Ez a topik kiemelt figyelmet kap a moderatúra részéről.
Az alapelvek egyszerűek:
- Érvelj, vitatkozz, beszélgess. Ne személyeskedj és ne dehumanizálj.
- A politikus is ember. Az olvtársad is. És te is az vagy.
- Ne írj le olyat, amit visítva jelentenél, ha az ellenoldal írná. Negatív véleményt is meg lehet fogalmazni mocskolódás és személyeskedés nélkül.
- Ha csak balhézni, provokálni vagy gyűlölködni tudsz, mehetsz más fórumra.
- Amíg ki vagy tiltva, ne gyere vissza folytatni másik nicken sem. Nem éri meg.
- Olvass törlési értesítőket, és szívleld meg az ott leírtakat.
- A törlést fogadd el, ne jogászkodj és ne próbálgasd a határokat.
Nemtom!Csak a sajtón,meg az ilyen-olyan hasonszőrű hazudozósokon keresztül tudok (félre?) tájékozódni,ergó nem merek kijelentéseket tenni! (Nem vagyok én fideszes ;-DDD ha már teljesen politikai köpködéssé vált EXI által összekalapált orosz háborús topik)
Azért azt tedd hozzá, hogy a krimben, meg az oroszoknál már nincs benzin, meg gázolaj se! Ha így haladnak, akkor megáll az élet a fronton az oroszok részéről, és a nép felkel, november 7.-én reggel. És az Auróra megint lő egyet........... ;-D
És biztos, hogy centi pontosan 25 km szélességben érték el ezt a területfoglalást? Egyébként még adj 40 métert az 5000 méterhez, ha már precízkedni akarsz. Ettől függetlenül ez egy szemmel is jól látható terület, ami a holdról is látszik! Szeretném ha ennyi terület lenne a tulajdonomban! ;-)
Mondjuk 3 hónapja hallottál,olvastál ilyen híreket? Én csak azt láttam tőletek is,hogy a világ második legerősebb hadserege hatalmas csapásokat mér és töretlenül tör előre a semmitérő,hazátlan és egyébként is.....ukiknál! Naponta olvasom,hogy az új hiperszuperszónikus apjuknakafaxa,meg a győzhetetlen armijja átkelt az ilyen-olyan úton,meg a tanácsházára IS kitűzte a lobogót...Stb,stb....Igaz ÖTÖDIK ÉVE hallgatom,látom ,de hát a xar munkához idő kell ugye!!
Volt ehhez a rohadéksághoz hasonló kaliberű emberietlenség?Mesélj! Kíváncsian várom! Ez az EMBER VAK!!! A VAKSÁGÁN viháncoltok!!! ;-( Szégyen ez,és NEM ránézve!!!!
Még jó hogy beszántották a fideszes híradókat. Így már csak emlékezetből megy a szöveg, ami már nem is úgy van. De majd én is költözök vidékre. Lehet, hogy ott okosodok majd ki? Szólj, ha már látod a változást Laci brácsi! ;-)
Na most!Az,hogy valaki politikus,attól már azonnal embertelenül KELL vele szemben viselkedni? Bocsi! Én ezt sehol nem olvastam! No persze,ha te ismersz ilyen paragrafust........ ;-)
Mielőtt elhatalmasodna itt a mindentudás egyeteme: Polákiában 6 azaz HAT százalék a Sz J A!!!!!!! (aminek ugye a kompenzálására növeltük a forgalmi adót) Sokkal alacsonyabb,mint nálunk és mégis mi vagyunk a világelsők ÁFÁban. Van kérdés?;-)
Lehet, hogy titokban nagy bulikat csapnak. Lásd a fidesz-mszp-s éveken át tartó lopások! Úgy gyepálták, meg alázták egymást, hogy rossz volt nézni! Aztán meg 70-30%-ban osztoztak a lopott holmin! Ezért jobb helyeken koncentrációs tábor a jutalom az egész családnak! Kivétel nélkül! Én baromira támogatnám az ilyet. :-)
Miért is??? Mert nem fidesznyik az ipse?Nem OV ültette oda?Ezért kell akár embertelen módon is herótozni? Mert ugye,te is érzed,hogy ez az "előadás" NEM az emberiességről szólt,szól?
Ne égesd már magad te sem!! Nem kell ragaszkodnod pártod "elitjének"színvonalához. Bunkó volt az ipse,el kéne az ilyet felejteni(esetleg ásni is;-D) nem pedig szakításig cincálni a húrt.
Kétszer írta le ugyanazt a két mondatot a mondókájában:
Így érezhették magukat a Horthy-rendszer kiművelt diplomatái amikor a szatócssegédek átvették a hatalmat 1945-ben és népítéletről hadováltak.
Én láttam Gulyás Gergely szenvedését.
Hát! Elvtársak! Nem kellett volna a lopáshoz asszisztálni, és akkor nem érezné senki sem kényelmetlenül magát, ha a fejére olvassák a valót! Megjegyezném, hogy Magyar Péter azért ilyen tű pontos, mert ő benne élt ebben a rendszerben, és vélhetően mindenkiről mindent tud! A feleségétől meg pláne, hogy plusz információkhoz jutott, és lehet, hogy van is róla hanganyaga. Érdekesnek tartom, hogy egy-egy ilyen fejreolvasás után, még senki sem kérte ki magának az elmondottakat, és nem tudok róla, hogy bárki is beperelte volna Magyar Pétert rágalmazás, vagy jó hírnév rontása miatt. Persze őt támadták ilyen szövegekkel, és a pereket is sorra nyeri azóta is.