Keresés

Részletes keresés

A székely bácsi Pesten Creative Commons License 2024.06.06 -1 0 277467

Terror szervezetek uralkodnak az emberiségen. Aki ezt még nem tudta, hát magára vessen.

 

https://josephsansone.substack.com/p/fl-lee-county-republican-assembly

Előzmény: The Rocketeer (277466)
The Rocketeer Creative Commons License 2024.06.06 -1 2 277466

"Doktor Halál", azaz Anthony Fauci újabb meghallgatása a COVID-bűncselekményeket vizsgáló bizottság előtt: Fauci, több ember halálát okozta mint Hitler és Sztálin,

 

 

Tegnap zajlott az a kongresszusi bizottsági meghallgatás, mely a COVID-bűncselekményeket vizsgálja, s mely részeként beidézték kihallgatásra Dr. Anthony Faucit, az USA Országos Allergia- és Fertőző Betegségek Intézetének korábbi igazgatóját is, aki a kamu COVID-pandémia egyik leggyűlöletesebb reklámarcává vált, akit ma már világszerte egyfajta Mengele doktorként ismernek az emberek. Fauci a kihallgatáson elsírta magát és azt mondta, szörnyen érzi magát, mert fenyegetik az emberek.

 

 

Fauci beismerte, hogy az úgynevezett COVID-megszorításoknak, járványügyi intézkedéseknek mondott intézkedéseknek SEMMILYEN orvosi alapja nem volt, így a maszkviseltetésnek, a távolságtartásnak, az üzletek, kulturális intézmények, iskolák bezárásának sem. Mindez, politikai megfontolásból, a lakosság lélektani megtörésének céljából lett elrendelve, hogy az ily módon becsapott és pánikban tartott tömegeket könnyebben rávegyék arra, hogy beoltassák magukat a védőoltásnak hazudott kísérleti méreginjekcióval.

 

A hétfői kihallgatás nem szűkölködött a furcsábbnál furcsább mozzanatokban, az egyik ilyen, nagyon visszataszító rész például az volt, amikor a tömeggyilkos Fauci Deborah Ann Dingell demokrata képviselő kérdésére válaszolva elsírta magát és könnyekkel a szemében elrebegte, hogy a COVID -terror óta folyamatosan kap fenyegetések, sőt a feleségét és a lányait is fenyegetik az emberek. Azt is szörnyűnek vélte, hogy őt ennyire hibáztatják a COVID-pandémia hazug intézkedései miatt.

Megjegyzendő, hogy Fauci volt az az egyik vezető “szakértő” aki elrendelte a lezárásokat, maszkoltatást, majd az oltások kényszerítését. Mikor Fauci sírva rebegte , milyen szörnyen érzi magát az őt ért fenyegetések miatt, melyek arra kényszerítették, hogy állandó biztonsági szolgálat legyen mellette...

 

Egy másik érdekes része a kihallgatásnak az volt, amikor Rich McCormick republikánus képviselő lejátszott egy hangfelvételt Dr. Faucitól, aki ezt mondja a felvételen : „Bebizonyosodott, hogy amikor megnehezítjük az emberek életét, elvesztik ideológiai baromságukat, és akkor beolthatják őket. ”

 

Még megdöbbentőbb, hogy Fauci elismerte , hogy az amerikai adófizetők pénze eljutott a kínai biolaboratóriumokba.

 

Egy jelenlevő orvos pedig megkérdezte Faucit kezelt e valaha COVID-os betegeket, s mivel a válasz nem volt, feltette a kérdést, miért is szóltak akkor bele az orvosok dolgába és kényszerítették a kórházakat a WHO COVID-protokolljának alkalmazására, amely több pácienst ölt meg világszerte, mint akármilyen koronavírus.

 

Fauci ezekre a kérdésekre azt szajkózta, ő is csak azt akarta, hogy ők azt hitték ezekkel az intézkedésekkel jót tesznek a világnak.

 

A kihallgatás alatt a teremben többször hangos bekiabálások hangzottak el, Nürnberg 2-őt emlegették a jelenlevők illetve követelték, hogy Faucit azonnal zárják börtönbe. Volt aki bekiabálta Faucinak, hogy: “Megölted a nagyanyámat!”

 

Dr. Halál azonban szabadlábon maradt, már amennyire szabadságnak lehet nevezni, hogy éjjel-nappal biztonsági őrök vannak mellette, féltve a népharagtól.

 

A vizsgálat folytatódik.

 

Eddigi hivatalos becslések szerint a COVID-oltások beadása miatt az elmúlt 2 év alatt legkevesebb 17 000 000 ember halt meg, a COVID-protokollal , a kórházakban megölt emberek száma is több millió.

The Rocketeer Creative Commons License 2024.06.02 -2 1 277465

Covid-oltás: Tízezrek tüntettek Japánban a halálesetek és a mellékhatások miattA volt belügyminiszter bocsánatot kért, amiért nem akadályozták meg a vakcinázást

 

A Covid-oltás „halálesetek cunamiját indította el” – mondta a WHO-ellenes tüntetés főszónoka Kazuhiro Haraguchi parlamenti képviselő, volt miniszter, aki maga is rákos lett a biztonságosnak nevezett vakcinától.

 

Több tízezren tüntettek Japánban, hogy tiltakozzanak a globalista szervezetek, például az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és a Világgazdasági Fórum (WEF) által „a világjárvány idején az emberiség ellen elkövetett bűncselekmények miatt.” A tokiói demonstráció főszónoka Kazuhiro Haraguchi, egykori belügyminiszter volt, aki felszólalásában a korábbi diszkrimináció miatt bocsánatot kért az oltatlanoktól és azért is, amiért nem akadályozták meg a lakosság beoltását, ami szerinte „halálesetek cunamiját indította el”.

 

Haraguchi azzal kezdte beszédét, hogy kitért azon családok gyászára és veszteségére, akik a Covid-vakcina mellékhatása miatt vesztették el szeretteiket. „Mély őszinteséggel fejezem ki részvétemet és vállalom a felelősséget a hatalmon lévők mulasztásaiért – mondta a volt kormánytag. – „Bocsánatot kérek mindannyiuktól. Olyan sokan haltak meg, akiknek nem kellett volna.” – tette hozzá.

Haraguchi beszédének egyik legfontosabb eleme az volt, amikor bírálta a Dr. Satoshi Omura által kifejlesztett Ivermectin gyógyszer betiltását, amely „jelentős szerepet játszhatott volna a járvány elleni küzdelemben”. Haraguchi megkérdőjelezte a tiltás mögött álló indítékokat, és arra utalt, hogy „a gazdasági érdekeket helyezték előtérbe a közegészségügy helyett.” – „Miért? Mert hatékonyak és olcsók. Azért nem akarták alkalmazni, mert ez akadályozta volna a vakcinák értékesítését” – érvelt.

 

Haraguchi ezután megosztotta a hallgatósággal saját személyes megrázó történetét. Miután megkapta a védőoltásokat, súlyosan megbetegedett, konkrétan a rák egy gyorsan terjedő formájától, azaz a turbóráktól. „–Tavaly ilyenkor sem szemöldököm, sem hajam nem volt. A három állítólagos oltóanyagból, amit kaptam, kettő halálos adag volt” – árulta el. Mint mondta, annyira eldeformálódott a kinézete, hogy zavaró tényezővé is vált az országgyűlésen.

 

Haraguchi felhívta a figyelmet arra, hogy nem ő volt a japán törvényhozás egyetlen tagja, akinek a vakcinák súlyos mellékhatásokat okoztak. Megemlítette, hogy három politikustársa is a vakcinák miatt szenved. „Összeomlott az egészségük, kórházba kerültek, de nem mernek beszélni arról, hogy ez miért következett be” – magyarázta a megfélemlítés hatását.

Haraguchi kiemelte azokat az eseteket, amelyek az ő elhallgattatására irányultak. Számtalan példát mondott arra, miként próbálták a Covid vakcinákkal kapcsolatban cenzúrázni. Mint fogalmazott: „A más véleményen lévő hangok cenzúrázására tett kísérlet rávilágít a szólás- és véleménynyilvánítás szabadságával kapcsolatos jogos aggodalmakra.”

jóváhagyott tücsök Creative Commons License 2024.05.27 -3 0 277464
Előzmény: The Rocketeer (277463)
The Rocketeer Creative Commons License 2024.05.27 -2 1 277463

The Rocketeer Creative Commons License 2024.05.24 -2 0 277462

A CDC volt igazgatója figyelmezteti a tudósokat, hogy valószínűleg most hozzák létre a következő járványt, és ez egy madárinfluenza törzse lesz, amelynek célja az emberi immunrendszer megtámadása.

 

Dr. Robert Redfield a NewsNation interjújában borít.(LEO HOHMANN - 2024 MÁJUS 13.)

 

A CDC volt igazgatója, Dr. Robert Redfield egy nemrégiben készített interjúban hűvös kommentárt adott a madárinfluenza legújabb kitöréséről NewsNation, arra utalva, hogy amit látunk, nem a természetes környezetben található vírusnak tudható be, hanem egy biolabban végzett emberi manipulációval kiegészített vírusnak.Más szavakkal, ez csak a Covid 2.0 lehet, ami még rosszabb, egy géntechnológiával módosított kórokozóval, amelyet kifejezetten az emberek körében terjesztnek.

 

Redfield elmondta a NewsNation Elizabeth Vargas-nak, hogy aggódik a madárinfluenza miatt, mivel “ Jelenleg öt aminosav-változásra van szükség ahhoz, hogy hatékonyan megfertőzze az embereket. Ez egy nagyon nehéz fajgát - de ez a vírus már 26 emlősfajban megtalálható, ahogy legutóbb szarvasmarhákat láttál. De a laboratóriumban néhány hónap alatt nagyon fertőzővé tehetem az emberekre." Redfield folytatta: "Ez az igazi fenyegetés. Ez az igazi biobiztonsági fenyegetés, hogy ezek az egyetemi laboratóriumok olyan bio-kísérleteket végeznek, amelyek szándékosan módosítják a vírusokat - és azt hiszem, hogy a madárinfluenza fogja okozni a Nagy Pandémiát - ahol ezeket a vírusokat arra tanítják, hogy fertőzőbbek legyenek az emberek számára." Hallhatja Dr. Redfield megjegyzéseit, ha az alábbi videót megnézi:A CDC korábbi igazgatója, Dr. Robert Redfield mindig azt mondta, hogy a COVID vírus a kínai Wuhanban található laboratóriumból származik. Most Brad Wenstrup képviselő olyan titkosított dokumentumokat látott, amelyek alátámasztják Redfield elméletét. Redfield elmondta az "Elizabeth Vargas Reports"-nak, hogy nagy a veszélye annak, hogy újabb szivárgás következik be az egyik laboratóriumból, amely azt kutatja, hogyan lehet szándékosan módosítani a vírusokat, hogy veszélyesebbek legyenek az emberekre - erőfeszítéseik során, hogy aztán megállítsák őket.

 

VIDEÓ: (MAGYAR FELIRAT BEÁLLÍTHATÓ)https://www.youtube.com/watch?v=J7fTuivljUs FORRÁS:https://leohohmann.substack.com/.../former-cdc-director... © 2024 Leo HohmannP.O. 291. rovat, Newnan, GA 30264

The Rocketeer Creative Commons License 2024.05.23 -2 0 277461

Egész Európa országaiból konvoj indul Genfbe, hogy megakadályozzák a világjárvány elleni egyezményt, amelyet az Egészségügyi Világközgyűlésen tárgyalnak

 

Amíg Magyarországon a keresztény jobboldali és az ateista balliberális média összefogott abban, hogy minden hírt és információt elhallgassanak, kicenzúrázzanak a WHO-szerződésről, addig egész Európában már a civil szervezetek is közösen próbálják megakadályozni a marxista, terrorista múltú Tedrosz Gebrejeszusz WHO-főigazgató tervét, amelynek keretében a globalisták elvennék a nemzetállamok egészségügyi szuverenitását. Azaz megismétlődhetne a Covid-diktatúra lezárási és oltási terrorja.

Magyarországon egyedül a Mi Hazánk Mozgalom fejezte ki tiltakozását a WHO-szerződés miatt. A párt nemrég nagyszabású tüntetést is szervezett, amit ugyancsak elhallgatott a média.

Május végén egész Európa országaiból konvoj indul Genfbe, hogy megakadályozzák a világjárvány elleni egyezményt, amelyet az Egészségügyi Világközgyűlésen tárgyalnak. „A szabadságszerető emberek Európából és a világ minden tájáról rendkívüli eseményre készülnek. Jegyezzétek be a naptáratokba, mert 2024. május 30. és június 1. között útnak indul az „Út Genfbe” elnevezésű polgári konvoj!” – közölték a szervezők. Az eseményről minden információ ezen a honlapon érhető el.

Az „Út Genfbe” konvoj egy páneurópai tiltakozás, amely a kontinensen mindenütt összefogja az embereket, hogy megvédjék az egészségügyi szuverenitásunkat és az egyéni szabadságjogokat. Az élet minden területéről tömegek csatlakoztak a „Mi vagyunk a változás” elnevezésű demonstrációhoz, és június 1-jén, szombaton a svájci Genfben, az ENSZ székháza előtt vonulnak fel.

„Ez egy történelmi gyűlés, ahol együtt fogjuk követelni a szabadsághoz és függetlenséghez való jogunkat”

– mondja Dan Astin-Gregory, a konvoj társszervezője és a Free Humanity alapító igazgatója.

„A gyűlés után” – folytatja Astin-Gregory – „végigvonulunk Genf utcáin, hogy demonstráljuk szolidaritásunkat és eltökéltségünket a számunkra fontos értékek védelmében."

A Genfbe tartó konvojt a közelmúltban Robert F. Kennedy Jr. is üdvözölte.

 

https://www.szakacsarpad.com/p/allitsak-meg-a-who-t-genfi-konvoj

RazorX911 Creative Commons License 2024.05.21 -1 3 277460

Én már tojok magasról arra, hogy miféle variáns kering. A virológusok inkább hallgassanak, majd a természet elrendezi a dolgot. Valahogy, a maga módján. Amúgy, nem endémia van már jó ideje? Járványt akartok megint? Irány a dzsungel, majd ott találtok magatoknak virnyákot, de hogy nem lesz kellemes onnan, hazajönni is, az is biztos. (Malária, Dengue-láz, Marburg vagy amit akartok, a szátok íze szerint.)

 

Na, erről ennyit! Jó szórakozást, olvasást, topikböngészést... Minek is nézek be ide???

Okossy Domonkossy Creative Commons License 2024.05.21 0 2 277459

Ja, ez nagyon látszott, az elmúlt években, minden hozzászólásodból sütött az orbánozás, amikor

azzal kampányoltál itt a fórumon, hogy oltakozzunk, de közben reménykedtél, hogy elég kovid

halott lesz és akkor bukik az Orbán.

 

Ne legyél álszent, nem kell megjátszani a politikailag semleges aggódó pácienst.

 

Tudjuk rólatok, hogy nem igaz ez a magyarázkodásotok.

 

Elnézést kérek a modiktól, ha túl sokat politikát emlegettem itt, most már nem fogok, kussolok.

(Legalábbis ebben a topikban már igyekszem nem megszólalni.)

Előzmény: deluigi (277458)
deluigi Creative Commons License 2024.05.21 -3 0 277458

en utalom a politikat, sima mezei oltakozo vagyok (a sajat erdekemben)

 

Előzmény: Okossy Domonkossy (277456)
Okossy Domonkossy Creative Commons License 2024.05.21 0 0 277457

A madárinfluenza a B terv, ha a kovid nem lenne elég, ez elég jól látható az utóbbi hónapokban,

miután a világháború, mint terv, nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket a WEF-nél.

Előzmény: RazorX911 (277437)
Okossy Domonkossy Creative Commons License 2024.05.21 0 1 277456

Látom, nagyon reménykedtek benne, hogy megint járvány legyen, mert más esélyetek nincsen

a hatalomra jutásra. Szinte ordít, hogy vágyakoztok rá, hogy káosz legyen és azért bukjon a kormány.

Előzmény: deluigi (277428)
Okossy Domonkossy Creative Commons License 2024.05.21 0 0 277455

Elég hülyén nézne ki, ha nyáron támadna az új világjárvány, mert ősszel már késő lesz az USA

választás miatt. Mondjuk ezekből kinézem azt is, hogy nyáron lesz világszerte karantén, csak

ne legyen választás. Ezektől kitelik. Nem lepődnék meg rajta nagyon, az az igazság.

Előzmény: The Rocketeer (277427)
Okossy Domonkossy Creative Commons License 2024.05.21 0 1 277454

Nem, ez is csak összeesküvéselmélet, akárcsak az, hogy jobboldali kormány van Magyarországon,

hiszen a baloldalnak kéne hatalmon lenni, mert mindenki utálja a Fideszt Magyarországon és

a baloldal okos szép meg jó, tehát a Fidesz az egy rezsim és az oroszok tartják hatalmon puskákkal.

 

Na, kb. ekkora összeesküvéselmélet manapság a kovid diktatúra, amiről mostanra kiderült,

hogy gyakorlattá lett az, amit összeesküvésnak mondottak egyesek.

 

Évekkel ezelőtt még röhögtetek azon, hogy az Astrazeneca vakcinája halált okozhat, mára kiderült,

hogy igaz és ez ma már ténynek számít és kivonták a vakcinát a használatból, évekkel ezelőtt

ha valaki ilyen kijelentést tett, feljelentették, mert akadályozza a járvány elleni küzdelmet.

 

Azon is röhögtetek, amikor megmondtuk, hogy oltottakkal vannak tele a kórházak, aztán

Gulyás Gergely miniszter megerősítette a kormányinfón, akkor már nem röhögtetek.

 

Most meg már azt mondja a Rusvai doktor, hogy az oltottakat fertőzi az új mutáns, és hogy

Amerikában is ezt mondják a szakértők.

 

Azért remélem, nem vittem túl sok politikát a mondandómba, csak amennyi szükséges volt.

 

Ha nekem mondod azt, hogy kiszabadultam az orvosi őrizet alól, mondhatod, már megszoktam,

hogy a magatok fajta balliberális kiröhögi a kardhalat, akit elengedtek az ápolói, napi szintem megkapom tőletek, engem már nem zavar.

Előzmény: deluigi (277435)
Okossy Domonkossy Creative Commons License 2024.05.21 0 1 277453

Teljesen valószínűnek tűnik, hogy amiatt történt a merénylet Fico ellen, mert ellenállt a WHO-nak.

 

Nem mondtál hülyeséget szerintem.

Előzmény: RazorX911 (277434)
Okossy Domonkossy Creative Commons License 2024.05.21 0 0 277452

Talán ha Ursula von der Leyen asszony szerződésere fény derül, akkor még akár az is előfordulhat. :-))

Előzmény: RazorX911 (277423)
Okossy Domonkossy Creative Commons License 2024.05.21 0 0 277451

Tehát nyáron kezdődik el a járvány, május végétől? Elég érdekes lesz a nyári kovid hullám,

pedig Rusvai doktor úr megmondta, hogy nyáron szabadságra megy a koronavírus és akkor

nem bánt minket. Mondjuk nem ez lenne az első eset, amikor Rusvai úr hülyeségeket beszél.

Előzmény: The Rocketeer (277445)
Okossy Domonkossy Creative Commons License 2024.05.21 0 0 277450

Jelenleg már a hatodik oltásnál tartanak, 2024 őszére terveznek előjönni az új kovid vakcinákkal,

mert az új variáns/mutáns koronavírus már az oltottakat is fertőzi, mondta a Rusvai doktor úr.

 

Rusvai doktor úr olyanokat mondott, hogy nyáron a koronavírus szabadságra megy, ja, tehát

a kovid az már csak ilyen, nyáron szabadságra megy, ősszel meg visszajön fertőzni.

 

Már neve is van az új vakcinának: FLIRT. Mint a flört a Tinderen. Hogy a fiatalok is értsék,

no vakcina, no party. Ez már meg lett mondva korábban is, csak nem akartunk érteni belőle.

 

https://hirklikk.hu/kozelet/nincs-ok-panikra-a-koronavirus-nyaron-szabadsagra-megy/432256/

 

https://nlc.hu/eletmod/20240514/magyarorszagon-is-megjelenhetett-a-koronavirus-uj-variansa/

 

https://www.economx.hu/belfold/koronavirus-rusvai-miklos-omikron-flirt-vakcina.789780.html

 

Már megint nagyon hülyének nézik valakik az embereket itten.

Előzmény: RazorX911 (277447)
Okossy Domonkossy Creative Commons License 2024.05.21 0 0 277449

Nem jött be a világháborús terv, megint visszatérnek a világjárványhoz?

Előzmény: jóváhagyott tücsök (277446)
Okossy Domonkossy Creative Commons License 2024.05.21 0 0 277448

A pozsonyi kormány is kikosarazta Gebrejeszuszt: nem írják alá a WHO-szerződést

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyre inkább kilátszik a lónak a lába a Fico elleni merénylet ügyében. Teljesen egyértelmű,

hogy azért kapta a golyót Fico, mert ellenezte a WHO paktumot.

 

 

 

 

 

Viktor sokkal óvatosabb volt és ő aláírta a paktumot, valószínű már sejthetett valamit, hogy

nem létezhet olyan, hogy nyíltan nemet mondunk a globalistáknak, valószínűleg ezért sétált ki a Viktor kávézni Brüsszelben, ahelyett, hogy nem-el szavazott volna, amikor Ukrajna EU tagságáról szavaztak, nehogy Fico sorsát akarják neki is szánni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: The Rocketeer (277429)
RazorX911 Creative Commons License 2024.05.21 0 1 277447

Hány oltás után volna érvényes? Kettő vagy három?? Ez lesz akkor, a Sátán pecsétje? Ha nem érted, akkor lapozd fel, a Jelenések könyvét...

Előzmény: jóváhagyott tücsök (277446)
jóváhagyott tücsök Creative Commons License 2024.05.21 -1 1 277446

Még az oltási igazolvány tetoválásáról megy a vita. Ezt több ország nem akarja bevezetni.

 

 

Előzmény: The Rocketeer (277445)
The Rocketeer Creative Commons License 2024.05.21 0 1 277445

A legfrissebb fejlemények a WHO-szerződésről

 

A nyilvánosság teljes kizárásával, titkos egyeztetéseken megállapodásra jutottak a tagállamok a WHO úgynevezett pandémiaszerződésének a szövegéről – minderről szombaton hivatalos közleményt adott ki a WHO. Mint írják: „a globális közegészségügy szempontjából történelmi mérföldkőnek tekinthető, hogy a részes államok ma elvi megállapodásra jutottak a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat (2005) nagyszabású, úttörő jelentőségű módosításcsomagjáról.”

 

Csakhogy az örömbe némi üröm is vegyült, mivel így folytatják: „Az Egészségügyi Világközgyűlésre 2024. május 27. és június 1. között kerül megrendezésre. A tárgyaló felek a jövő héten ismét találkoznak, hogy befejezzék a munkát a még hátralévő néhány kérdésben, amelyeket még véglegesíteni kell.” Azaz a legfontosabb, a leglényegesebb kérdésekben nem sikerült megállapodásra jutni, ezért kell a héten további tárgyalásokat folytatni. Eredetileg május 10-én készült volna el a végleges szöveg, azonban sok ország, mint például Anglia, Hollandia és Szlovákia jelezte: szó sem lehet a szerződés aláírásáról. Ezért egy héttel meghosszabbították a rendkívüli egyeztetéseket, a végleges szöveg május 18-án kellett volna elkészüljön. Ez sem jött össze... Ennek ellenére minden jel arra mutat, hogy a marxista terrorista múltú Tedrosz Gebrejeszusz vezette WHO mindent megtesz azért, hogy a jövő héten kezdődő Egészségügyi Világközgyűlésen elfogadtassák a tagállamokkal az úgynevezett pandémiaszerződést.

 

Természetesen a magyarországi média is mindent megtett azért, hogy a magyar állampolgárokat érintő WHO-információk a szőnyeg alá legyenek söpörve. Pedig a pandémiaszerződés szövegén három hete folyamatosan dolgoznak az illetékesek, de erről a hazai jobboldali és a balliberális médiafelületek teljes egyetértésben hallgatnak. Pontosan ugyanúgy titkolnak el mindet, ahogy a Covid-diktatúra idején tették a vakcinák veszélyességével kapcsolatban, írja Szakács Árpád a híroldalán.

 

Magyarországon egyedüli pártként a Mi Hazánk Mozgalom ellenzi a magyar emberek szabadságát elvenni szándékozó WHO-szerződést. A párt május 12-én Budapesten nagyszabású demonstrációt szervezett, amit szintén elhallgatott a hazai média, még az adófizetők pénzén működő MTI sem tudósított az eseményről. Toroczkai László többször is a parlamentben kérdezte a kormányt, legutóbb múlt héten.

 

Orbán Viktor nevében Fónagy János államtitkár tagadta, hogy bármilyen szerződést akarna a kormány aláírni, szerinte ugyanis „A WHO-nál szóba sem került, se a WHO-nál, se a kormánynál, az említett állásfoglalásnak az igénye”. Azaz a kormány hazudik a WHO-szerződésről, valótlan információkkal próbálják félrevezetni az ország lakosságát.

 

A WHO-val szemben a civilek részéről globális ellenállási mozgalom alakult ki. Ennek az egyik motorja a CitizenGo hálózatrendszere. Ők múlt héten az ENSZ és a WHO genfi székháza előtt tartottak demonstrációt. 

The Rocketeer Creative Commons License 2024.05.17 -1 1 277444

A Twitteren is megosztották dr. Fukusima Manaszori Japán legrangosabb rákszakértője, a Kyotoi Egyetem professzora áprilisban nyilvánosságra hozott videóját, amelyben a gyilkolás eszközének nevezi a COVID-fasizmus idején kifejlesztett mRNS vakcinákat.

 

A professzor külön szól a vakcinák által okozott, korábban soha nem létezett, és feltartóztathatatlanul gyilkoló turbó-rák jelenségről. Beszámolt egy 28 éves férfi hirtelen jött halálesetéről is, amelyben a boncolás kimutatta, hogy az elhunyt szíve teljesen szétmállott.

 

Orvosként és tudósként súlyosan aggódom, és kijelentem, hogy ezeket a vakcinákat soha sem szabadott volna jóváhagyni, tömegesen beadni, és soha sem szabadott volna a piacra dobni.

 

AZT AZ ELKÉPZELÉST, HOGY A WHO EGY VILÁGRA SZÓLÓ, EGYSÉGES VAKCINA-KAMPÁNYT FOLYTASSON – MINT AMINEK MOST MÁJUSBAN AKARNAK A VILÁG NÉPEIRE KÉNYSZERÍTENI –, TELJESEN ÉS ALAPVETŐEN ELHIBÁZOTTNAK MINŐSÍTETTE, HISZEN AZ EGYES ORSZÁGOKNAK TELJESEN ELTÉRŐK A SZOKÁSAIK, ÉLETVITELÜK, KULTÚRÁJUK, EGÉSZSÉGI RENDSZERÜK. EZÉRT EZ AZ ELGONDOLÁS TELJES ABSZURDUM.

 

 

 Soha többé nem használhatunk ilyen vakcinákat" – mondta. „Ez szégyen az emberiség számára. Szégyen, hogy ezt tettük.” 

 

https://x.com/PeterSweden7/status/1784900117859889382

 

 

ÉBRESZTŐ MAGYARORSZÁG!!! SÜRGŐSEN KI KELL LÉPNI A WHO-BÓL!!!

 

sszinténzenész Creative Commons License 2024.05.16 0 1 277443

Most komolyan. Persze, hogy megisszák. Ma már elég sokan tudják, hogy a felnőtt lakosság 80%-a azért tejallergiás, mert agyonkezelgetik a tejtermékeket.

Előzmény: RazorX911 (277441)
sszinténzenész Creative Commons License 2024.05.16 0 1 277442

Nincs kedvem elolvasni. Úgy tudtam, az influenza légúti fertőzés.

Előzmény: RazorX911 (277441)
RazorX911 Creative Commons License 2024.05.16 0 1 277441

Ott le van írva, a cikkben! Idézem: "A tehenek esetében a vírus a tejmirigyeket fertőzi meg."

 

Szerinted akkor, hová is jut a virnyák? A tejbe! A marhája, meg megissza nyersen. Valahonnan dereng, hogy ide Európába is jut, talán Texasból is szarvasmarha élő vagy feldolgozott állapotában. Azért is merült fel a kérdés, eljut-e ide az Európába a vírus? Ha van annyi eszük, akkor nem eportálnak külföldre szarvasmarhát és annak származékos termékeit. Vagy behozatali tilalom, az EU részéről.

 

Ez a védettséges hiedelem, még az 1700-as évek végi, 1800-as évek tehénhimlős korszakából eredeztethető.

Előzmény: sszinténzenész (277440)
sszinténzenész Creative Commons License 2024.05.16 0 1 277440

madártej

 

Ha nem deglett meg tőle, mert tejet ad, akkor ugye, az ellenanyag van a tejben, nem? Vagy csak úgy átszalad rajta a vírus?

Előzmény: RazorX911 (277437)
h_g Creative Commons License 2024.05.16 0 0 277439

Hát ez itt nem lenne probléma, mert eleve nem vehetsz, csak pasztőrözöttet.

 

Előzmény: RazorX911 (277437)
sszinténzenész Creative Commons License 2024.05.15 0 1 277438

Nem szokott fény derülni rá.

Előzmény: RazorX911 (277434)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!