Keresés

Részletes keresés

Wágner úr Creative Commons License 2010.04.03 0 0 346

... úgy van, úgy van..., mindenkinek legyen meg a maga játéka...

 

Egyébként azé' porblémázol, mer' nem tudod, hogy milyen lesz az új harctéri szoft..., na, Egy Pofa Söré' elárulom a Nagy Titkot..., szóval, grafikuss felületen megy majd a zegész csihipuhi... , mindenki választ magának valami frappáns karakteret, vagyis izé, na, olyan avatarmicsodát, mer'hogy haladni köll a korral, és meg köll lennie a fejlődés láccatjának..., na, ahogy ill... És akkor ezek az izék mozognak 3D-ben és ütik-verik-csépelik egymást (ez, mondjuk,  eddig is így volt, de nem volt meg a kellő látványizgalom). Na, ennek a prodzsektnek a próbaverziója má' megvan, de csak modifelületen fut egyelőre, tesztelésre van..., gyűjtik a tapasztalatokat... Annyi máris kiderült, hogy a fegyverválasztékot és a minőséget javítani köll (má'mint a moderátoroknál), mer'hogy a golószórónak nagy a szórása, a kardlapozáshoz sok hely köll, a hóhérbárd egészen Lyó lenne, de tömegben nem használható kellő precizítással, az atom az nagyon hatásos, de akkor odalesz a zegész csatamező, úgy meg mexünik a zegésznek az érdekessége, ugyanis kellő számú küzdő és megfelelő küzdőtér hiánya esetén az egész verekedés lehetetlen, a modik pedig föllázadnak, ha nincs elegendő agyaggalamb a számukra... Szóval még dolgozni köll ezen a fejlesztésen, de nem kell aggódni, mer' előbb-utóbb tuttira meglesz..., csak ne kezdj el nosztalgiázni majd, hogy a régi, vagyis a mostani mennyivel Lyobb volt, na, ahogy mindig szokták eztet azok, akiknek nincs meg a kellő fantáziálási (mások szerint előrelátási) képességük...

Előzmény: Törölt nick (337)
halacs Creative Commons License 2010.04.03 0 0 345
Lécci, tényleg rendelj el amnesztiát. Mi értelme, hogy másod-, harmad-, sokadnicken fórumozik valaki, ha már egyszer esetenként több százig, esetleg több ezerig is eljutott?
Az óvodai neveléssel már elkéstetek, kár azzal próbálkozni. Egy egynapos tiltás sem járna rosszabb eredménnyel, sőt, akkor talán lehiggad a delikvens, és ha "értéke" van egy régi nicknek, visszanézhető hozzászólásokkal, akkor talán kevesebbet enged meg magának.
A rootos tiltásokra meg találjatok ki valamit, lécci, mert ez így nagyon nem jó. Nem csak a nickre tartozik, ha eltiltják mindenhonnan, hanem a vitapartnereire is.
Előzmény: Wágner úr (342)
baudog Creative Commons License 2010.04.03 0 0 344
Én is nagyon köszönöm!

Egészség!:)))
Előzmény: Wágner úr (342)
Brombeer Creative Commons License 2010.04.03 0 0 343
Kedves Wágner Úr,

nagyon köszönöm segítségedet és ígérem megfontolom jótékony tanácsodat.

Prosit!:)))
Előzmény: Wágner úr (342)
Wágner úr Creative Commons License 2010.04.03 0 0 342

... nem húsvéti, hanem bolondnapi amnézia volt..., máskor azé' ne küldd el a francba azt, akinél ott a DEL a kezeügyébe'..., egészségtelen 1 dolg...

 

Egészség!

Előzmény: Brombeer (341)
Brombeer Creative Commons License 2010.04.03 0 0 341
Kedves Wágner Úr, így húsvétra való tekintettel tudnál é segíteni, mondjuk 2 -sör között, hogy baudog nevezetű nickbe életet leheljetek? Tudtommal semmi más nem történt, csupán annyi, hogy azt merte mondani az egyik moderátornak (kiléte irreleváns), hogy tehet egy szívességet. Erre rootolták. Nem tudnátok esetleg még-egyszer felülbírálni döntésetek?

Neked is kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Előzmény: Wágner úr (336)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.03 0 0 340

 

 

Gondolod, hogy ezzel gyermeteg bügyögéssel bárkit is megnyerhetsz? Persze lehet, de akkor több söröt kívánok neked. "Vilcsi?"

 

 

Előzmény: Csodamodi (338)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.03 0 0 339
Hamár olvasnivalóról van szó:

"Hát kérem szépen, először is: ez még nem végleges bizonyítvány - ez csak afféle lenyomat, amit ideiglenesen kiosztottak nekem. Hogy ma van a féléves bizonyítvány-nap, az nem jelent semmit. A többiek tényleg kikapták a bizonyítványt, de az enyémet föl kellett küldeni a minisztériumba, mivel tévedések derültek ki, amiket sürgősen orvosolni kell. Igen. Különben a bizonyítvány-ellenőrző és kiegészítő konferencia foglalkozni fog az esettel, tanfelügyelői középülésen. Az osztályfőnök úr, mikor ideadta nekem ..........."
Csodamodi Creative Commons License 2010.04.03 0 0 338

Nem olvastam végig, de azt ajánlom mindenkinek, hogy rám szavazzon és pozitíve, vilcsi?
:)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.03 0 0 337

 

 

Igen, igazad van, ez is egy álláspont, meg lehet maradni a boldog, gyermeki, felelőtlen létben.

 

 

Előzmény: Wágner úr (336)
Wágner úr Creative Commons License 2010.04.03 0 0 336
.... mindenkinek megvan a maga dilije, kérem szépen, de van, aki komolyan is veszi, sőt, meg is ideologizálja..., szerintem magányügy, és nem rontom el senki játékát...
Előzmény: Törölt nick (334)
boci boci tarka Creative Commons License 2010.04.03 0 0 335

 "A mi volt, ugyanaz, a mi ezután is lesz, és a mi történt, ugyanaz, a mi ezután is történik; és semmi nincs új dolog a nap alatt...."

 

(Prédikátorok könyve)

Előzmény: kunin (329)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.03 0 0 334

 

 

Igen, igazad van, tényleg lehet ezt is csinálni, el lehet hülyéskedni az egész moderációt, lehet akár játszani a link sörözgetős kedélyest is, csak akkor azt nem értem, egyes botcsinálta moderátoroknak miért kell olyan komolyan venni a szerepüket?

 

 

Előzmény: Wágner úr (333)
Wágner úr Creative Commons License 2010.04.03 0 0 333
... én csak ajánlottam, kérem szépen, a bedöntés mindenkinek a magányügye..., különben sem versenycsigáról van szó, hanem egy kifejezetten izgalmas kalandokat és változatos tájakat kereső csigáról, aki épp ezé' indult neki a görögdinnye felfedezésének...., ez nem netezik és nem fórumozik, mer' attól mindig elalszik, úgy meg nem tud izgalmas kalandokba résztvenni és változatos tájakat felfedezni a görögdinnyén...
Előzmény: kutykuruty brekege (331)
kutykuruty brekege Creative Commons License 2010.04.03 0 0 331

részemről köszönöm szpen a tanácsodat, de ajd én döntöm el, mit olvasok.

a csiga meg nem is lassú, nem kell neki nyocvan nap a görögdinnye körbejárására, sőt, ha kicsit  bevizezik azt a dinnét körbejárja az fél óra alatt is.

Előzmény: Wágner úr (330)
Wágner úr Creative Commons License 2010.04.03 0 0 330

... azé' a tapasztaltabbak tudják Lyól, hogy az ilyen moderatúrós témáknál vannak sokkal, de sokkal értelmesebb és főleg izgalmasabb írások/olvasmányok...., plédájul, én mostan egy regényt olvasgatok és éppen halálra izgulom magam, két Egy Pofa Sör között..., az a címe, hogyaszongya "80 nap alatt a görögdinnye körül", alcím: "Egy csiga naplója"...., mindenkinek ajánlom...

 

kunin Creative Commons License 2010.04.02 0 0 329
jó éjszakát!

talán holnap elolvasod, ígyhát leírom. nem azt írtam, hogy Te keltesz hangulatot, hanem hogy ez is hangulatkeltés, tájékozatlanságból. valószínűsítem, hogy lemaradtál valamiről és/vagy nem olvastál pár hsz-t. bocsánatos "bűn" hiszen én sem olvasok minden hsz-t modiként (sem). hovatovább abban a részben semmi újdonság nem volt.
Előzmény: boci boci tarka (327)
derekbell Creative Commons License 2010.04.02 0 0 328

igazán egy béketűrő, gondolkodás nélkül scrollozni képes, nyugis nézelődő vagyok, és nagyon megértem, hogy eccer téged vaalhonan valamiért kivágtak - de itt és most ez az egyéni sérelem nem visz sehová...

Ettől nem leszünk okosabbak és ettől nem derül ki, hogy miképpen lehetne éppenségel a pankrátorokat megmoderálni........

boci boci tarka Creative Commons License 2010.04.02 0 0 327

kunin, kedves!

 

Nem keltek én hangulatot, van az nélkülem is, olyan-amilyen.

A figyelmeztetés pedig O-nak szólt, nem a te személyed volt a lényeges, hanem az ő hsz-ének a tartalma. Amiatt írtam, amit írtam.

 

Remélem, világosan fogalmaztam, bár már nagyon álmos vagyok.

Mindenkinek jó éjszakát!

Előzmény: kunin (326)
kunin Creative Commons License 2010.04.02 0 0 326
boci, légyszi, nemár. az volt, hangulatkeltés. ki van tiltva a polidiliből Ormossy. ezen túl én ha akarnék se tudnék mit csinálni. innen meg szoft hiba miatt tudott törölni polidili moderátor. a polidiliből lett áthelyezve ez a topik, és a "delgomb" megmaradt itt valamiért. ennyi. nem több. tiltani innen sem tudok, csak a polidiliből. de nem is terveztem, eszembe sem jutott. bármennyire is hihetetlen ez számodra.
Előzmény: boci boci tarka (325)
boci boci tarka Creative Commons License 2010.04.02 0 0 325

"polidili moderátor vagyok. onnan meg már ki van tiltva.
ez a hsz is nem mint hangulatkeltés. "

 

Nem az.

Ugyanis ma már törölt itt polidilis moderátor.

 

A fog-hoz meg hozzá kell illeszteni egy nak-ot, oszt jónapot.

Előzmény: kunin (303)
Ormossy Creative Commons License 2010.04.02 0 0 324

Ok, de én semmit nem tippelgettem, felsoroltam olyan nickeket, akik az adatlapjuk szerint (is) moderátorok.

Ne csúsztass!!!

 

 

Ja és egy olyat is, aki nem moderátor, de úgy csinál.:-)))

Előzmény: kunin (323)
kunin Creative Commons License 2010.04.02 0 0 323
:DDD elmés.

"Lektor kollégám intelmeit idézném a nickek keresztbe azonosítása témakörből.

Ami a nickek azonosítását illeti, két eset van: a moderátorok és a normál nickek.

A moderátorok identitásának tippelgetéséről egyértelmű állásfoglalás olvasható itt:

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=52628296

A normál nickek azonosítása nem tilos, csak nem ajánlatos, mert vagy már önmagában személyeskedés, vagy a személyeskedés melegágya lehet. "

az szmk-s huszos csak egy példa. éppen az lett oda írva. de tudod te ezt. is.
Előzmény: Ormossy (322)
Ormossy Creative Commons License 2010.04.02 0 0 322

"Szülői munkaközösségben kijelenti, hogy szerinte más nicken az intim testrészeit mutogatja a HUSZon. Ugyanígy kényes dolog valakiről kijelenteni, hogy azonos egy fikanickkel, mert ez többnyire nem bizonyítható, és adott esetben súlyosan lejárató lehet."

 

Gondolom csak ez a része lehet...

 

De akkor áruld már el azt is, hogy KIT KIVEL AZONOSÍTOTTAM??? A jóisten áldjon meg!

Előzmény: kunin (321)
kunin Creative Commons License 2010.04.02 0 0 321
Tace Pao 30.
Előzmény: Ormossy (320)
Ormossy Creative Commons License 2010.04.02 0 0 320

Még egyszer kérdezem:

Az MM melyik pontját sértettem? Ne pöcsölj már, mond meg és kész!

(Azt ne mond, hogy moderátorokat azonosítottam, mert megcsikarlak!!):-)

Előzmény: kunin (318)
kunin Creative Commons License 2010.04.02 0 0 318
??? leírtam. az, hogy te nem tartod MM-be ütközőnek, az egy dolog. attól még az volt.
Előzmény: Ormossy (316)
kunin Creative Commons License 2010.04.02 0 0 317
akkor jó. voltaképpen mi is a problémád neked velem?
Előzmény: Törölt nick (314)
Ormossy Creative Commons License 2010.04.02 0 0 316

Egy frászt írtad le!

Sejtelmesen hümmögtél, utalgattál erre-arra, és semmi konkrétumot nem mondtál a kérdéssel kapcsolatban.

 

Előzmény: kunin (315)
kunin Creative Commons License 2010.04.02 0 0 315
már lentebb leírtam.
Előzmény: Ormossy (312)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!