Te pedig úgy viselkedsz, mint egy nagyon gyenge képességekkel megáldott autista, mert még annyira érted a körülötted lévő dolgokat, mint max..
Hol kötöttem én bele??? Egyszerűen leírtam, hogy kicsit más max-szal a személyeskedés, mint veled, mert ő beteg... Nem gúnyolódtam ezzel, nem bántottam; egyszerűen megállapítottam.... na most veled ellentétben nem biztos, hogy ő rosszindulatú, aljas, gonosz ember...
Tehát nézd vissza nyugodtan, hogy nem kötöttem bele a kijelentésemmel..
Nincsenek érveim?? Az nem elég érv, hogy jól működik és mindenki elégedett vele? Egészséges, pénzt keres....
Neked nincsenek érveid, mert az nem érv, hogy csalás, hazugság, szélhámosság...... Netán szerinted ezek érvek?? Jössz azzal, hogy nincsenek vevők, mert csak a tagok vesznek... Ezer példát hoztam neked az ellenkezőjére, de te kitartasz a berögződött baromságod mellett.
Csütörtökön a reptérről a Keletibe menet már eladtam egy doboz vitamint, a Keletiben egy ismerősöm is vett egy dobozzal... Tegnap reggel induláskor eladtam 3 féle autós adalékot valakinek, délután felhívott, hogy vitamint is venne.. Ma összefutottunk és vett is egydobozzal.. ma hazafelé is eladtam valakinek 3 féle adalékot...
Ennyire nem vesznek az emberek se MLM-es terméket, se mást.
Pablónak azért van baja az autizmusoddal mert MLM ellenes vagy. Ha MLM párti volnál akkor nem zavarná. Azért hisztériázik mert érvei nincsenek és már nem tud másba belekötni.
Mindazonáltal, felettébb érdekes, hogy a hivatkozott egészségközpont weboldalán a leírásban egyáltalán nem szerepel az a szöveg, amit neked az AI kiköpött.
Ne zavarjon egy percig sem, hogy mértékadó szakemberek mást állítanak. Te csak elégedj meg a guglizassal. Esetleg rain cuccost is ajánlottál már erre a "betegségre"...?
"Az autizmus (Autizmus Spektrum Zavar – ASZ) az agy veleszületett, genetikai okokra visszavezethető észlelési- és információfeldolgozási zavara. Nem gyógyítható betegség, hanem egy életen át tartó állapot, amely a társas kommunikációban, a viselkedésben és az érzékszervi feldolgozásban tér el az átlagostól. "
Az egyik legelterjedtebb tévhit az autizmus spektrumzavarral (ASD) kapcsolatban, hogy betegségnek tekintik, pedig nem az.
- Ez pusztán az agy működési módja. Az autizmus spektrumzavar egy idegrendszeri fejlődési rendellenesség, ami azt jelenti, hogy az agy fejlődése és működése eltér a 'tipikus' gyermekétől. Az eltérő azonban nem jelent rosszat, ráadásul az autizmussal élők sem különböznek egyformán - mondta Carrie Cuffman fejlesztő gyermekorvos a Cleveland Clinic-nek.
Nem te írtad, hogy autista vagy? Az nem beteg?? Szerinted az mi?
Ha nem írnád le, akkor is észre lehet venni, hogy nagyon furcsán reagálsz és értelmezel dolgokat!! Régebben azt hittem, hogy mindig trollkodsz, de aztán kiderült, hogy 50% betegség és 50% trollkodás... Nálad nagyon elmosódik a határ.
Te eltudod képzelni hogy a Nuskin rizsben, tejben, cukorban WC papírban stb fizesse ki a jutalékod egy részét? ( Úgy, hogy ezeket a termékeket a cég nem forgalmazza) El tudod képzelni, hogy a Nuskinnak ne legyen hivatalos, nyilvános weboldala? Ha ilyen esetek állnának fent abban az esetben komolyan vennéd a Nuskint?
Korábban Ásitóst nevezted a " lehető legrosszabbnak". Akkor most engem előléptettél? Max mitől lenne beteg? Ja, gondolom azért mert szembesít az MLM valóságával.