Bevallom, annyira én sem ismertem, hogy pl. egy óriásplakáton meglátva azonnal köptem volna a nevét - de volt meg benne jó pár tehetséges év. Kár érte... 28 évesen...
Nagyon sajnálom :(( Nem hiszem el. Most még így dolgozzak és legyek jófej a gyerekekkel...:) Múlt héten Brad Renfro most meg Heath...Mi lesz itt? Lassan nem marad fiatal tehetség ha ez így folytatódik...
Le vagyok döbbenve egyszerűen. Nem mintha követtem volna a bulvárban a híreit (talán, mert nem is volt miről írniuk), "csak" pár filmjét láttam (Brokeback Mountain, Grimm, Casanova), de mindben egy tehetséges színész játszott. Nagy veszteség Hollywoodnak. Is.
Amerika zokog! Meghalt Heath Ledger, a Brokeback Mountain 28 éves sztárja!
2008. január 22., kedd 23:30
Tragikus hirtelenséggel, 28 évesen meghalt Heath Ledger, a Brokeback Mountain feledhetetlen sztárja. Amerika nem tud magához térni.
Pár órával ezelőtt, New York-i lakásában holtan találták Heath Ledgert, a Brokeback Mountain Oscar-díjra jelölt főszereplőjét. Az hálószoba padlóján fekvő színészre a házvezetőnő talált rá. Ledger halálát, az első hírek szerint, feltehetően gyógyszer-túladagolás okozta. Az ágy mellett, rendőrségi források szerint altatótablettákat találtak.
Ledger tavaly szakított élettársával, Michelle Williams-szel. A párnak egy kislánya is született, aki most kétéves. Ledger jelenleg egy Bob Dylan életéről szóló filmen dolgozott. A színész áprilisban ünnepelte volna 29. születésnapját.