>>te nagyon egyszerű lehetsz. Mibi az eddigi legjobb elemzést adta arról, hogy miért bukott meg ideiglenesen a reformok ügye.
Ja, reformok.;)))
Mibi pedig nem elemzett, hanem benyomta azt a kormánypárti agyhalott PR mantrát, amit széles arcvonalban préseltek, mint "mainstream" véleményt. Ezzel szemben tegnap artikulálódott egy masszív többség, aki kb. annyit mondott erre: Anyátokat, azt.
Ennyit erről, egyszerűkém. Értem én, hogy védeni kell az alombélit, de hát tessék elfogadni, hogy kiröhögve is együtt lesztek.
Hogyan pótolhatnák vissza? Hiszen az alkotmánybíróság megmondta, hogy ezek nem költségvetési tételek. Ha azok lettek volna, nem lehetett volna szavazni róluk.
"Ennyire néztek minket hülyének. A kampányban Gy.F azt mondta nem lesz vizit díj, tandíj! És hazug aki ilyet mond. Egy évvel később mégis bevezették!"
OV aszonta lesz 400% eü béremelés meg eü reform. nem lett. hazug aki ilyet mond.!
"NOrmális ember csak igennel szavazhatott, mert annyi adót és járulékot fizetünk, hogy nem a mi 300 ft-tól fog meggazdagodni a házi orvos"
jóvan. akkor olvasd el a MOK közleményét. követelik hogy vissza legyen pótolva. annak a vége meg az lesz hogy fizetheted a 300ftokat mások helyett is. jól megszivattad magad :)
Te is tudod, hogy a szavazók hülyék. Ugyanazok a szavazók, akik Hornéknak kormánytöbbséget szavaztak, szavaztak most arról, hogy, ha nem muszáj, akkor nem fizetnek. Illetve fizetnek így is, csak a másik zsebükből.
Ennyire néztek minket hülyének. A kampányban Gy.F azt mondta nem lesz vizit díj, tandíj! És hazug aki ilyet mond. Egy évvel később mégis bevezették! HAZUG aki ilyet mond, most ez a szavazás is csak egy válasz volt GY.F. hazugságaira. NOrmális ember csak igennel szavazhatott, mert annyi adót és járulékot fizetünk, hogy nem a mi 300 ft-tól fog meggazdagodni a házi orvos, ezt Gy. F. is megmondta! Így is van, ezért szavazták le!
Ha keresztnevemen akarsz szólítani, Eszter vagyok.
Igen, valóban igennel szavaztam, mert az az út, amin a kormány elindult, elhibázott út szerintem. De nemcsak szerintem, hanem a szavazók kb. 80%-a szerint is.
A kormány nem teheti meg, hogy a szavazókra hárítrja a felelősséget saját elhibázott reformjaiért. Meg kell oldania az új helyzetet, és meg is fogja oldani. Ez a feladata.
Gyurcsány nem tudta még megemészteni ezt a súlyos vereséget. Láthatóan nem tudott boldogulni a tegnap esti helyzettel. Remélhetőleg nemsokára magához tér, és képes lesz ésszerű döntéseket hozni, életében először.