Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Szia! Vevor hordozható 300 baros/ 350 wattos verzió. Az oldalukon nagyon magas "pontszámon" értékelik, ami nagy eséllyel csak marketing részükről generálva. Egy barátom vízhűtéses verzióban vette meg és az is elromlott. A gond az, hogy nemzetközi cég és mondjuk az USA-ban el tudják adni úgy, hogy amire garit vállalnak működhet, de az EU-s fogyasztóvédelemnél nem. Ezzel együtt 22 levélváltás után sem értették meg, hogy rendeltetésszerű használat mellett, (ami max 3 óra volt) eltört a hajtókar. Küldtem videókat, illetve képeket is, de annyira nincs a helyzet magaslatán a szervizes hölgy, hogy mindenáron elektronikát akart küldeni. Természetesen számlát is utólag kellett kérnem. Most ott tartunk, hogy keressek szervizest és lehet, hogy állják a javítást, mikor én egy hajtókart kértem házzal együtt, mert azt simán kicserélném, mert nem az első kompresszorom és közel 20 éve pcp-zek. Elnézést, hogy hosszú lett, de remélem érdemben értékelhető. További szép napot.
Sziasztok! Keresek hordozható 300 baros pcp kompresszort, ami jól működik és (bár mindegyik, de tölthető autós akkuról is). Sajnos az enyém 2 hónap alatt meghalt és a garancia miatt napok óta levelezek az eladó céggel. Szóval, ha van felesleg eladó, akkor várom az alábbi címre: 19kuruczpontklau94kukacgmailpontcom. Előre is köszönöm szépen.
Artemis SnowPeek PP750 PCP 5.5 dobozában, papírjaival, tartalék alkatrészeivel, egyes töltővel, 7-es tárral, töltőcsonkkal, tömítésekkel, tanúsítvány vizsgapapírral eladó. Regulátoros, állítható válltámasz magasság. 130000Ft+posta. Csere nem érdekel. Átvehető Budapest I. ker. Igény szerint küldöm Foxposttal, de csak előre utalás és + 1600Ft postaköltséggel. Ha kérdése van írjon. Csak komoly érdeklődök keressenek. Email a profilban.
Továbbra is keresek Lyrat, .22 caliberben. Fa tussal, nem színesben. Esetleg tud valaki valamilyen webshopról, ahonnan beszerezhető? ( és meg is érkezik )
Eladó vagy komolyabb bullpup csere is érdekelne ár egyeztetéssel.
HW 44 FAC 4,5 mm. + taktikai tunning
A HW44-es a gyártó legfejlettebb előretöltött sűrített levegős pisztolya, melyet akár versenyre is vihetünk! Beépített regulátorral látták el, ami gondoskodik a tartály-nyomás ingadozás megkerüléséről, így minden lövést ugyanolyan nyomáson adunk le, ami garantálja a maximális pontosságot! Légtartályát 200 bar nyomáson tölthetjük, táras működésű, fém forgótárjába 10 darab 4,5-es lövedéket tudunk tölteni.
Jelenleg 7.5 Jouleos /MKH van/,de tudja a 20 Joulet is. Halk, Pontos fegyver
Steyr Match pcp (7.5 J), légtartállyal, töltőcsonkkal, távcső nélkül 210e Ft. Igény esetén optisan cp távcső, 6l 300 Bar palack külön megegyezés szerint.
Sziasztok! Leárazva 240-re. Új, garis és regulátoros. Pluszban lövedékekkel, ahogy írtam csak próbálva volt és tényleg nagyon pontos. Csak külföldről szerezhető be és sokkal többért. Ajándékba kaptam. Eladás oka: a bullpup felépítésű légeseket szeretem.
Üdv. Eladó Hatsan Flash 5.5 PCP légfegyver,alig használt jár hozzá Hawke 3-9x40-es paralaxos céltávcső.,bipod, 300 bar os hill pumpa, gyári 42 j-os szelep+rugó, rengeteg lövedék 200ezer forint. Eladó még cz p 09 co légpisztoly pár db co patron +lövedék 40 ezer forint. Kérésre kűldök képet Érd:06203600966.
Walter regin m2 ,alig használt,februári vásárlás,tehát még garanciás költözne!Nagyon pontos méltó a walterhez!Van hozzá egy walter 3x9x44 sniper távcső+hangtompitó+bipod!177 kaliber komplett!300km