hat a 10 ezret 30 napon belul ujra kikuldik de a laptop uzlet csak 10-kor nyit ugyhogy most a westendben varom orban mar leizzadt a meloban ezek meg 10-kor nyitnak igy sose lesz itt kanaan vicceltem
Jó harcot. Ott a környékeden van egy normális maszek, és ért hozzá, nem egetverő árakon dolgozik. Nekem mindig bevált, bár évekkel ezelőtt kellett. Amit ígért betartotta.
eloszor kaptam a walmartban olyan laptopot amelyiken magyar abc is van csak allandoan cserelgetni kell a nyelvet ami nem jo remelem sot tuti hogy ez nem okoz gondot a maszeknak most bucsuzom mert nyit a media markt jo vasarnapot NEKED
RJ 45 a csatlakozó típusa, 8 érintkezős, szabvány. Elméletileg minden cucchoz adnak olyat. Nem jársz jobban, ha WIFI routerre cseréled? Akkor lesz wifid, és 2-4 szabad lukad, ahova akármit csatlakoztathatsz........
igen lehet hogy nem okos a szerelo meg azt ird meg legyszives hogy milyen FORMAJU a te digid internet LUKA ? mert azt egyertelmuen megmutatta hova dugjam majd be aztan holnap a maszek lehet hogy csak egy darab kabelt ad nekem utoljara 15 eve volt telekomos internetem azota mindig mobil internet volt de igy jobb lessz a digivel a francnak kell nekem BARHONNAN netezni ez is egy KABITOSZER tulajdonkeppen volt hogy floridaban 8-10 orat neteztem marhasag volt mar csak 20 perc es kinyit a media markat es visszaadom a routert
A száz csatorna meg mókusvakítás. Nézd meg, egy csomó normál adás is ott van. Szerepel a mondjuk tv2 és a tv2HD is, Na, az már 2 csatorna, pedig csak 1!
Nem értem, hogy hogy tudtál felülni a "szerelő" okosságának. A laptopon biztos van egy LAN csatlakozás, oda kell bedugni a NET kábelt. Lehet, hogy jelszó gond van?
Okos TV, vagy lapos tv? Nem mindegy. Az okos TV úgy tudom, wifin dolgozik, de tévedhetek.
internet csomag 3300 havonta , ott volt a laptopom de azt mondta ez csak routerral mukodik ott volt az okos televiziom 2500 digidij havonta de NEM volt ott a taviranyitom de raerek mert ugyse tudok ott aludni mert meg nincs agyam ott
van nalam a taroloban egy priman mukodo regi kepcsoves tv (nagykepernyos, sony). keszulok elvinni a lerakoba, de mindig halogatom. ha gondolod elviheted, ingyen nekedadom es akkor nem kell a kis nyugdijadat uj tv-re kolteni. ezzel is beljebb leszel iden.
Az igazat megvallva nem tudom, te mit vettél, de nekünk kb 6-7 éve kijött a szerelő, felszerelte, és működött minden. KB 15 perc alatt végzett. Azóta hibátlanul és olcsón ketyeg minden, csak a wifi lett utólag feltéve, de az csak összedugdosás volt, meg programozás..........
Egyszer volt gond, az is a lakáson kívül, a szétosztóban.Ott lett igaz, hogy füst nélkül az elektromos eszközök nem működnek:)
Köszönöm az infot meg egy orat kinlodok amig kinyit a mediamartkt vosszakapoma 5990 froncsit holnap megyek az INFORMACIODDAL a maszekhoz es attol megveszem ami igy kell ez az uj lakasban van ahol meg nincs agy ugyhogy meg par napig nem ott lakom