Keresés

Részletes keresés

IDKFA Creative Commons License 2008.10.08 0 0 28
Szánalmas ellenérv, node tőled mi mást várhat az emberfia. 
Előzmény: Törölt nick (20)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.08 0 0 25

Illetve semmi olyasmit nem írt le, amit eddig ne tudott volna az akinek kettő agysejtnél több van.

Ami nem is lenne baj, ha a mondanivalót nem egy rakás trágyából kellene kiválogatni.

Előzmény: Törölt nick (22)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.08 0 0 24

Mint az országban általában, a sajtóban is magasabbra került az ingerküszöb. Mit nekünk egy kis tüntetés vagy zsidózás manapság? Észre sem veszed.

A firkászok csak alkalmazkodni próbálnak, hogy figyeljen rájuk valaki. Nehéz kenyér ez a tehetségtelenebbjének csak úgy sikerül ha gusztustalankodik egy orbitálisat.

Előzmény: Törölt nick (21)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.08 0 0 20

Persze.

Én a demokráciát ugatom, te meg csak úgy általában. Mindenki tudja a helyét, az nagyon fontos. :-))))

Előzmény: IDKFA (11)
Wic Creative Commons License 2008.10.08 0 0 19
nyilvánvaló.

esetleg kerékbetörés, kötél vagy lefejezés is szóbajöhet, hisz rávilágított, hogy a Miniszterelnö Kúr egy ripacs, és szeret mások érzelmein átgázolva népszerűséget szerezni.
Előzmény: Törölt nick (12)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.08 0 0 18

Azt nem tudom, mert nincs róla véleményem. Különben is ki az a Szily, hogy foglalkozzak vele? :-))

(Nfjni véglegesével nem értek egyet, de az más kérdés. Meg egyébként is vissza lett engedve, ahogy látom.)

A hozzászólásom arról szólt, hogy mennyire szánalmasnak tartom ezt a szervezkedést, jókat szoktam mosolyogni mikor pörög a sok "polgár". Főleg ennek az álommanónak vannak súlyos ön(túl)értékelési problémái, már régóta. Engem egyátalán nem zavar, sőt roppant szórakoztatónak találom és ezért is kapacitálom, hogy csak így tovább.  :-)

Előzmény: Wic (10)
neménvagyok Creative Commons License 2008.10.08 0 0 17
végre gyakorolhatnád a libbant demokráciamodellt, mi, komisszár elvtárs?
Előzmény: Törölt nick (13)
Wic Creative Commons License 2008.10.08 0 0 15
bion, aki báncsa a Miniszterelnö Kurat, azt a balliberálisok kitaszíccsák.
Előzmény: Törölt nick (14)
IDKFA Creative Commons License 2008.10.08 0 0 11
Hogyne. Sőt ő még a tömegbe is lövetett volna. A szerencsétlen csak ugatja  a demokráciát.
Előzmény: Wic (10)
Wic Creative Commons License 2008.10.08 0 0 10
tehát szerinted jogos volt a topikok törlése, és a szankciók?
Előzmény: Törölt nick (9)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.08 0 0 9

Hűha! Beindult a jobbant riadólánc. Sztrájk, siránkozás és tiltakozás... :-))

Most azt hiszem majd az aláírásgyűjtési fázis következik, aztán a népszavazás és népgyűlés.

Csak így tovább, precízen és keményen. Az a fontos, hogy jó magasra verjétek a habot, mert akkor ismét megvan a röhögnivaló pár hétig.

Előzmény: Álomvédelmi twist (-)
Wic Creative Commons License 2008.10.08 0 0 8
te meg hülyébbnek akarsz tűnni, mint vagy. :o)
Előzmény: edice petlice (4)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2008.10.08 0 0 7

0

IDKFA Creative Commons License 2008.10.08 0 0 6
Miért lenne az? Inkább a feladatára alkalmatlan elfogult moderatúra az.
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2008.10.08 0 0 5
Viszont jó hír számára, hogy Orbán elnök kijelentette, a Fidesz megvédi az üldözötteket: és ő így fog bebújni az ő barlangjába:-)
Előzmény: neménvagyok (3)
edice petlice Creative Commons License 2008.10.08 0 0 4
Hú, de nevetséges vagy.
neménvagyok Creative Commons License 2008.10.08 0 0 3
szilyért lassan eljön a lefüggyönyözött pobjeda :)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2008.10.08 0 0 2
Kérek valakit, hogy küldje el Szily Lászlónak ezt a topicnyitót és topic-lead-et erre a címre: szily@mail.index.hu

(Csak azért, mert én momentán nem tudom. Kösz.)

Wic Creative Commons License 2008.10.08 0 0 1
nem 0
IDKFA Creative Commons License 2008.10.08 0 0 0
j0
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2008.10.08 0 0 topiknyitó
Tisztelt Szily Úr!

Ott tartunk, hogy egyik olvtársunk már topicban hirdetett fórumozási sztrájkot: Fórum sztrájk - 2008.10.16 csütörtök., ami a legnagyobb szó addikt polfórumozóktól.

Mindennek az az oka, hogy az Ön cikkének lényegéről megnyitott ÖSSZES topicot sorba törölték, némelyiknek csak ilyen címe volt: Feri sír, vagy Brühühü, de az egyik az Ágybavizelő Ferenc címet viselte, azaz az Index első oldalán megjelent címét.

Ezzel szemben vígan pörög az egyetlen topic, ami persze nem a témával foglalkozik, hanem azzal, hogy szabad-e a sírni a Kárpátok alatt a Miniszterelnö Kúrról ilyen hangnemben beszéjni? A vitafórum topicjának a címe egyúttal tartalmazza a verdiktet is: Emberi méltóságot sért!

Ezen közben megnéztem a régebbi Orbánról, jobboldaliakról, vagy akár más emberekről szóló topicokat, és azokkal semmi bajuk nem volt a moderátoroknak:

Orbán elsírta magát beszéde végén

Bayer sírt:DD

Szabad-e Gyárfásnak sírni?

De ugyanígy nem volt bajuk az alábbi topicokkal, amelyekről senki sem nyafogta, jobboldalon se, hogy jaj, emberi méltóságot sért, és így nem szabad beszéjni az elnök úrral:

Orbán ugye nem sikkasztotta az állván

Orbán Viktor iszákos?

Orbán V. Minorka, a színművész

Orbán játsszon az öccsével a porban!

Orbán Viktor Csintalan Sándor lánya?

Orbán újratemetésén beszédet mond:O

Kezelhető-e Orbán depressziója?

Orbán közönséges balkáni lótolvaj

Orbán bef..sott?

Nos, ezekhez is tettem az aktualitás miatt, a képmutatást, a kettősmércét leleplezendő néhány hozzászólást, de egy csomó topicból minden további nélkül törölték ezeket. (Azt fogják mondani, hogy öncélú megjegyzések voltak, öncélú topicfelhozás volt. Nyilván, mert úgy hiszik, hogy az ők megmondhatják nekünk, hogy mik legyenek az mi céljaink, és milyen topicokat hozhatunk föl.)

Itt tartunk.

Kérdéseim, a cikkéhez való gratuláció után, a következők:

1. Mi a véleménye arról, hogy miközben az Indexen ott viríthatott cikkének kegyetlen, de igazságos humorú címe, addig az Index Polidiliben erről kuss van? És mi a véleménye erről a szervilis, önkényeskedő és pártos moderációról általában?

2. Az Index szerkesztőségének és tulajdonosainak jó-e, ha ilyen a politikai fóruma, jó-e ha ilyenek a moderátorai, és jó-e ha ez a hír elterjed róla?

3. Igaz-e hogy olyan mértékű a Polidili fórum tulajdonosi, szervezeti, technológiai függetlensége az Index-től, hogy ők azt csinálhatnak, amit akarnak, és Önök ellene nem tudnak tenni semmit?

4. Ha nem igaz, nem próbálják-e meg orvosolni valamilyen módon ezt a fennálló lehetetlen helyzetet, feladva azt a kényelmes, de visszaütő álláspontot, hogy "kell hagyni a fórumokat, hogy szervezzék meg saját életüket"? (Szerintem itt senki se tudja, hogy kik azok a népbarátok a moderátorok és mit akarnak, és hogyan lesznek azok?)

5.  Ha igaz a függetlenésgük, akkor nem kellene-e leválasztaniuk a Fórumokat, azon belül különösen a Polidilit az Index márkanévről, mind jogilag, mind technológiailag, mert ez így nagyon nagy károkat okoz Önöknek?

Végül egy megjegyzés: igaz ugyan, hogy jobboldali vagyok, de tanúm rá a Polidili közönsége, hogy kijelentettem, 2010 után bármi ilyen írást, ilyen jelzőt (ami nem fasisztáz) szívesen fogadok Öntől Orbánról, ha Ön szerint rászolgál.

Üdvözlettel: Álomvédelmi twist

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!