Elsősorban azokat kérdezném, akik rálátnak a folyamatokra. Szeptemberben egy teleszkópos monopodot szeretnék magammal vinni. (Wizzair, bár szerintem nincs jelentősége.) Ez egy kifejezetten drága cucc, a szívem szakadna meg, ha elvennék. Viszont olyan helyre megyünk, ahol sok videót szeretnék forgatni, melyekhez legalább egy ilyen egylábú állvány kellene. A kérdés: mennyi esélye van, hogy átmegy a szekun?
A foglalás után 30 nappal oldódik fel automatikusan. Ritkàn láttam, hogy kölcsönző v. szállas venné a fáradságot a törlésre. Persze ha írsz nekik akkor lehet, hogy megcsinálják.
Szerintem a menet az, hogy "jelzik" a banknak a zárolást, aztán ha bizonyos időn belül beterhelik, akkor fizettél, ha nem, akkor "elévül". A bizonyos idő függ a bank / kártyától / mittudomén. Tehát ha csak foglalják, akkor csak egyszer lépnek kapcsolatba a bankoddal, ha fizetsz, akkor kétszer. Ezért írják vissza, hogy ők elálltak (gyakorlatilag nem csinálnak semmit, az az elállás) :)
Normalis, vagy sem, az olaszoknal az ilyen siman elofordul. Elvileg meg 30 napon belul vannak. Nekem volt hasonlo esetem, en irtam nekik egy melt. Erre azt valaszoltak, hogy ok mar feloldottak, forduljak a bankomhoz. A bank meg visszamutogatott rajuk. Aztan valahogy csak eltunt a zarolas. :-)
Repteri illetek=Az utazasi iroda jogos haszna,amiert a h...utas helyett megszervezi neki a nyaralasat,de nem meri kiirni az osszeget mert akkor a fele be sem menne, es a tobbi iroda se irja ki akkor miert pont o tegye.
Azt hittem van emailcímük vagy telefonszámuk, esteleg küldtek a foglalásról rendes tájékoztatót. Ha nem így volt, akkor orosz rulett ésvagy visszakérem a pénzt.
Én szinte biztos vagyok benne, hogy nincs pultjuk a reptéren. Arra tippelek, hogy mikor megérkeztél, felhívod őket, és jönnek érted. Pont tegnap este láttam ilyen joyrent-es mikrobuszt a terminál előtt. A parkolotársaságok autoival együtt az érkrzési oldalon a 6-os számú kapunál.
Béreltem egy autót a Joyrent-nél Milánóban, MXP-n. Tudja valaki hol van a pultjuk, ahol jelentkezni kell az átvételre? Néhány éve egy kupacban volt az összes az alagsorban, most is ott vannak? A honlapjukon megadott cím a reptérrel szembe mutat egy villára, gondolom ott csak az irodájuk van, meg a puffer parkolójuk, ugye nem oda kell átsétálni?
Via Don Andrea Sacconago, 1 Zip Code: 21010 - Vizzola Ticino (VA)
Van valakinek tapasztalata esetleg Dániában szállodában a konnektorokról? Fog-e gondot okozni a telefon feltöltése vagy vigyek powerbankot? A neten többfélét írnak.