Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
- Flycam Junior stedicam: Újonnan vásároltam a Photoking-től, csak néhányszor használtam. Hibátlan állapot, táska, súlyok, vállpánt, leírás. Ár: 15.000.-
- Velbon PH-368 videófej: Újonnan vásároltam a 220Volt-ban. Szép, hibátlan állapotban. Ár: 10.000.-
- Cullman Alpha 9000 videóállvány + videófej: Újonnan vásároltam a Focuscamera-ban, csak párszor használtam. Az egyik lába karcos, illetve kb 1mm mélységű horpadás van rajta. A működését nem befolyásolja. Nagyon masszív alucsöves szerkezet, folyadékcsillapítású videófejjel. Minimális magasság: 73 cm, maximális: 156 cm. Teherbírás: 10 kg (!). Ár: 35.000.-
- Slider: Újonnan vásároltam egy szlovák webshopból. 60 cm-es munkahossz, csapágyazott kocsi. Hibátlanul működik. Ár: 25.000.-
Balogh kamera válltámasz újszerű állapotban eladó Irányár: 39.000,- Érdeklődni a publikus e-mail címemen lehet. Átvétel Érden és Budapesten, máshová előreutalás után postázni tudom.
- Hama állvány fejjel: Újonnan vásároltam a MediaMarkt-ban, nagyon keveset használtam. Hibátlan állapot, hordtáska. Ár: 2.000.-
- Flycam Junior stedicam: Újonnan vásároltam a Photoking-től, csak néhányszor használtam. Hibátlan állapot, táska, súlyok, vállpánt, leírás. Ár: 25.000.-
- Velbon PH-368 videófej: Újonnan vásároltam a 220Volt-ban. Szép, hibátlan állapotban. Ár: 10.000.-
- Cullman Alpha 9000 videóállvány + videófej: Újonnan vásároltam a Focuscamera-ban, csak párszor használtam. Az egyik lába karcos, illetve kb 1mm mélységű horpadás van rajta. A működését nem befolyásolja. Nagyon masszív alucsöves szerkezet, folyadékcsillapítású videófejjel. Minimális magasság: 73 cm, maximális: 156 cm. Teherbírás: 10 kg (!). Ár: 40.000.-
- Slider: Újonnan vásároltam egy szlovák webshopból. 60 cm-es munkahossz, csapágyazott kocsi. Hibátlanul működik. Ár: 35.000.-
Eladó egy kiváló állapotban lévő Panasonic HC-V700MP-K (S/N H2HR00118) Sandisk Ultra 16 GB memoriakártyával + egy 3.7V 3800mAh Li-ion (VW-VBK360) nagyteljesítményű tartalék akkumulátor.
Eladó használt, de tökéletes állapotú Tenba BYOB 10 backpack insert fotóstáska betét. A betét használatával fotós hátizsákká alakítható bármilyen hátizsák.
A tépőzáras elválasztók variálásával 1 DSLR vagy mirrorless váz + kb 5 objektív, illetve kiegészítő fér el benne. Elhelyezhető benne akar egy 70-200mm f2.8 is a vázhoz csatlakoztatva (vagy egy 300mm f4).
Külső méretek: 25 x 30 x 13 cm Belső méretek: 22 x 29 x 11 cm
2019-10-06-án belföldi, 1 év garanciával vásárolt, MOZA Air 2, éppen csak kipróbált, patika állapotban (2 db matrica el lett távolítva) eladó. Doboz, iFocus huncutságok nincsenek hozzá. Kismaroson vehető át. December 12-én napközben Budapesten is átvehető.
Karcmentes állapot, minden funkció hibátlanul működik, eredeti dobozában, gépkönyvekkel, szoftver CD-kel, összes gyári tartozékával, 1+ 2db nagykapacitású akkuval (egy töltéssel 7 óra felvétel), hálózati/autós töltővel, HOYA előtét szűrővel, távirányítóval. (Külső mikrofon és vállszíj nem tartozék.) Családi ünnepeken és nyaralásokon volt használva, első tulaj vagyok.
Félprofesszionális FHD kamera, szép színek, gyors autofókusz, jó teljesítmény gyenge fényviszonyok mellett is. További előnyei: profi megjelenés, minőségi anyaghasználat, minden beállítás elérhető manuálisan is, nagy, dedikálható vezérlőgyűrű az optikán, plusz 2db dedikálható funkciógomb és 1db vezérlőtárcsa, beépített 32GB memória, 2db SD-kártya foglalat, két fokozatú optikai képstabilizátor, f1.8 Canon objektív, 16:9 érintőképernyő (visszafordítható), stb.
Műszaki adatok:
- Érzékelő: 1/3-os típusú továbbfejlesztett HD CMOS Pro
- Zoom: 10x optikai, (20x-ra fokozható) 40x//200x digitális
A képeken látható újszerű Manfrotto #055NAT állvány a hozzá való #128RCNAT fejjel együtt 35ezer forintért eladó Budapesten. Mindene rendeltetésszerűen működik. Fényképezésre és videózásra egyaránt kiváló.
Canon 20x videókamera, broadcast objektív (XL sorozathoz), piros, L optika Adok hozzá még egy SDI-SDI kábelt és egy Canon XLH1 230-as hálózati adaptert (nem akksiról működik használatakor a kamera).
Canon XL 20x zoom HD L video-optika (5,4mm-108mm; f1,6-3,5), beépített ND szűrővel. A Canon XLH1-es sorozat gyári kit-objektívje, eladó első-hátsó kupakkal és napellenzővel, karcmentes, szép állapotban. Irányára: 79.000 Ft
Érdeklődni publikus emailemen vagy 06harminc44kilenc-46öt7, köszönöm!