Keresés

Részletes keresés

MrJones512 Creative Commons License 2023.10.13 0 0 17512

MINDKETTŐ!!!!

MrJones512 Creative Commons License 2023.10.13 0 0 17511

Vagy vastag.

Előzmény: MrJones512 (17510)
MrJones512 Creative Commons License 2023.10.13 0 0 17510

Jó hosszú lehet az a cigi.

Előzmény: Calamayca 2.0 (17507)
MrJones512 Creative Commons License 2023.10.13 0 0 17509

És ezért van az, hogy a zoknit már csak akkor láttam, amikor az első kopipészt már bement.

 

( Mondjuk, ha előtte látom, akkor is beküldöm. Mert csak! :P )

Előzmény: Calamayca 2.0 (17507)
MrJones512 Creative Commons License 2023.10.13 0 1 17508

:DDD

 

Ezeket otthon írom, az asztali gépen. Először lementem a topikot a mobilra, otthon olvasom, a válasz megírása után pedig felrakom a telóra és netközelben arról már csak kopipésztelek. 

 

Telóról a legtöbbször én is csak olyan egysorosokat írok, hogy "Már késő!"

Ezért van az, hogy a bonyikra napokig sem reagálok, vagy hogy az emiljeim is a leginkább egysorosak.

Előzmény: Calamayca 2.0 (17507)
Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.10.13 0 0 17507

hoty tudsz telóról ilyen szövegfalakat idemintázni? én már attól agyfaszt kapok, mikor vkinek üziznem kell telóról, h "aham", "jahh", stb-t ... értehtetlen. máskülönben meg montam, h zoknit b+!, erre ideszófosol egy szövegfalat, amitől felment a pumpa, és most le kell mennem a másodikról egy analógot elfüstölni ... 


Előzmény: MrJones512 (17504)
MrJones512 Creative Commons License 2023.10.13 0 0 17506

Most eszembe jutott a minapi hőscincér közterületes, aki lecsapott egy részeg barmot, aztán még annak nőjét is kiütötte egyetlen taslival.

 

A cicus ne akarjon verekedni. Inkább fusson.

 

"nekem nagyon ifjú koromban ma már gondolom, h edzői hibából úgy ment ki a térdem, h a hátulról való támadást gyakoroltuk, és egy 185 magas faszit dobtam át a földre ..."

 

Nobozmeg. Jó szar lehetett! :(

 

Egyszer valaki azt mondta, hogy azért nem jók ezek az önvédelmi sportok, mert hamis biztonságérzetet adnak. Olyan ugyanis csak a filmeken van, hogy az egyik fél laposra verődik, a másiknak pedig a haja szála se görbül. 

Nagyon nagy képzettség-, vagy állapobeli különbségeknél elő-előfordul, de ritka lehet az olyan helyzet, amikor mondjuk beheroinozott, kerekesszékes férfiak támadnak meg ötdanos harcművésznőket.

A nyilvánvaló testi fölényt sem véletlenül nevezik annak, aminek. És hát az olyan hatékony kimenetelmódosítókról ne is beszéljünk, hogy fegyver...

 

A küzdősportot mint megoldási módot egyetlen helyzetre tudnám bátran ajánlani (igaz, akkor bárkinek): ha nincs más kiút.

Minden egyéb helyzetre a fenti sor érvényes.

Előzmény: Calamayca 2.0 (17500)
MrJones512 Creative Commons License 2023.10.13 0 0 17505

Már késő!

Előzmény: Calamayca 2.0 (17503)
MrJones512 Creative Commons License 2023.10.13 0 0 17504

"a gendertudomány a születési nemhez kapcsolt trsdlmi elvárásokkal, az azoknak való megfeleléssel foglalkozik. pl. azzal, h egy ember, aki nő, pl. súlyemelő szeretne lenni, kilépve a trsdlm által megkövetelt szerepéből, de nemi identitása az nő, nőnek vallja magát, van természetes vaginája, emlői, csiklója, stb ... akár sminkelhet is, vagy nem ... alapvetően cselekvéseit a saját örömszerzésére teszi, azok felett abból a kiinduló pontból dönt, hogy az neki jó, vagy sem. magasról tesz arra, hogy a trsdlom (férfiak, és nők) mit gondolnak arról, hogy ő női mezőnyben súlyemelőként indul."

 

Nem, kérlek. A "gendertudomány" (azért az idézőjel, mert tudtommal még a "tudomány" egzakt definíciójának sem felel meg), mint ilyen megfigyelőként/elemzőként létezik.

Azaz igen, foglalkozik a társadalmi nemek definíciójával, illetve ezek alakulásával... de baromira nem "mondja meg", hogy a súlyemelőnőnek mondjuk kell-e jogának lennie súlyt emelni, vagy hogy egyáltalán az egy jó, vagy rossz dolog-e, hogy a súlyemelőnő súlyt emel.

 

"magasról tesz arra, hogy a trsdlom (férfiak, és nők) mit gondolnak arról, hogy ő női mezőnyben súlyemelőként indul."

 

Ezt sem a gendertudomány "gondolja így", hanem csak te. Meg talán a naggyonfeministák. :)

 

 

"egészséges női súlyemelő nem a férfiakra akar rákontrázni, hanem tetszik neki a sport, saját fejlődését amatőrként önmagához méri, profiként pedig indul versenyeken, és saját nemében, és súlycsoportjában méri össze erejét, tudását a másik sporttárssal."

 

"Egészséges női súlyemelő"? Az meg micsoda???? :DDD

Az "egészséges" alapból kizárja a profi sportot, vagy a másokkal való versenyzést. "Egészséges női súlyemelő" maximum edzőtermekben létezik és nem másnál, hanem kizárólag önmagánál kíván jobbnak lenni. Ez esetben akár nevezhetjük egészséges női súlyemelőnek is, csak nem szoktuk.

 

"a férfiaknak, akik meg akarják érteni, egyáltalán nem kell ezzel foglalkozniuk, hiszen normális súlyemelő nő nem akarja, h megértsék, elfogadják, jóváhagyják, engedélyezzék számára ezt a kedves tevékenységet, mert ő jogosan érzi úgy, h felnőtt ember, el tudja dönteni, h mit akar kezdeni a szabadidejével, és nem szeretne sem magyarázkodni, sem engedélyeztetni kb semmit, ami más ártalmára nincsen. szóval neked nem kell a megértéssel foglalkozni."

 

Te tényleg meg akarod szabni másoknak, hogy mit akarjanak megérteni, vagy hogy mivel foglalkozzanak?

Oszt' ha ezt az óhajod a férfiak nemes egyszerűséggel leszarják és juszt is elagyalnak azon, hogy akkor "súlyemelőnő".... akkor mit csinász? :D

 

 

"a női mozgalmakat vágta tönkre a transzgender mozgalom, ami odatolakodott a női közösségekbe álló fallosszal, hogy ők mostmár aztán márpedig nők! nem is értem, miért gyulladtak be ettől a feministák, mikor a feminizmus egyik lényegi eleme a fentebb leírtak, hogy a nő szabadon dönthet saját magáról."

 

Itt talán az ős-feministáknak lett volna tennivalójuk annak idején, amikor az első leszbikusokat észrevették a soraikban. Ugyanis a feminista (akkor még) nők közé első körben nem a farkas férfiak tolakodtak be, hanem a hüvelyesek.

A nemi tévedések és csavarok elfogadósdija ugyanis onnantól (és miattuk) lett a feminizmus célja. Oszt' mostmár lehetnek akár boldogok is a leszbikus melletti hetvenegy másik mentális deficittel: ki milyen rózsát szakajt, ugye... Sáláláááá!

 

 

"OK, te transznemű nőnek gondolod magad, a másik társad meg transznemű férfinak (érdekes mód a transz faszik is a feministák nyakára akarnak púpkéént odanőni)..."

 

Ez tűpontosan addig nem fog menni, amíg az individuum über alles-t vissza nem nyesik.

Vagyis azt az elvet, hogy az egyénnek más, vele elvileg tökegyenlő ugyanilyen egyének felett álló joga is van az önmeghatározáshoz, ugyanekkor ezt a jogát más egyén nem csorbíthatja.

Merthogy ez gyakorlatilag egyrészről a véleményszabadság (ami 1 kicsit komolyabb dolog, mint az önmeghatározás) megsértése, más részről pedig magának az emberek közti egyenlőségnek a felrúgása.

Mert hát milyen jogon mondhatja meg bárki hétmilliárd embernek a rájuk kötelező "tutit"?

Diktátorszabadság van, vagy mi?

 

"szóval igazad van abban, h a transzok tolakodnak, azzal, hogy a nőnek meg van szabadsága akár súlyt is emelni, és nem fogja tőled megkérdezni, hogy nem lenne-e jobb neki mégiscsak a RSG ..."

 

Nem hinném, hogy én ilyesmiket mondtam volna. :)

Az én véleményem ugyanis az, hogy ahol van értelme, ott a versenyeken és a hivatalos élsportban(!) nemileg elkülönített sportágak kellenének (vagyis nem súlylökésből férfi és női alág, hanem súlyemelés csak férfiaknak, rsg pedig csak nőknek) - ahol meg nincs, ott uniszex (ilyenek például a klf. lovassportok, vagy akár a kettes jégtánc).

Az edzőtermekben, és legfőképpen "otthon, a négy fal közt" meg csináljon mindenki azt, amit csak akar. Így mindenki kiélheti a saját legfurább sportvágyait, viszont egyik nemnek sem kell a másikat hótt fölöslegesen vetélytársnak tekintenie.

A transzneműek meg indulhatnának a születési nemüknek megfelelő sportágakban (kb. azonnal megszűnne az érdekből átoperáltak dömpingje), vagy lehetne nekik egy különpálya a választott nemükben, ahol csak a magafajtájukkal versenyeznének.

Előzmény: Calamayca 2.0 (17499)
Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.10.12 0 0 17503

kössél inkább zoknit ... 

Előzmény: MrJones512 (17502)
MrJones512 Creative Commons License 2023.10.12 0 0 17502

Hát, ebbe sok soron bele tudnék kötni. :)

Előzmény: Calamayca 2.0 (17499)
Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.10.12 0 0 17501
Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.10.10 0 0 17500

Ezzel szemben egy nehézsúlyú bokszoló ütése elérheti akár az öt tonnát is.

 

ez a kismacska elugrik előle ... nehézsúlyú boxoló pedig mérje fel, h gyilkos erejét ki ellen használja, mert lecsukják ... am ez a cicus tud bánni bottal, nunchakuval, karddal, legyezővel, tőrrel, stb ... ;) dehát nyilván a keleti harcművészetek az önvédelemre összpontosítanak, és nem a támadásra, szóval nehézsúlyú boxoló ellen legjobb a futás ... mármint az ilyen lányoknak, akiknek az alkata, több évtizedes gyakorlásuk megengedi ... de láttam olyat is, hogy egy fejrúgással közelített egy ilyen lány egy drabál állat felé, és az elkapta a lábát, de a csaj nem esett kétségbe, mert lendületből a nyakára hágott a faszinak, pillanatok alatt földre vitte, és ott mindenféle hadműveletek után összecsomagolta ... 

 

nekem nagyon ifjú koromban ma már gondolom, h edzői hibából úgy ment ki a térdem, h a hátulról való támadást gyakoroltuk, és egy 185 magas faszit dobtam át a földre ... ilyen lábkitámasztós művelet volt, de gyenge volt a térdízületem, és keresztszalag szakadásom lett ... nyilván nem kelletett volna akkor még a 90 Kg-s faszit ide-oda dobálnom ... fél éve jártam oda, és nagyon béna is, meg gyenge is voltam. nem lett volna szabad ezt a gyakorlatot csinálnom, csak pár évig formákat, erősítéseket ... 

Előzmény: MrJones512 (17497)
Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.10.10 0 0 17499

szét kell(ene) választani a kettőt! 

 

a transzgender nem = genderrel. a gendertudomány a születési nemhez kapcsolt trsdlmi elvárásokkal, az azoknak való megfeleléssel foglalkozik. pl. azzal, h egy ember, aki nő, pl. súlyemelő szeretne lenni, kilépve a trsdlm által megkövetelt szerepéből, de nemi identitása az nő, nőnek vallja magát, van természetes vaginája, emlői, csiklója, stb ... akár sminkelhet is, vagy nem ... alapvetően cselekvéseit a saját örömszerzésére teszi, azok felett abból a kiinduló pontból dönt, hogy az neki jó, vagy sem. magasról tesz arra, hogy a trsdlom (férfiak, és nők) mit gondolnak arról, hogy ő női mezőnyben súlyemelőként indul. egészséges női súlyemelő nem a férfiakra akar rákontrázni, hanem tetszik neki a sport, saját fejlődését amatőrként önmagához méri, profiként pedig indul versenyeken, és saját nemében, és súlycsoportjában méri össze erejét, tudását a másik sporttárssal. 

a férfiaknak, akik meg akarják érteni, egyáltalán nem kell ezzel foglalkozniuk, hiszen normális súlyemelő nő nem akarja, h megértsék, elfogadják, jóváhagyják, engedélyezzék számára ezt a kedves tevékenységet, mert ő jogosan érzi úgy, h felnőtt ember, el tudja dönteni, h mit akar kezdeni a szabadidejével, és nem szeretne sem magyarázkodni, sem engedélyeztetni kb semmit, ami más ártalmára nincsen. szóval neked nem kell a megértéssel foglalkozni. :) *

a női mozgalmakat vágta tönkre a transzgender mozgalom, ami odatolakodott a női közösségekbe álló fallosszal, hogy ők mostmár aztán márpedig nők! nem is értem, miért gyulladtak be ettől a feministák, mikor a feminizmus egyik lényegi eleme a fentebb leírtak, hogy a nő szabadon dönthet saját magáról. én, mint nemi identitásában helyén lévő ember (nőnek vallom magam, de a társadalmi nemem elé állított követelményeknek sok esetben nem tudok, és nem is akarok megfelelni, de ettől még önmagamat nemi identitásában nőnek vallom) az ettől való eltérést nemi identitászavarnak nevezik, ami pszichiátriai kezelést igényelne, és ez nem feltétlenül a szikét, vagy hormonkezelést jelenti. érthetetlen számomra ennek a tolakodó, leuraló (bocsi Dzsonszi, de inkább ffias) magatartásnak a női terekbe való beengedése, hogy a fentebb vázolt szabad nőideált, maguk a nőmozgalmak kötik gúzsba azzal, hogy márpedig nekünk nőként, ha valaki a csoportunkhoz akar csatlakozni anélkül, hogy bármilyen formában fizikailag akár sejt szinten is, azonos lenne a teste pl. a nőével. nekem, mint nőnek igenis jogom van azt mondani egy ilyen embernek, h: OK, te transznemű nőnek gondolod magad, a másik társad meg transznemű férfinak (érdekes mód a transz faszik is a feministák nyakára akarnak púpkéént odanőni), fogjatok össze magatok!! saját magatokért, és ne használjátok a nőmozgalmakat ernyőszervezetnek, vagy ti magatok ne legyetek ernyőszervezetei a nőmozgalmaknak, mert én, mint Calamayca 2.0 elhatárolódom attól, hogy ezzel nekem valaha is foglalkoznom kellene, hogy himbálózó faszokat kelljen nézegetnem edzőtermi öltözőkben, vagy hogy ha esetleg leszbikus lennék, akkor mint akár partner is szóbakerülhet egy ilyen kukis "nő" ... az, h a sportba is odatolakodtak, megérdemlik a nők is, minek engedték??? 



A Z É R T ,   M E R T   G E N D E R   S Z E R I N T   A   N Ő N E K    E L F O G A D Ó N A K   

 

K E L L   L E N N I E ! ! !


ezzel az erővel nyugodtan felköphetnek egy jó nagy turhát azok a feministák, akik tyúkanyóként a szárnyaik alá vették a nemi identitászavaros embereket, és aláállhatnak, hogy jól elintézték az egész feminizmust, úgy, ahogy van. 

am van nekem egy számomra nagyon kedves leszbikus ember, aki boldog párkapcsolatban él, és őt is nagyon felháborítja az "L" betű az egész mocsokmocsárban, mert ő maga nem vallja magát az elmebetegek közösségéhez tartozónak ... 

szóval igazad van abban, h a transzok tolakodnak, azzal, hogy a nőnek meg van szabadsága akár súlyt is emelni, és nem fogja tőled megkérdezni, hogy nem lenne-e jobb neki mégiscsak a RSG ... :) 

Előzmény: MrJones512 (17496)
MrJones512 Creative Commons License 2023.10.10 0 0 17498

Juteszembe!

Hát, mondjuk úgy hogy most annyira azért nem hasonlítok. (Nem mintha eddig akármennyire is..., csak most még kevésbé.) :)

John Thick.

MrJones512 Creative Commons License 2023.10.10 0 0 17497

Álló helyzetű ember fejét rugdosni nem nagyon érdemes. Egyszerűen nem tudsz elég erőt kifejteni.

 

Ezzel szemben egy nehézsúlyú bokszoló ütése elérheti akár az öt tonnát is. És nem szakad ki az állkapcsuk!

(Persze ha egy átlagember ilyen pofont kapna, akkor kb. autóval kéne elmenni megkeresni a fejét, mert gyalogosan túl fárasztó lenne. Csak az arányokat akartam érzékeltetni.)

Előzmény: Calamayca 2.0 (17495)
MrJones512 Creative Commons License 2023.10.10 0 0 17496

A végletekig ki van csiszolva, az egyszer biztos.

 

Valahol sosem értettem meg például azt, hogy miért kell a női sportolóknak egy-az-egyben a férfi sportolókat másolniuk (a férfiakéhoz képest vicces eredményeket felmutatni tudó női súlyemelők és egyéb nehézatléták)?

Ebben csak a nemek versenyeztetésének káros (lásd még: férfiból nővé operált "sportolók") hatásait látom és semmi pozitív hozadékot.

 

Miközben pl. a ritmikus sportgimnasztikát egyetlenegy átoperált férfi sem próbálja megnyerni, mert kábé ugyanannyi esélye lenne, mint a női kalapácsvetőknek a férfimezőnyben.

Előzmény: Calamayca 2.0 (17494)
Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.10.09 0 0 17495

szép kecsesen rúgja ki az állkapcsodat a helyéről ... 

Előzmény: MrJones512 (17493)
Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.10.09 0 0 17494

de, a thai-chi az ... 

én is nézegetem sokáig mindenféle ffi-nő izé nélkül ... tudtam, h fog tecceni neked ... :) mennyi gyakorlás lehet mögötte ... a kiscsajnak több shortja is van.

Előzmény: MrJones512 (17493)
MrJones512 Creative Commons License 2023.10.09 0 0 17493

Na, ez az a mozgás, amitől a bennem lévő férfi (nem, nem csak a thai-chi teszi ezt!) miatt egész egyszerűen lefagyok és tátott szájjal bámulnám akár naphosszat.

 

Kecses.

 

NŐ.

 

Őőőő.... :)

Előzmény: Calamayca 2.0 (17491)
dos48 Creative Commons License 2023.10.08 0 0 17492

 

Mennyivel egyszerűbb volt kölökkoromban, még tévé se volt nemhogy net.

 

Kihúztunk egy spárgát a szemközt lakó gyerekkel és konzervdobozzal telefonáltunk.   :))))

 

Előzmény: MrJones512 (17490)
Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.10.08 0 0 17491

igen, értelek ... sajnálom, h még a hülyeségemmel is foglalkoznod kell, ne haragudj ... 

 

hozok neked makkát kárpótlásul ... nekem nagyon teccik, csak óvatosan, mer' lehet, karmol ... 

https://youtube.com/shorts/61VmuqrTrOE?si=G4BX6jD7x4yvToep

Előzmény: MrJones512 (17490)
MrJones512 Creative Commons License 2023.10.08 0 0 17490

:)

 

Jelen pillanatban a felállás leegyszerűsítve valami ilyesmi:

 

Éngépem<------ x ---->[Internet]<-------->Tegéped

 

Vagyis mivel az én gépem és az internet közti kapcsolat hiányzik, te csinálhatsz a saját gépeden (vagy a neten) bármit, attól én még ahhoz nem férek hozzá.

 

Olyan ez, mintha mondjuk nálam áramszünet lenne, és te azzal próbálnál segíteni, hogy magadnál bekapcsolsz egy áramfejlesztőt.

Előzmény: Calamayca 2.0 (17488)
Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.10.08 0 0 17489

igen, pont így csinálom! csak még nem zuhantam le! 

Előzmény: MrJones512 (17487)
Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.10.08 0 0 17488

nincs semmi baj, csak aszittem, itten van olyan opció is, h új asztal ... én nem gondoltam, h az új asztalon is uaz a kupi van, mint a meglévőn, aszittem, mint a zétteremben, van egy asztal, amin nincs kupi ... amúgy is bajban vok az asztalokkal, mer' meglátok egyet, és telepakolom ... szóval félreértettem ..

 

megmég azt is hittem, hogyha azt a teamkukucst összeb.sszuk, akkor lesz neted ... de ez nincs így, mer' csak egy egér van ...

szóval hittem vmit, ami nincs, és megosztottam veled, hogy butta vok ... 

neked engedélyezetten lehet röhögni rajtam ... értékeld kérlek!

Előzmény: MrJones512 (17486)
MrJones512 Creative Commons License 2023.10.08 0 0 17487

"néha pampog a vírusirtó, de kiixeltem a rohadékot"

 

https://youtube.com/watch?v=HUmIeZRDQ-Q

Előzmény: Calamayca 2.0 (17484)
MrJones512 Creative Commons License 2023.10.08 0 0 17486

Asztaaaalt????

 

Milyen asztalt? Hol?

Előzmény: Calamayca 2.0 (17485)
Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.10.07 0 0 17485

aggyak neked egy asztalt úgy, h nem kukucskálok oda? azon tunnál azzal az izével amivel belegereblyézel mindég a gépembe, tunnál úgy bogarászni? mer' itte' annyi net van, mint a szemét ... vagy csak egyikünk használhattya az egeret olyankor? 

Előzmény: MrJones512 (17483)
Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.10.07 0 0 17484

bisztos tele van szeméttel ... dee műxik ... néha pampog a vírusirtó, de kiixeltem a rohadékot. meg van nyitva rengeteg ablak, h majdmegnézem -olvasom  ... 

Előzmény: MrJones512 (17483)
MrJones512 Creative Commons License 2023.10.07 0 0 17483

A te géped hogy van?

Előzmény: Calamayca 2.0 (17482)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!