Ez egy prófécia így a bibliát nemsokára a cigihez hasonló figyelmeztető feliratokkal lesz kötelező ellátni. Például; A VALLÁS SÚLYOSAN KÁROSÍTHATJA AZ ÖN ÉS A KÖRNYEZETÉBEN ÉLŐK TERMÉSZETES ÉRZELEMVILÁGÁT! Ja és a fogyasztási adóját és hasonlóvá teszik.
"Szerintem Istenhez való viszonyunk az nem szeretet kérdése !
Istent nem kell szeretni. Istennek sem kötelessége, hogy szeressen engem !
Isten léte nem a döntésünk függvénye. Isten van.(mindenhol, mindenben, mindenkor)"
Istenhez való viszonyunk döntés és cselekedet kérdése, szeretet alatt ezt értem.
Istent nem kötelező szeretni (mellette dönteni és cselekedni akaratát), minden ember szabad akarattal rendelkezik. Istennek sem kötelessége, hogy szeressen bennünket, Ő mégis szeret, mindegyikünk üdvösségét akarja.
Úgy értem, hogy a szeretet döntés, hogy Isten az maga a szeretet. Isten meghatározott céllal teremtette az embert és a világot, életünknek értelme van.
Társteremtőként Istennel együtt folyamatosan teremtjük a világot.
Istennel csak a szeretet útján járhatunk együtt, ami azt jelenti, hogy döntéseinkkel és cselekedeteinkkel Isten akaratával eggyéválva haladunk életünkben.
A jót választjuk Isten vezetésével.
A szeretet nem érzet és nem érzelem. A szeretet döntés és cselekedet.
Isten hitem szerint ehhez hasonló leginkább, természetesen ettől jóval több:
1. az egyedülálló örökkévalóság; 2. az abszolút szabadság és függetlenség; 3. az abszolút mindentudás; 4. a feltétlen mindenhatóság; 5. a végtelen erkölcsi kiválóság; 6. a teremtő kreativitás; 7. az örök változhatatlanság; 8. a hiánytalan tökéletesség; 9. a határtalan végtelenség; 10. és ezek mellett: anyagtalan, szellemi Lény.
Ezek közül az attribútumok közül egy sem választható el Istentől, hiszen ha egyet is elválasztanánk, fogalmi ellentmondásba keverednénk, s Istent, többé már nem tarthatnánk Istennek. Mindazonáltal tévedés volna azt gondolnunk, hogy Isten csak ennyi, amit róla mondtunk. Nem. Ha létezik, akkor - mint kiderült - Ő határtalan végtelenség, s mivel mi, véges létezők vagyunk, vajmi keveset foghatunk fel belőle. Inkább csak megérinteni tudjuk elménkkel, és nem mélységében megérteni. Mégis: mindazt, amit kifejtettünk, fenntarthatjuk, de mindeközben tudnunk kell, hogy Isten, az elmondottak mellett és azokon túl, végtelenszer több.
Az én Istenemet (vagyis még sokaké is így néz ki), le tudom írni magamnak, de természetesen ez csak egy Isten kép a sok közül, de hitem szerint ez áll legközelebb a valóságos Istenhez!
A Hitler meg a Sztálin meghaltak és tuttommal a világ fejedelmét szolgálták és annak voltak a földi helytartói. Midketőjüknek óriási volt az egoja mint annak az angyalnak akit Ferinek becéznek, tudod a LUci ferijéről beszélek.