Keresés

Részletes keresés

Bundi1000 Creative Commons License 2011.03.17 0 0 104

Én is pont ezért szeretem az Andro-s telefonokat, szerintem a leginkább testreszabható és legrugalmasabb telefon operációs rendszer az elérhető árkategóriában. Ha valakinek nincs pénze iphone-ra, akkor véleményem szerint a legjobb alternatívát az androidos telefonok adják. Én egy speciális számológép progit használok, megkockáztatom van annyira profi, mint egy drága casio kézi számológép... A munkám közben rendkívülien a hasznomra válik, és ott van a telefonomon elérhető közelségben, nem kell külön "cipelnem" a casio gépemet.

Lényeg a lényeg, jól működő programokat Androra könnyen talál az ember. Én a gyári e-mail és sms kezelőt használom, nekem az elegendő, habár még nem próbáltam más, alternatív megoldást.

Mielőtt megvettem volna az X10 mini-met, én is fontolóra vettem, hogy használtan veszek egyet. Végül újonnan vettem a karácsonyi előtti akciók alkalmával. Akkori használtpiaci árviszonyokat tekintve, a 20E nagyon jó ár érte használtan, hol vesztegetik ennyiért? :P Én a helyében már rá is csapnék...

Előzmény: i love metric (103)
i love metric Creative Commons License 2011.03.08 0 0 103

Pont az a lényege az Androidnak, hogy bármit lecserélhetsz benne. ne hagyományos módon közelítsd meg a kérdést. Elhiszem, hogy évtizedes berögződés az, hogy a telefonnak vannak funkciói és azzal kell beérni, de egy mai okostelefon nem ilyen.

 

Ha nem elég neked az amit a gyári híváskezelő és telefonkönyv nyújtani tud akkor tonna szám telepíthetsz helyette más (sok esetben okosabb) megoldásokat a Marketről. Mondjuk nekem pont megteszi a gyári híváskezelő, de például Email és SMS kezelőből vagy éppen böngészőből én telepítettem mást a gyári helyett.

 

De nekem is van kérdésem: Drága jó öcsém most vásárolna egy szaktársától egy ilyen ketyerét. Az egyetemi ösztöndíj szűkössége okán döntött úgy, hogy használt darabot vesz potom 20 lepedőért. Alig 4 hónapos a készülék és megbízható ismerősétől venné, szerintetek megéri, vagy van más olcsó Androidos készülék amit érdemes helyette venni? Kb ennyi lenne a keret amit telefonra szánna.

Előzmény: nmuwu11 (100)
whth Creative Commons License 2011.02.16 0 0 102

Sorry. SE X10 mini-ről van szó.

Üdv

WHTH

Előzmény: whth (101)
whth Creative Commons License 2011.02.16 0 0 101

X10 mini software frissítés!!!

Ha meguntad, hogy az SE X1 minid lassú és kevés program fér rá bízd ránk. Egy olyan Android 2.1-es Busenis frissítést ajánlunk, amivel igazából olyan lesz mint a nagyok. Megmarad a magyar nyelv és minden gyári alkalmazás.

nmuwu11 Creative Commons License 2011.01.25 0 0 100

a válaszod alapján, ha jól sejtem nincs tételenkénti törlési lehetőség a hivás listából?

Előzmény: TaKy99 (98)
Rekesz Elek Creative Commons License 2011.01.21 0 0 99

Amióta frissítettem a rencert, (2.1-re), azóta az angry birds ;) nem igazán érzékeli az érintést. Hol igen, hol nem, de nem igazán használható.

A rendszer amúgy jól működik, kizárólag ennél a proginál fordul ez a jelenség elő.

 

van erre valami ötletetek? Előre is köszi,

egy madárfüggő :)

TaKy99 Creative Commons License 2011.01.13 0 0 98

Bemész a hívások menübe, hogy lásd a küldött fugadott hívásokat, ott menü gomb és lista törlése

Előzmény: Foeniculum V (93)
TaKy99 Creative Commons License 2011.01.13 0 0 97

Szia

Ezzel nekem is volt gondom.

Valami oknál fogva a wpa2 titkosítással van gondja.

Állítsd át a routert wep titkosításra, vagy nyílt hálózatra MAC szűréssel.

JA, most jut eszembe, még a 802.11 szabványt meg b/g/n automata módra. Nekem legalább is így let jó.

 

A mobil adatforgalmat az APN Droid widgettel tudod ki/be kapcsolni. Marketből letölthető.

Előzmény: Petya267 (94)
TaKy99 Creative Commons License 2011.01.13 0 0 96

Beállítások-> Hang és megjelenés -> Telefonrezgés

 

vagy widget-tel:

 

menü gomb -> Alk.felületek rendez. -> Alk.felül.hozzáad -> Állapotváltás  (az ikon értelemszerűen: csengés/csak rezgés/néma)

Előzmény: Papa Ratzi (95)
Papa Ratzi Creative Commons License 2010.12.27 0 0 95

Sziasztok!

 

Most kezdtem használni a SE X10 Mini pro telefont, és képtelen vagyok beállítani a rezgő hívásjelzést. Próbáltam mindenhogy: a csendes üzemmód fölött eggyel beállítani rezgőre (mutatja is a képernyőn az ikont, de bejövő híváskor nem rezeg), a "Telefonrezgés" funkció kipipálásával, sehol semmi.

 

Külföldi topicban leírtak alapján lefuttattam a service teszten (= lezárt billentyűkombinációnál nyomni a menü-back-back-menü-back-menü-menü-back sorozatot, ahol feljön a lehetőség) a vibrációt, meg se moccant.

 

Bementem a szolgáltatóhoz, ott egy kislány próbálgatta a sajátját, az övé sem rezeg, de gondolom nem típushiba, valahogy csak be lehet állítani.

 

Tudnátok segíteni? Nagyon hálás lennék. Előre is köszi.

Petya267 Creative Commons License 2010.12.22 0 0 94

Sziasztok. Ma vettem egy Sony ericsson x10 mini pro telefont. Minden szupi rajta csak a wifit nem tom müködésre birni.

Rámegyek a menüre, beállítások ,Vezeték nélküli és mobilhálózatokra. Ott csatlakoztam a hálózatra. jelszót beírtam. Ki is írta, hogy csatlakozva. Viszont net még most sincs. Mit kell még beállítani? Tuti még valamit bekell kapcsolni. De mit? Valakinek megköszönném ha segitene! Úgy szeretném ha csak a wifi menne. a mobilhálozat ne. adatforgalmat hol kapcsolom ki rajta?

Foeniculum V Creative Commons License 2010.12.20 0 0 93

Sziasztok!

X8-am van, és van néhány kezelési problémám....

Az egyik:

Visszamenőleg vagy három hétre tárolja az összes hívásomat, fogadott, nemfogadott, kimenő, bejövő.... nem tudom, hogy lehetne kitörölni, illetve beállítani, hogy csak rövidebb idővallumot tároljon?

 

Találtam a beállítások -> alkalmazások -> alkalmazások kezelése -> hívások itt adatok törlése, de nem törölte, vagy mást törölt.... :(

 

(ha tudtok válaszolni, akkor folytatom a hasnló jellegű kérdéseimet :) )

Zetorforever Creative Commons License 2010.12.14 0 0 92

Azt megcáfolnám hogy szaggat meg pixeles. Én legalábbis semmi ilyet nem tapasztaltam. X8-on is meg X10-en is kipróbáltuk. Azokon sem volt sem ilyen. Ahogy elindítod az lejátszót és jobb oldalról kiválasztod a kivánt sorozatot, kb. 2-3 másodperc múlva indul is a lejátszás. Nem csúszik a hang és a kép sem esik szét. teljes képernyőn is jól működik + bele is lehet tekerni. Szóval én nem találkoztam semmi negatívummal ilyen téren. Annyi a lényeg hogy wifi-n a legjobb használni.

Előzmény: MartonkaFull (91)
MartonkaFull Creative Commons License 2010.12.14 0 0 91

Uhh hát az AXn műsoráról majdnemhogy az a 2 amit meg én nem nagyon szeretek :)

Most lesz majd a BSG, illetve az Atlantist is nyomják nooh az bármikor bármennyiszer, a Dr Who-val mindíg is úgy voltam hogy van van de az nekem nagyon nagy káosz meg egyébként is :S

Próbálni próbáltam tekintettel arra hogy ha nem is kéred a T-s xperiákat megáldották vele... De egyébként nem rossz az, ha például wifi-ről nyomod akkor egész korrekt is, kicsit szaggat stream közben meg kicsit pixeles itt ott, de amit kell látsz :)

Előzmény: facukor (87)
a_lymphater Creative Commons License 2010.12.09 0 0 90

sírva könyörgöm, segítsen valaki:

 

a régebbi, Mobile Win-es telefonom .wab formában köpte ki a névjegyeimet, és nem találok semmi értelmes megoldást rá, hogy az X10 mini pro-ra egyben felmenjenek...

 

akár a PC Companion-t próbálom, akár a Gugli fiókomba próbálom importálni őket (az ugye szinkronizálható a telefonnal), vagy vCard-ba mentem a névjegyeket, és utána EGYENKÉNT importálom őket (!!!), vagy .csv formába tolom ki őket, de akkor az összes adat az új névjegy "megjegyzések" rovatában jelenik meg, se név, se telefonszám, megint egyenként kell átszerkeszteni a névjegyeket... ez 200+ névjegy esetében, hmmmm, tragikus...

 

valakinek valami megoldási javaslat...?

 

egyébként a T-Mobile-nál vett telefon az első csatlakozásnál letöltötte és telepítette magára a 2.1-es Droidot:)

M3gics Creative Commons License 2010.12.09 0 0 89

Már néhány hete elérhető, könnyedén telepíthető a PC companion-nal, vagy a SEUS-sal.

Előzmény: FGSuperman (88)
FGSuperman Creative Commons License 2010.12.08 0 0 88

2.1-es Android van már hozzá?

facukor Creative Commons License 2010.12.07 0 0 87

Meg menet közben, meg vonaton meg kb. mindenhol tudnád nézni :D :D

Ez a Player alkalmazás nekem is nagyon bejön - kreatív és okos ötlet volt az AXN-től és az SE-tól.

Amúgy is eléggé csípem az AXN-s sorozatokat (főleg a Dr. Who-t meg a Ments meg!-et ;) ;) )

 

Az X10 mini árcsökkenéséről nem tudok, bár valószínüleg nem lesz már sokáig ennyire drága. De miért nem gondolkodsz inkább X8-ban? Ugyan olyan pofás kis készülék, sokkal olcsóbb és azon is megy az AXN Player... lehetne azon is Tv-zni a suliban, könyvtárban meg mindenhol :D B-)                                                                                                                                                         Egyébként van valaki, aki próbálta már ezt az új alkalmazást az androidos mobiljával?                                                                                                                                                                                                                         

Előzmény: alexandra232 (86)
alexandra232 Creative Commons License 2010.12.07 0 0 86

Sziasztok!

 

Én teljesen beleszerettem az X10 Minibe! Pont nekem való kis teló. Csak mostanában olvastam a fórumokon, hogy lehet vele axn-es sorozatokat nézni! Ez még pluszba emeli az értékét. Sajnos szüleim nem nagyon hajlanak rá, hogy beleadjanak. :S Szerintetek Karácsony után olcsóbb lesz? Néztem a T-mobilos ajánlatot havi előfietéssel 2 év hűségnyilatkozattal, elég pofás áron meg lehet venni. De nekem kártyásan kéne, mert még nincs munkahelyem és előfizetéses mobilt kiharcolnom szinte lehetetlen. :( Abban reménykedem, hogy pár hónap múlva lentebb megy az ára. Nem tudom mennyi esély van rá...

De ez a AXN Play nagyon vagány lenne azon a mobilon. Tudnám nézni a tv-t suliban, meg könyvtárban is :)

i love metric Creative Commons License 2010.12.07 0 0 85

A GPS-ért nem kell fizetni. Kapcsold ki a mobilnetet, mert az aGPS képes a cellainformációk és mobilnettől kapott információk alapján is extra pontosságot elérni (ha már találtál műholdat akkor azt úgy is stabilan tartja, szóval onnantól kezdve lényegtelen. Illetve ne használj olyan navigációs szoftvert, mely internetről tölti le a térképet, mert ehhez mobilnet kell navigáció közben (pl: Google Maps). nDrive, iGo, CoPilot, stb jó alternatíva, mert saját "letöltött" térképpel dolgoznak, mint a hagyományos GPS-ek.

 

AXN Player: Na végre én is kipróbáltam, itt ülök a melóban és a Rescue Me-t nézem. Szerencsére itt van wifi és a PC-ken lévő nettel ellentétben, itt nincs letiltva, hogy munkaidőben ne huncutkodhassunk! :P

Előzmény: gyula2602 (84)
gyula2602 Creative Commons License 2010.12.05 0 0 84

tud vki segíteni hogy hogyan lehet x10 mini pronál a gpst megoldani hogy ne keljen érte fizetni????

coldrexfeju Creative Commons License 2010.12.03 0 0 83

Sziasztok!

 

Többségében én is főként az alapfunkcióit használom a telefonnak, nagy ritkán a kamerát, az internetet egyáltalán nem alkalmazom rajta, mmst is nagy ritkán, bluetoothot csak-csak, rádiót azt sokat és kb. ennyi. 

Előzmény: Vampira99 (78)
M3gics Creative Commons License 2010.12.03 0 0 82

Helló!

 

Bárhol müködik ahol szövegbevitelre van szükség.

 

Megics

Előzmény: FGSuperman (81)
FGSuperman Creative Commons License 2010.12.03 0 0 81

szasztok!

 

az iránt érdeklődnék mini pro felhasználóktól, hogy a qwerty billentyűzet csak sms-szövegbevítelnél müködik vagy bármilyen internet-fórum vagy e-mail írás esetén is?

 

előre is köszi a válaszokat

 

FG

MartonkaFull Creative Commons License 2010.12.03 0 0 80

Igen és abban bízom, hogy ha kijönnek az újabb telefonok, illetve a konkurencia a nagy versenyre való tekintettel mind feloldja ezt a funkciót kénytelenek lesznek az SE-nél is meglépni... Illetve már bizonyos hogy az X10 esetében ezt meg is lépik 2011 elején...

 

Vampira: Ha az x10 kicsi a kezedbe akkor szerintem vegyál egy pad-et (hacsak nem az x10 mini-re gondoltál mert akkor meg inkább azt írd....)

Előzmény: i love metric (79)
i love metric Creative Commons License 2010.12.03 0 0 79

Ezt néztem én is, de per pillanat nincs nálam Androidos Xperia, szóval ezt nem tudom kipróbálni, meg mondjuk a cégnél úgyis folyton cserélődnek a telefonok. De így látatlanban annyit tudok mondani, hogy mi van az adatforgalom kérdésével? Azt is adja mellé a T-Mobile, vagy pluszban felszámlázza? :D Ha utóbbi akkor azért érdemes mellé egy nagyobb adatforgalmat magában foglaló mobilnetet megrendelni. Meg az sem hátrány, ha inkább Wi-Fin használod (akkor meg ugye mindegy mekkora forgalmat generál).

 

A leírásból nekem az jön le, hogy ez nem hagyományos mobilos televízió, inkább egy videótár. Aminek legalább annyi előnye van, hogy nem vagy a műsorfüzetben foglaltakhoz kötve.

 

Márton: Kiindulva a Galaxy Spicából, elképzelhető, hogy csak szoftveresen van letiltva a multitouch (vagy dualtouch, de a lényeg ugyan az). Ahhoz mondjuk a gyártó nem készítette el a "multitouch update-et", de akik custom ROM-okat készítenek mégis sikerült feloldaniuk ezt az elrejtett funkciót... szóval erről ennyit! :) Ha kapacitív érintőkijelzője van egy telefonnak akkor az 90% eséllyel képes a multitouch-ra, csak a gyártó tiltja le, hogy vedd meg a drágább modellt.

Előzmény: dancerfoot (75)
Vampira99 Creative Commons License 2010.11.30 0 0 78

Ez az x10 nekem picike, valahogyan nem lehet rendesen megfogni. Az x8 nagyobb, pont jó nagyságú.

MartonkaFull! Ilyesmiről én nem hallottam egyáltalán.

Azt tudom, hogy a 2.1 elérhető már, bér én úgy vagyok vele, hogy az 1.6 is elegendő.

Mondjuk nem tudom, mivel tud többet a 2.1?

 

Nekem x8-som van és meg vagyok elégedve vele. Általában alapfunkcióit használom a telefonnak, ritkán a gps-t, kicsit sűrűbben a kamerát.

Talán a Wifi funkciót használom legkevésbé, mert szinte állandó internet közelben vagyok, így nem nagyon van szükségem rá.

 

MartonkaFull Creative Commons License 2010.11.30 0 0 77

Esetleg innen nem tudja valaki, hogy az X8-hoz mint ahogy az X10-hez jön ki köv év elején update jön-e az X8-hoz is valami hasonló multi touch támogatás? Halani nem hallottam róla, de a saját elmefuttatásom szerint az X10-ben is csak szoftveresen hozzák össze, akkor meg az X8-hoz is megcsinálhatnák, abban is elég erős a processzor ;)

Cuoresportivo Creative Commons License 2010.11.29 0 0 76

Na zseblámpám már van, hála nektek. Viszont hogy a ménkűbe lehet egy mmsben kapott hangfájlt, amit látszólag csake ljátszani hajlandó a masina, menteni és csengőhangként használni?

dancerfoot Creative Commons License 2010.11.29 0 0 75

Az tény hogy gyerekcipőbán jár, de már elég jó úton haladunk lsd. T-Mobile mobileTV-ét...persze nincs benne sok csatorna de a legszükségesebbek benne vannak ami nekem bőven elég. Amúgy meg ázsia az más világ, ott másképp mennek a dolgok:) Előző hozzászólónak válaszolva egy csatornáról tudok ahol van ilyen az az AXN. Itt tudsz róla informálódni!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!