Eladnék egy Audi A6 C5 légzsák szettet. Jó állapotú. A csatolt képen látható összes dolog (a vezető- és utasoldali légzsák, a légzsák vezérlő modul, valamint a vezető- és utasoldali övek) benne van az árban (60.000 ft). Érdeklődni az alábbi e-mail címen lehet: kooslaci73@gmail.com
Az lenne a kérdésem, hogy a lenti képen lévőhöz hasonló kapcsolót lehet valahol kapni kishazánkban? Esetleg van valakinek elfekvőben hasonló? Az Isostat-kapcsolókhoz hasonló, de annál kisebb és sűrűbb lábkiosztású.
Amibe kell a 6Z32P Elektroncső az egy Szovjet NOTA 303 -as típusú szalagos magnó a gyűjteményem egyik darabja amit most újítok fel. Mivel az eredetiségre törekszem mindig ezért nem akarok EF86 -os elektroncsövet belerakni amiből egyébként még van több darab vadonat új Tungsram és Tesla is.
Tungsram EF86 miért nem jó? Ruszkiból ezt tudnám javasolni. Ha az ár a lényeg, akkor rádióamatőr börze, bár ott főleg használtakat (bontottakat) árulnak, és az lutri.
Kell is, hogy olcsóbb legyen! ;) amíg voltak csöves erősítőim, minimum 2x, 3x annyit csövet vettem, mint kellet, hogy legyen miből válogatni vagy párosítani ;) A stage shopban viszont simán kicserélték anno a csövet, ha zajosnak véltem...
próbáld meg a Corvin téren, a stage shop a csöves erősítőket használó zenészek mekkája.
itt találsz zenekari coccokba való válogatott ipari csöveket is, ezt pl nyugodtan megpróbálhatod, ha nem jön be, talán még vissza is veszik, vagy levásárolhatod:
Nahát... 6 (természetesen kivétel nélkül analóg) bemenes "rádióerősítőd" van, mely az általános megnevezéséből adódóan legalább 20 éves? El is higgyem?
Nem lesz egyszerű, mert ezeken a régi, fadobozos rádió-erősítőkön általában 3 (vagy ha 2 magnó bemenet van rajta, akkor 4) bemenet van, amiből egy a phono és nincs külön tuner bemenet (általában phono, aux és magnó bemenet van). Nem nagy pénzért veszel passzív bemenet választót és azt rákötöd az aux-ra és így egyből van 3-4 magas bemeneted és még használhatod a magnó bemenetet is!:)))
Dynacoba kell, én most 110V-ot mérek a kondin. Szerintem jó lenne, feltéve ha a lábai elérnek a 20 mm-es lyuktávolságra.
Egyébként most párhuzamosan kötött 2x47pf, ismeretlen feszültségű Remix stiró van benne (az a fajta, amin piros csik van az egyig végén), azzal már egy hónapja gond nélkül megy.