Keresés

Részletes keresés

Maz Creative Commons License 2008.02.28 0 0 0
Külön a neten lett hozzá véve :-)
Gondolom kétszer is, egyszer észre, egyszer meg el.
Maga a készülék a digitális e boltban most lett 26 E alá akciózva, ugyanott az értékeléseknél (a Road Map készülékét is érdemes átfutni) frissíthető iGo-hoz is találsz utat. A hivatalos PNA-ra írt szoft is futtatható rajta úgy emlékszem, csak buherálni kell.
miha13 Creative Commons License 2008.02.28 0 0 topiknyitó
Kövezzetek meg, hogy ezért nyitottam egy topikot, de segítségre van szükségem, és igen, tőletek szeretnék segítséget kérni.

Szeretnék egy használt GPS-t venni. (most ne firtassuk, hogy miért használtat). Találtam egy hirdetési oldalon egy Blue Panther V350-es készüléket.
A hirdető elmondta, hogy még új a készülék, nemigen használta (?), van hozzá teljes európás IGO szoftver, ami - mint kiderült - külön a NET-en lett véve hozzá. 35E-t kér az egész cuccért.

Kérdéseim: Ha neten vette a szoftvert attól még lehet frissíteni, vagy vmi utángyártott nem hivatalos vacak van rajta?

Azonkívül találtam egy cikket amit egyáltalán nem értek:
"Úgy gondoltam, ideje tisztába tenni a kis párduc körül kialakult helyzetet, és felhívni a figyelmet arra, hogy mire való tulajdonképpen, és miért is annyi amennyi. Először lássuk a szakszervíz hivatalos állásfoglalását, majd néhány mondatban én is kommentálnám a mostanra kialakult helyzetet a BluePanther V350 körül...


"Szervizünkhöz érkezett vásárlói visszajelzések alapján szeretnénk néhány alapvető információt megosztani jelenlegi és jövőbeli BluePanther V350-es készülék forgalmazójával és vásárlójával.

A BluePanther V350-es készülék egy úgynevezett PND vagy PNA készülék, így minden "szakértői" információ ellenére nem fut rajta a pillanatnyilag kereskedelmi forgalomban kapható műanyag dobozos csomagolású "GPS Navigáció Pocket PC-re" megnevezésű iGO My way navigációs program. Ez a program csak és kizárólag PDA (Pocket PC) készülékeken fut, és ezek közül is csak azokon, amelyeket az iGO hivatalos weboldalán a "Támogatott kéziszámítógépek és GPS eszközök" felsorolásban találhatók.

Ha valaki nem szeretné a beépített GPS lehetőséget igénybe venni, csak az egyéb multimédiás programokat fogja használni, akkor nem szükséges navigációs programot választania.

Léteznek viszont kifejezetten a BluePanther V350 PND készülékhez készített, SD kártyáról futtatható programok, melyeket a gépekkel együtt kínálunk.

1. iGO Kelet-Európa navigációs szoftver, amely a következő 12 ország legfrisebb térképeit tartalmazza:

Bosznia-Hercegovina
Bulgária
Görögország
Horvátország
Lengyelország
Magyarország
Montenegro
Románia
Szlovákia
Szerbia
Törökország
Ukrajna

2. ÚtInfó 2.3.1 Magyarország navigációs szoftver

Mindkét szoftver megvásárolható szervizünkben és a jelentősebb forgalmazóknál."

Eddig a közlemény. Nem sok hozzáfűznivalóm van, talán csak annyi, hogy aki olyan eszközt keres, amivel navigálhat az választáskor vegye számításba, de csak ha megveszi a navigációs programot is. Ez a készülék erre képes, se többre, se kevesebbre."

Ez egy tavaly novemberi cikk. Én úgy értelmeztem, hogy ez a készülék esetleg nem megy IGO szoftverrel, de amikor rákérdeztem az eladónál, azt mondta, hogy neki semmi gondja nem volt vele.
Arra azonban nem válaszolt, hogy lehet-e frissíteni.

Szerintetek megéri megvenni 35-ért, vagy nem, mert nem frissíthető, vagy vmi egyéb gond van vele.


Ha segítetek köszi, de mivel nem nagyon értek hozzá, légyszi "értelmesen" (értsd: ne egy-két szakszóban) adjatok tanácsot.

KÖSZÖNÖM

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!