Ugye? Én is a tarkaságukba szerelmesedtem bele, aztán hipp-hopp már egy csomó lett...
Ami persze nem baj.
Tegnap is kirepült kettő. :-) A hamadik még gondolkodik, de biztosan hamarosan követi majd a tesókat. Reggelre az egyik kis gyémántgalamb is kirepült a fészekből, apuci féltő felügyelete alatt ismerkedett a röpivel.
Üdv Szellőbébi. Ezek ugye törpefűrjek? Nem érdekelne téged egy eladó vad színű tojó? vagy esetleg lenne hozzá gvalamilyen színű kakasod? Merre felé laksz?
Sziasztok! Van 6 db fürjecském, és eddig azt gondoltam hogy a tyúkokkal együtt majd ellesznek! Kb. 3 hetesek, és a zárt ólban vannak a többi hasonló korú baromfival. Tegnap az egyik megijedt, és úgy 1,5 m magasra repült fel. Ezekszerint ha kiengedem őket a nyílt udvarra el fognak repülni?
Üdv! Csongrádi vagyok, és van eladó fürjem, fürjtojásom vegyes színben.Mivel a munkám miatt minden nap Csanyon járok át, így a szállítás megoldható. Ha érdekel, írj emailt az igij@freemail.hu címre!
A képeken látható törpe fűrj pár eladó Békés megyében, Békésszentandráson. Fehér kakas + vad színű tojó érdeklődni lehet a zefyr@szarvasnet.hu E-mail címen
Üdv! Szentesen lessz 19.-én vaszárnap börze ha jól néztem. Remélem ott is lesznek fürjek allítolag szokott lenni. A börzéről tud valaki valamit? Megy valaki aki fürjes?
Szerintem a hosszú távú befektetés jobban megéri, lehet, hogy a használt egy hét múlva tönkremegy, erre meg van garancia, pótalkatrészt is lehet náluk venni, illetve kiegészítőket.
Ha postán akarsz rendelni, arra készülj fel, hogy az utánvét + törékeny csomag 3000 Ft a postaköltség rá.
Üdv! Jók-jók de nekem pocit drágák valaki olcsobbat nem tudna ! A tojásokat sem tudom még,h. honnan szerezzem be aki tudná postázni. 10-15 ezer között nincs keltetőgép?????????
Keltető gépet tudsz rendelni a www.plmaschine.hu oldalom, az enyém 15 éves múlt, tőlük való és kifogástalanul működik.
A csibéket azért még ne tedd ki, mert elég szeszélyes az időjárás, megfáznának. Mielőtt veszel, tüzetesen kérdezd ki az eladót, hogy milyen körülmények között voltak a madárkák, és hasonlót teremts számukra és lassan szoktasd őket az újhoz.