Mácsak a "világ" hiányzik,pl.Magyarok Világa/szövetsége,Magyarok Egylete,Magyarok Egyesülete?Magyarok nyilai,Magyarok Virágai,-mit tudom én már annyi pártnév van a naptárban,biztos ez az álca,vagy a webnyelv/domain nevek hangzásai megkülönbeztetése okán képződnek ennyiere?-)
" Olvasom az újságokat (Magyar Jelent, Nemzetőrt, Magyar Világot) és az interneten is követem az eseményeket. Nem vagyok semmilyen pártnak a tagja, sőt szervezetnek sem. Júniusban a Jobbikra szavaztam, de egyúttal nagyon szimpatizáltam a Magyarok Szövetsége nevű civil kezdeményezéssel is. Egészen mostanáig. Addig, amíg meg nem ismertem, hogy mik is valójában a terveik. Most el vagyok bizonytalanodva, és napok óta alig alszom.
Az egyik ismerősömmel beszéltem (a nevét nem akarom megmondani, de a megyei MSZ egyik vezetője), aki elmondta, hogy nemrég volt vezetőségi ülése a Magyarok Szövetségének, és meghatározták a jövőbeni terveiket. Eszerint a Magyarok Szövetsége nemsokára párttá fog alakulni!!! A hír teljesen ledöbbentett. A barátomnak ezt igyekeztem nem kimutatni, mert nem akarom, hogy a viszonyunk megromoljon, de rettenetesen fel vagyok háborodva."