Keresés

Részletes keresés

rögtönjövök Creative Commons License 2009.02.03 0 0 91
86-os hozzászólásom. :(
Előzmény: Törőlt_nick (90)
Törőlt_nick Creative Commons License 2009.02.02 0 0 90
meg volt a híváslista?  :  )
Előzmény: rögtönjövök (80)
2hounds Creative Commons License 2009.01.31 0 0 89

Az tök mindegy, mire vagy féltékeny. (Mondjuk nekem, meg bevallása szerint a páromnak is, erőteljes szerelem vagy afféle jellegű érzés nélkül nem tudjuk elképzelni a szexet. Tehát ha ő vagy én félrelépünk  akkor ott gáz van, mert nem csak libidó, hanem szív is van a dologban...)

Engem pl az se zavarna, ha morcosan nézne a párom egy másik pasira, ha az esetleg jóóóól megnézne. Sőt. Inkább imponálna nekem. És bevallom, az is tetszik, mikor pl. én megnézek egy pasit, ő meg jól megjegyzi, hogy na, látja, megcsodáltam azt a szépfiút. :) Ezek után ki is szoktuk tárgyalni, hogy mi tetszik v nem tetszik egy pasiban/nőben. :)

Előzmény: csöszke 63 (88)
csöszke 63 Creative Commons License 2009.01.30 0 0 88
Totál igazad van....beszéltünk mi is már erről a párommal....
De sajnos még megjátszani sem tudom, hogy féltékeny vagyok. Annak mindíg röhögés a vége.
Féltem....mert szeretem....de csak attól, hogy szerelmes lesz, és elhagy. A libidójára nem.
Előzmény: 2hounds (87)
2hounds Creative Commons License 2009.01.30 0 0 87

Sziasztok, más is érezte úgy, hogy a féltékenység teljes hiánya nem jó? Nekem van ilyen érzésem. Ill. volt, az előző kapcsolatomban a pasim EGYÁLTALÁN nem volt féltékeny. Akárhova, akármikor mentem akárkivel, még egy kis piszkálódás se volt, hogy nem ám eszembe jut huncutkodni! Egyszer rákérdeztem, hogy nem féltékeny sose? Erre mondta, hogy nem, 100%-ig megbízik bennem, mert én olyan rendes vagyok, úgyse tennék "olyat" sose. (Ez tök igaz, a megcsalósdi nem az én műfajom, ha a legkisebb szikra is felmerülne, hogy én inkább valaki mást akarnék, azonnal abbahagynám az aktuális viszonyt és csakis úgy kezdenék másikba. Két szék között a pad alá? Lehet. De így látom elfogadhatónak. Sose voltam még ilyen helyzetben, ne is legyek.

Szóval exem nem fétékenyledett. Nem esett jól. Valahogy úgy jött le az egész, hogy tessék, itt vagyok, bebiztosított az egész ügy köztünk, neki a kisujját se kell megmozdítania, mert úgyse nézek félre se, nemhogy valamit is csináljak, ami miatt elveszíthetjük egymást.

Én meg alapvetően féltékeny vagyok (vagy inkább kíváncsi??), szeretem tudni, mit kivel csinál a párom, és szeretem is elmondani a saját dolgaimat is.

A mostani párom pont ilyen, időnként megjegyzi, hogy erre vagy arra féltékeny, mert így vagy úgy néztem, csináltam, stb. Én is így vagyok vele. Meg is szoktuk beszélni, persze jót mulatunk magunkon. Jól esik ez, hogy úgy érzi, más is észrevehet engem, vagy hogy kimutatja, hogy én az övé vagyok, el a kezekkel. (Mielőtt bárki valami véresen komolyra gondolna, a féltékenységünk tök nem az, igazán lájtos, szerintem ennyi kell is, főleg mert egyikünknek sincs oka rá. :)

 

rögtönjövök Creative Commons License 2009.01.30 0 0 86

Szóval.

 

Azóta megkaptam a részletes híváslistát......

Ahhoz képest, hogy dec.közepe óta nem kommunikáltak telefonon, sőt még a melóhelyen is csak a munkából kifolyólag meg hello-szia.....ahhoz képest simán tele volt a számával a lista még jan.közepéig.Aznap reggel volt az utolsó hívás, amikor este megkérdezte hogy én töröltem e ki a csajt a partnerlistájáról a skype-on.És ekkor néztem meg az előzményeket valami szikra miatt.:(

 

A legbosszantóbb, hogy nem méltat még ezekl után sem az őszinteségre.Otthonról is hívta, még jauárban az előtt pár nappal hogy kiborult a bili.10 percig beszélt vele abban az időpontban amíg én a futópadon kínoztam magam.Meg hát folyamatosan, állandó jelleggel.Pofátlanul otthonról is telefon , sms, mindezt szinte mellettem.

csöszke 63 Creative Commons License 2009.01.30 0 0 85

Nem gondolom hogy a szex a mécéje, csak a tapasztalat az, hogy mikor az exem szerelmes lett másba, akor nem nyúlt hozzám, még azt is kerülte, hogy hozzámérjen. El is ment.

Ha csak megcsalt volna, és működik a szex is, akkor még mindíg együtt vagyunk.

 

 

Előzmény: O_my_kad (84)
O_my_kad Creative Commons License 2009.01.30 0 0 84

Szia!

 

Miért gondolod azt, hogy a szex a mércéje, egy kapcsolat működőképességének?

És mi az ami szerinted már aggodalomra adhat okot a szex-el (vagy annak hiányával) kapcsolatban?

Csak a véleményed érdekelne, nem kötekszem! :)

Előzmény: csöszke 63 (83)
csöszke 63 Creative Commons License 2009.01.24 0 0 83
Hát nem kéne mindenre olyan kíváncsinak lenned. Ha azt mondja, hogy csak barátság, hidd el. Ha veled ugyanolyan kedves, ha érzed hogy szeret, ha működik a szex, akkor hagyd az egészet a fenébe. ne feszegess zárt ajtókat most....mert lehet hogy kinyílik, és olyasmi szakad a nyakadba, hogy jobb lett volna nem feszegetni.
Mit csinálnál, ha kiderülne, hogy volt valami....megcsalt. Megbocsátanál, azt akarnád, hogy veled legyen??? Ha igen, akkor hagyd a fenébe....ne faggasd, ne beszélgessetek annyit...főzz egy jó vacsit, és irány az ágy .-))))
Előzmény: rögtönjövök (80)
csöszke 63 Creative Commons License 2009.01.24 0 0 82
Már mint mit? Csalja meg ő is?? Attól semmi nem nyugszik meg. ha valaki félrelép egy házasságból , annak sok oka lehet....
-ellaposodott a kapcsolat
-nem egyezik a szexualitás (gyakoriság, minőség)
nem sorolnám fel mindet.....de lehet, hogy minden klaffol, csak a párunk nagy vadász,..és viszi a szenvedély. Ez a legjobb...mert ő sosem akar kilépni..elmenni.
De olyan ok a félrelépésre, hogy bosszú????? Hogy visszaadni..... a legnagyobb butaság.
Ha valakivel ágybabújok, akkor az minimum azért van...mert nagyon megkívántam. (érzelmek nélkül)
De hogy bosszúból??? Hát nagyon utálnám magam érte, ha mégis megtörténne ilyen egyszer valami elmeháborodott állapotomban....
Előzmény: mamama2. (81)
mamama2. Creative Commons License 2009.01.24 0 0 81
A legjobb ellenszer, ha te is ugyanezt teszed vele. Legalább a lelked megnyugszik
rögtönjövök Creative Commons License 2009.01.23 0 0 80

Nem tudom.

Soha nem volt még ilyen szituációban részem.

Napok óta beszélgetünk.Sokat.Próbálom megérteni, bár ő tagadja, hogy történt valami köztük.Sőt azt állítja, hogy december közepe óta semmi sms, semmi telefon.Addig is állítása szerint csak haveri alapon volt.

Én hiszek a férfi nő barátságban.Ő szokta nekem mindig mondani, hogy olyan nincs, mert valaki mindig többet akar.Erre most azt mondja csupán barátok voltak.Meg ugye kollegák.

Nem tudom.

Ha csak barátok, akkor szerintem nek kell arra célozni, hogy én ne tudjam meg miket írnak.Meg nem kell figyelmeztetnie a férjemet, hogy törlje ki az üzenetet, mert gáz lesz.

Én akarok neki hinni.

Tiszta szívemből.

Ma megkapom állítólag a részletes híváslistát visszamenőleg.Ha kiderül, hogy a mondása ellenére az éjszakai hívás neki ment, vagy volt kapcsolat decemberben azután, hogy ő mondta hogy nem volt, akkor kell nagyon elgondolkodnom.

Nem tudja, hogy megtudom szerezni a részletes listát.

Félek mi lesz, ha esetleg mást mutat mint amit mond.Nagyon félek, de a bizonytalanság már belém fészkelődött és ez rosszabb mindennél.

Mondtam is neki, hogy ha nem töröltek volna ki hozzászólásokat, akkor legalább tisztában lennék hogy mi volt, nem kellene összeraknom a részleteket.Bár néhány részlet miatt azt hiszem egyértelmű.Volt vonzalom köztük, az biztos.Már csak az a kérdés van e még.....

csöszke 63 Creative Commons License 2009.01.22 0 0 79
Mert hidd el, hogy annak oka van, ha valamiért kifelé kacsingat a párod. Egy kapcsolatban soha nem csak az egyik a hibás. Ok és okozat függvénye minden.

Hülyeség.......

Az én párom szeret...nagyon..érzem, és tudom.... figyelünk egymásra...igazi társ...nagyon jó apa. 8 éve még nem nagyon volt olyan éjjel, hogy ne húzna magához, hogy mennyire szeret. Vidám nagyon jó kapcsolatban élünk. Én személy szerint szexfüggő vagyok, két napot talán bírok nélküle....és nem csak a dugjunk egyet kategória....orgazmus ájulásig.
És mégis gané, néha kikacsingat...vannak pasik, akiket hajt valami az új felé, akikben erősebb a vadászösztön...és akkor mi van?? nehogy már azon kívül, hogy szarul érzi magát, még magába keresse a hibát is.

Előzmény: szabko 11 (78)
szabko 11 Creative Commons License 2009.01.22 0 0 78
Kedves Rögtönjövök!

 

Szomorú, amikor szembesülünk azzal, hogy az életünk nagy szerelme megcsal, vagy nem úgy viselkedik velünk, mint régebben. Tapasztalatból mondom, hogy az állandó ellenőrizgetés és, hogy mindig arra gondolsz, hogy mit is csinálhat Ő, teljesen megőrjíthet. Üljetek le és beszéljétek meg, hogy mikor, mit rontottatok el a kapcsolatotokban. Mert hidd el, hogy annak oka van, ha valamiért kifelé kacsingat a párod. Egy kapcsolatban soha nem csak az egyik a hibás. Ok és okozat függvénye minden. Valamikor elindult egy lavina nálatok és észre sem vetted, vagy ha igen, akkor nem gondoltad volna, hogy eddig mehet a dolog! Én annak idején, amikor a 19 éves kapcsolatunk majdnem vége lett, vettem sok-sok olyan könyvet, ami segített abban, hogy miképpen változzak meg és ezáltal ő is megváltozik ha szeret. Az egyik könyv címe: Ne válj el, változtass. Ajánlom, mert nagyon sokat segítene.

 

Ha szeretnél a könyvből egy kis ízelítőt, szívesen küldök neked. A címem: szabko@freemail.hu

 

Üdv. Szabko

csöszke 63 Creative Commons License 2009.01.19 0 0 77
olvasd végig a megcsalt túléljük topikot.....
Előzmény: rögtönjövök (76)
rögtönjövök Creative Commons License 2009.01.19 0 0 76

Nagyon igazakat írsz, csak most még nehéz megfogadnom.

Nagyon nehéz megemészteni, hogy elrabolja valaki a másik felem szívét.

 

Az egyik ilyen naplós bejegyzésben a csaj testvére kérdezi az én férjemet ( AZ ÉN FÉRJEMET) hogy merre van a csaj? Döbbenet! Mi a progija, mert nem ért haza és nem tudják mi van vele!

 

 

Tudod, másnap, hogy megtaláltam a bejegyzést, kimásoltam egy részt és elküldtem neki skyp-on.Nem tudom mit akartam.Talán azt hogy visszaválaszol, mert tudja ki vagyok, beleérezve a helyzetembe talán kapok tőle valami őszinte magyarázatot.

Mert a férjemtől nem kapok.Soha nem is fogja elmondani.

 

Otthon próbálok nyugodt maradni, de ha kicsit is egyedül maradok a gondolataimmal őrületet érzek.

 

A hétvége pedig azzal telt, hogy a férjem extra módon akart a kedvemben járni.Egyszerűen nem tudtam olyant kérni amit ne tett volna meg.Szóval dolgozik a bűntudat rendesen.......

Előzmény: csöszke 63 (75)
csöszke 63 Creative Commons License 2009.01.19 0 0 75

Magadban kell rendet raknod, még ha most nehéz is kicsit......( tudom nem kicsit)

Szinte lehetetlen...tudom...ilyenkor úgy érzi az ember, hogy belehal....belehalsz?? (nem fogsz) hogy nem tudsz élni nélküle...(tényleg nem tudnál? Dehogynem)Hogy vele akarsz maradni...(biztos ez? ha nem tudsz megbocsátani, akkor lehet már most kéne magadnak esélyt adni, hogy újrakezdj valami mást )

A fájdalmad miböl tevődik össze?? Attól félsz hogy elveszítheted? Vagy az, hogy ami a tiéd, most másé is lett, hacsak rövid időre is? Mert ha erős a birtoklás benned, akkor nehezen, de lehet hogy soha nem fogsz tudni megbocsátani.

 

Előzmény: rögtönjövök (74)
rögtönjövök Creative Commons License 2009.01.19 0 0 74

Minden nap együtt vannak.

Persze hogy nem tudok rá nem gondolni.

 

Előzmény: csöszke 63 (73)
csöszke 63 Creative Commons License 2009.01.19 0 0 73
Persze hogy gondolsz rá....csak ne adj hangot neki....(márha megakarod tartani ) Külömben elűzöd.
Előzmény: rögtönjövök (72)
rögtönjövök Creative Commons License 2009.01.19 0 0 72

Hát igen.Nem tudom hogyan nem tudnék rá nem gondolni.

Nem tudok teljesen higgadt lenni, hidegfejjel gondolkodni.

Előzmény: mamama2. (71)
mamama2. Creative Commons License 2009.01.18 0 0 71
Nagyon igazad van, de ezt nagyon nehéz is betartani! Megbocsátani? Hm szerintem talán lehet, de elfelejteni azt soha! És ez mindíg elő jön, és akkor nagyon nehéz. Jó politikus vagy! Én is tudnám, hogy ezt kéne tennem, de nem tudom megállni.
Előzmény: csöszke 63 (70)
csöszke 63 Creative Commons License 2009.01.16 0 0 70
Nagyon szívesen meghalgatlak..:-))
Még egy tanács.....
Ha szereted, és meg akarod menteni a kapcsolatot......(Persze csak ha tényleg szereted, és nem csak a büszkeséged bántja ) akkor legyél szives kedves lenni, szeretni őt, és egyenlőre ne beszélj róla...:-)))
Csak csendben ölődjél....és nem azért mert az neked olyan jó......hanem azért, mert akkor van még jövőtök, és szégyellni fogja magát, és mindent meg fog tenni, hogy helyrehozza amit elrontott.
Ha most elkezded baszogatni, kérdezősködsz, vádaskodsz, esetleg fenyegetőzöl, felemlegeted percenként, akkor biztos hogy a másik karjaiba lököd, és önigazolást adsz neki, hogy " Na milyen pasi is ez...megérdemelte.."
Tudom hogy ez most így kicsit hülyén hangzik.....te lettél megcsalva, és még te húzd össze magad. Nem kell, de akkor nagy az esély rá, hogy nincs jövőtök. Ha most megmutatod neki, hogy igazán szereted, a gyengeségével együtt, akkor viszont nagy az esély arra, hogy közösen nevelitek fel a gyerkőcöt.
Egyvalami viszont nagyon fontos....meg tudsz-e bocsájtani? Igazából....nem csak szavakkal.

Különben meg szerintem, bármennyire fáj, nem kell nagy jelentőséget tulajdonítani ennek.....te is lehetsz még olyan helyzetben, hogy nem tudsz ellenállni egy csábításnak....és az nem azt jelenti, hogy el is akarnád hagyni, vagy hogy nem szereted.
Előzmény: rögtönjövök (68)
rögtönjövök Creative Commons License 2009.01.16 0 0 69
Azért köszi, hogy meghallgattál.
rögtönjövök Creative Commons License 2009.01.16 0 0 68

így ahogy mondod.......támad ezerrel ha felhozom a dolgot.

Csak annyi figyelmeztető dolog volt és nem vettem észre mert vakon bíztam.

Tudod mit mond azóta? Hogy legyek szíves kedves lenni, meg szeretni őt és ne beszéljek erről.:DDDD nah persze!

Csak csendben őrlődjek, mert nekem most olyan jó.

 

Előzmény: csöszke 63 (67)
csöszke 63 Creative Commons License 2009.01.16 0 0 67

Lehet hogy ez most hülyén hangzik,.....de ő most össze van zavarodva.....ha válaszokat akarsz, akkor ne eröltesd most. Lebukott.....szar dolog.. .-))

De tényleg...most ő még abban az állapotban van lebukás után, hogy legjobb védekezés a támadás. Tudom hogy ez neked most a legszarabb, de hagyjál neki pár napot.

És ha mind a ketten lenyugodtatok, akkor üljetek le beszélgetni...

Egyáltalán nem biztos hogy megtörtént a dolog, lehet hogy csak kialakulóban van....

De ha meg is történt, akkor sem fogja bevallani.

Előzmény: rögtönjövök (66)
rögtönjövök Creative Commons License 2009.01.16 0 0 66

igen, házasok vagyunk

1 gyerek

és elég rég vagyunk ahhoz együtt, hogy átlépjek ezen, csak magyarázatot várnék

azt meg nem kapok

kértem, üljön le a gép elé, legyenszíves olvassa el az én szememmel, hogy ő ezt minek értelmezné

de nem hajlandó

mert miért akarom én ezzel szembesíteni?-ezt kérdezi

szóval nekem ez a válasz

Előzmény: csöszke 63 (65)
csöszke 63 Creative Commons License 2009.01.16 0 0 65
házasok vagytok? Mióta? Van közös gyerkőc?
Előzmény: rögtönjövök (63)
rögtönjövök Creative Commons License 2009.01.16 0 0 64

Hidd el, én örülnék neki

de véleményem szerint a pikáns beszélgetést nem hozunk haza.

Főleg nem, amikor az asszonynak fix programja van.

 

Előzmény: csöszke 63 (62)
rögtönjövök Creative Commons License 2009.01.16 0 0 63

Tudod, kitöröltek a lány figyelmeztetésére egy jó pár hozzászólást ( persze látni kivel váltott üzenetet, csak az van ott, hogy "üzenetet törölték")

meg hiányzol

meg majd holnap látjuk egymást ( jah, persze kollegák)

meg töröld ki mert Ő ( mármint én) meglátja

nem akarok neked otthon gázt.....

 

 

áhhhh........beleőrülök

kértem magyarázza meg, csak azt hajtogatja, hogy szeret

na jah

 

 

 

Előzmény: csöszke 63 (62)
csöszke 63 Creative Commons License 2009.01.16 0 0 62

Egészen biztos vagy benne, hogy megcsalt???? Nem lehet hogy a fantáziád is keverdett egy kicsit pikáns beszélgetéshez?

Előzmény: rögtönjövök (61)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!