Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó a képeken látható, makulátlan állapotban lévő Fujifilm X-H2 váz dobozában, minden tartozékával együtt. Gyártói garancia 2026.07.03-ig van rá. Garancialevelét is adom hozzá, Fotoplus-os vásárlás. Expo szám: 1000 alatt.
Beszámítás érdekelhet (pl.: Panasonic GH5 Mark II, GH6, X-S20).
Sziasztok! Eladó egy jó állapotú, 5 éves, kb. 30.000 expos Fuji X-T30 (eredeti dobozával) és egy kvázi új, ápr. 22-ig garis Sigma 30mm F1.4 Fujira, eredeti dobozával, papírjaival, valamint egy jó állapotú Fuji 15-45mm XC kitobi is. Az X-T30-hoz ajándék +1 akksival. Árak:
Fuji X-T30: 175e Ft (sn. OCQ01952)
Sigma 30mm f1.4: 85e Ft (sn. 56413737)
Fuji XC 15-45: 30e Ft (sn. OAA10535)
Ha a váz mellé obit is viszel, akkor objektívenként mínusz 10e. Tehát minden együtt: 270e Ft. Debrecenben találhatóak. Értéke miatt a személyes átadàst preferálom, de szívesen postázom is. A szett korlátozott ideig eladó. Ha nem találok vevőt belátható időn belül, eladom az MPB-nek. Írj e-mail-t a novaways @ gmail pont com címre. Képeket ott küldök, kérdésekre ott válaszolok.
Fuji X-T3: Dobozával, minden tartozékával (kivéve a markolat csatlakozó takaró gumi fedél, enélkül vettem én is :) 2019. nyári vásárlás (Az első tulaj vette ekkor, én vagyok a második.) Ajándék Hyperion Kamera Straps pánttal és vaku fedéllel. SN.: 8DQ17964
XF 16-55 2.8: 2023. augusztusában MPB-ről Excellent állapotúként vásárolva, azóta is vigyázva használtam. Dobozával, minden tartozékával. SN.: 26C01277
XF 35 1.4: 2014. májusi vásárlás, első Fuji obim. Nem kell bemutatni szerintem senkinek. Dobozával, napellenzővel, meg a napellenzőre való 2 db kupakkal. Vettem rá egyet, mert nem néztem meg, hogy járt hozzá eredetileg is :) A sima obisapka az nincs meg. SN.: 45A05847
Egyben az ár: 600 000 Ft
Külön: Fuji X-T3: 250 000 Ft XF 16-55 2.8 : 250 000 Ft XF 35 1.4: 150 000 Ft
Személyes átvételt preferálnám. Zala, Somogy, Vas megyében rugalmasan megnézhető, egyeztetés után BP és a Dunántúl nagy része is megoldható.
Tesztként vásároltam 2022 májusában(ha jól emlékszem index fuji adok-veszek fórumon), hogy milyen a világ 10 évnyi canon ökoszisztéma után. Hobbigép, évi párszáz expo ment bele. Sajnos az X-T100 és X-T200 nem rögzíti exifbe a shutter countot, úgyhogy pontos adatot nem tudok mondani. Nyakpánt csatlakozójánál pici kopás található. A kijelzőt amióta nálam van egy üvegfólia védi. Serial: 0WL02290 Amit adok hozzá: - doboz - 1db gyári akksi - szövet nyakba akasztó - vázsapka - usb-c kábel - usb-c to 3,5 jack átalakító
Már unom pakolgatni a polcon, úgyhogy első hirdetett árhoz képest jelentősen csökkentve, 130 000 huf-ért nagyon megválnék tőle.
Hibátlan, újszerű, manuális makró objektív 1:1 leképezéssel, illetve kistelének, portrézni is alkalmas. Fuji bajonettes, gyári napellenzője és sapkája megvan, doboza már nincs. Személyesen Budapesten, a VII, vagy XV kerületben átvehető. Ára:79990 Ft.
7 Artisans 35mm, f0,95 objektív, Fuji x bajonettel eladó, teljesen újszerű állapotú. Személyesen Pesten, a VII., vagy XV. kerületben átvehető, esetleg postázom. Ára: 64990 Ft.
Kihasználatlanság miatt eladó egy bontatlan VG-XH markolat X-H2/X-H2s modellekhez. Van egy másik, amit használok az egyik vázamon, de ez sosem került fel a másodikra, így megválnék tőle. Időjárásálló és 2db extra akksi is belefér.
Megtekinthető Budapesten.
Irányár: 100.000 Ft 80.000 Ft Sn.: 2C0047XX
Érdeklődni e-mailben lehet: sztan.horvath kukac gmail pont com Üdv
Eladó egy Fujifilm XF 150-600mm 5,6-8 R LM OIS WR objektív újszerű állapotban. Az első lencsevédőn van néhány apró karc a táskától, máskülönben makulátlan. Minden tartozékával, dobozában. Külföldi vásárlás, de a számla is megvan (EU garancia, ha szükséges).
Sn: 28A00020 Ára: 550.000,- Ft
Személyes átvétel Somogy megyében (Kaposvár Fonyód vonalon), értéke miatt ezt preferálnám.
ELADVA Eladó egy szép, szinte karcmentes X-T3, szenzor tiszta és karcmentes Dobozzal és minden tartozékával (EF-X8 vaku, aksi, töltő, használati utasítás, pánt). Sn.: 9BQ11485 Megnézhető : V. és XI. kerületben Mail. komaromi pont richard kukac gmail.com
Eladó Fujinon XF 16-80mm f/4 R OIS Karcmentes, keveset használt Doboz nincs, kitből lett kivéve. Gyári napellenző elveszett, van helyette polaroid :) Sn.:0CA12594 Átvehető: V. és XI. kerületben Mail : komaromi pont richard kukacgmail pont com
Eladó egy szép, szinte karcmentes X-T3, szenzor tiszta és karcmentes Dobozzal és minden tartozékával (EF-X8 vaku, aksi, töltő, használati utasítás, pánt). Sn.: 9BQ11485 Megnézhető : V. és XI. kerületben Mail. komaromi pont richard kukac gmail.com
Eladó Fujinon XF 16-80mm f/4 R OIS Karcmentes, keveset használt Doboz nincs, kitből lett kivéve. Gyári napellenző elveszett, van helyette polaroid :) Sn.:0CA12594 Átvehető: V. és XI. kerületben Mail : komaromi pont richard kukacgmail pont com
Már "csak" 490eFt az X-T5 ára :) Esetleg Sony A6700-at beszámolok, de érdekelhet még Panasonic GH7, illetve S9 is.
Eladó a csatolt képeket látható MILC váz dobozában, gyári tartozékaival együtt. Media Markt-os vásárlás. Számláját és garancialevelét is adom hozzá. Gyártói garancia: 2027.05.02-ig.
S/N: 4A015939
Ár: 490 000Ft
Csere nem érdekel semmire köszönöm, megvan az utód. Mail címem publikus.
Eladó egy FUJINON XF 70-300 mm f/4-5.6 R LM OIS WR objektív
Sziasztok! Eladó egy FUJINON XF 70-300 mm f/4-5.6 R LM OIS WR objektív. Hibátlan, gyakorlatilag új állapotban, néhányszor használt. Nincs karc, kopás, használati nyom. Magyarországon vásárolt, első tulajdonos vagyok. A garancia éppen lejárt. Minden gyári tartozékával. S/N: 1DC01540 Egy Hoya Fusion ONE
Next Protector 67 mm-es szűrőt tudok adni mellé 10.000 Ft-ért. Megmutatni Budapesten és Esztergom környékén tudom.
Eladó egy kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban lévő Fuji 60mm f2.4 macro objektív, napellenzővel, dobozzal, kupakjaival. Portrézni és közeli felvételeket készíteni is alkalmas, többfunkciós objektív.
SN: 23A02336
ár: 120.000 Ft
Megtekinteni, átvenni Apostagon lehet, de postázom is igény szerint. Elérhetőségeim: 06308207550 vagy mihaly.banko@gmail.com