Ez egy topic a gyereklelkű vasutasoknak egy méltán népszerű rajzfilmsorozatról! Miután kiderült, hogy milyen sokan is szeretjük Thomas-t úgy gondoltam nyitok neki egy topicot. És ide várjuk a Thomasról készült modelleket is. Ha valaki feleslegesnek érzi eme topicot nyugodtan töröltesse!
Sziasztok! Hátha tudtok segíteni, cserélni szeretnék. Jézuska nem figyelt oda, lánykámnak lett egy plusz Thomas (TA) vonata. Ezeket szereti: James, Molly, Toby, Arthur, de ha másmilyenre tudná valaki cserélni az sem gond. (Bp.-en) Köszi!
Hajnali háromnegyed három és én a gép elött ülve túrom a 'net-et egy (vagy több) fényképért, videóért ami a TV sorozat készítéséről szól. Nagyon érdekelne, hogyan néz ki az a terepasztal, amin a sorozatot forgatták. Van valamelyikőtöknek tippje, hol találok erről valamit?
Vaterán kívül árulnak valahol Thomas-t HO-s méretben?
Egyik játékforgalmazónál /Jatek-makett.hu/van többféle Hornby Thomas Electric Train set /R9071-R9074/ de telefonon nem tudták megmondani, hogy HO e vagy nem. Kibontani sem akarta az illető, hogy megmérje a nyomtávot.
Esetleg van-e erről a setről valakinek tapasztalata?
üdv! nem magam miatt nézem a sorozatot(ez egy hosszú sztori) de miközben kényszerből néztem , nagyon megtetszett ez a rajzfilm , ami maiak között egyedülálló azért mert semmi erőszak nincs benne , nem ilyen pokemon meg stb. én pár magyar mozdonyt variáltam át (elég poor) "thomas-arc"-osra , érdekesek lettek: mellékelek párat: M41 alias Chester
V63 alias Crage
1047 alias Lady Bull
nos elnézést a paint minőségért , majd még javítgatok...