Keresés

Részletes keresés

Fine Tune Creative Commons License 2008.01.21 0 0 185
Balliberálisok megértik az újságírónőt, hiszen Feri iránti spontán érzelmeik náluk is elő-elő buggyannak.

Persze pozitív értelemben, nem amikor a gázszámlát látják, vagy akkor amikor egy nap már a hatodik vizítdíjat fizették:)
lilaköd mámor Creative Commons License 2008.01.21 0 0 184
Kösz, nyiss egyet magadnak, én maradok ennél, amit én nyitottam:)
Előzmény: Törölt nick (158)
őszkaján Creative Commons License 2008.01.21 0 0 183

Ha nem akarja, persze hogy nem.

Előzmény: Törölt nick (179)
független már foglalt Creative Commons License 2008.01.21 0 0 182
"Ki az a hülye, aki a választások elött másfél évvel megszorít? "

Köszi ezért a mondatért. Szerinted sem hiteles Ferink. Ugye?
A cikk demagóg.

Idén szeptembertől indul az osztogatás. Óh Igen, Igen, Igen...

Mi lenne ha nem a szavazóbázist szórnák meg pénzzel, hanem pl. az eü.-t?

Figyeljj, még lehet, hogy a dokik sem spriccelnének ki Angliába.... :)
Előzmény: Törölt nick (176)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.21 0 0 181
Milyen javaidat? Amit nem vallottál be? :DD  Vagy, mi?
Előzmény: őszkaján (180)
őszkaján Creative Commons License 2008.01.21 0 0 180
 Nem a teccésről vagy nem teccésről van szó mikor kifejtem a véleményem  azokkal szemben akik a javaimat akarják
Előzmény: Törölt nick (177)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.21 0 0 179
vazul, ezt senki nem érti.
Előzmény: luzav (178)
luzav Creative Commons License 2008.01.21 0 0 178

Az,hogy valaki "vallásos" egy dolog és tiszteletben is kell tartani!

Kivéve azt az esetet amikor ezt a "hitet"másokra akarja valaki rátestálni.

Fecó egy idegbeteg hataloméhes elmezavarodott szerencsétlen.

Lehet imádni főként akkor ha fecó az az illetőnek meg is hálálja valamilyen formája....az az érdekböl.

De ezt másokra rátestálni gusztustalan és undorító.

Ez olyan mikor egy egészséges embert rá akarnak venni,hogy buzi legyen,.

Törölt nick Creative Commons License 2008.01.21 0 0 177
Akkor mi nem tetszik? ;-)
Előzmény: őszkaján (175)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.21 0 0 176

"akkor a hatalom megtartása fontosabb volt, mint az ország érdeke?"

Mennyiben tér el a két dolog egymástól? Ki az a hülye, aki a választások elött másfél évvel megszorít? Jelzésértékű, hogy a többet igérgetők mégis buktak;-)

Előzmény: független már foglalt (173)
őszkaján Creative Commons License 2008.01.21 0 0 175
  Nálam sajnos nincs mire rátaposni. Különben megválogatja ez a fingos, hogy hova lép. Holló a hollónak nem vájja ki a szemét. A szemét.
Előzmény: Törölt nick (172)
független már foglalt Creative Commons License 2008.01.21 0 0 173
hogy igaz-e? Valószínű. Nem járok (hála az Égnek) ezekben a körökben.
De mi van ha igaz? Majd pont a Ferink fog rajta változtatni. Muhahaha. Akkor lehetne ennek alapja, ha a '06-os választások előtt nekilátott volna a "reformnak". Ja, h akkor a hatalom megtartása fontosabb volt, mint az ország érdeke?
megint próbálja marketinggel kozmetikázni a dolgot (lásd a cikk) de ez (bízom benne) nem fog összejönni.
A 2010-es választások után nem akarom a nevét sem hallani. (Orbánét sem!)
Előzmény: Törölt nick (152)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.21 0 0 172
Nagy a tyúkszemed, amire rátaposott? :DDDD
Előzmény: őszkaján (171)
őszkaján Creative Commons License 2008.01.21 0 0 171
 A főelbaszó? Ő kenne népünk bölcs tanító mestere? Saját hazájában senki nem lehet próféta. Gyurslágnak választani kell. Vagy másik hazát, vagy nem lesz próféta.
Előzmény: Törölt nick (164)
demagoog Creative Commons License 2008.01.21 0 0 170

jó,ha ezen azegy eliráson akarsz lovagolni,akkor leirom,hogy értsd, faszopó fideSSesek, jó

Előzmény: John Doe(520i) (165)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.21 0 0 168
Jövőre ez is meglesz;-)
Előzmény: bende05 (167)
bende05 Creative Commons License 2008.01.21 0 0 167
Kedves Tyra

Ez az ország azért tart itt ahol tart, mert nagyon sokan így gondolkodnak, és ez nem vezet sehová. A politikusok valóban lopnak-csalnak-hazudnak és ezzel rossz példát mutatnak, de ez nem ok arra, hogy mindenki ezt tegye. Nem vagyok egy Feri fan, de egyetértek azzal, hogy igenis ellenőrizzék le a TB kártyákat és nézzék meg, hogy ki nem fizet adót. Röhejes, hogy a szobafestő vagy a mosógépszerelőben fel sem merül, hogy számlát adjon, és esetleg adózzon az utána bevétel után, amit tőle kap, aki tisztességesen adózom, és fzetem a járulékokat. Ami elhibázott, hogy az adókat nem emelni kellene, hanem a szerkezetüket átalakítani, csak sajnos olyan mértékű államadósság halmozódott fel, hogy ezt nem tehetik meg.
őszkaján Creative Commons License 2008.01.21 0 0 166
 Öregszik a Klára? Ezt lássa meg az Anyós...
Előzmény: Lúdas Matyi (161)
John Doe(520i) Creative Commons License 2008.01.21 0 0 165

Milyen az a faszopó fidesse?

:-)

Előzmény: demagoog (160)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.21 0 0 164

"Bizony, bizony, megcsontosodott hagyománnyal kell szakítanunk. Gyurcsány egy feudális ország urait és szolgáit próbálja megtanítani arra, hogy polgárokként viselkedjenek. Ne kegyekből, hanem a saját munkájukból éljenek. A lakosság egyharmada adófizető. Ők tartják el a többit - rosszul. Egyre rosszabbul. Az olyan ostoba, korántsem leleményes polgárok, mint a németek, angolok, svájciak, akik fizetnek adót, fizetnek az egészségügyért, egyetemért, utakért, valahogy mégis jobban élnek. "

Bizony, bizony!

Előzmény: őszkaján (162)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.21 0 0 163

"A 80-as évek elején romos tanácsi lakásba költöztem. A felújítás költségvetését az Ingatlankezelő műszaki vezetője alkotta. Bizonyos százalékot fizettem neki ezért. Nem volt pénzem? Sebaj, az OTP adott nevetségesen alacsony kamatra lakásfelújítási kölcsönt, amelynek részleteit bevallott jövedelmem százalékában állapította meg. Aztán kiderült, nincs cement, csempe, de mindegy, úgy sincs, aki a munkákat elvállalja. "Nem leszek hálátlan" - mosolyogtam sejtelmesen, nosza, némi Fa szappanért lett minden. A mesteremberek egymásnak adták a kilincset, munkaidő után "maszek" órabérért falaztak, burkoltak, szereltek, ripsz-ropsz, minden elkészült. Így építették bele a tanács dolgozói a tanács anyagát a tanács lakásába. Ügyesek voltunk, mi? Néhány év múlva a tanácsnak egy kis ékszerdobozt adtam vissza, nem kevés lelépési pénzért. Még a tanácsi tisztviselők is zavarba jöttek. Hülye vagyok? Tanácsi lakást visszaadni? Annak szabott ára volt. Egy öröklakás négyzetméterárának a fele. Így épült a szocializmus. És így omlott össze. "

Ismerős?

őszkaján Creative Commons License 2008.01.21 0 0 162
 Kartel  asziszi szent Ferenc, közben csak egy macskanadrágos pojáca.
Előzmény: Törölt nick (156)
Lúdas Matyi Creative Commons License 2008.01.21 0 0 161

Nem értem, miért kell bántani ezt a szegény Kartal Zsuzsát.
Megszédült, beleájult, na.
Érthetô.

Na ja, a személyiség varázsa...

:D

Előzmény: Tamerlán (84)
demagoog Creative Commons License 2008.01.21 0 0 160
lehet,hogy igazad van,de nem is akarok,csak a tényeket közöltem.
Előzmény: John Doe(520i) (141)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.21 0 0 159
Már semmi! :DDDD
Előzmény: lilaköd mámor (157)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.21 0 0 158
Van Orbánimádó topik, keresd meg!:DDD
Előzmény: lilaköd mámor (154)
lilaköd mámor Creative Commons License 2008.01.21 0 0 157
mi akadályozza az apehet, hogy megfogja az adócsalókat
mi akadályozza az oepet, hogy megfogja a tb csalókat?

nos?
Előzmény: Törölt nick (156)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.21 0 0 156

"Persze könnyebb elhinni, hogy ráolvasástól is várhatjuk sorsunk jobbra fordulását, nem kell tanulni, nem kell változtatni semmin. Hátha továbbra is boldogulhatunk ravaszsággal. Hogyha ennyi minimálbérből élő lenne, üresek volnának a parkolók, és a közlekedési dugókat hírből sem ismernénk. Bevallott jövedelmeinkből nem jutna vásárló az elektronikai boltokba, konganának az ürességtől a szépség- és fitneszszalonok, tönkremennének az utazási irodák. Abból a pénzből, amit évente orvosra költünk, telne komfortosabb kórházakra. De miért is adnánk az államnak 300 forintot, mikor az orvosnak is adhatunk háromezret? Csak nem fogjuk a politikusok zsebét tömni? "

A többmillió adócsaló országa;-)

lilaköd mámor Creative Commons License 2008.01.21 0 0 155
Ha már az orvos jövedelmét is meg akarja adóztatni, magára haragítja a foglalkozási hierarchia csúcsát. "

hol van ez az eü tv-ben?
idéznéd pls....?
Előzmény: Törölt nick (152)
lilaköd mámor Creative Commons License 2008.01.21 0 0 154
őszintén szólva a nagy tanító, a tyúkszemre lépő hiszekegyFerit dicsérő nol.kartell, vagyis kartal nélkül eme topik nem jöhetett volna létre
:)

62.
Előzmény: Törölt nick (153)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!