Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Anál kúpok, plugokrol van szó...
Nyílt titok, hogy sokan használják ezeket nem csak előjáték közben...
De hordanak magukban akkor is, ha mennek sétálni, bevásárolni, munkáhelyen... Szóval, élményeket, véleményeket, tapasztalatokat, praktikákat - itt lehet megosztani.
Offtoppal- máshova...
ugyanakkor az is igaz, hogy ha más csinálja akkor sokkal kényelmesebb és jobb, mert neked csak élvezni kell, könnyebben izgulsz fel és jutsz a csúcsra 😜
Akkor is nagyon más az orgazmus, ha az izgatás része a prosztata masszázs de kell hozzá kézimunka 😅 ilyenben azért volt részem, remeg az ember, hosszan élvez és rengeteg sperma jön, ami ilyenkor sokkal ragacsosabb😜
Mejött az a hajlított fém. Hát a külső rész sokkal kényelmesebb, nincs az a vágó érzés. Hosszabb a szára, mintha túl is menne a célon 🤔☺️ Ezzel még annyit sem érzek mint a másikkal. Node még csak egyszer próbáltam. Ma megpróbálom megint...
Lehet az lesz a vége amit te ajánlottál...
Minél inkább nem megy, annál inkább akarom tudni mekkorát is lehet így élvezni. Mert ami videókat láttam brutális... mondjuk ott a csaj rendes műfaszt használt...☺️
Ha a fém pluggal próbáltad, akkor azzal szerintem se lehet, max ha a kezeddel mozgatod a prosztatán. az én prosztata masszírozóm, Aneros márkájú, szilikon és olyan a formája, hogy a záróizom összeszorítás-elengedés játékra masszírozza. ilyenkor az előnedv dől belőlem és kellemes nagyon, volt, hogy csúcs közelben voltam, de elélvezni nem tudtam én se 😩
Az éjjel gyakoroltam, de semmi különös. Próbáltam hozzáérés nélkül mozgatni...hát nem egyszerű, de mintha működne. De, hogy ettől elmenjek...😏. Lehet még nagyobb kellene 🤔
Csak egy eszköz ☺️ Az a hajlított fém plug. Sajnos nem ért ide hétvégére. A követés szerint hétfőn jön meg a csomag. Szerintem ideje lesz..már ha egy éjszaka elég😁
Hát automatába nem. Rengeteget rendelek, de eddig egyetlen egyszer volt olyan, hogy foxpost automatából kellett kivenni. Nem is értem, hogy volt az... Általában a "nemzeti" posta, vagy az expressone hozza. Talán 4-5 ilyen szexuális jellegű dolog volt, de semmi sem utalt rá, hogy mi van benne. Vásárláskor nincs olyan, hogy automatába kérem....
Nekem sem célom, hogy egy adótornyot is feltoljak :), és magam is másik lyukra játszom :), így nincsenek tágítási céljaim sem, hanem nálam is csak a különleges prosztatás többlet érzés keltette fel az érdeklődésemet és szintén azon vagyok, hogy kipróbáljam, hogy nővel szexelve legyen közben bennem egy plug. Aliexpress-es rendelés átirányítható valahogy csomagküldős automatákba? A lakásra való kiszállítást szeretném a diszkréció miatt elkerülni.
Mivel nem volt még tapasztalatom azért rendeltem mindjárt elsőre 2 méretet. A nagyobbat biztonságosabbnak érzem, így már aludtam is vele. Mivel szeretném kipróbálni, hogy mondjuk milyen például elmenni így bevásárolni ezért rendeltem azt ami a képen látható. AliExpress rendelés mind. Szerintem simán fél ár. Rendeltem itthonról is már, például eredeti fleshlight-ot, de annyira nem érzem a különbséget, pedig majd 30ezer volt akkor. Az alis is teljesen jól működött....💦💦😁
Amúgy nem vagyok homár, de addig nem nyugszom míg nem próbáltam ki egy kiadós prosztatás élvezést. Lehet aztán nem is fog tetszeni 🤔 A feleségem sajnos nem partner ebben...azt mondta oldjam meg....hát meglesz 😁
Igen, a fémestől én is félek, hogy becsúszik, lehet alaptalanul. Kipróbálnám egész éjszakára bent hagyni, de nem merek aludni vele emiatt. A szilikonosomnál a kilógó péniszgyűrűje miatt nem félnék, hogy becsúszik, de annak a kilógó vége kényelmetlen hosszú távon.
Viszont a képen látható nagyon jól néz ki, fém is és prosztata izgató is. Megosztod honnan rendelted? Érdekelne egy ilyen.
Ilyen fém van nekem is. Párszor volt még csak alkalmam használni, izgi. A kerek vége nekem kicsit zavaró. Van belőle egy kisebb is, annak ugyebár ez a része is kisebb. Kívül az már jó, kényelmes, azt viszont "benn" alig érzem. Arról nem is beszélve, hogy attól tartok becsúszik mindenestül...
Szóval most rendeltem egy ilyet
Szerintem ez jobb lesz. Eleve hajlik a prosztata felé, meg hosszúkás a külső vége, így nem lesz kényelmetlen a szélessége. Már nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz...☺️
Jelenleg ennyi a készletem, és elég jól rászoktam az utóbbi időben, nagyon izgató az érzetük, így napi szinten betolom valamelyiket rövidebb időre, de mégis kicsit a fémest szeretem jobban így bent tartásra, emiatt azt használom többször. Kezdetekhez képest egyre simábban megy, de nem tervezek nagyobbat, ezek 3,2 ill. 3,5 cm átmérőjűek nekem pont elégségesek. A fémes könnyebben felcsúszik az anyaga miatt, a szilikonos pedig ha bekapcsolom a rezgését az segít rajta.
A tágítást nem érdemes siettetni, és nem szabad vele kapkodni. Szép lassan kell haladni. Azt, hogy melyik változatot szeretnéd, azt neked kell tudni, érezni ( melyik okoz nagyobb örömöt ). Előbb utóbb ( ahogy haladsz ) úgyis megtalálod azt a méretet, amelyik “kényelmes” és örömet is okoz.
Nekem ami bejött, az a 21/5-ös méret. A legnagyobb dildóm 30/6-os, ami nagyon jó, de ahhoz, hogy ezt be tudtam fogadni ( még csak kb felét ), kellett gyakorlás, ami éveket jelent ( nyilván nem minden nap, és nem is hetente ).