Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
zép estét minden fórumozónak. A minap szert tettem egy Artemis cp2 tipusú mások álltal" finom kis műszernek "nevezett légpisztolyra,puskának átalakítva . Hosszú cső és válltámasz. Kiváncsivá tett mert szímpatikusnak tűnik! Szeretnék érdeklődni,hogy esetleg mi a véleményetek róla!? Mit lehet vagy érdemes kihozni belőle! Lőttem párat vele,nekem nagyon szímpatimus. Érdekelne hogy lőtéri körülmények között mit lehetne belőle kihozni. Természetesen tisztában vagyok a törvényekkel,és a 7.5 joul fölötti szabájozással. Pusztán a kiváncsiság hajt semmi egyéb!! Ha lehet az okoskodók és a kötekedők kíméljenek meg a hozzászólásoktól.
Üdv! Gamo vagy Diana gázrugós IGT 4,5mm-eslégpuska érdekelne! Karcos, hibás, levegőt nem tartó, ütött kopott nem érdekel köszönöm. Akinek van és szeretne elválni tőle legyen szíves írni erre az e-mail címre és csatolhat képeket is a fegyverről:ferenc4597@gmail.com
kommentel ne fáradjon senki ,mert nem érek rá mostanában a kommenteket olvasni úgysem. Köszönöm hogy elolvastad! :)
"Pedig teljesen jók , hobbira" Kérdés mi az a hobbi. Többször leírtam kinek mi jó, ha neked jó, te tudod, nekem nem volt jó. Beszéltünk róla: "tudni kell hova helyezni a polcon"
"mindig jön a szöveg ,hogy csak a németlégfegyver" ez nem így van írtam már, hogy van még mellette sok más hobbi fegyverem ami nem német, igaz egy sem török pláne nem spanyol, kínai. Egy biztos, a német még nem hagyott cserben.
"A javítás topikban milyen puskákhoz kértek segítséget nemrég ? Anshcütz ...Steyr..." hát ezek szerintem egy sem hobbi (nekem nincs egyik sem). De senki nem mondta azt sem, hogy ezek nem hibásodhatnak meg. Ami meg tud meg is fog hibásodni, csak nem mindegy mennyi idő után, milyen mértékben, mennyit költesz rá...
"Mégsem szidtam soha ezeket a puskákat" ezt most úgy mondod mintha én szidtam volna. Véleményem van róla, de az csak egy a sok közül. Többször leírtam, de akkor még egyszer: kinek a pap kinek a papné. Ha valakinek ez kell az használja. Próbáltam, nekem nagyon nem jött be. Ha ezek tényleg annyira jók lennének, akkor tartanák az árukat, de az hűen tükrözi mit ér. Ha el akarod adni, rögtön szembesülsz vele.
De mindegy mit mondok, mert amikor az ember bele van szédülve egy pukkantóba, nem mindig lát reálisan. Én is így voltam. Idő kellett míg kialakult mit hova tegyek azon a bizonyos polcon.
Bocsi de nem fogok egy "rövid" 5 órás :-))) videót készíteni a kedvedért, csak hogy mennyit lőttem el. Inkább gyere el velem egyszer egy kis gyakorlásra és megláthatod.
Egyébként meg ha nem hiszed el, a te dolgod, akkor nincs miről beszélni.