Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Tudnátok ajánlani olyan 64 GB-os memóriakártyát, ami gyors, jó minőségű, nem kerül egy vagyonba és passzol a Nikon Coolpix A10 digitális fényképezőgépembe? Köszönöm szépen előre is!
2007-es PC-t már nem érdemes megjavíttatni mert jövő októbertől itt a nyakunkra erőltetett Windows 11, aminek a minimális gépigénye a 8. generációs Intel, vagy annak megfelelő AMD CPU, illetve a TPM 2.0. Inkább tedd bele azt a pénzt egy új gép vásárlásába.
Köszönöm,ha egy lakóhelyen lennénk, biztos megfogadnálak a PC-k -főleg a régi 2007-es megjavításában.-
Egyszer kék képernyő-kikapcsolom, bekapcsolás után nem nyitja meg a monitort- újabb kikapcsolás, ekkor elindul nehezen.-
Az új SSD-helyett a régit tettem vissza-ez ha kék képernyőt ad, utána van amikor elindul.-
Táp-áramellátási hibája volt a régi gépnek-ez olyan gondolt egyet kikapcsolta magát,és utána én kapcsoltam be. De többször ez egymás után kék képernyőt hozott.- A sok áram megszakítás.-
SSD-egység leformázás,majd win 7- telepítés kell.- Most a régi SSD-egység van benn,ez el el indulgat,az új, félre van téve, kék képernyő,de azon nem indul újra.-
Hát egye fene veszek egy kártya olvasót.-
Amit írsz elmentem,nekem első olvasásra még magas.-
Keresek fiatal embert,aki info-t tanul vagy tanult- és megmutatom neki.- Köszönöm a segítséget!
"elég egy wincdemu vagy daemon tools is, ez komoly?"
Daemon tools az ördög műve, minek? Az kinyitja az ISOt és hogyan tovább? el kell indítani és telepíteni. Amúgy miért nem HyperV alá? Többire kb. az kell amit mondtál, amúgy elindul 4 gigával, megnézed alkalmas-e rá, ha nincs akkor így jártál, ha többet kér akkor teszel alá egy kattintással. Ezeknél mire végigrágnánk a gittet arra akár ki is próbálhatnád.
Virtuális win11-et akarok kipróbálni, de a weben ellentmondásos információkat találtam, melyik az igazi, vagy mi az, ami a gyakorlatban valóban működik?
4 vagy 8 GB RAM a minimum követelmény?
Valóban csak TPM 2-t engedélyező BIOS-nál hasznáható?
Virtualbox vagy Wmware workstation vagy más sw telepítés kell hozzá?
Virtualbox-ra egy win weboldal valami gyatra magyarítással azt írja, hogy win11 menüje rosszul jelenik meg, "türelmet kérnek a hiba kijavítására"
Van olyan webes cikk, hogy nem kell semmit telepíteni, elég egy wincdemu vagy daemon tools is, ez komoly?
Azert szep huzas volt, hogy azt mondtak, hogy ha ezt megvetted, akkor mar nem lesz uj verzio, csak frissites, aztan megis bekergetnek a f.szerdobe, hogy nemcsak vegyek egy 11-est, de me uj gepet is hozza.
Az marpedig akkoris egy baromsag, h ranyomsz a letoltesek listara a bongeszoben es azt irja h 11 downloads in progress. Mikor mar az osszes le van toltve es irja is h "done" "completed"
Ergo az egyik nem lehet igaz (az elobbi) file torlese meg bongeszon keresztul felesleges opcio
Semmi baj nincs a Chrome letöltési rendszerével. Van lista akit lehet törölni és vagy fileokat is. Ha videó, akkor az is lehet, hogy pluginnal mentettél. Igazából megint az van, hogy júzer hülyeséget csinált aztán csapkod, mert a gép azt csinálta amit mondott és nem azt amire gondolt. De a Chrome a weirdassja, hógyne.
Töröld ki az alapértelmezett felhasználói profilt amit átmentett az előzőből mert akkor a következő indításnál létrehoz magának egy új, szűz profilt! Ha a hiba utána is jelentkezik akkor rendszer szintű (vagyis a Windows regisztrációs adatbázisába ette bele magát valami), ez viszont csak az operációs rendszer teljes újratelepítésével javítható. A felesleges problémák elkerülésére javaslom a Microsoft Media Creation Tool használatát.
Elvileg az alaphelyzetbe visszaallitast sikeresen megcsinaltam (mikor uninstallra mentem az ablakban kozoltek, h bizonyos firefox problemakat megoldhat egy refresh (ott volt eltavolitas mellett(folott), h "refresh instead"
Arra nyomtam elvileg megcsinalta, bezartam ujranyitottam. SEMMI. Ugyanaz. Marad a del
bookmarksokon kivul nem nagyon jut eszembe semmi ami annyire kene a bongeszobol:)
Jelszavakat/felhasznalokat eleve nem szoktam kerni megjegyezni.
A torlest elegendo ha Start menure katt utan jobb klikk a listaban levo firefoxra es uninstall? Gondolom ezzel eltunnek a folderek is. A commanderben uninstall pont exet nem lattam a firefox mappan belul.
Amugy a szervizes srac tette fel nekem ezt a firefoxot amikor a win 10emet kicserelte egy speci win 10re es bovites is volt de ez most lenyegtelen. Kertem h a telepito exeje maradjon fent a gepen, igy azota ott van a user/letoltesekben :) azt az installert hasznaljam ujratelepitesnel vagy egyszeruen a firefox oldalarol szedjem a setup exet?
Mert ha a 2 evvel ezelotti installert hasznalom nem tudom h a friss verzet kapnam-e meg? Mert azota sokszor frissult a ff.