Fogalmam sincs:) állványról csillagokat fél éjszakán 30 mp-ként fotózva egyet a képekből egy képet csinál. Így a csillagok mozgása egy vonalnak látszik.
Szerintem itt is vissza lehet olvasni, Szalkó nekem is leírta 1-2 sorban, hogy melyik miféleképpen működik, max. fele elmélet kell hozzá és kiegészíti gyakorlattal.
Zerene-en kívül még nem láttam olyat ami normálisan stackelt volna.. PS egy vicc. Ez a sokat emlegetett CZP is elég szánalmas a Z-hez képest ami sajna fizetős.. a trial meg hamar lejárt.
Nekem épp a Helikon a mumus. Már többször nekifutottam, de az elsődleges eredmény mindig szellemképes, használhatatlan. Tudom, hogy lehet valahogy kézzel korrigálni, de az meg azért nem megy, mert a laptopom 2 GB ramja kevés hozzá, használhatatlan szintre lassítja a műveleteket.
A CZM-et viszont két kattintással elindítom, és kidob egy közel tökéletes végeredményt.
Áááá, mire megfejtettem, hogy ez nem is az eredeti oldala. Wiki szerint ez a fejlesztő, lehet frissebb verzió van belőle (mérete nagyobb, el nem indítottam):