Keresés

Részletes keresés

szimizso1 Creative Commons License 1 napja -1 1 88755

Azért az elég ciki, ha ki kell töltenie egy hivatalos ívet.

Neve: Toroczkai László

Leánykori, születési neve: Tóth László

A Magyar Péter, legalább Magyarnak született!

Előzmény: -remény- (88753)
QuantumSingularitas Creative Commons License 1 napja 0 0 88754
Előzmény: szimizso1 (88750)
-remény- Creative Commons License 1 napja 0 0 88753

De legalább az anyukája majdnem!!  Ő legalább székely.  ;-)

Előzmény: szimizso1 (88751)
-remény- Creative Commons License 1 napja 0 0 88752

Nemtom!Csak a sajtón,meg az ilyen-olyan hasonszőrű hazudozósokon keresztül tudok (félre?) tájékozódni,ergó nem merek kijelentéseket tenni!    (Nem vagyok én fideszes ;-DDD   ha már teljesen politikai köpködéssé vált EXI által összekalapált orosz háborús topik)

Előzmény: szimizso1 (88750)
szimizso1 Creative Commons License 1 napja 0 1 88751

Én ezt nem értem! A Tóth, az nem Magyar! Erről nincs mit beszélni.

Előzmény: -remény- (88749)
szimizso1 Creative Commons License 1 napja -1 0 88750

Azért azt tedd hozzá, hogy a krimben, meg az oroszoknál már nincs benzin, meg gázolaj se! Ha így haladnak, akkor megáll az élet a fronton az oroszok részéről, és a nép felkel, november 7.-én reggel. És az Auróra megint lő egyet........... ;-D

Előzmény: -remény- (88747)
-remény- Creative Commons License 1 napja 0 0 88749

Fijjughy!  Létezhet,hogy már itt tartunk,hogy már ők is,vagy AI?

szimizso1 Creative Commons License 1 napja -1 0 88748

Gyula!

És biztos, hogy centi pontosan 25 km szélességben érték el ezt a területfoglalást? Egyébként még adj 40 métert az 5000 méterhez, ha már precízkedni akarsz. Ettől függetlenül ez egy szemmel is jól látható terület, ami a holdról is látszik! Szeretném ha ennyi terület lenne a tulajdonomban! ;-)

Előzmény: Váltok 2024 (88744)
-remény- Creative Commons License 1 napja 0 2 88747

Mondjuk 3 hónapja hallottál,olvastál  ilyen híreket?  Én csak azt láttam tőletek is,hogy a világ második legerősebb hadserege hatalmas csapásokat mér és töretlenül tör előre a semmitérő,hazátlan és egyébként is.....ukiknál! Naponta olvasom,hogy az új hiperszuperszónikus apjuknakafaxa,meg a  győzhetetlen armijja átkelt az ilyen-olyan úton,meg a tanácsházára IS kitűzte a lobogót...Stb,stb....Igaz ÖTÖDIK ÉVE hallgatom,látom ,de hát a xar munkához idő kell ugye!!  

Előzmény: Váltok 2024 (88744)
-remény- Creative Commons License 1 napja -1 1 88746

Volt ehhez a rohadéksághoz hasonló kaliberű emberietlenség?Mesélj!  Kíváncsian várom!    Ez az EMBER VAK!!! A VAKSÁGÁN viháncoltok!!!  ;-(    Szégyen ez,és NEM ránézve!!!!

Előzmény: Csak1vidéki (88741)
szimizso1 Creative Commons License 1 napja -1 1 88745

Erről az éljen rákosiról az a vicc jutott eszembe, hogy:

Kérdezik a katica bogarat.

-Felvettek az egyetemre?

-Hülye vagy! Hét ponttal?

Előzmény: Csak1vidéki (88743)
Váltok 2024 Creative Commons License 1 napja -1 0 88744

Aztakúva Lacus ! 

Ezek az ukrányok aztán nyomulnak rendesen ! 

Efoglaltak 126 négyzetkilométert 25 kilométer mélységben vagy hogyan is ? Az kb. kemény 5 kilométer előre haladás 25 km szélességben . 

Hát az hatalmas teljesítmény koma ! Gratula a fasiszta ukrán hadsereg észveszejtő teljesítményének ! 

Előzmény: -remény- (88699)
Csak1vidéki Creative Commons License 1 napja -1 0 88743

Éljen rákosi!

Majd ezt hangoztasd vidéken is, biztosan hamar befogadnak...😄

Előzmény: szimizso1 (88739)
szimizso1 Creative Commons License 1 napja -1 1 88742

Nekem van, siket, kerekesszékes és látássérült ismerősöm is...

Ilyen, csak a Vaklárma című filmben lehetséges a kerekesszékessel kiegészítve.

Előzmény: Csak1vidéki (88729)
Csak1vidéki Creative Commons License 1 napja -1 0 88741

Emlékezz már vissza, hogyan "hízelegtek" fészbukon  az emberkék a fideszes politikusoknak!

Vagy azt, fedje jótékony homály?

Esetleg, aranyhalra jellemző memóriaidő?😁

Előzmény: -remény- (88738)
Csak1vidéki Creative Commons License 1 napja 0 0 88740

Hozhatsz 1000példát, ha nem tudod, akkor nem tudod...😄

Előzmény: -remény- (88737)
szimizso1 Creative Commons License 1 napja 0 0 88739

Még jó hogy beszántották a fideszes híradókat. Így már csak emlékezetből megy a szöveg, ami már nem is úgy van. De majd én is költözök vidékre. Lehet, hogy ott okosodok majd ki? Szólj, ha már látod a változást Laci brácsi! ;-)

Előzmény: -remény- (88737)
-remény- Creative Commons License 1 napja 0 1 88738

Na most!Az,hogy valaki politikus,attól már azonnal embertelenül KELL vele szemben viselkedni?    Bocsi!  Én ezt sehol nem olvastam!   No persze,ha te ismersz ilyen paragrafust........  ;-)

Előzmény: Csak1vidéki (88735)
-remény- Creative Commons License 1 napja 0 1 88737

Mielőtt elhatalmasodna itt a mindentudás egyeteme:  Polákiában   6  azaz HAT százalék a   Sz J A!!!!!!!  (aminek ugye a kompenzálására növeltük a forgalmi adót)     Sokkal alacsonyabb,mint nálunk és mégis mi vagyunk a világelsők ÁFÁban.       Van kérdés?;-)

Előzmény: Csak1vidéki (88734)
szimizso1 Creative Commons License 1 napja -1 1 88736

Pedig a sulyok nem is volt a szövegbe ;-D Meg a súlyok, és az ellensúlyok sem. Pedig az ellensúlyokból már csak egy maradt!

Előzmény: -remény- (88732)
Csak1vidéki Creative Commons License 1 napja -1 0 88735

A miniszterek, közszereplők ezt el kell viselniük!

Ahogy orbánék is elviselték, a bántó fröcsögéseiteket!😉

Előzmény: -remény- (88731)
Csak1vidéki Creative Commons License 1 napja -1 0 88734

Ha te sem tudod, akkor neked sem kell ezen sokat rágódnod...😁

Előzmény: -remény- (88730)
szimizso1 Creative Commons License 1 napja 0 1 88733

Lehet, hogy titokban nagy bulikat csapnak. Lásd a fidesz-mszp-s éveken át tartó lopások! Úgy gyepálták, meg alázták egymást, hogy rossz volt nézni! Aztán meg 70-30%-ban osztoztak a lopott holmin! Ezért jobb helyeken koncentrációs tábor a jutalom az egész családnak! Kivétel nélkül! Én baromira támogatnám az ilyet. :-)

Előzmény: bando53 (88728)
-remény- Creative Commons License 1 napja 0 1 88732

Göbbels Tónitól tanulta a sulykolás tematikáját!  ;-)

Előzmény: szimizso1 (88726)
-remény- Creative Commons License 1 napja 0 1 88731

Miért is???  Mert nem fidesznyik az ipse?Nem OV ültette oda?Ezért kell akár embertelen módon is herótozni?   Mert ugye,te is érzed,hogy ez az "előadás" NEM az emberiességről szólt,szól?

Előzmény: Csak1vidéki (88729)
-remény- Creative Commons License 1 napja 0 1 88730

"miért kell Magyarországra a   viszonylag       magas áfa!"                            Viszonylag magas?    Konkrétan a világ lekkmagasabb áfa kulcsa a magyar a maga(magunk)27%-ával!!!

A kettedik helyezett valamelyik skandináv 25,5%-al!

Viszonylag mi?

Előzmény: Csak1vidéki (88701)
Csak1vidéki Creative Commons License 1 napja -1 0 88729

Nekem van, siket, kerekesszékes és látássérült ismerősöm is...

Nagyon rendes, becsületes emberek!

Nem is azokról van szó, hanem egy miniszterről!😉

Előzmény: -remény- (88727)
bando53 Creative Commons License 1 napja 0 0 88728

Milyen sz@r lenne, ha nem vitatkoznának, hanem együtt piálnának a söntésben!:-))

Előzmény: szimizso1 (88726)
-remény- Creative Commons License 1 napja 0 1 88727

Ne égesd már magad te sem!!  Nem kell ragaszkodnod pártod "elitjének"színvonalához. Bunkó volt az ipse,el kéne az ilyet felejteni(esetleg ásni is;-D)  nem pedig szakításig cincálni a húrt. 

Előzmény: Csak1vidéki (88723)
szimizso1 Creative Commons License 1 napja -1 2 88726

Ühhüm!

Kétszer írta le ugyanazt a két mondatot a mondókájában:

Így érezhették magukat a Horthy-rendszer kiművelt diplomatái amikor a szatócssegédek átvették a hatalmat 1945-ben és népítéletről hadováltak.

Én láttam Gulyás Gergely szenvedését.

Hát! Elvtársak! Nem kellett volna a lopáshoz asszisztálni, és akkor nem érezné senki sem kényelmetlenül magát, ha a fejére olvassák a valót! Megjegyezném, hogy Magyar Péter azért ilyen tű pontos, mert ő benne élt ebben a rendszerben, és vélhetően mindenkiről mindent tud! A feleségétől meg pláne, hogy plusz információkhoz jutott, és lehet, hogy van is róla hanganyaga. Érdekesnek tartom, hogy egy-egy ilyen fejreolvasás után, még senki sem kérte ki magának az elmondottakat, és nem tudok róla, hogy bárki is beperelte volna Magyar Pétert rágalmazás, vagy jó hírnév rontása miatt. Persze őt támadták ilyen szövegekkel, és a pereket is sorra nyeri azóta is. 

Előzmény: bando53 (88720)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!