Keresés

Részletes keresés

Maule Creative Commons License 2013.09.24 0 0 389

En azt hiszem en oldalamra mukodik a statisztika http://en.wikipedia.org/wiki/Gun_politics_in_Australia, vegul is.

Előzmény: Camo_BDU (385)
Maule Creative Commons License 2013.09.24 0 0 388

Kutyak artatlanok, amikor megszuletnek. Bennuk az igeny, emberre, haromnegyeduk a gazkamraban vegzi, mert nincs rajuk szukseg. Azok, akik gazdara talalnak, a gazda altal lesznek felnevelve. Lehet beloluk barmi, attol fugg, mit hataroz a gazda. En masodik dog of my life kutyanal tartok, 11+ eves, ha te ugy gondolnad, hogy kellene egy certificate a kutyara, happy lennek. Oreglany erossege a vizszintes farkcsovalas, a bebik arcon puszilasa.

Mas kerdes az ujabb tomeglovoldozes, Navy yard most kozel csapott. Ismertem az egyik aldozatot szemelyesen. Backround check ha lett volna, jo lett volna.

Előzmény: Camo_BDU (384)
Maule Creative Commons License 2013.09.24 0 0 387

Yellowstone-ban 13 napig satoroztunk anno - kaja a femdobozban, sator a kijelolt helyen. Ha vadkemping, akkor tessek utananezni. Termeszetfigyelok, rangerek elerhetoek, tudjak hol van medve terulet, hol nincs, hol vannak bebik, hol nem kene kempingelni. Tessek tisztelni a termeszetet, nem csak odamenni puskaval. Kijelolt kempinghelyek altalaban biztonsagosabbak, de ott is szabalyok. Pepper spray nalam is volt mindig, de sose kellett.

Előzmény: Törölt nick (386)
Törölt nick Creative Commons License 2013.09.18 0 0 386

Mit tanacsolsz ha a Yellowstone-ban majus vegen az osvenyen osszefutok egy grizzly-vel, mit ne csinaljak es mit csinaljak?

 

Mi a tenendo ha az appalachian trail-en juniusban egy fekete medvevel hozz ossze a sors satoros kempingezes kozben?

 

Elore is koszonom a segitseget.

Előzmény: Maule (373)
Camo_BDU Creative Commons License 2013.09.16 0 0 385

Te emlegetted Ausztráliát. Gondoltam az ausztrál kormány táblázatán láthatod hogy hiába volt mindenféle szigorítás, nem változott az évek során a statisztikájuk. '99-ben történt a legtöbb gyilkosság, mikor már megtörtént a sok buyback program, meg a szigorítások, az új törvények meg minden.

 

Ismétlem: a szigorítások után tetőzött a gyilkolási láz.

Előzmény: Maule (382)
Camo_BDU Creative Commons License 2013.09.16 0 0 384

http://www.huffingtonpost.com/tag/dog-kills-baby

 

A babák biztosan rátámadtak szegény ártatlan kutyusokra.

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Fatal_dog_attacks_in_the_United_States

 

"Ha nincs assault weapon, a statisztika szerint kevesebb a tomeggyilok."

 

Virginia Tech - 2 kis pisztolyt használt az elkövető. Semmi befolyása nem volt a törvényeknek arra ami történt.

 

De persze, ha van egy törvényt, azt az őrültek és a gyilkosok biztosan betartják. 

 

 

Inkább kérdezd meg Obamát és Holder barátját, hogy miért adtak 2500 AK és AR típusú fegyvert a mexikói drogkartelleknek. Egyikük se ment börtönbe, pedig a kis mocsok akciójuk több száz emberéletet követelt. Ha nem egy maffia lenne az egész kormány, akkor mind a kettő börtönben lenne illegális fegyverkereskedelem miatt. Persze ők megtehetik. Rakás gyilkos bűnöző és az egyiknek még Békedíja is van. 

Előzmény: Maule (381)
_Boros_Tás._ Creative Commons License 2013.09.16 0 0 383

 

Maule Creative Commons License 2013.09.15 0 0 382

Mire hozod a tablazatot?

 

Előzmény: Camo_BDU (380)
Maule Creative Commons License 2013.09.15 0 0 381

kutya? Engem is harapott meg kutya gyerekkoromban, aztan kutyas lettem. Ma, ha nem is Cesar, de hozzad a rottweilert, semmi baja nem lesz velem. Jo pelda, mert ez is egy tanulas volt, es kutyamento baratnomnek segitek evek ota antiszocialis foster kutyakat csaladi kutyava szeliditeni. Ugyanakkor a poraz lelkes hive vagyok - ha porazon tartva van kutya, senki nem serulhet. Fegyver es kutya nem is kene, hogy egy mondatban szerepeljen. Eszedbe se jusson kutyat leloni.

En csak nem latom a pozitivumot assault weapon ugyben, ami tulszarnyalna a negativumot. Ha nincs assault weapon, a statisztika szerint kevesebb a tomeggyilok. Nem nulla, de jelentosen kevesebb. Ha nehezebb ezekhez a fegyverekhez jutni, kevesebb ember hal meg. Abszolut semmi szukseg rajuk normalisoknak, de miert ne az orulteknek.

Assault weapon ban-t persze, hogy nem NRA talalta ki, de azota minden fegyvertorveny az o iranyukba ment. Colorado meg: NRA rakoltott a kampanyra rendesen, es meg is volt az eredmenye. Ha nem nagy valasztas, a tobbseg nem megy el, de a fegyverorultek igen, es rajuk koltottek. Oriasi gyozelem nekik.

Zimmermann szerinted nem nut case? A pasi egy bully. Nem volt kepes a kocsijaban maradni telefonhivas utan. Meggyilkolt egy kolkot, es aldja a jogot Floridaban, hogy nem kell ulnie miatta. Lenne lehetosege csendben elni tovabb, de nem.

Előzmény: Camo_BDU (379)
Camo_BDU Creative Commons License 2013.09.15 0 0 380
Előzmény: Camo_BDU (379)
Camo_BDU Creative Commons License 2013.09.15 0 0 379

Engem harapott már meg kutya, több is. Ok nélkül. Neked meg mázlid volt, mert mikor a rottweilder már harapja a bokád akkor ott nem hiszem hogy túl sokat ér ha tanítottak valamit arról hogy hogy nyugtass le egy kutyát.

 

"Assault weapon ban remekul mukodik pl Ausztraliaban."

 

E szerint a táblázat szerint nagyjából ugyanannyi vagy 15 éve. Azt is olvastam hogy tömeggyilkosok egyszerűen rágyújtják másokra az épületeket, több ilyen is volt az elmúlt 15 évben. Az eszköz változott, de a végeredmény ugyanaz maradt. Ráadásul úgy tűnik hogy az Államokban gyorsan csökken az emberölések száma, míg Ausztráliában szinte semennyire nem változik, hanem stagnál.

 

"NRA nem tud olyat kitalalni, amit torvenyhozas ne szavazna meg"

 

Tehát az 1994-es "Assault Weapon Ban"-t az NRA találta ki? 10 évig volt érvényben és semmi hatása nem volt a bűnözésre. A bűnözés akkor kezdett csökkenni, mikor visszavonták a törvényt. (Illetve nem újították meg.)

 

"Lasd coloradoi visszahivasok."

 

Bocs, de nem az NRA szavazta ki a két politikust, hanem az emberek. Nem mellesleg Bloomberg pont annyi pénzt dobott be (350.000 dollárt) a két politikus támogatására, mint amennyit az NRA tagok dobtak össze a 2 politikus kiszavazására. Az egyiket lobbinak nevezed, a másikat nem is említed.

 

"Meg hogy lohetett volna a kolok lababa is"

 

Saját tapasztalatod nincs erről. Mikor épp szétverik valaki fejét, akkor nem egyszerű a célzás.

 

"A targyalas ota is egy idozitett bomba ez az alak."

 

Több százezer halálos fenyegetést kapott, vérdíjat tűztek ki a fejére és folyamatos nyomás alatt volt és van. Nem csodálnám ha tényleg ideges lenne egy kicsit.

Előzmény: Maule (378)
Maule Creative Commons License 2013.09.15 0 0 378

Csokkentheted a medvekonfrontacio veszelyet, ha tanulsz rola elotte. Meg csorgokigoet, meg utcan kirabolaset is, igen. En csak pepper spray-t vittem, de arra se volt sose szukseg, medve kornyek kutyakirandulasra. Fegyverre sosem gondoltam, hogy szuksegem lenne, sose volt szuksegem.

Assault weapon ban remekul mukodik pl Ausztraliaban. Itt nalunk ez nem "nincs ertelme" torvenymodositas volt, hanem NRA nem tud olyat kitalalni, amit torvenyhozas ne szavazna meg. Hatalmas lobby, hiaba kozvelemeny mashogy mondja, nem lehet ellenuk. Lasd coloradoi visszahivasok.

Zimmermann - ha nem lett volna fegyvere, maradt volna az autoban, ahogy rendorseg mondta neki, ugye. Nem voltam ott, de ez az egy teny. Vart volna a rendorre, hogy odaerjen. De bully volt, ez nekem a bune. Meg hogy lohetett volna a kolok lababa is, ha tenyleg ugy tortent, ahogy mondja. De nem oda lott. A targyalas ota is egy idozitett bomba ez az alak.

Előzmény: Camo_BDU (374)
Camo_BDU Creative Commons License 2013.09.14 0 0 377
Camo_BDU Creative Commons License 2013.09.14 0 0 376

Úgy tudom hogy pár hete már a németek is bejelentettek valami hasonlót.

Előzmény: Törölt nick (375)
Törölt nick Creative Commons License 2013.09.13 0 0 375

http://computerworld.hu/computerworld/betiltja-a-gmailt-a-francia-kormany.html

 

Az NSA-botrány miatt Franciaország megtiltja a kereskedelemben kapható mobileszközök és a Gmail használatát, valamint SMS üzenetek küldését a minisztériumoknak.............

........... A belügyminisztérium legtöbb dolgozóját az L'Express lap értesülése szerint már felszerelték ezekkel a biztonságos SecDroid készülékekkel, de más minisztériumoknál még nem csekély azoknak a minisztereknek és alkalmazottaknak a száma, akik saját telefonjaikat használják és saját Google vagy Yahoo email címeikre továbbítják elektronikus leveleiket.

Ez a gyakorlat tette lehetővé tavaly az amerikai titkosszolgálatnak, hogy egy elektronikus levél mellékletében elhelyezett kémalkalmazással behatoljon a francia elnöki palota védett informatikai rendszerébe - írja a Die Welt.

Camo_BDU Creative Commons License 2013.09.08 0 0 374

10 évig voltak letiltva -1994-2004-, de rájöttek hogy semmi hatással nem volt a bűnözésre, mert a törvénytisztelő emberek betartották és dühösek voltak miatta, a bűnözők meg ugyanúgy használták a régi fegyvereiket, meg vették az újat, hiába volt betiltva. Minek olyan törvény ami nem működik? A Columbine-i mészárlás például 1999-ben történt, mikor megvolt a nagy szigorítás. 9mm-es pisztollyal követték el, többnyire. Meg volt egy olyan fegyverük ami elvileg be volt tiltva, de akkor is megvették, hiszen a törvény nem számított nekik. Volt sörétes puskájuk is, illegálisan átlakították. Miért? Azért mert nem számít az ilyeneknek a törvény. Ahogy a csodálatos "Gun Free Zone" szabály se érdekelte őket

 

"Ha nem kotott volna bele". Ott voltál hogy tudod hogy mi történt? 

 

Hogy tanultad az egy dolog. Hogy élesben neked ront egy medve, az meg egy teljesen másik történet. Ezek inkább a szerencsén múlnak és nem azon hogy valaki mond róla valamit és megjegyzed. Elmondhatják azt is, hogy hogy kerülheted el azt hogy kiraboljanak az utcán, de az még nem garancia arra hogy tényleg nem fognak kirabolni. Csak a szerencsén múlik.

Előzmény: Maule (373)
Maule Creative Commons License 2013.09.08 0 0 373

Assault weapon, amit mostanaban tomeggyilokra hasznalnak, es en azt szeretnem, ha ezek a fegyverek nem lennenek a piacon. Volt rajuk ban sok evig, okkal. Jo lenne, ha megint lenne, mert tomeggyilkolasra kevesebb esely lenne nelkuluk.

17 evest lott le Zimmermann, aki ment volna haza a cukorkajaval, es Zimmermann belekotott. Ha nem kotott volna bele, a kolok hazament volna. Ha Zimmermann nincs ott, semmi crime nem tortent volna. Ezert borzaszto az egesz tortenet.

Allatokrol azt irtam csak, hogy aki kimegy kempingelni a vadonba, tisztelje, elore tanulja a termeszetet, ne csak en most kempingelek es puskam van. En eltem National Park mellett, elmentem tanfolyamokra, megtanulni, hogyan lehet medvevel, kigyoval, pumaval kikerulni a konfrontaciot, es jol jott, amit tanultam. Mult hetvegen "haza"latogattunk, es azt mondjak, 2 kolke van iden a medvenknek, aki a regi hazunk kozeleben lakott. Ergo ne menjunk most oda vadkempingelni. Csak kijelolt camping site-ra. ahol van femlada a kajanak. Es akkor nem kell lovoldozni.

Előzmény: Camo_BDU (371)
Camo_BDU Creative Commons License 2013.08.28 0 0 372
Camo_BDU Creative Commons License 2013.08.28 0 0 371

Persze, mivel a média és a sajtó is szándékosan rosszul mondja. Sport fegyvereket assault weaponoknak mondanak és írnak, csak mert az félelmetesebben hangzik és könnyű vele megtéveszteni az embereket. Téged is sikerült becsapniuk vele.

 

Nem gyereket lőtt le, hanem egy 17 éves, 2 méteres izmos alakot, aki beverte az orrát és a fejét. Gondolom Pénzes Henrrietta gyilkosa is szerinted csak egy ártatlan kisfiú, egy gyerek. Igaz hogy elrabolta, kirabolta, megerőszakolta és halálra égette a lányt, de csak egy szende kisfiú. Szerintem meg meg egy mocskos gyilkos. Trayvon meg ki tudja hogy mi volt, de balhés volt a múltja az biztos, és szeretett verekedni is.

 

Nem tudom mit akartál írni az állatokkal. Tehát rád támadt már medve is, szemtől szembe? És mit tettél? Valahogy kétlem hogy lett volna ilyen tapasztalatod, hogy mi van ha pár méterről neked ront egy vérszomjas medve.

Előzmény: Maule (369)
Törölt nick Creative Commons License 2013.08.28 0 0 370

migrant=a person who moves regularly in order to find work

Előzmény: Camo_BDU (368)
Maule Creative Commons License 2013.08.28 0 0 369

Meg lehet, meg kell tanulni, hogyan lehet a termeszettel egyutt, amellett elni. En pl jartam, gyerekeimet is elvittem mergeskigyo tanfolyamra. Tudjuk, hogyan kell viselkedni, ha. Talalkoztam csorgokigyoval, fan figyelo pumaval, elmentem gozolgo medvekaka mellett, tudtam, hogyan kell elkerulnom a konfrontaciot. Sose volt fegyver nalam. Nem mondom, hogy masnal se legyen, de melle mas is tanulja meg, hogyan lehet nem vadallatok utjaba kerulni.

 

Assault weapon, mi ennek a magyar neve? Ha nem sorozatfegyver. En ezt hivom annak.

 

Zimmermann csak azert nem bunos, mert floridai torvenyek nem talaltak ra pontot. Nem tetszzik, ahogy  fegyverorultek hoskent tisztelik, nem tetszik, hogy fegyvergyarban unneplik, vegulis lelott egy gyereket. Az, hogy nem lett elitelve ezert, nem belole csinal host, hanem torvenyeket kerdojelezi meg. 

Előzmény: Camo_BDU (357)
Camo_BDU Creative Commons License 2013.08.27 0 0 368

Ha így nézzük, akkor amíg nem érnek be az USÁ-ba addig miért migrantok? Addig csak utasok egy vonaton. :-) 

Előzmény: romesz (366)
tgyvg8 Creative Commons License 2013.08.27 0 0 367

tulajdonkeppen romesznak igaza van , ami igaz az igaz , en is mellelottem most

romesz Creative Commons License 2013.08.27 0 0 366

Mig nem erkeznek be az USA-ba addig nem illegalis bevandorlok. Addig csak "Migrant workers"

 

http://www.bbc.co.uk/news/world-latin-america-23840052

Előzmény: Camo_BDU (365)
Camo_BDU Creative Commons License 2013.08.27 0 0 365

Igazad van, eléggé sanszos.  :-)

 

"By RODRIGO SOBERANES"

Előzmény: tgyvg8 (364)
tgyvg8 Creative Commons License 2013.08.27 0 0 364

persze ha a cikkiro hispanic akkor nem barom csak az illegalisok puszi pajtasa , barom vilag ez

Előzmény: tgyvg8 (363)
tgyvg8 Creative Commons License 2013.08.27 0 0 363

egyszeruen nem ertem minek hazudik az abc , a 250 migrant worker nem vandormunkas hanem illegalis munkas , mar az illegalis szot is felnek leirni a barmok ?

Előzmény: Camo_BDU (361)
tgyvg8 Creative Commons License 2013.08.26 0 0 362

röhej,a hir tv persze nyiltan bemondta hogy 300 illegalis csungott a vonaton kivulrol , meg az utkozokon is ultek

Előzmény: Camo_BDU (361)
Camo_BDU Creative Commons License 2013.08.26 0 0 361

Mindenhol nagyon polkorrekten írnak. Bevándorló vonatot írnak, de sehol nem írnak illegális bevándorlókról. De valamiért gyanítom hogy nem papírokkal és vízumokkal rendelkező diplomásokról van szó.

 

http://abcnews.go.com/International/wireStory/mexico-migrant-train-derails-dead-20061088

Előzmény: tgyvg8 (358)
tgyvg8 Creative Commons License 2013.08.26 0 0 360

5 halott , abc news , gugli : derailed train from guatemala

Előzmény: tgyvg8 (359)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!