Egyetértek az előző hozzászólókkal, remélem valaki helyre tudja állítani az oldalt. Nagyon hiányzik már. Én napi szinten használtam, és messze felülmúlta / felülmúlja az összes hasonló oldalt.
Itt azt írják, hogy Biatorbágyig már kész az aszfalt, és használni is tudták. Nekem Bicskéről ez pont jó lenne, mert Bia és Budaörs között eddig az 1-es úton kellett kavarni.
Arról van infó, hogy mikor kerül ez fel a merretekerjek térképre? Gondolom előbb hivatalos átadás kéne hozzá?
Csak kíváncsi lennék a nyomvonalra így elsőre nehogy elkavarodjak rajta.
Bringautas verzió még nincs. De le lehet tekerni többféle útvonal variációban is, akár kisforgalmú utakon is. Vagy pedig, reális alternatívaként, ott a vonat...
Ha jelzed a helyet a konkrét linkkel (mint alább), akkor szívesen javítom. Azt, hogy van-e a routing-ban valami szerepe, majd megmondja valaki illetékes, én csak egy egyszerű OSM szerkesztő vagyok, akinek be van kedvencelve ez a fórum is.
Ha itt van még az oldal gazdája: az OSM hiba vagy az útvonaltervezőé, hogy a Solt és Dunapataj közti, jelentős részben EV6 útvonal a térképen halvány, és nem is tervez rá?
Én egyszer próbáltam "azt a kaput", most a aug. 20-i hosszú hétvégén. A másik feléről is próbálkoztam (csak kíváncsiságból), a logisztikai park felől, de onnan sem találtam meg az átjárót.
Tegnap jártam arra kocsival, de nem jutott eszembe figyelni, de ezentúl majd fogom.
Dunakeszi déli része eleve problémás, pedig nagyon jó kis kört lehetne menni tőlünk (Róma) Szentendre - Szigetmonostor - Horány - Dunakeszi - Budakalász felé.
Ezt próbáltuk nemrég és sokat kellett tekeregni ott, mire visszataláltunk a régi 2-esre, ahol egyébként pont addig/onnantól van bringaút, ahol kikeveredtünk ebből az útvesztőből.