Keresés

Részletes keresés

Torökk sZultaan Creative Commons License 2019.05.31 -1 0 30

2019 július 30.-ig le kell adni a 3G-s usb mobilstick-et a digi kft nél mivel a digi egyoldalúlag szerződést bontott a telenorral és nekem az az érzésem hogy a digi azokkal az eddigi ügyfeleivel szintén ezt fogja tenni akik eddig 3g usb stick modem-en keresztül vették igénybe a digikft internetszolgáltatását csak arra lennék kiváncsi hogy akinek csomagja volt(tv /vonalastelefon/internet előfizetés egyben) az ezután hogy fogja  kapni  az internetet ( + a tv csatorna és a vonalas telefon előfizetést) ha mondjuk okostelefonja nincs csak  asztali pc-je, ugyanakkor a szolgáltató nem biztosit usb mobil stick-et  az internet szolgáltatáshoz .Sőt az ügyintéző valami olyan egészen vad elképesztő dolgot mondott nekem hogy az uj mobilinternet annyira speciális lessz hogy kizárólag okostelefonnal lehet majd csak befogni a netet. Aztakarta ezzel mondani hogy hiába veszek magamnak egy független 3G/4G-s  usb mobil stick modemet nem fogom tudni befogni vele  a jelet még  akkor sem ha előfizető vagyok ergo nem fogom tudni használni az internet szolgáltatást. 

Egér Fogó Creative Commons License 2019.05.29 0 1 29

Szarintem a 3G kihagyása jelenti részben azt a megtakarítást, ami lehetővé teszi ezt az árkonstrukciót.

Előzmény: zotya62 (28)
zotya62 Creative Commons License 2019.05.29 0 1 28

Ilyen alacsony az érdeklődés? ?:) Egyébként kipróbáltam a hanghívást, nem látok különbséget a többi szolgáltatóhoz képest. Személyes véleményem, hogy az elég nagy hiba, hogy a 3G kimaradt.

Mekihill Creative Commons License 2019.05.29 0 0 27

Sziasztok

 

Kecskeméten tökéletesen működik mind a hívás mind a net.

A sebesség kb. 10 Mbit le és 7 Mbit fel.

Tényleg csak androidos készülékekhez adják egyelőre.

szucsi1 Creative Commons License 2019.05.28 -3 0 26

Most voltam a shopmark üzletükben és iphonhoz és ipadhoz nem adnak kártyát, mert csak androidos telefonon működik. :( Normálisak ???

Kutyka Creative Commons License 2019.05.28 0 0 25

Egy arc írta Facebookon, hogy műholdas előfizetésre már nem adják... így 1 nap után :)

Törölt nick Creative Commons License 2019.05.27 0 1 24

Személyes tapasztalatok:

Budapesten, valamint a Budapest-Sopron távon meglepően jó a lefedettség, eléggé össze is ér, valamint minimális jelszintnél is probléma nélkül működik.

 

Azonban

 

a kapacitással írtózatos problémák lesznek igen rövid idő alatt, ha ma az első napon, amikor még minimális számú kártya lett kiadva is a legjobb érték amit mértem 11/3Mb/s (fel/le) volt. Ha ezt elkezdi komoly számú ember használni komoly problémák lesznek mind a nettel, mind a hívásokkal.

Zeki_ Creative Commons License 2019.05.27 -1 0 23
Előzmény: sjohn (22)
sjohn Creative Commons License 2019.05.27 -1 0 22


Budapest, 2019. május 27. – A DIGI 2019. május 27-én elindítja mobil telekommunikációs szolgáltatásait a magyarországi piacon saját mobilhálózatán, melyet az elmúlt négy évben jelentős tervezési, beruházási és kivitelezési folyamatok eredményeként hozott létre. Ezáltal a szolgáltató portfóliója teljessé válik, a vezetékes (kábeltelevízió, vezetékes internet, vezetékes telefon) szolgáltatások, és a műholdas televízió mellett a mobil (hang és adat) szolgáltatásokat is tartalmazni fogja.

A kínált szolgáltatás

A hálózat elindításától a DIGI év végéig elérhető kedvezményes ajánlatot nyújt lakossági ügyfeleinek. Az ajánlat a legalább egy vezetékes vagy műholdas szolgáltatást igénybe vevő DIGI/Invitel ügyfelek számára érhető el.

A kedvezményes ajánlat hűségidő vállalása nélkül vehető igénybe, így az ügyfelek szabadon dönthetnek az előfizetés időtartamáról. A kedvezményes ajánlat havidíjat nem tartalmaz, az ügyfelek csak a felhasznált szolgáltatásokért fizetnek, nagyon kedvező áron.
Az ajánlat legfontosabb elemei (részletes ajánlat elérhető a digi.hu honlapon):
Havidíj 0 Ft/hó
Mobil adatforgalom Korlátlan
Hálózaton belüli hívások 0 Ft/perc
Hálózaton belüli SMS 0 Ft/üzenet
Belföldi és EU hívások (minden belföldi vezetékes- és mobilhálózat irányában és minden EU országbeli vezetékes és a legtöbb jelentős mobilhálózat irányában) 5Ft/perc

A hálózat lefedettsége

A DIGI folyamatosan fejleszti mobilhálózatát és több ütemben bővíti annak lefedettségét. „Eltökéltek vagyunk, hogy további beruházásokat eszközöljünk, teszteljünk, továbbra is együtt dolgozzunk az ügyfeleinkkel, és folyamatosan bővítsük lefedettségünket azokra a területekre fektetve a hangsúlyt, melyek a legfontosabbak a mi mobil szolgáltatásunkat választó ügyfelek számára” – nyilatkozta Dragos Spătaru, a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. ügyvezetője és az Invitel Zrt. vezérigazgatója.

Annak ellenére, hogy a kültéri lefedettség sok településen, valamint fontosabb autópályákon és közutakon már elérhető, kezdetben csak azokon a településeken lesz kereskedelmileg is hozzáférhető a szolgáltatás, ahol a beltéri lefedettség is előrehaladott állapotban van. A szolgáltatás lefedettségét a DIGI folyamatosan bővíti. A cég a digi.hu/lefedettseg honlapon található lefedettségi térképet, valamint azon települések listáját, ahol a szolgáltatás kereskedelmileg elérhető, folyamatosan frissíti.
Készülékkínálat

A mobiltelefon szolgáltatáson felül a DIGI az ügyfelek számára elérhetővé tesz egy, a megbízható és ismert márkák portfólióiból választott készüléklistát is, mely készülékeket a legtöbb DIGI üzletben ki is lehet próbálni. 

A DIGI már a mobiltelefon szolgáltatás indulásának pillanatától elérhetővé teszi sajátmárkás telefonkészülékeit, a DIGI C1, DIGI R1 és DIGI K1 típusokat. Ezeket a készülékeket kifejezetten az ügyfelek igényeinek kiszolgálására fejlesztették, mind minőség, mind ár szempontjából.
Használt technológia

A DIGI hálózata magában foglalja a mobil telekommunikáció legutóbbi kiforrott fejlesztéseit, 4G technológiát kínálva az újabb generációs telefonok számára. Ugyanakkor a hálózat a 2G szabványt is használja, hogy a hangszolgáltatások esetében biztosítsa a kompatibilitást a korábbi, már használatban lévő telefonokkal. A DIGI 5G szolgáltatásokat is fejleszteni kíván, hogy előmozdítsa a gyors fejlődést a mobilkommunikáció jövője felé.

A DIGI már a szolgáltatás magyarországi indulásának pillanatában térítésmentesen bevezet két 4G funkcionalitást, melyek a hangszolgáltatás kiemelkedő minőségét hivatottak biztosítani. Ezek minden kompatibilis telefonkészülékkel rendelkező ügyfél számára elérhetőek lesznek: VoLTE (4G/LTE alapú hangátvitel) és VoWIFI (WiFi alapú hangátvitel). Ezek a funkcionalitások szinte azonnali híváskapcsolást és kiemelkedő hangminőséget biztosítanak, illetve a hangszolgáltatások lefedettségét kiterjesztik azokra a területekre is, ahol az előfizető WiFi kapcsolattal rendelkezik . A VoWifi egy plusz minőséget hoz azon ügyfeleknek, akik a DIGI optikai hálózatán biztosított internet szolgáltatásokat veszik igénybe, de elérhető minden más, nem korlátozott WiFi hálózatban is.

Törölt nick Creative Commons License 2019.05.03 -1 1 21
Zeki_ Creative Commons License 2019.04.08 -1 0 20

A versenytársak mindig jobban képben vannak.

Sok helyen van már 2G is, nem csak 4G.

De belföldi roaming nélkül így is nyögvenyelős lesz. 

Előzmény: ttpityu (19)
ttpityu Creative Commons License 2019.04.04 -1 0 19

Valami van, mert rengeteg álláshirdetés volt a Digi-nél, mobilszolgáltatási technológiás témakörben. Ha késve is, de talán lesz valami. Ennek jele lehet, hogy minap felhívott a vodafone-tól egy hölgy, hogy rábeszéljen az előfizetésesre. Mondom köszi, nem . Akkor viszont már olyan előfizetéseket kínált, amiket az utcáról betérő ember nem köthet. Flottás előfizetés. Ilyen-olyan-amolyan. Régebben is próbálkoztak, de akkor elég volt egy nem. Most viszont nagyon tolta a lehetőségeket, meg előjött a flottás kedvezményes csomag lehetősége is.  Lehet ők többet tudnak, mint mi .. :)

MEH-Capture Creative Commons License 2018.09.20 0 0 17

Az lesz a +3610?

Zeki_ Creative Commons License 2018.08.31 0 0 16

Most Karácsonyra jósolják. :)

Előzmény: Betfair user (15)
Betfair user Creative Commons License 2018.08.31 0 0 15

Hát ez a jóslat sem jött be, ahogy az összes korábbi sem, majd talán jövőre lesz valami.

Előzmény: ttpityu (14)
ttpityu Creative Commons License 2018.02.22 0 0 14
ttpityu Creative Commons License 2018.01.27 0 0 13

Talán még hamarabb. Már szerződtek +freki bérlésre és tesztelés alatt van a hálózat. Bennfentes szerint, csak annyit mondhat, hamarabb, mint gondolnánk.

 

Zeki_ Creative Commons License 2018.01.25 0 0 12

Idén nyáron...

Előzmény: Betfair user (11)
Betfair user Creative Commons License 2018.01.24 0 0 11

Muhahaha.. esetleg erre az évre nem akarsz jósolni? :))

Előzmény: Törölt nick (6)
Betfair user Creative Commons License 2016.12.11 0 0 10

Hát ez nem jött be (bár szerintem egy épeszű ember sem hitt neked) de gondolom majd kivágod magad, és jan 1-jén nyitod az új topikot, hogy majd idén indulnak.

Előzmény: Törölt nick (6)
Zeki_ Creative Commons License 2016.10.30 0 0 9

Mire jön a digimobil, addigra kitalálnak valamit a versenytársak...

Vodafone: Tuti díjcsomag

Telekom: Domino Most opciós csomag + béta tesztben még ott az immmr.

 

De legalább beindul az árverseny végre!

Törölt nick Creative Commons License 2016.10.30 0 0 8

Igen, mindenképp váltanék.

Gyűlölöm ezt a jelenleg kényszerből választható három szemét, szennyes szolgáltatót ami egy kutya !

Régen a Pannon GSM nagyon jó volt, de mióta Telenor lett, na azóta ugyan olyan retek mint a piros meg a rózsaszín ganéj !

Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.08 0 0 7

A most lezárult aukció így főleg a DIGI számára bírhat komoly jelentőséggel: a mobilpiaci szerepvállalását 2014-ben megalapozó társaság az eljárásnak köszönhetően megháromszorozta a rendelkezésére álló spektrum mennyiségét. Amint azt Ryszka Sambor, a DIGI ügyvezetője az eredményhirdetésen elmondta, a cég a bázisállomások, valamint a terminálok (azaz az ügyfeleknél lévő végberendezések) közti kommunikációra egyaránt felhasználja majd az elnyert frekvenciákat.

A cég ugyanakkor továbbra sem árulta el, hogy a rendelkezésére álló spektrumot ténylegesen mikor veszi használatba, azaz mikor várható a DIGI saját mobilszolgáltatásának indulása. Az ügyvezető mindössze annyit mondott el a sajtónak, hogy a hálózat már épül, jelenleg mintegy 200 bázisállomás fejlesztése zajlik, ennél azonban jóval többre lesz szüksége a cégnek ahhoz, hogy partnerszolgáltató nélkül országos lefedettségű mobilszolgáltatást tudjon kínálni.

Törölt nick Creative Commons License 2016.05.19 0 0 6

A közelmúlt történései alapján idén el fognak indulni.

Előzmény: Foresh (4)
Zeki_ Creative Commons License 2016.05.15 -1 0 5

Lefedettség?

Előzmény: Törölt nick (-)
Foresh Creative Commons License 2016.05.15 -1 0 4

jövőre visszatérünk a témára :-D

Előzmény: Betfair user (3)
Betfair user Creative Commons License 2016.05.14 -1 0 3

"Idén indul"

 

Forrás?

Előzmény: Törölt nick (-)
fehér atléta Creative Commons License 2016.05.13 0 0 2

Én már nagyon várom, de a beidézett "hír" másfél évvel ezelőtti.

Foresh Creative Commons License 2016.05.13 -1 0 1

Még szép!

 

 

Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2016.05.13 -1 1 0

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) tenderén elnyert 1800 MHz-es mobilfrekvencián a DIGI magas minőségű, hang- és adatforgalmi szolgáltatást nyújtó hálózatot kíván építeni és üzemeltetni. A tervezett hálózat 40 MBit/s sebességű mobil adatforgalmat tesz majd lehetővé. A szükséges hatósági engedélyek megszerzését és az egyéb adminisztratív előkészületeket követően a DIGI haladéktalanul elkezdi a hálózatépítést, a szolgáltatások mielőbbi elindítása érdekében. A cég fokozatos ütemben, országos hálózat kiépítését tervezi. 

A DIGI eddig is bizonyította ügyfeleinek, hogy kiemelkedő ár-érték arányú, a legmodernebb technológiára épülő szolgáltatásai mindenkor rugalmasan igazodnak a fogyasztók valós igényeihez. 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!