Keresés

Részletes keresés

AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.05.31 0 0 131
Egyébként az rtl klub hiradója szerint (most csak ezt tudom fogni) - nem is halasztották el véglegesen a szürkehályog műtétjét az asszonyságnak, csak valamivel későbbre került, és nem értesítették ki erről... bezzeg előkészíteni elő tudták... miféle vezetés lehet ott.
Előzmény: Törölt nick (130)
alto Creative Commons License 2007.05.31 0 0 129
Minden Pappnak maga felé hajlik a keze.

Ez az ilyen emberekben a legvisszataszítóbb: az ájtatos dumájuk a nyilvánosságnak, miközben a magánéletükben rideg logikával hajtják a pénzt és szarnak etikára, tisztességre, mindenre, ha a vagyonukról van szó.

Mert ha neki palotára telik, akkor valami nem igaz. Vagy nem keresnek rosszul a sebészek, vagy pedig vastagon elfogadják a hálapénzt. Innentől meg elég egyértelmű, miért ágálnak az eü. reform ellen.
Előzmény: Törölt nick (125)
padodo Creative Commons License 2007.05.31 0 0 128

Az eddigi hozzászólásaid alapján te egy nagyon egyszerű ember lehetsz.

Az is mutatja ezt, hogy nem tudtad összerakni a sátoraljaújhelyi sztorit az indexes és a Népszavás cikkekből sem! :-(((

Segítek: szóval az OEP meghatározza, hogy 1 hónapban mennyi műtétet lehet elvégezni, mennyi pénz van gyógyszerekre stb. és csakis ennyit finanszíroz.
Ha az egyik kórház kínjában (lsd. Szegedi Gyermekklinika-mérgezett gyerekek) a médiához fordul, mert már az első héten "felélte" a havi keretét, akkor a miniszter nagy kegyesen "segít nekik", merthogy ugye elég ciki, ha egy Szeged nagyságú város gyermekklinikáján el kell küldeni a betegeket!

A szemműtétes sztorinál is a fenti eset alkalmazandó, azzal,hogy itt egy nagypofájú Mari néne verte ki a cirkuszt, és nem a kórház.
Az orvos meg elég hülye volt, ha azt gondolta, hogy egy max 6 elemit végzett primitív nőnek (lsd Olaszliszka)majd el lehet magyarázni, hogy központi utasításra el kellett halasztani a műtétjét.

Legszebb öröm a káröröm: 10 év múlva a magyar orvosokat szidók örülnének, ha egyáltalán valamilyen orvos ellátja őket!!!Mert hatalmas orvoshiány lesz.
Előzmény: Bob a spongya (104)
anyabanya Creative Commons License 2007.05.31 0 0 127
Most ha jól tudom Rákosit kezelte egy komoly hívő orvos, méghozá ő: http://web.tvnetwork.hu/vaise/kissferenc.html, aki Ungár  A -val még gyülekezetet is vezettek, anyám is járt oda és elmondása szerint Rákosi leginkább benne bizott meg, mert mint mondta a profnak " maga keresztény, maga nem fog hátba szúrni"
Előzmény: HAL9000 (119)
zsolti05 Creative Commons License 2007.05.31 0 0 124

A sátoraljaújhelyi eset elég kínos. Elküldi az orvos a műtétre váró beteget, politizál, majd a főnöke bocsánatot kér.

Nincs túl sok orvos ebben az országban???

Törölt nick Creative Commons License 2007.05.31 0 0 123

Néha úgy belegondolok, hogy nekem kéne a szivemet operáltatni, és akkor ott teremne az ágyamnál egy olyan ember, akinek vállig érő ősz haja van, a fejét indián módra pántlikával átköti, és közben ájtatos arcot vág...engem aztán már operálni se kéne azonnal infarktust kapnék...

Ezért altatják a betegeket operáció közben. :-))))

Előzmény: AliceCsodaországban (117)
HAL9000 Creative Commons License 2007.05.31 0 0 122

Ok.:)

Előzmény: AliceCsodaországban (121)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.05.31 0 0 121
Kóka meg Horváth nem praktizál, de velem lehet beszélni: rúgjuk ki őket is.
Előzmény: HAL9000 (119)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.05.31 0 0 120
Nem a politizálást, hanem a nyílt szinen való politizálást tiltanám meg, egyszerűen a foglalkozásból eredő hozzáállás miatt. Ettől még magánemberként nyugodtan szidhatnák a mindenkori kormányt.
Előzmény: kheiron (118)
HAL9000 Creative Commons License 2007.05.31 0 0 119

Ugyan Alice. Ismered a történetet Rákosi elvtársról, és az imádkozó sebészről?

Amúgy benne vagyok, hogy rúgjuk ki Kóka dr-t és Horváth dr-nőt...:)

Egyébként pl. hatósági állatorvosok nem lehetnek képviselők...:) Biztos oka van ennek is...:)

kheiron Creative Commons License 2007.05.31 0 0 118
Néha nekem is fáj, akkora hülyeségeket képesek kiejteni a szájukon a tanult, és szakmailag valóban nagyon jó kollégák, de milyen alapon tiltanád meg a politizálást? Liberális? :-)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.05.31 0 0 117
Ezt az interjut speciel nem hallottam, de elég sok szereplését láttam a tévében neki is meg Pap doktornak is... ilynkor minidg annyira dühös vagyok, szerintem némely foglalkozású embereknek meg kéne tiltani a nyílt sznen való politizálást, ilyenek pl. az orvosok, a pedagógusok.... mihelyst az ismert ilyenek neiállnak politizlni, kapásból ellenségükké teszik a fele pacientúrájukat ugyebár.

Állitóülag Pap nagyon jó szívsebész amúgy, Csókay meg jó agysebész, miért nem maradnak meg a kaptafánál?

Néha úgy belegondolok, hogy nekem kéne a szivemet operáltatni, és akkor ott teremne az ágyamnál egy olyan ember, akinek vállig érő ősz haja van, a fejét indián módra pántlikával átköti, és közben ájtatos arcot vág...engem aztán már operálni se kéne azonnal infarktust kapnék...
Előzmény: Bob a spongya (-)
Fine Tune Creative Commons License 2007.05.31 0 0 116

Ha jól meggondoljuk, igazat mondott.  Abban is hogy nincs pénz, (ezt eleve megerősítette a főnöke is) és abban is, hogy mindezt kiknek köszönje.

Nem értem hogy képzelik itt a ballibek. Elvonják a lóvét, majd megsértődnek, ha egy csomó embert nem tudnak a kórházak fogadni.  Én az orvos helyébe megkérdezném, kire szavazott? Gyurcsány? Jöjjön vissza két év múlva, vagy keressen valami orvos-szerűt az SZDSZ székházban, akad bőven:))))))   Jobboldal? Jöjjön a jövő héten:)

Előzmény: Bob a spongya (104)
Bob a spongya Creative Commons License 2007.05.31 0 0 115
Így már érthetőbb...
Előzmény: anyabanya (114)
anyabanya Creative Commons License 2007.05.31 0 0 114
azért, mert mindig és mindenkor  kurva régóta csak az jut eszébe, hogy kit miért kell gyülölni a jobboldalon, no van ilyen a jobboldalon is, de egyik sem normális.  A normális ember nem igy müködik. Mi a lofaszért ugrik be neki pl a 11 éves kislány megeröszakolásáról  is ez, hát amugy azt sem értem, hogy miért jut valakinek a rendörség az eszébe. Gyalázat, a förtelem igen, de a politikai gyülölködés...Az az ember, akinek igy müködik az agya, ha hatalomra kerül mennyire veszélyes, miért tenne másként mint Pol Pot...Ez örület. Aki igy gondolkodik az náci és kész, max nem fajra, nemre, vallásra utazik, hanem politikai nézetekre. Persze beszélhet erről, csak semmivel sem erkölcsösebb, mint cigányozni, zsidózni.
Előzmény: Bob a spongya (113)
Bob a spongya Creative Commons License 2007.05.31 0 0 113
Ebben igazad van.De akkor neked miért kell egyből nácizni?
Előzmény: anyabanya (110)
wizes Creative Commons License 2007.05.31 0 0 112

Isznak.

Előzmény: anyabanya (111)
anyabanya Creative Commons License 2007.05.31 0 0 111
és azért remeg a kezük, mert....:)
Előzmény: wizes (109)
anyabanya Creative Commons License 2007.05.31 0 0 110
 Békésben... Sosem mondtam, hogy jó keresztény lennék, de azért lássunk már kicsit tisztán abban, amit mondanak, mert éppen olyan blöd dolog  velük szemben igy itélekezni, mint amugy azt, mondani, hogy a zsidok, vagy a keresztények, a baloldaliak vagy a liberálisak, esetleg a jobbosok  olyan izék... ez is náci dolog, az  is amit geszthike eszti csinál és az is amit sok jobbos beíró....nincs olyan, hogy a legtöbb....ilyen vagy olyan.... Van ember, aki ilyen vagy olyan, de  mielött csodálkozunk itélünk gondolkozzunk el az okain is tán...és van ember, aki amolyan, függetlenül a vallásától, a rasszától, a politikai hovatartozásától..
Előzmény: Bob a spongya (108)
wizes Creative Commons License 2007.05.31 0 0 109

Nem arra.

Hanem az agylékelésre amivel az agy túlnyomást csökkenti, de közben az agy kitüremkedik és sérülhet ezért a peremeket kezelik.

Valami ilyesmi, nem vok orvos, de absz nem az amit írtál.

A sebészek azé pijálnak: ne remegjen a kezük.

Előzmény: Ggantijja (70)
Bob a spongya Creative Commons License 2007.05.31 0 0 108
Te hol élsz,banyuska? Különben is téged megégetnek a keresztények..
Előzmény: anyabanya (107)
anyabanya Creative Commons License 2007.05.31 0 0 107

jaj, te kis náci, hát jobb lenne ha lönének egymásra  reformátusok a katolikusokkal, legalább kiket ölni vágysz hulllanának....amugy meg menj el egy evangélikus Isten tiszteletre, aztán menj el a katolikusra. No ez 10 éve totál más vol, de ma már tök hasonló...sajna nem távolodnak és nem gyülölik egymást...ez van.

Amugy meg tényleg vannak felháboritó dolgok az egészségügyben, ahol nem a beleszaromság a gáz...szentesi gerincmütöt,  komplikáció. Kapja az infuzios gyulladáscsökkentöt, majd miközben az állapota nem javul közlik vel, hogy bocs betelt a volumenkorlát és szia...felírnak egy rakat gyogyszert és hazaküldik, pedig még közel nincs jól...

Előzmény: geszthi (98)
Bob a spongya Creative Commons License 2007.05.31 0 0 106
Nem is szeretnék,te álnaiv.. Hogy lehettek ilyen agymossott,elfogult férgek?! Nem veszitek észre,hogy valaki attól még,hogy remek szakember(mit én nem vitattam,ha nem tűnt volna fel) lehet rongy,szemét alak. Csókay ez a kategória számomra.. és te is..
Előzmény: naiv (105)
naiv Creative Commons License 2007.05.31 0 0 105
Csókay körme piszkáig nem érsz fel.
Előzmény: Bob a spongya (-)
Bob a spongya Creative Commons License 2007.05.31 0 0 104

Újabb Csókay-ezúttal Sátoraljaújhelyen: Nem műtötte meg a mocsok a beteget,majd szerényen közölte: Köszönje mindezt Gyurcsánynak,Molnárnak és Ágneskének.. :o( Hozzátette:Minden betegnek,aki erre a bandára szavazott,az utcán kellene lennie.. :o(

De semmi baj, csak figyelmezteést kap a gerincetelen csúszó-mászója..

Meddig terjedhet még a szemétség és a hisztéria orvosi körökben?!

Bob a spongya Creative Commons License 2007.05.31 0 0 103
Észre is vehetted.Ha valaki a szoci oldalról korlátolt,azt nem próbálom mindenáron menteni..
Előzmény: Törölt nick (87)
Ggantijja Creative Commons License 2007.05.31 0 0 102

Kedves Ggantijja lemaradt az utolso mondatom elott...

Ezt vegyem úgy, hogy el akarod szívni a csatabárdot? ;))

Előzmény: geszthi (100)
Ggantijja Creative Commons License 2007.05.31 0 0 101

szoci nick vagy

Én? Szoci nick?  Ennyire hülyének látszom? :((

es hat nem nezne jol ki, hogy egy ilyet vedel

fogalmazzunk inkább úgy, hogy kortyolgatom

melldongeto keresztenykedonel

Melldöngető keresztény? Én? Aki múlt héten majdnem összeverekedtem egy terepjárós köcsöggel? Én? Aki naponta többször kívánom meg felebarátaim feleségét?

hullarabloknal

O.K. Lebuktam. A gyűrűt visszaviszem, de mit csináljak az ujjal?

Szoval visszakerdezek: "a (70)-es beírásban ugyan mit nem írhattal volna le" a fo nickeden.

Éppen vasárnap néztem meg újra a 22-es csapdáját, nagyon szeretem filmen, könyvben, élőben nem annyira...

Mert azt ne probald mar itt beadni legyszi, hogy par hozzaszolassal EPPEN itt jartal, EPPEN eszrevetted ezt a topikot es EPPEN ismered a doktort es EPPEN szakertokent tudod a sebeszi ujitasokat.

Folyt volna ki a szemem, hogy észrevettem Csókay nevét, lágyult volna ki az agyam, hogy eszembe jutott, hogy láttam vele egy műsort, törtek volna le az ujjaim, hogy leírjam, amit ott hallottam, és száradjon le a fac similém, hogy itt neked írogatok, amikor hancúrozhatnék is.

Előzmény: geszthi (96)
geszthi Creative Commons License 2007.05.31 0 0 100
Kedves Ggantijja lemaradt az utolso mondatom elott...
Előzmény: Ggantijja (91)
geszthi Creative Commons License 2007.05.31 0 0 99
Pappnal sem ez a gond! Hat istenem, ha abban hisz.

Hanem a kepmutato sunyisaga! Jatszotta az is a fene nagy emberijogi keresztenyt, hogy megy irakba vedeni az artatlanokat aztan kiderult hogy hazug gyava aki csak azert csinalta, hogy a szocikba belerughasson, de amikor valoban ki kellett volna allni az emberek mellett akkor GYAVAN ROHANT haza.
Előzmény: alto (97)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!