Ha a Nikon rendszeréhez tartozó eszközöket adnál el, vagy vennél, akkor itt a helyed. Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
MC Mir-24H 35mm F2.0 Nikon nagyon szép állapot, eredeti lencsevédők és védőtok.
Itthon ritka.
Az egyik legjobb szovjet optika. Módosított változata az M42 verziónak ,élesebb lett. https://lens-db.com/mir-24n-35mm-f2-mc/ 24cm a legkisseb távolság remek makrólehetőséget kínál.
sziasztok! megválnék szeretett nagylátómtól! Sigma 28mm F1.8 ex dg Nikon F bajonettes (fullframe) obi szép állapotban eladó! a fókuszgyűrű gumi picit fehéredik, de nincs megnyúlva, tökéletes az obi állapota kívül-belül! Made in japan, 77mm (makulátlan állapotú) szűrőmenet, gyári szirom napellenző, gyári szövet tok. D750-en használtam, kiváló, imádtam! (lett nikon 28mm f1.8 G, felesleges a kettő...)
Eladó,másik rendszerre váltás után megmaradt Sigma DC 17-70mm f2,8-4 macro OS "C" objektívem Nikon véggel.Az objektív újszerü,karc és gomba mentes,hibátlan állapotú.
Gysz.:013
Első-hátsó kupak és a gyári napellenzője jár hozzá.
Kipróbálni és átvenni Veszprémben lehet.
Posta is megoldható a vevő terhére és felelőségére.
Eladó lett Nikon Z5 vázam, kihasználatlanság miatt. Nem garanciás már, én vagyok az első tulajdonosa, megvan minden gyári tartozéka. ~5600 expo van benne, tökéletesen működik. SN: 609100527
Ár: 300k
Alig használt 85/1.8S 1.2-re váltás miatt eladó, eredeti dobozában, eredeti tartozékaival. Hiba és probléma mentes, nagyon szép állapotban van. SN: 20056322
Ár: 220k
Megtekinthetők és átvehetők Budapesten a IX. kerületben, a Kálvin téren és környékén. Posta megoldható, előre utalással.
Eladó objektíveim rendszerváltás miatt, ezek maradtak még:
Nikon AF 60mm f2.8 micro (macro) gyönyörű állapotban, első és hátsó kupakkal. FX objektív.
Sn= 248689
Ára 72.000 Ft
Sigma High-Speed "zen" AF (FX) 28mm f1.8 -
Külseje sigmásan kopottas,belseje, lencsék szépek. Szépen teszi a dolgát.
Sn= 1002282
Ára 65.000 Ft
Sigma ART DC DN 30mm f1.4 Dobozzal, tokkal, kupakjaival, napellenzővel gyönyörű állapotban. Fullframen is használható, minimális vignettálassal, vagy Aps-c simán.
Sn= 51594988
Ára 82.000 Ft
Átvétel Budapesten 3.kerületben, vagy ha útba esik, akkor más helyszínen is Budapesten belül.
Előre utalás után postázom vagy automatába is küldöm a vásárló saját felelősségére, biztosítással akár.
A géphez jár a doboza, papírjai, kábel, töltő, vázsapka és egy gyári akku.
Én is használtan vettem már kb 2.000 kattintást raktam bele, hobbi célra volt használva.
Szintén eladó nagyon szép állapotban hozzá való két objektív, AF-S Nikkor 55-200mm 1:4-5.6G ED DX és AF-S Nikkor 35mm 1:1.8G DX. Az obikhoz jár első-hátsó sapka és UV szűrő (az egyiken CANON frontsapka van, én is így vettem, de működik).
Nikon D7000 DX váz sn:220461* 85.000,- FT
AF-S Nikkor 55-200mm 1:4-5.6G ED DX sn:189648* 45.000,- Ft
AF-S Nikkor 35mm 1:1.8G DX sn:227802* 45.000,- Ft
Ára egyben: 165.000,- Ft
Átvétel, kipróbálás személyesen Monor - Budapest között a 4-es főút vonalán, egyeztetés alapján Bp. 13. kerület és környéke, vagy kérés esetén postázom is előre utalás után.
Egy keveset használt Nikon 24-70/4 S objektív, rajta az első percektől kezdve egy Hoya Fusion Antistatic Protector szűrő van. Kitből származó dobozával, tartozékaival. sn: 20128373 ára: 135.000 Ft
Keveset használt Sigma 135mm f1.8 DG ART objektív Nikon F bajonettel. Eredeti dobozában, papírjaival, szövet táskájával, első-hátsó sapkáival, napellenzőjével, és az első perctől kezdve rajta lévő Hoya Fusion Antistatic Protector szűrővel. A távolságskála ablakán kisebb karcolások láthatók. sn: 52224502 ára: 260.000 Ft
Samyang AE 14mm f2.8 ED AS IF UMC manuálfókuszos objektív Nikon F bajonettel. Éles rajzú, karcmentes lencsékkel, eredeti dobozában, leírásával, első-hátsó sapkáival. sn: D111L4256 ára: 80.000 Ft
Hibátlanul működő Nikon SB-900 vaku eredeti dobozában, képeken látható tartozékokkal - AS-21 talp, színhőmérséklet-módosító szűrők, egy fóliatartó, és egy CTO műanyag kupak, szövettáska sn: 2459134 ára: 45.000 Ft
Megkímélt, hibátlanul működő Nikon SB-800 vaku a képeken látható tartozékokkal - AS-21 talp, SD-800 "ötödik elem", színhőmérséklet-módosító szűrők. Diffúzor, derítőlap épek. sn: 2677055 Ára: 35.000 Ft
Budapest, személyes átvétel. nemethandraspeter@gmail.com
Eladó komplett Nikon F1.8G fix sor gyári dobozában és összes gyári tartozékával, külön-külön vagy akár egyben, tökéletesen működő, és makulátlan esztétikai állapotban. Értsd: nem rektes, nem karcos, nincs megütve, nem kopott a felirat egyáltalán, tiszta és nem nyúlott a gumi, csak annyi por van benne, ami újonnan is szokott, és nem lett leejtve még a sapkája sem.
Kivéve: A 24 mm-es darab esetében kezdődő, most még csak sasszeműek számlára észrevehető gumi fehéredés látszik, a 35 mm-esnél azonban ez már határozott, és nem csak közelről látható. Szerintem cserére nem szorul még egyik sem, én legalábbis nem tenném, de a 35-ösnél azért ezzel számolj.*
Ebbe alku nem nagyon fér már bele, vagy akkor sokat vigyél.
És a bónusz: Nikon AF 180mm F2.8D IF-ED, szintén tökéletesen működő, felháborítóan szép (nyilván azért már nem "bolti") állapotban (400768). A fókuszgyűrű lehellet finoman, akadásmentesen jár. Ez külföldi vásárlás másodkézből, (az 1.8-asoknak viszont első tulajdonosa vagyok). Ára 85 eFt
AF-finomhangolási beállítások nálam -5...+5-ön belül vannak a sorozat minden tagja esetében, kivéve a 180-ast, az 7-8 körül van valahol, ha jól emlékszem.
Személyesen Pécs-Siklós, a futár is opció, de "többes" vásárlás esetén akár autóba is ülök. A futár és a szállítás ingyen sajnos nem megy, megegyezés szerint.
Sigma 28 mm 1:1.4 ART DG szinte új objektív, 2026. május 31-ig érvényes magyar garanciával, gyári dobozában minden tartozékával. 220 ezer forintért Budapesten.
Sigma 12-24 mm 1:4 DG ART újszerű, hibátlan objektív gyári dobozában, gyöngyvászon tokjában, első és hátsó sapkájával 250 ezer forintért Budapesten. 5211591*
Teljes rendszerváltás miatt eladóak az alábbi cuccok:
Nikon Z6II, SN:6022445, Expó: 5228, garancia már nincs, minden tartozékkal, dobozzal, stb. (gyári adatkábele nincs meg), magyar beszerzés, jár hozzá egy 32 GB Sony XQD kártya, egy Smallrig L-plate, egy gyári akku és egy Smallrig akku, mindkettő 0-ás új állapotú. Ár: 450.000.- Ft. -ELKELT
Nikon FTZII adapter SN:20080654, kiváló új állapotban, dobozzal, mindennel. Ár: 65.000.- Ft. -ELKELT
Nikon 24-70 F4 S, SN:20248354, patika, új állapotú. Ár: 140.000.- Ft
Nikon AF-S 16-35 F4 VR, SN:231225, kiválú, hibátlan új állapotban, gyári szütyőjével. Ár: 160.000.- Ft
Nikon AF-S 70-200 F4 VR, SN:82047369, hibátlan működéssel, sajnos a tubuson az arany felirat kopott. Ár: 140.000.- Ft
Samyang MF 14 mm 2.8 SN: sehol nem találom rajta, hibátlan működés, a fókuszgyűrű tekerésekor egy ponton néha oda nem illő súrlódó hangot ad, ettől függetlenül szépen simán jár, működést nem befolyásolja. Ár: 50.000.- Ft. -ELKELT
Nikon AF-S 85 1.8 G: SN:545569, konkrétan új állapotban, minden cuccával. Ár: 105.000.- Ft
Lee Big Stopper SW150 lapszűrő, SN: nincs, hibátlan, a doboza erősen viseltes. Ár: 20.000.- Ft
LKELT
Manfrotto Advanced Active III hátizsák, egyszer használt. Ár: 15.000.- Ft. -ELKELT