Haha, köszi, de a Fazekast elengedtük - bár nem volt egyszerű. Most már azon kell dolgozni, hogy annak örüljünk, amit a gép dobott, ne az elszalasztott lehetőségeken tépelődjünk :)
Köszi az infót, igaz már csak ma olvastam, mert a legnagyobbnak tegnap volt a ballagása 😊 így már nem voltam gépközelbe. Nálunk is így zajlott és nagyon jó hangulatban. 😀
Köszi az érdeklődést, a lányomnak nem, de a fiamnak igen. Számítottunk rá, hogy így lesz, de nem szomorkodunk, a 2. helyen megjelölt gimibe felvették. Sokáig így is akarta, örülünk, hogy vége a sok idegeskedésnek :)
Tavaly csoportos volt . Öten voltak benn egyszerre - társasjátékot játszottak, közben bemutatkoztak, beszéltek magukról. Szóval viszonylag kötetlen volt, nem olozott a gyerekeknek különösebb stresszt.
A csoport beosztással mint végeredménnyel mi teljesen elégedettek vagyunk.
Mi is ms megyünk és van izgalom 😊Drukkolunk nektek ismeretlenül is. Hányra mentek? Jól láttam hogy 20 percre 5 gyerek van beosztva? 4 perc per fő? Vagy csoportos vizsga? Vagy több tanárnál lesznk elosztva? Esetleg vkinek korábbról info?
akit illet: az e5 kirakta a holnapi szóbeli nyelvi felmérő beosztását
aki tudja: gyerek kissé aggódik, hogy mennyire fognak hozzá angolul beszélni és mennyire kell arra majd egész mondatos válaszokat adni angolul, én nyugtatom, hogy ne aggódjon, tudnak azok magyarul, ha nem érti, biztos kisegítik, de azért kissé aggódik. aki tudja, hogy megy ez, elmondaná?
nem, szerencsére abban az volt, aminek lennie kellett :)
Bár érdekes módon az Árpád gimi is küldött egyet, amin meglepődtünk. Az Árpád volt a vésztartalékunk. Két tagozatra jelentkezett oda a lányom, mindkettőn megajánlották a max. szóbeli pontot, s végül az összesített listán a 4. ill. 5. lett. Mi be is szóltunk, hogy köszönjük, de máshova megyünk, ők kedvesen sok sikert kívántak. Erre tegnap jött egy levél, hogy nem vették fel, mert nem érte el a szükséges ponthatárt. :)
Persze nyilván sablon levél volt, de azért vicces.
Hát akkor várjuk a holnapot és a Trefortos levelet!:) Nálunk vasárnap volt a gyerek szülinapja, és ez lehetett volna a legütősebb ajándék...akkorra sajna nem érkezett meg, de holnap is nagyon örülnénk neki, csak érkezzen már meg:)
Sziasztok mindnyájan VMG-sek. Tényleg vagyunk egy páran.
Kicsit csendben voltam az utóbbi időben, mert úgy néz ki, hogy a fiam mégsem fog beiratkozni. Úgy néz ki, hogy egy évre külföldre megyek dolgozni. Pénteken eldől.
Így az angolos osztályban csökkentjük eggyel a fiúk számát.
Nekünk sem jött még levél a Trefortból, de telefonon már mondták, hogy felvették. Szóval várjuk az írásos értesítést, mert az mégiscsak olyan jóleső olvasmány lesz :)