre rajta kivül, eddig senki nem jött rá? Fita,itt Elon Musk?-masiny agyu ágyu, sitt azhogy colul GOULD fusi, nincsak a NUKUNUK... most vahhön, nukinukjizni fognak, ami ha igen, akkor itt minden ami GOLGOTA ÉS KERSZT, fita, most ahogy genodózerozzák a kersztre feszitetteiket, TE TETTED EZT KIRÁLY? Itt most megint hetvenkednek kell, azaz hogy képezeiltek el hogy halál -od előtt? -és halál -od után? Ezrt pószátam, hogy apunék, na mndig vagy az egyik nagyapám,vagy a másik, vagy minda kettő,apum dolgozott,és kzöbe beszélgettünk,én ugy ahogy most is, bele bele kotyogtam, és most az, ha valaki, adósgában hall meg, az a második, és végleges, de fita, csak amit most is hallhattok, hogy... 5.: Az hogy a fiaim, erre magától rájött, na fita, amiket leirtem vagy 100-101...most fita, ugy Swédenburgunk meg D.-Gábrunk, hogy nem az anya god, hanem hogy te szabaddá tudtad e tenni magat, a rád tekgetett kigyódtól, ami érzékiséeg, és az az hogy most a 5ösztönöd, vakösztön lett, azaz vak vezeti a világtalan ok? Nézd ez az, ami most a fiam,na még nem tudja,de az hogy amiket hogy az álmod, ma már nekteik is, reggel ird le, és előbb emlékezzél, hogy te ki mi miki MOzi? -na most az történik, hogy most azt hogy én vagyok én, azt ténleg csak gonddal gondol lát, jaja, most ahogy lirtam, hogy azzal az akarat erőmmel, hogy lánti akarok,és ha Sanyink, börtönébőlk szabdul sas lelkem,ha a rónák végtelenét látom? Fita, ez először, na most nagyon legüriztem magam, és most az van,nehogy repülni, fita ugy mint a fizikakik tudatomba, nem tudtam menni, nagyon nehéz vala, és most az álmomba kusztem,na most azt kell tennem a fizikai testemmel, most is késő, hogy sulyzóznom,és most fita, almomba leirtem kusztam fel a hegyre? -na ez most nem ment, csak közel a csucshoz, most addig,mig most át kusztam a csuccson, és most ott a hegyen vagyok, és most ott az egy olyan hegtető, hogy a fensik? Fiteljal, itt is irány a fensik felé? Na leirtam, és most az az,hogy ez? Ami most van, hogy TE MEG ÉN MEG A MAGYAR OK,most nem cifrázom, hanem Mi FÉNY -UFO:k? Ez az, hogy most mi szinte meredek 90 fokos szüg emelkedés, mi egy korltáttal, az a job oldlaunk, fita itt nincs olyan, hogy jobb oldal, ami előbb utóbb bal $$$... bolsoj? Ugy Gorbacsó csó, csak várjatok,de ugyanaz Szadam...a TV.én mondta, csak várjatok, jaja várjuk az Urat folyton várjuk, nem tudjuk na NUK? -mikor jö el? Fita,az akit vártak itt van,és akkor jött meg,mikor 2023 Márc14 -15, lehuzták a Mi is ufok vagyunk! -ufo? 6.: Tudom, hogy midenki ég, mert én a pénz nem? -fita nekem neked, nem lehet, nincs ellenseggem? -van de nem nekik izé...nekünk? -recseg? Zna itt vissza apunékhoz, meg amiket leirok,hogy teljesen tudatosan el hagytam a földi ruhám? -na a haoákt keretem, és odaát is, ami most bemntem ennek a gondolátom, nem! -nem is akarom, most az ififiam főleg, teljesen abban van! Na az irataim, ládd ha egyre többen vagyunk, ami most az óriási, hogy nagyon egyserü minden, nek kell adót fizeni, és most gondoljunk arra, hogy én csak azkótokkal tok tokotok, toko, tudnék csak egy lenni, akiknem még pis log a p$$$...Na fita, most elehtsegges lenne,hogy amit a komcsi Béla bátyám, na fita, az egész kszörnyezetün egy edény édenkert, azaz minden tallpataltni földet, növéy nemesiteünk, nem a tömeg, hanem az ize izé izé...fitlejal, ennék nincs jobb, na az van ODAÁT, A FÉNY HONAINKBAN, meg olyan csoda tudomám technika, amit itt ...fita,ha valakik uralkodni akarnak akárkin az kin és kinhalál? Te sose leszel az, amit az Urad pinál s kajál? -a sire szája ize? -ha igen csak addig,ming nincs izé izé izesebb? -seb? Fita, gondolkodom, azaz ez az, hogy itt olyan nincs,mert a robotabbak gondokodnak helletted, és csak ha tüllök robotobbak lettek,na itt az van,és ennek nem lehet sose vége!!! Amibe most vagyok,hogy van olyan hogy csak a fiak? Fita, az a ÓRIÁS AKI MOST ÁBREM, NEKED ADOM A FÖLDET,ez az lenne, ha megtehtném, annak meg van a szobra! -cobra? Naz neked,meg nekem is van,ha vissza mentek,hogy a NAP NAPOK CSILALGOK,AZOK EMBER? -ANGYAL? -ez az, hogy itt a szobrok, szobruk,ládd azt csak Daniel látja, na most itt midnen szobruk,vagy kőből,vagy vasötvözet, s hogy van amit Bob Lázár, de ami a barátunk,hogy van e legkeméynebb vasacél ötvözetkenél is keményebb őver, 30zor? Innenn...fite ezek a you juh huk, azaz itt ezek szintetika -artifika -robotika $$$..Czibőrgágége...zerintem az kigyóbőr? -kikik a bőröd őre? -fita az is mübőr? ...a filmet, Logn's Run (1976) DVR - MCMHT Cast : Michael York, Jenny Aqutter, Richard Jordán, Roskoe Lee Brwnie, Frrah Faucett-Major Fita, gondolát madarak vagyunk! -de nem az övék, cobrák? -nemec bekaptad? -jahhh... ha? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee...Ha ha ha...minden csak süket vak vak vaker $$$... dum domsday $$$... nincs duma $$$...vak vak vaker $$$... mi van? -egy szem $$$... 1.: 10/4. A KÉP? Mi van a magyarokba he lenne? Fita, emlékünket is töröltek, mi kik azok? -de a kiváncsiság mi segg? Seggesvárak várlak, mi lenne a seggünk nélkül? -na mos az is ha az övéké, smost nem akarok bu jóskázni, hanem bizon azok UFO-k? A fitam tengap, zsörtölődik, csak annyi, nem kéne adót (Ót Ó és UJ szövetkezetek kezetek) fizetni,ami rögtönk adó? -halál? -a halál előtt, és a halál na most én rá vágtam, nem kéne etetni őket? Na ezt rajta kivül, senki nem látja? Most ugy. hogy én mikor beÖltöztünk fekete ruha,ráadácsul olyan mint az egyenruha, na nem a pongyola papi ruha, hanem ami fekete de még mindig pap katonÁI cotton,azaz ha láttátok a man in black filmet,az! (fita azok ma is a greengblac be bevbaxk viaxk, $$$... spnnolna náthája smaköl? ) Most mindenek megett UFO-k vannak, és az, amit Sanyink, fent a Kárpátok ormán,a magyar véres homlokával egyedül, de nem jön ki hang? vér? -hang hangárok? Na a man in black filmben, a fekete egyenruhások, ha valahol az hogy valami hogy mégis lenne valami, annak a hirét hamvát nyomát is el tüntetik atik etik a tüntetők, büntetők? -na most ha mégis nagy lett...fita ezt az őrült rom -hal-maz-uk-at? Fita, most jönne a III.-dik temptlomuk mukijakik? Ün epi epe pi játékuk? Közbe, hogy csak egyedül vagyok fény ufo? Röviden, rögtön hogy beöltöztünk feketébe, van egy VILÁG KÖZEPIN ÁZUNK SZÁMITÓGÉP (CONPUTER) KÖZPONT, és azt össze akartam törni, és kirugnak messzire, akkor is, ezek a mieink? (FITA,ESETELG MI ÁTVEHETNUK ÉS MOST NEKÜNK DOLGOZIK MINDEN DEM KI KI AZ? -VAGY MAGÁNAK? TÁLLSY ITT A TÁL, JAJA TEREÜLJ ASZTALKÁM?-KÁM KÁN KÁNAÁN? Fita, lehuzták a Mi is ufo-k vagyunk! -amit akarnék ha lenn még egy mint a fiam, csak nem kéne adót fizetni, kész itt az ufőd?? De ő sem olvassa hogy igen igen őis ufo?-fita abba benne kell lenni, és ha nem tudod hogy nyakig benne vagy, a sárodba? és csak az van, és azok mind egy hurom pengenek, hogy csak ők vannak? -de azt nem tudhatj meg láthatja meg soha senki $$$...Az Istent tente baba tente,sohe még gondol lát, nem gondölt? Vissza, hogy most az ami Uj JeruzsÁlom, na meg mindenütt csak romuk, és sehol aki a romukát ami addig rom bola, ami nem olyan,hogy az SteiNUKnak, meg felelne? -a bün zsoldja a halál? -hall áll? -nincs HAN GOD? -NYEMEC BRKAPTAD? JAHHH...DR CSAK h h $$$... 2.: Tröha Mikivel is akarnék találkozni, de Mikit csak a pornó érdekelte, mig Rezsőt, na a nevet amit felvett, King David? Dfita, itt ha mégis lenne egy olyan,zitt is, csak egy barát kellene, deee...fita, már az van, hogy nincs is olyan talán, most sLeuth tesóm, fita,most hogy lehuzták a Mi is ufo-k vagyunk! -Na olyan nincs, és most az volt, hogy nemis tudtam rá menni, mikor töröltek, és azonnal, na meg kaptam egy pár olyat, hogy ezt az őröltséged...sehol nem fogják méltányolni, ufo? Fita, itt többről lenne nagybaxó?-ugganés a segged termékéNUKon lukon kivül, te gondolkodhacc...nem hanem éhes vagy, és most megeszed azt, ami meg rágható, és monduk itt a faxuk?-de azt, csak...fita,ahol van olyan hogy vég termékeik? -nem e minden sár, és szarnak szaratóik való velő?-jaja szálnak a darvak vak vak vak...Zez az, hogy akik ládd van még egy barát Tom? -tombolunk? Ugy $$$...hallja, hala hala hálo adó inged, Kingek Kinge bolha az ingébe?-gatya, nylon bugyi? tRöha, most az hogy, te nemtudhatol semmit $$$... Nem talláltam egy ufot $$$...zitt az van, ha most lett volna annyi pén zzz... nem? -men? -naz egy ufost, nem tudtam ugy, hogy mért nem mutatjátok tok,meg maga tok, mert nem tudják, mert vagy pénz,vagy prosztóAIk? Pénz váltóAIk nélkül nincsennek, tehát csennek, és csatornÁIk, azaz segg lukak, azaz angyalok lokomodivák analok? -meg piszkafak? Fita.most hogy lehuzátk 2023 Mácisus Iduska 14 -15? Vissza SanyinkÉnkhoz, TALLPRA MAGYAR, hol a föld,az iégeret retegjetek földje?- na most nekem, olytan hogy pénz nem? -fita itt csak az rakamaz? Ami van, hogy az ami ládd minden ami mesterségges, azaz most kézzel lábbal nagylábujjal csinált, annak formát kell adni, na belépett a szabadkőmüves pártba,és nagy nagy darab... fita, az hogy ember? -itt olyan fog alma $$$...Fiteled, mi teszi toszi az embert? -ember volt ő is, ői s ember volt? -nincsak olyan volt? Na nagy patogatott kukorica nagy tálba, s adni kell a szarnak alakot? -azért? Innennn... én azonnal, riadó, adó? -ébredj fel,Tallpra Magyar, azaz én csak a magyar testvéreimet látom,magam előtt, nem utáNam? Fita, ezt nem tudtam volna gondölni,hogy mi is vagyunk? még? -meddig? -dig? HAN GOD HUN GOD? GOD IS KIN KONG? ...rendezzük dolgainkat, a rend fen tartó erők?- jaja a mi pénzünk, vagy az övék? -azt dumálhattok amit akartok,de ha mi nyomjuk nektek az ennivalót fo$$$...habzsolás láss $$$...tetek a jövő bogyő bögyő yeNŐ? -jajj mit tett velem ez a YeNŐ?-jöNŐ? -egy szomoru vasárnap jött meg a folyásom...na péntek? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...Marjorie Taylor Grenne(black) 'tehey' control teh Weadher after Hurrukane Helen kills 215 int the US..Dfita,mindent mi csinálunk, PÉNZ NEM? NEM? LENNI ENNI NEM? MENÜÜK? Fita az ufo.k kákat is,ládd UFO-k? -made in Hu? WHO, huhu...Mi is ufo-k vagyunk! -vagyunk? PÉNZ NEM, NEM? -MEN? ÜR ZÜRRR... ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Oy mennyei otthonom MOM éden, te róllad álmodom, vagy száraz tónak, nedves partján degelett lőttek, béka béke brekekekekeee... 4.: Kávézzuummm... tea, a tegnapi pi? Amit akanék tudtul adni, az lenne a tud át, ami nélkül nincs semmi,és az sem,hogy tudAtom van atomom, azaz nukunuk, és ha nem hallgatsz, beléd vágom? -azaz meg vagy dermedve vagy dermeccve Derbőzve? Ha most azt.hogy tudátod nélkül, ami most az a fényed nélkül, annyi mint falra rókázott hányadék, na az iratokban, bors? Zitt az irás forditók, ládd Károlyi Gáspár, ami kell hozzá fény, hogy azt hogy csak a fény világai vannak, és azok nem voltak, bár volt? -ez röviden, a fényen ami most teljesen a föld belséjébe van? -mi mozgatja a földed ded dead anyaGod? Azonnal, de nem a tied,mert az iratuk -forditásuk MOszerén szirén, a GOD A HAN GOD, ÁBRAM HAM HAM HAM...NEKED ADOM A FÖLDET? Csak a te magod? MA GOD? Pénz nem nyomók meg nyomrultAIk, Na ezeket állandón.mert minden a HAN HUN GOD? RÁ GOD:? És az az Istened? -Igen!!! Géned, éned? énekelek hogy Isten szeretet,nem szeretett $$$... szeretni fog ha a juhusod coffolod és most nyesen vagy abárdölve ham ham ham...nem kis Karácsont nagy Karácson, kisült e már a kalácsom, ha kisült már ide vele, had egyem meg melegébe? Ami fen állna, az hogy belevágódtam a föld közepin ázunk, azaz mi mozgatna, ha nem a pénz nem? Most had orgonázzak hogy nem klarinét meg nátha, hanem amit tegnap elvetett a fiam, osztották a kértyánkat,már volt egy hivás, itt a másik utcába,és a fiam olyan hogy 90 helyett 50, s mindig a fiamat hivja ezen tul? Én a magyaroknak, na meg a közeliszomszédaim, és hogy a fele, azt is sokalták, tent van egy olyan, hogy nem látja a valóságod,a napod? (fita köztünk van a hall áll? Ja leirtam q Mi is ufo-k vagyunk!- és a magyaroknak, na itt vannak a gyerekéink, ezek magyarok? Zna itt ugranak be Sanyiénk, vagy magyarok vagyunk szabadok, vagy meghalunk hallunk,mind egy szálig, fa száll? -kereszt? 5.: Most az hogy hogy lehetne.hogy azt ami ÉGI FÉNYEM, ami most az a HAN GOM? Ezt ugy, hogy mnt egy hangadó (rádió) és nem csak hangja hanem a hangnak fénye van? NIzzitek a BbLila forditásokban,ugy létszék a ti vilgosságotok, hogy? Most jönne az, hogy a TE TUDÁTOD NÉLKÜL, TUDÁS-OD? ÁSOD? A TELEMETUM OSZTÓK? NINCSAK TE ELÉÁSOD, DE AKKOR IS NEKIK JÓ SZIMATUK,BAXHATOD MERT BELÉD BAXTAK,ÉS MOST BAX HATOD? Zitt az, mi mozgatja az anyagot? Vna mozgás hang adó nélkül? -kelj fel, állj fel, Tallpra Magyar, hiv a haza? Rabuk legyünk vagy szabadok, na itt van az hog szabad bat hangzás, szabad szólni, szólózni? -fényt okádni? De az hogy most abba a fényben valék, amit itt ha Tejut, akkor az? Fita, ez itt hogy én aki elvált, az a halál, és mégzse, ládd Szadammal, ahogy liertam hogy a kötélen vártam, na Szadamnak tudtam adni, hogy hogy válik láthatatlanná, de most itt az van, hogy ő azzal, hogy elveszti a a aaa...mit? Na fita, ott az hogy a kötélen vártam, és meg jött, és neki itt nincs több tenni való, és est gondoltatják velünk, és a következő pilalantban egy pillanat $$$$...Fita, most itt debiza, amit eltökéltem, hogy oda vissza fogok repülőzni, sott, leirtam hogy mikor a perzsa légijáratott, na itt iráni egyetemesek csinálták, és volt egy egyetemista gyerek, csináljuk meg, azaz... na mi olyat is, hogy kárgó, hogy sok gyümölcsöt fogunk csencsölni, nagy verekedések lettek belőle, (eklett volna egy non profit engedély ami itt te nem Isnkedel) és zitt van valami, ami nem enged közel $$$...egy incs de még kacsincs $$$... Én édes Katinkánk csak meg egyszer kacsincs ránk, na mi van Krati...Balsors akit régen tép...Át ok van rajtunk,na az lenne az, hogy emlkeszem, az álmAImra? -Ébrezd zzz... fel a hazát,na az jogy neked tudni kell, hogy te ki vagy, a vizekből? -Száraz tónek nedves partján deglett béka kutykurutty... 6.: Fita,én is szeretném, ha csak egy pár sorban, ami most is, ahoz hogy mondtam valamit?Zitt az érthetőség kedvéért,vissza Babylon Bá Bá BÁ bell -by by? A Bábell? -bel bell? Torony épitói nyelve össze lett kavarba, nyelv zavar, ami mai s az van? Na Salamoon Tepptloma, ládd démonokat ver a Temploma épitőibe, ami most fita az hogy ISTEN-E? Na vissza Szadamhoz, egy pillanat $$$... és EGY FEhÉR ARANY?-NA AZÉRT MERT AZ TÖMÖR FÉNY? TALÁLKOZTAM A KÖZVETLEN CSALÁDA SZERETTEIVEL, és itt az, hogy értettük egymást, ami akkor, ha emlékeztek megcsináljuk a Sipár egyházt, amit az van, hogy az a HÁZ megvan! ANNAK EREDETI HANGJA MAGJA VAN! Zitt ami van, hogy sip? -azaz egy füty fuvola és megjelenik? EGY HANG? -EGY HÁZ? MAGYAR -MAGYAROK ETGYHÁZA,AMI MOST, ténleg az, és itt azt hogy ténleg A FÖLD ALATT VAGYUNK, SŐŐT A BELIBE? Zitt az is, csak durván, hogy A HANG? ANYAGOD,ANYA GOD? Ami van, ládd az anyag $$$... látható láthatatlan, annak van hangja! Ládd eleinte amcsiba, no money? -csencselók csalók, és no money át (verők???) váltók? -widout reprezenta,azaz meg volt az egy uncia puncia...Naz az. hogy itt a fény ed edd? Ahoz, ezt megint, na amit leirtam reggel,hogy a vas kihül,és avasodik? Na most az hogy önkéntelenül fel sóhajt valakink, már van, és mindig ládd a BbLila iratok, az hogy ezekeet a szent lélek? Most itt akik olyan, hogy még eseteg, a tükör az ora szájához tartva, van benne pára? Na ezek GÉPEK,KÉPEK,és ha te a kezükbe adod adó=halál? -magad? -mag ad? Naccóval, hogy azonnal, ládd én rögtön kerestem GOLDGOTA ÉS KERSD azokóima,akikkel szót tudok váltani,és magyar RULL, ezt megint leirtam,s Ma a kiskölyök, megjün ragyogó arccal,mit álmodtál három,és lerugja a szandálját felugrik az ágyra és ab bloondi féle mozgás, azaz repül? Fita, ha nagyon le fásutál,azzal kezdpdikvissza repülök, az valóság,s az vagy igaz gazibull? Innenn...Szelek szárnyán repül az élet,mi is eltününk nyomtalan, de fita, itt az hogy Jawsa? -az Jósua: na Jézusa? -de itt amit te gondolsz, ölsz?- az Zeusz fia, és Jósua sua? -és az igéret földe, ami van olyan? .Fita, a Logan's Run, filmben a véget? -Ha a vége jó jojojojojooo... ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Oy mennyei otthonom MOM éden, te róllad álmodom, vagy száraz tónak, nedves partján degelett lőttek, béka béke brekekekekeee... 1.: 10/3. A KÉP? Minden tömör de könnyü, nincs gond -teher hófehérke mese mőgyikéje $$$... höss höss höss...csak hófehér galambook (UFO.k) vannak, magyar óriás házi galambook turbékolnak? Fiteljunk,mert itt a gerle,grle friEndem szent lélek? Hogy mi is a lényeg, hogy csak fény lények vannak, és fénytelenek? Most nemrég,Mikitól el vették a opiumát, na az adtak fájdalom csilapitónak, aztán a pár hete a kocs vezető engedélyét, kész, nyincs szárnya a galmabanak (angyal) elment a repülő, üres az állomás? Mellesleg, most azért csináltam mindent, hogy ugy élhessek, ahogy a nagyapámék, hogy volt egy kis kertjük,meg pár hold föld, és azzal éltek haltak? -még ma is élnek? Na nézzük,akik élnek azoakt a fényük szárnyuk,ami érdekes, hogy az angyaloknak van szárnyuk? -szájuk? -szivük, ha igen, vasbull? Vannak a fény -világAI -hajlékAI, lék? -mig itt a pénz az Ur? Ez az. ha vissza emlékeztek, hogy egy vasvilág, most egybe olvadva, és most egy kis vasba olvadvadva fagyva, egy kis nyikorgás $$$... el kezd nyikorogni,s V ^ alakba be repülünk, meg olvaszva a vasat, és szabaddá tettül.a lkis marára ébredt nyikorgónkat, (fita minden az elem ellem szelem szellem szerelem szinzetek) felébredtél, itt a tej, az tömör fény,de ital is $$$... na most, itt az van, hogy PONT OTT A PONT A HOMLOKODON PICCACCÓ? -MEG LETTÉL JEL ÖLVE? - hogy neked kell csinálnod Nod (Doan Loan DONered) födjén, magad, mag ad, azaz csak fény testvérkéid van csak,és vas villa, és vasagyuk tyyutyuk vaságyu vaslábu esetleg mojom alaku robotok, vas ferrum gépezetek, és vas várak, vasbeton dzsugeleik, aminek mndnek van mélyek mélya mételye, emésztője, magma -lávávájAIk? -amik mnden ami éghető, elég, kiég, és kihüll, na most itt jönnek be a hüllők? Ezt most a Praditor vs. Alien filmek? Nincsak bió állatok közeledése is, életre? -ham ham ham... kelti őket?-hó = energia? 2.: Itt most azt hogy Innenn...ami előbb itt vagyunk? Tegnap a c2c-on, ha most egy alien csak meg jellene, milyen mit kérdeznél? Fita, se a néne, senki $$$...nem tud mit ? -kérdezni, mert itt csak ha fénye van, ahoz neked is kell legyen egyen, ami engem azonnal fel rezzegtettek arra a fénypontra,ami ne tovább, mert minden az egész világminden $$$...fita, ha van fényed van éned, azaz szabad a magyar szabad valhalla ára, na előbb, ők midig velünk vannak, a fényÜNKben, ben? Na fita, zitt a vasa sokk, hasa vasa vasolvasztók kohóAIk $$$... kohányAIk HADIPAR/PERPATWAR FITA, itt csak az hogy áldozat, és áldozók, zitt fita vissza a két elő áldozat Kain kaja, meg Ábele? -hogy hogy veszik fel az energiát, és most Ábelü, állatot áldoz, mig kain kaja,na ezek az ALIEN GÉPEZETIK, monduk ez az, hogy a bornyu (born new? -ládd a bárány, aminek a husa numeró uno feltámada, ami nincsak csak a husod od, és anal több vagy, az analuk, angyaluk galambook tervrajzuk programuk) megeszi a zöldséget fü fa szalma széna...Na most itt az van, hogy amit én gondolok, ha valakik közülünk züllünk? Ez az, hogy én nem vagyok,de itt fita,nekik, na kik szakik pacaluk, gigazok?-gazárok az árokba három,fita, minden ami háremUK, MO MO MO ::.BŐREM,BŐRÖM ÖRÖM (BUNDA NYUZVA SEBÜNK, JAJA LESZUJ BUNDA A BUNDA BÜNTETŐIK BÜNÖLDE BUNDÁDBA? - NYUZÁSA BOOK? KI A A BŐRÖD ŐRE? Zna itt az első hogy megszünteti a PÉN ZZZZ = $$$... NEM ED? HAT ALMÁT? -FITA AZ 6 CSUKRÁD? -666... 777...? Ezt ugy, hogy nekem, azzal hogy én ezt nem hogy nem tudom csinálni, na rögtön az aki a temészet gyerekéink? -kid? -dik? -zna itt az hogy reinkarnácion (NÁCI PINÁCICI PUCA NYAKUK) NUK NUKINUK, fitra, nem rég azzal fenyegettek, hogyha merek MAGYAR RULL NYEKEREGNI,akor ATOMÓZNI FOGJÁK AZ EÉGSZ MO HO BELEVÁNCOTT, VÁNCOG666...DECSAK FENEKTEK FEKETE LUKA PATT... NYEKERGŐIDET, KEZDVE A NYERS NYAKASAIDDAL? 3.. Fit a másdik nekiugrásnál, most ez megehintt, egy rá adás, egy nadrág, nem hanem egy kezes lábas? tRóha, ha nem hallgacc gacc...fita, itt most az van, ládd akik magyar RULL király -RULL? Roy$$$... Roy RULL RULLEREK -LEREK EREK? Zitt vicca, 2021 Szilkveszter, most eddig volt ami két gula, ami most az alsó, mégis csak az ÁR NYAKA? Fita, itt sem egg fej, kivéve Piccacó feje, az egyszarvooo...--woomen? -$$$...EGY SZEM,ami sose volt le$$$... 777... 666... Zna az ami a csuccsuk, azaz ara lát ^ lefordula lezoo HannaH, Zitt hogy most a NAP FÉNYÉBEN BEN BENNE VAGYUNK, JAJA A FÖLD ANYAGA ANYA GOD, BELIBE, BELSEÉJBE $$$...(belezár) amit te ugy vagy hogy gondolod magad? -sehogy $$$... (fita mi lett a kér öcséddel,most afiaid???) Naz itt az hogy ha megtudNUK ugy, hogy ahogy a BbLila lila lába közzé nyomok, nyomuk? -hogy amit akartok,csináljÁtok meg ti, azaz mindenki imaga maga bull bulija bil bili számlájára, szátok járja?-mak mak mak... Fita, Sanyiénk, hogy honi posztó? Jaja de a proszlók rögtön alád vágnak, mert az övék olcsóbb? Fita,a szegén zsellér egÉsz emberke, tökkel fóz, és takonnyal habar, és a felesÉgem is, a legolcsóbb üzletekbe jár, na most ott is van, olcsóbb---ládd én egy centtel drgább de jobba gyümölcsőket választanám? (nem mindig?) -zitt többet nincsen honi prosztó lon $$$...OLYAN GONDLÁTTA MADÁR LÁTTA LÉTRA $$$...Most elégette egy kicsit a tököt, sült tök vajba, s én ettem meg az egészet, ami fita,minden frissen kéne enni, és minek sötni főzni? (edénykerteink keretek retek répa mogyoró ohhh...)Nizzük, most a DaMOt meg Ivát ivadákát, (Ivel) KIRUGJÁK AZ ÉDENKERTJEIKBÓL, na fita, azok ma is azok a családák, akik nem baxtak, meg baxnak félre mellé? Zezz zigy hangzzz...MAGYAR ERKÖLCS CSŐSZÖK NEM CSÖSZÖK,ÉS BECSÜLETESEK, AZ ÜLLET BEGOMBOLVA, DE A ZIBBZÁR IS JAJJJ... MEG TESZI? Fiteljuk meg, baxdmeg, itt az állatok teremtése miért, ért s minek, jaja hus tej meg mniden porcikaja termékeik az étek azaz zaccukkal szarukkal keverve hus hozam ..amintvagyok jövel, GOD DÖG, BÁRÁNYA ARANY A GYAPJA? .ARANYERE? -.JÖVEL... Innennn... na a kérdés, ha most egy valaki, aki alien, ami láttál már csersznye fán pókot? Zitt most neked meg tudakozni, hogy te miért, minek kinek vagy? Na lerirtam, s ez az, hogy ezért, ért, itt MAGYAR -MAGYAROK RULL? -pitim,teis katona vagy, azaz most az hogy UFO-k? Zna nagyjából be villogtam, és itt vannak nem fény?- ufok, ami olyan gépezeteik, amit kell, hogy midnen szem meglát $$$...jaja Istent:senki $$$... látta?-fita,ha vakok vezetik a vakokat? -fita van a vakösztoNUK, monmduk, ha lenne egy szem, szilva?-nnicsak minden szilölve? ...függetlenke a néne fel kavarta a lugos vizet? -figyeled,én nem ufo-t láttam,hanem az vagyok, ezek szerint ti is akik nem vagytok, az al-anyuk nyuluk?-angyaluk,analuk? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... mojom mojmuk? -vagyok, mojomnak születtem, miért? -xuku xuku mo mo mo ...mojom, mojmuk? -mak mak mak ...neki ne ugorjak a vak ablaknak? 4. : Kávézzuummm... tea, rozmararingós green meg mucsó mongó, jaja tiszta mongó pongo lé forrooo... tea mmm... Zitt had emlitsem meg nektek,ebbül, bünnek tengerében voltam, elhasalva vasalva vagyok? -fita itt nincs olyan hogy vagyok,mert voltam? Most Mark Twain két dolog bitta, adó =halál, mi zitt pénzes volt pénpennizsák vagy pénz éhes farkas? Fita ha hiten = hitelen vásár vasáruk? Ha valaki azt hiszi, hogy én én a hite ellen vagyok, apunk az első amira,tuod hogy mi az hogy buta? -ha valaki hite ellen vagy! -nem vagy tes tise mise semmi $$$... Feltoszom a 66 fogaskrds: hogy lehetsz ellensegge annak, ami nincs? Most el ne feledjem, amit mára, hogy innen, ki gondolni $$$... fita az hogy sss...az bruha, $$$... sose leszek a magáé GÁGÉGÁJA? *fita a te hangod lenne* -Fitleljal, azoikat mi otthon gellerr eresek? Na apunk, most csiii... jó jó aranyeresek? Akarok találkozni Mikivel, akinek mndig mondtam,majd meg látod, na most akartam talkozni Kókai Jor? -na odaát is vannak barna bőrüek, jaja feketék is, de azok osztán Black is black... *greenblAc* zitt nem a bőr szine számit,hanem a HAN GOD? Zna a másik, a Fehér ló fia, ugy hivta magát, most fita, mert itt amit te hittél, aki hisz, azok alszanak, és azért van az, hogy magukról sem tudnak semmit,és én azért meg akartam turni, dugni, és nincs olyan, erre most már tudom, most becsengettek apuénk, ládd most is hózöngenék, NINCS HALÁL! -ere neked, mert azt semkibe meg semmibe be nem verheted?-marokMacsa? Na fita, akinél volt a Táltos iskola, (de ha mék fék is, nadrágfék is jó) most olyan hogy valaki meghalt,az el lett hiteve,és az Ur megáld téged, ha odatartod, vala valla God? Fita, itt az hogy amit leirtam, na most 1trilli bili1, a halált kerestem, mert ha oda lehetne szökni, nincs semmi? -Fita, ez mára, hogy ez az, és hogy minden a föld alatt? -ezt mikor a porhövelyed el hagytad,akkor porból lettél por vagy, vagy még sár, és porrá lese$$$...a Mikit 2000 dollcsiért, elégették, na nekem viccket a a aaa...mindenem, viccketegség csak ugy kijön rajtam na meg a hideg rázz..bzzz... 5.: Nerag, mert amit mocs, ennyit jelÖlt ki a kis felesÉgem, de azt amit akarnék mondani, az csak meg látni lehet neee...Most az hogy van olyan hogy vak ösztön? Most ezt árgus szemmekkel figyelgetem, és az az hogy itt a teremtő test ületek? -üllet, azaz ü lett? -hogy lett? -ü ük nagycsegges Urak, és ki kurtak? Vegyük hogy a teremtők, minden ami teremtve lett a maga neme, és fája? -faja kaja? Naz itt az hogy vannak a kersztesek kötéllel kerestek, keresztezettek és keresztes had járataik? Itt áljon meg a vonat csihhh...haha? Zna most, hogy ez lent van, van? Fita NEM VAN? -amire ki akarnék lukadni, azt csak körbe körbe...fita itt most a hurikáNUK? -az amit amiot reggel,hogy apuénk,hogy Jézus a mennyekből,az itt van, és az az...amit most találkozok a mi ufo-k.inkkall, itt az hogy én nem idevalósi (emi vagy eszti) vagyok? ---jaja kis falusi (na az piricsi) végén, folyik el a knális, na igaz, van,ha ma is megvan akis falumba? Fita,a az elit belvárosi gárda, mind falusi volt, és minket hittek,tartotak igy, ez egy igazi belvárosi, na a ksifelesÉgem ma is az! -igy mindenki kivéve mikor anyu, na nekem kattó vala, az ó anyukáját is anyum, és de jó hogy mielőtt ...fita EGY GÖMBBE LAKNAK, NAPBA FÉNYBE, ÉS NAGY NAGY SZIVÁRVÁNY TENGEREK VESZIK ŐKET KÖRBE, és most mikor meglátott,óh de jóképü vagy, és hogy ezek mit mondanak rólad, jaja egy vidégi falusu bunkó tuskó...és hogy tudod...na a feleségem nagyon szép és belvárosi lány vala, és ma is!!! Na fiteljál, ezzel kenem a hájam, és hizok? Ez az, hogy mndenki akinek van aranya arányos virányos jányos János? - jaja most itt van Yojó, és neki is, ennél szebb alakat figurát nem láttam, mert mindenki aki van, csak egy és örök, és olyan, hogy nincs oylan több,és nem lehet utánozni? -utánozás majom szokás? -látjátok nátnátok,nátha? 6.: Fiteljátok, mert a szavakkal vak vak vakerálok, ugyanés, hogy ami most reggel, hogy ezzel az észel? -észélsz $$$... Most itt a fiam, az egész hónapban csak 5 munkánk, menek dolgozni, de ezt kell, jaja itt ezen kell és ezzel dolgozunk, valahogy hirdetni és miunkát szerezni, na hogy hogy hogy nem, eennek menni kell, és most az hogy miu a fene? - mi mozgtja a kis sitmpitim? Fita, most az, hogy ezzel semmit, esetleg smita cörkÖl? Előbb, innen, meg ebbe bele bele, -menni, nem lehet! Na most ebbe olyant godolni? -bele?- lehet,de az az hogy nincs kimenet, végbél?-és itt az lenne az amit én halál? Na eztuán, jöttem ide, és ez egy FENYŐFA TOBOZA? NA A FNYÜNK, AZ ÜVEGIRKISTÁLY... most itt jönne,ami a olyan, hogy aranyér defehér is, meg tojás sárga is, meg ezüst is, ami fita,jönnek a MÁGUSOK ÉS HOZNAK ARANYÁT -TÖMJÉNT ÉS MIRHÁT? Na itt az az arany imádat, tömjén az füst (szent szeén lehelett, nem Lehell?-és elkábit, mirha? -te marha? Zez megint, hogy itt az hogy vakösztön, azaz az hogy minden mesterségges! -onnan, szintetika -artifak s robotika na most czyborgágége? Zitt most az, hogy mese nincs, akik ezt létre látra hozták, azok is ROBBOTOK,(fita a botod ha huzogálod, van kalapj nincs van nincs... ahhh... ) de most mégis, kik miért hozták létre, de látra? -iztt az hogy pitim, gondolkozz! -jaja de magyar RULL! Pitu bátyám rá lesztek, eszetek, rá vagytok kényszerülve, de nem kényszerihet senki?-semmi? Zitt az van, hogy e -világ végénél, találkozunk? -ami az hogy végülis ugy vagyuk az enyéimre, leltem lelek, mrt más nem lehet, ládd Csicsáky Jencink, az értelemnek előbb utóbb felülre fel ül?...fita a kiskölyük, megint ippeg fel akarom a reggelit tenni,idejön, és felborit, leránt el tud düteni a székkel,parancsiló csaló, ÁLLJ FEL, TALLPRA MAGYAR...VIGYÁZBA ÁLLOK, MOST LÁTTA AZ APUKKAJA, NA Ő VÉDI MEG, MEG ENGEM IS, ÉS AZT MONDJA AMIT AZ ANYUKAJA MEG HUSIMAMI...JAJA KIABÁL RÁM, pitipopi mit csináltál megint...hat...pop, elszóltam magam...menj ki! Innenn..fita az ami ennek a filmenk a témája, trilli1zer álmodtam, és ez van! Ez az, hogy pl. -itt lehet lakni, ládd a Jézus de magyar ok,és ezt irtómostobáNUKIKNUK keverik a kigyófajták, és azok hybridei, ami most fitejtátok meg, ami legutóbb, a kis unokámmal, hogy minek ezek az őriási rom romboló ölő föld turásuk, meg fita, itt most akik est látni akarod, a karod, nagy erőt érzek én , mnde a két karomba, nem vesztegetem azt szérün és malomba, ha az ami FényJézuséink, azok itt vannak csak nem a szaruk? -fita sátán = sártan - szartan szarral STNUK GANÉVAL ALLÁ ÁGYAZOTT ALMA ÁLMUK ALMUK fo$$$... ...Logan's Run (1976) Michael York, Lenny Aqutter... fita, ezt ugy vegyétek egyétek, valóság, csak nincs öreg segg -ember? ...oááá...
Nagyon-nagyon elfoglalt, de köszi hogy követtél (do not fꙩlløw).̡ https://www.youtube.com/watch?v=LwCJxhaNDZs cannot nestie dis game quickly. ro disc ꙩr >> EZEK SZERINT TÉNYLEG. ( ͜͡ ) ki építette-hát ennek hosszú°hosszú pihenés az eredménye.̡ »» ̚neºtudjuk*a kosztümerünket!! népzetek hát, emmm... nekem is van ilyen ismerös sztori;:̛̕k-k-kff, volt még egy ˆ""nothing has the gravity""ˆ ør nothing has the care.̡, ֥ mihez kezdjek? fáradt vok egyébként,-*majd holnap.., ***lꙩssøcks.png *****quote: HFF: mi volt ennek a posztnak az értelme;:elözőlegⁿrák.̡ -@ válság: valamely külső körülmény;:amely nyomja lefelé a dolgokat,-cha.
https://www.youtube.com/watch?v=t83nhKJW2Tw&list=PL14FF61E018283028 https://www.youtube.com/watch?v=CQoof0ih7FM ez például nagyon hasonlít a bitchin rendszeréhez; olyat kell csinálni, 'amit mások nem gondolnak;:mert akkor azt megveszik,-*pl. effective működőt,˞˞ a starlink is ilyen pl,- >> Hogyan tud terjedni a pꙩr amugy vákuumban fénysebességgel?! Lehet a vákuum nem is úgy néz ki mint ahogy mi azt tudjuk?.˞; »» yuyl accountot kell-csinálsz-n,.*vagy●rosszabb˙˞˞ mondjukk "vákuumizált•tér" GXOEaANWAAAtZOW.jpg
*°i've lost all picturez and 3 likes also., *i don’t know if i was the best..,☑️
meg ilyesmi h cha idézet;:nem•akar,-ʻ*˞oꝁs.,♥︎֝
ezmeg.gif
'
k
ff
Tájékoztatjuk tisztelt utasainkat, hogy a mai menetrend szerint közlekedő járaton jelentős késés- és vonalelterelés*ek várható.
»» ̅Nem˿megy,-xttps://x.com/chayelinzdra/status/1835332098544026042 *Annyi hogy ez megkönnyiti a következöt.,̸ºĐe folytatni képtelen•vagyok.̡🙁*Az elsőt tehát sikerült pótolni;:és•ígyˆváltozatlanul^fellelhető ̺ⱥ˚buszban,˞˞ Ⱥminek másképpºcorrupted•lenne ̻ⱥ ̚neṽe.,♥︎'˘úgy·sajnálom .̡̥🩸̚'