Budapesti átvétel, vagy plusz foxpost. Csere beszámítás megbeszélés szerint lehetséges szürke , barna, fekete, 4 vagy 6 tengelyes európai teher vagy tartály témában. esetleg analóg diesel vagy villany mozdony.
A hónap elején beszéltem a tulajdonossal amikor kint voltam náluk az új telephelyen és ő mondta, hogy a motorvonatok él a 1044-esk sem jelennek meg a minimális kereslet miatt.
Csak legyen elég előrendelés, hovy negogy ne akarjon ilyet gyártani a JC. Lemkénél a DesiroHC-nél rezeg a léc... az pedig konorétan ennek a tesója, egy soron is fognak készülni, kihasználva a hasonló formákat.
Lemke elég okos. Ha arra számít, hogy a széria fele bolti polcnehezékként fog funkcionálni, akkor legalább kevesebb áramszedővel tegye, azaz olcsóbb legyen a bekerülésük :)
Manapság többszörösen nehéz követni, hogy mi zajlik. Egyrészt elég ahogy-esik zajlik a beszerzés, másrészt a neten is kicsit nagy a zaj és kevés a rendezett összefoglaló jellegű adat, azaz lehet keresni kézzel ami eszünkbe jut. Szóval jelen helyzetben, szerintem ez nem hiba, hanem iteráció... :)
Elég sokan megijedtek, amikor bejelentették, pont attól féltek, hogy rossz pályaszámon jön ki. De a Lemke meglepően gyorsan reagált, és jelezték, hogy direkt a 230-ast választották, és rendben lesz. Majd kiderül, gondolom tesznek fel képeket a jövő heti vásárról, azt mondták, ott már a kész modellt mutatják be.