Keresés

Részletes keresés

emem Creative Commons License 2010.11.19 0 0 93

"They argue that the child cannot have a genetic (inherited) malformation because of the symmetry of the skull and the lack of premature fusion of the cranial sutures. However, they dismiss all genetic disorders on this basis, whereas for some disorders there is neither asymmetry nor premature closing of the sutures. They then argue that the child cannot have suffered from a congenital (present at birth, but not necessarily inherited) malformation because it is too deformed to have survived. They argue that congenital malformations in three major skull areas usually produces a non-viable fetus, while the Starchild exhibits malformations in eight skull regions and survived for at least a few years (aging methods estimate the child was about five at death). However, they ignore the possibility that the child suffered from one disorder that is capable of producing widespread deformity throughout the skull, without causing immediate death.

Előzmény: Törölt nick (89)
Rejtélyvadász Creative Commons License 2010.11.19 0 0 92

 

 

"....Nem tudom hogy vizsgálták-e hogy felnőtt-e vagy sem. Azonban mindenekelőtt azt kéne kideríteni hogy átverés-e az egész vagy sem..."

 

 

Igen, ezt kellene tudni....  Csak még nem találkoztál olyan   -  nem a mai tudományunkba beleillő -    esettel,  melyről azt állapították meg, hogy tényleg.........

 

Mindig az derül ki, hogy becsapták, nem is az volt, nem akkor, nem ott, meg különben sem engedi meg a fizika, meg hogy jönnének ide olyan messziről,  .............stb.

 

Persze azért vannak érdekes dolgok.  Pl.:

 

http://www.agoracosmopolitan.com/home/Frontpage/2007/01/08/01288.html

 

Földönkivüli géneket találtak az emberi DNS - ben,  és nem is keveset......

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (90)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.19 0 0 90

Nem elég erős genetikai különbség az, amit az állítólagos jelentésben olvashatunk, hogy ismeretlen faj DNS-ét találták..?

Nem tudom hogy vizsgálták-e hogy felnőtt-e vagy sem. Azonban mindenekelőtt azt kéne kideríteni hogy átverés-e az egész vagy sem...

Előzmény: Törölt nick (89)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.19 0 0 88

Mint olvashatod, az elmélet szerint, a kabírok évezredekkel előtt planetárisan jelen voltak. Tehát bárhol taláhattak vagy nem találhattak tőlük származó leletet. Vagy az van (a teória aspektusából személődve), hogy olyan kultikus temetkezési helyeik voltak, amiket még nem találtunk meg, mert nem is keresi senki célirányosan, pl mély földalatti barlang- ill pincerendszerekben, labiritntusokban. Továbbá amit írsz, pl.hogy mondjuk megsemmisítették - nagyon szigorú, kínos alapossággal - a holttesteiket, vagy esetleg valakik szándékosan tüntették- tüntetik el a nyomaikat (ugyebár a teória szerint őket tudatosan irtották ki valakik)...

Szóval sok oka lehet..

 

Azonban a kabír teória-kör szerint két dolog van, ami miatt szerintem kompatibilis lehet ez a csillaggyermek eset, már ha nem hoax.

1. a kabír (kurétesz, telkhin), egy genetikailag erőteljesen különböző - sokak szerint földön kívüli eredetű - faj

2. a kabírok, mítoszok és irományok (és a teória) szerint, egybehangzóan, torz humanoid lények voltak (ők ihlették a koboldok, manók, törpék karaktereit), tehát ugyebár apró termetűek

 

Tán ez a gyermek nem is gyermek...?

;)

Előzmény: Törölt nick (87)
emem Creative Commons License 2010.11.19 0 0 86

ez a cikk elég egyszerű angolsággal íródott, javaslom, hogy olvasd végig

 

The Starchild Project

 

konkrétan is foglalkozik az üggyel, de rávilágít arra is, ami miatt itt a Rejtélyesben is izzanak az indulatok

 

"At the heart of the conflict is the difference in method between conventional, conservative, mainstream science, and what Carl Sagan dubbed “the cheap imitation,” or what skeptics call “pseudoscience.”

 

az itt megnyilvánuló szkeptikus topiktársak haragját pedig magyarázhatjuk a "szerzők" hozzáállásával, akiknek elsődleges célja a haszonlesés, az emberi kiváncsiság kihasználásával. a konkrét esetben:

 

"Given the tendency for pseudoscientists to fully embrace the culture of the weird, and reject scientific standards, I was not surprised to discover that both Pye and Bean have advocated other pseudoscientific ideas. Pye, for example, has published a book titled Everything You Know is Wrong, Part I: Human Origins, in which he claims to explain why we only use 10% of our brain, why Darwinian evolution is wrong, why there are no fossil human ancestors, proof of Bigfoot and the Yeti, and how the ancient Sumerians came to learn all you ever wanted to know about human origins from space aliens. (Pye, 1999) Pye promises “hard, fact-based evidence” to support his claims."

Előzmény: auretiel (85)
auretiel Creative Commons License 2010.11.19 0 0 85

Bocsi alulról megyek végig a hsz-eken.

Előzmény: Research Fellow of Advanced Trollistics (67)
auretiel Creative Commons License 2010.11.19 0 0 84

Mutass egy linket amit betettem ufonausta oldalról. Mutass egy hsz-et ahol állítottam hogy ez a koponya ufoé. Nem üvöltök. Ha nagybetűvel írok vmit azért teszem mert fontos hogy figyelj rá.

Előzmény: joy (64)
auretiel Creative Commons License 2010.11.19 0 0 83

Kedves!

Én tiszteletben tartom az Ő véleményét Cserébe kérhetek én is ilyet? Nem hülyézem le mert másként gondolkodik. Mindenkinek más a feledata ebben a világban. Szükség hívőkre és kétkedőkre is, de tegyük ezt egymás sértegetése nélkül.

Előzmény: Research Fellow of Advanced Trollistics (58)
auretiel Creative Commons License 2010.11.19 0 0 82

A tanulást nem a topikra értettem. A stílusodd                         Ennyire diszkréten mostanában nem hülyéztek le, de mint a neved is mutatja                na jó nem analizálok. Sajnálom hogy butának tartasz, de elmehetsz az egyetemeddel a sunyiba mert az élet nagyobb tanítómester mint bármelyik egyetem. Viszont ha visszaolvastad volna a hsz-eimet látnád hogy nem hiszem hogy ufo apa van a dolog mögött.  PONTOSAN AZT MONDTAM HOGY NEM TUDTAK EDDIG BEBIZONYÍTANI SEMMIT. Ha téged bosszant hogy más emberek másként szemlélik a világot NE JÁRJ ILYEN TOPIKRA.

Előzmény: fokhagymabors (52)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.19 0 0 81
munyamunya Creative Commons License 2010.11.19 0 0 80

Bye!

Előzmény: joy (79)
joy Creative Commons License 2010.11.19 0 0 79

?

Ya?

Akkor:

.

Előzmény: munyamunya (76)
joy Creative Commons License 2010.11.19 0 0 78

http://www.pixter.hu/video?id=14355

"...A lény óriási aggyal rendelkezett, rendkívül intelegens kellett legyen.

Mihez képest?

Az egész lény billiárdgolyónyi a feje meg mintegy füvelykujjnyi.

Egy totális genetikai tévedésből megszületett patkány.

 

Fura szerzet, az biztos.

 

Ha valódi kérdéseket kell föltenni akkor:

Előre vetíti a környezet-szennyezésünk miatt várható sorsunkat?

joy Creative Commons License 2010.11.19 0 0 77

És?

Addig folyik a vizsgálat, amíg a genetikus, és megbízói ki nem mernek állni a -z általuk- megfellebezhetetlennek nem tartott kijelentéssl: páncélbiztos, hogy nem földi a genomja, de legalább is nem található párja a Földön.

A többi tudóstársaság meg bólint, és nem erősíti meg, hanem kétségiet hangoztatja.

 

Ezt azután lehet ragozni kinek-kinek kénye-kedve szerint.

 

Mi meg tovább kereshetjük a nyomtalan ETI-t.

 

De ha 1* Elénk lép a vízfejű Proxi-Ma m.Aflatoxin MX/Y-69, és bejelenti: "Íme itt az igazi Ember!", majd akkor leesik az állunk.

Előzmény: munyamunya (74)
munyamunya Creative Commons License 2010.11.19 0 0 76

:) Virágszál, egyetlen érdemi megjegyzésemre sem reagáltál, még véletlenül sem ismered el, h esetleg elnéztél valamit, és másvalaki véleményét tulajdonítottad nekem, hanem olyasmikről írsz sok-sok fölösleges szóval, amiket itt senki sem kérdőjelezett meg (pl. h egy genetikai vizsgálat sokba kerül) Sebaj, jól elbeszélünk egymás mellett továbbra is.

Előzmény: joy (75)
joy Creative Commons License 2010.11.19 0 0 75

Hámostépptevagyittésveledvitázok, ráadásul egyoldalú párbeszédben.

:o/

Nem kell mentegetőznöd, mert elárulod magad:

 

"..Annyi azonban bizonyos, és ezt már írtam korábban, h számtalan olyan egyéb jellemzője van ennek a leletnek a furcsa formán KÍVÜL, ami már nem magyarázható semmilyen fejlődési rendellenességgel, (ismert) betegséggel..."

 

Tartod magad egy hamisch koncepcióhoz, és figyelmen kívül hagyod a valódi tudományos magyarázatot:

"A homlok széles, a gyermek szeme lefelé tekint úgy, hogy az írisz felett a szemfehérje kilátszik. Ez a „naplemente” tünet."

Forrás: http://www.webbeteg.hu/cikkek/demencia/5959/vizfejuseg---hydrocephalus

Nézz rá a csillaggyerek-koponyára! Tökéletesen írja le, csak épp a szeme fehérjét nem látod, mert kissé beesettek lettek a 900 év alatt.

 

Elhiszem én, hogy bevizsgálták neki "baráti áron", és véleményezték kérése szerint.

/Kijelenteni, hogy "nincs meg az apai DNS, akár ETI is lehetett", nem jelent semmiféle presztizsveszteséget, nem jár következményekkel./

 

Valóban.

A sajtóban megjelenő "tudományos vizsgálatok"at épp olyan föntartással fogadom, mint az ufonautista híradásokat.

Miért?

Más a megrendelt tudományos vizsgálat, és egészen más az akadémiai, egyetemi tudományos vizsgálat, amelyet szakemberek értékelnek, reprodukciós vizsgálatokkal alátámasztanak.

Kérdezz meg szakembert, mennyibe kerül egy alapos genetikai vizsgálat, és annak teljes ellenőrzése!

Tutanhamon múmiáján is csak az elmúlt 1-2 évben végezték el a részletes vizsgálatot, ami egy sor -közöttük ufonautista- fölvetést megdöntött, rahedli kérdést tisztázott eleiről utódairól, életéről, halláról.

Nem véletlenül! Baromira hatalmas fölkészülés, technika, technológia, óriási pénzek kellettek hozzá, nem pedig egy ufonautista kutató kérése,és sufnilaborozások a műszerszünetben!

Életem során regneteget jártam laborokban, kénytelen-kelletlen hozzá tartozott melómhoz munkájuk eredményének figyelése, gyűjtése. Tudom pölö, mennyibe kerül egy "egyszerű" vízminőség vizsgálat feltételezett szennyező anyagra!

Csupán 1 meghatározott vegyületre /cián/ is 20-50 eHuF labortól függően!

Amenyivel bonyolultabb egy DNS összetétele, annyi*osával drágább annak laborvizsgálata!

 

Mid1 mely irányból iparkodsz, az eredmény ugyan az:

Zsákutca a bizonyítatlan fantáziák között, elvetve a valós tudományos magyarázatot, feltételezni egy kitalációt.

Előzmény: munyamunya (73)
munyamunya Creative Commons License 2010.11.19 0 0 74

Igen, ugyanezt jelezte Olcsolab is a 10-es hsz-ben:

"A videóban azt mondja, hogy további genetikai vizsgálatokat fognak csinálni rajta, és többet fogunk tudni róla, szóval nem lezárt a dolog."

 

És?

Előzmény: Törölt nick (72)
munyamunya Creative Commons License 2010.11.19 0 0 73

"Tudod menyi vizsgálat bizonyította az elmúlt évtizedekben a zsír-vaj-margari-étolaj ártalma/egészséges voltát?" vs "Nekem elég lenne, ha valaki kijelenti, megtalálta a kopnyában a földönkívüliek genomját, tudományos dolgozatban közzé tenné, és az akadémiák elfogadnák."

Most akkor hihetünk a tudományos vizsgálatoknak vagy sem?

 

Egy szót sem szóltam a vízfejűségről, nem állítottam, h viccelnél, sztem te itt nem velem vitázol, hanem vki mással. Annyi azonban bizonyos, és ezt már írtam korábban, h számtalan olyan egyéb jellemzője van ennek a leletnek a furcsa formán KÍVÜL, ami már nem magyarázható semmilyen fejlődési rendellenességgel, (ismert) betegséggel.

 

A "miért"ekkel kapcsolatban IS írtam már, jó volna, ha kicsit figyelmesebben olvasnád mások hsz-eit:

Én nem gondolom, h ezzel a koponyával kapcsolatban - sőt, úgy általában az ú.n. UFO-jelenségekkel kapcsolatban - valamiféle szuperinteligens, más bolygókon/galaxisokban élő, fejlett technológiával rendelkező idegen életformákról lenne szó, amik ugyanúgy az állítólagos evolució eredményeként "fejlődtek" volna ki, mint mi. Egész más irányból közelítem meg a kérdést, úgyh kár számonkérni rajtam az ilyesfajta nézeteket, én nem ezekben gondolkodom.

Előzmény: joy (71)
joy Creative Commons License 2010.11.19 0 0 71

"Azért keresték fel a földön  kívüliek létezését hirdető amerikai írót, és kutatót, hogy mindent derítsen ki a koponyáról, amely 1930 óta van a családjuk birtokában. Egy nyaraláson találtak rá a mexikói Chihuaha városától 160 kilométerre egy bányában."

 

Dänikenizmus.

Célzott vizsgálat elméletet alátámasztó eredmények közlésével.

Tudod menyi vizsgálat bizonyította az elmúlt évtizedekben a zsír-vaj-margari-étolaj ártalma/egészséges voltát?

Mindet valamelyik érdekelt fél -busásan fizette, és célzott eredményt vát, amit megfelelő kommenttel terített a nyájas olvasó elé úgy, hogy a vizsgáló nevét adta akkor is, ha nem volt szöges ellentétben az ő mérési eredményeivel. Botrány csak akkor keletkezett, ha ténylegesen mehamisították az értékeket.

A média, privát szféra meg úgy szelektál, tálal, ahogy neki tetszik, érdekei megkívánják.

Ennyit a hitelességről.

 

Az, hogy fura a koponya forma, egyáltalán nem szokatlan.

Nem viccből írtam a jól ismert betegség magyar nevét:

http://www.webbeteg.hu/cikkek/demencia/5959/vizfejuseg---hydrocephalus

Elggé pontosan leírja a formát, és a csillaggyerek-koponya kialakulásának módozatát.

 

Valós betegséggel, testi-szellemi rendellenességgel sosem tréfálkozok!

 

Még a mai genetikai vizsgálati mófszerekkel is csontból bizonytalan a vizsgálat eredménye, amely az idő előrehaladtával tovább romlik.

 

Szted ki tudnák mutatni egy testvérházasság eredményét, ahol csaknem teljesen megegyezik a génkészlet, és ráadásul soxorosára növeli a genetikai hibák létrejöttének esélyét?

 

Nem vagyok genetikus.

Nekem elég lenne, ha valaki kijelenti, megtalálta a kopny

ában a földönkívüliek genomját, tudományos dolgozatban közzé tenné, és az akadémiák elfogadnák. Természetesen ehhez az kellene, hogy találjanak földönkívülit, akinek megvizsgálhatnák, megismerhetnék genomját.

Tudósok, és nem ufokutatók!

A hutterítő ufonautizmusok nem bizonyítanak semmit, csupán az emberi fantázia végtelenségét, és a hiszékenység határtalanságát.

 

És még 1.

Amíg nincs válasz a Hogyan? Miért?-ekre, addig csupán fantazmagória az egész ufonautizmus!

Ne akard megkerülni azt a kérdést, logikusan gondolkodó, szuperfejlett civilizáció miért követne el ilyen idióta cselekedeteket, amilyenekkel fölruházzák őket a "hívők"?

Előzmény: munyamunya (70)
munyamunya Creative Commons License 2010.11.19 0 0 70

Csak így említették egy magyar nyelvű leírásban (http://fenet.m3.sk/index.php?categoryid=1&p2_articleid=8640), de kirészletezve nem találtam meg. Ez a szöveg:

"A furcsaság valóban szembeötlő. Egy ötéves gyerek koponyája legfeljebb 1200 köbcentiméter, ez pedig 1600. Erős, de könnyű szerkezetű a csontozat, hiányzó a homloküreg, a szemek szinte összeérnek, a szemideg feljebb helyezkedett el, a koponyaalapi rész pedig indokolatlanul sima, mondhatni srég. „Még mindig nem tudjuk, milyen lény volt a csillaggyerek apja" – vélte Lloyd Pye (63), aki tizenkét éve kapta kézhez a furcsa leletet egy mexikói házaspártól.

Azért keresték fel a földön  kívüliek létezését hirdető amerikai írót, és kutatót, hogy mindent derítsen ki a koponyáról, amely 1930 óta van a családjuk birtokában. Egy nyaraláson találtak rá a mexikói Chihuaha városától 160 kilométerre egy bányában.

„El akartam kerülni, hogy azzal vádoljanak, kisajátítottam a csillaggyereket, ezért tudósokat kerestem, de szinte senki sem akarta vállalni az alapos vizsgálatot" – magyarázta Lloyd Pye, aki hét éve kapta kézhez az első eredményt. A kormeghatározás alapján a lelet 900 éves lehet, a DNS-teszt pedig kimutatta, hogy biztosan emberi anyától származik, de az apa örökítő anyagát nem tudták azonosítani.

Összesen 11 laborban elemezték, és röntgenezték, de nem jutottak dűlőre, és időközben a koponyavita is megfeneklett. William Rodriguez amerikai törvényszéki orvos szerint együttesen fellépő ritka deformációk eredményeképpen lett ilyen furcsa a 12. században élt gyerek feje, de ezt sokan valószínűtlennek tartják. Pye is hangsúlyozta, hogy ez lenne az orvostudomány történetében az első ilyen eset. „Ez olyan ritka jelenség lenne, hogy ilyen erővel ez a lény akár földön kívüli is lehet" – mondta Pye, aki kezdettől fogva azt vallotta, hogy a csillaggyerek a nevében hordja a származását."

 

A rádiokarbonos vizsgálatokat itt végezték:

1999 Cakiforniai Egyetem Riverside

2004 Beta Analytic Miami-ban

 

A DNS tesztelés helyei:

1999 BOLD DNA laboratórium Vancuverben (Britt Columbia)

2003 Trace Genetics

 

(egyébként a tesztelés pontos lefolyásáról egy nagyon részletes összefoglaló van itt:

http://www.starchildproject.com/dna1999-2003.htm, továbbá gyakorló genetikusoknak íme a labor saját beszámolója: http://web.archive.org/web/20070805111104/http://www.starchildproject.com/SCSreport.PDF)

Előzmény: Olcsolab (68)
munyamunya Creative Commons License 2010.11.19 0 0 69

Az a gond, h te olyasmit feltételezel gondolni általam, amit én valójában nem gondolok. Még sosem írtam erre a részére a forumnak, nem ismerheted a meggyőződésemet, a gondolkodásmódomat, a véleményemet semmiről, mégis bele akarsz engem préselni vmelyik általánosításon alapuló skatulyádba.

 

Én nem gondolom, h ezzel a koponyával kapcsolatban - sőt, úgy általában az ú.n. UFO-jelenségekkel kapcsolatban - valamiféle szuperinteligens, más bolygókon/galaxisokban élő, fejlett technológiával rendelkező idegen életformákról lenne szó, amik ugyanúgy az állítólagos evolució eredményeként "fejlődtek" volna ki, mint mi. Egész más irányból közelítem meg a kérdést, úgyh kár számonkérni rajtam az ilyesfajta nézeteket, én nem ezekben gondolkodom.

Előzmény: joy (63)
Olcsolab Creative Commons License 2010.11.19 0 0 68

Szia!

 

A 11 különféle laborrólt felsorolja név szerint?

 

Üdv

Előzmény: munyamunya (36)
Research Fellow of Advanced Trollistics Creative Commons License 2010.11.19 0 0 67

kérem abbahagyni!

/----------------------------------------------------------/

joy Creative Commons License 2010.11.19 0 0 66

Sajnos nincs lelki tükre. Mindig azzal vádol másokat, amit épp elkövet.

 

/Ennek a beszélgetésnek mi a franc köze van a vízfejű csillaggyerekhez? Be is fejezem./

Előzmény: fokhagymabors (55)
joy Creative Commons License 2010.11.19 0 0 65

Ércsük.

 

Mindenkinek joga van hülyének lenni, ahogyan ő szereti!

 

Épp úgy:

Mindenkinek joga van kertelés nélkül kimondani az igazságot a hitterítő fantazmagóroákról is, míg nem sért személyiség-jogokat!

 

Érted?

Előzmény: menroting (54)
joy Creative Commons License 2010.11.19 0 0 64

Valóban, azt írom röviden és velősen, ami a valóság.

Igen is feladatomnak tartom küzdeni a hamischítások, hazugságok, csalások ellen, hiába üvöltesz, nem hagyom abba!

Mert nem igaz, amit állítasz, a vizsgálatok eredményeit az ufonautista oldalakon félremagyarázzák, megahamisítják, és úgy jöttök ide, hivatkoztok rájuk, mint tudományos fórumokra, akadémiai kiadványokra, de amikor ezekre rákérdezünk, vagy elsunnyogtok, vagy  sértődöttszemélyeskedésbe mentek át.

 

A yutúb nem tudományos fórum.

 

A genetikai vizsgálatok valódi eredményét LNKeld be, ne a fantaszta belemagyarázásokat!

 

Mellesleg, ha valóban az igazság érdekel, tedd föl magadnak a kérdést:

Miért?

Előzmény: auretiel (47)
joy Creative Commons License 2010.11.19 0 0 63

A koponya valódi lehet, abban én sem kételkedek.

A hozzáadott körítés a hamisch.

Ha szupertechnikáju, fényévszázadok-ezredekről bennünket megtaláló, és ide utazni képes civilizáció érkezik, akkor nem folytat náci haláltáborokba illő, idióta kísérleteket, és főként nem dobja ki az eredményt!

 

Hallottál már majomba ültetett emberi DNS kísérletekről???

 

Az hogy a szerencsétlen beteg élt valameddig, nem jelenti, hogy életképes volt, csupán annyit, hogy volt aki ápolja, míg meg nem halt.

Az életképes ember 25-100 éves koráig él -körülményeitől függően.

 

 

Döbbenetes, hogy mennyire primitív, hibbantnak nézik 1-esek a téridőt átröpülni tudó, nálunk sokkal fejlettebb-nek tartott ETI-t!

Előzmény: munyamunya (46)
Olcsolab Creative Commons License 2010.11.19 0 0 62

Rendben, kerülöm.

Előzmény: Research Fellow of Advanced Trollistics (58)
Olcsolab Creative Commons License 2010.11.19 0 0 61

"érdekes módon ezt a képet némileg árnyalja, hogy már a topikleírás kijelentéseivel tényként kezeled a dolgokat, és mintha a 2. hsz-ban is úgy nyilatkoznál, mint dr. Czeizel Endre egykori professzora beszélne belőled," -

 

A topcleírás a videó megállapításai tartalmazza, nem az enyémet, a 2. hsz úgyszintém; ami kiderül a 6. szólásomból:

 

Olcsolab válasz | megnéz | könyvjelző 2010.11.17 12:55:15 (6)

Már ha jól értem a videót.

Előzmény: Olcsolab (5)

 

"bár azt azért már nem kérdezném meg, melyik orvosit végezted el, esetleg hol, Angliában vagy az USA-ban..."

- Ugyan, miért kérdeznéd, amikor már leírtam, hogy laikus vagyok. Álérdeklődésből?

 

Következtetésed, tehát nem áll meg:

Olcsolab válasz | megnéz | könyvjelző 2010.11.17 13:08:37 (9)

"Arrol nem is beszelve, hogy ha ez valoban egy szenzacios es egyedi lelet lenne, akkor miert egy teljesen kontar farigcsalja szejjel ismeretlen korulmenyek kozott ismeretlen modszerekkel." - Nem ismerem ennek az okát, csak feltételezni tudok, hogy egy ilyen lelet nem illene bele a mostani tudományos elméletekbe, így senki nem foglakozik vele érdemben, másrészt meg Pye tulajdona. Nem tudom.., lehet, hogy kontár, ehhez nem értek, nekem meggyőző volt az összehasonlítás (pl. a csontszövet vastagsága, különleges szerkezete, 5 bennülő fog, szemgödrök eltérése, ekkora eltérés előemberrel összehasonlítva is nagynak tűnik, még ránézésre is), de elismerem, hogy laikus vagyok, szóval lehet tévedek. Inkább Pye-tól elvonatkoztatva (hitelesség-nem hitelesség) érdekel, hogy mi is lehet ez.

Előzmény: Flatus (4)

 

"korrekt és egyenes hozzáállás!" - Csakhogy nekem itt ez az első ilyen megnyitott topicom, és rögtön ilyen állításokkal találom szembe magam, minha én is "csak kétszázezer linket tárolok a témáról," és most a kétszázezrediket másolnám be, holott ez az első.

 

Előzmény: fokhagymabors (53)
Research Fellow of Advanced Trollistics Creative Commons License 2010.11.18 0 0 58

Olcsolab

Kerüld az ilyen félreértéseket.

Amit csináltál az tulajdonképpen rágalom, csak nem szeretjük az ilyen súlyos kifejezéseket. Ha valaki úgy indukál viszályt, hogy azt állítja, másvalaki kelt viszályt, ki találom tiltani. Továbbá, aki ki akar kergetni olyanokat, akik nem értenek egyet vele, röpül.

 

Pillanatnyilag te, auretiel és menroting van ilyen veszélyben. Utóbbi rendszeresen. 

Előzmény: Olcsolab (51)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!