Szerintem, lassan kész lesz a tényfeltárás (hol a lé?), amely eredményét izgalommal várjuk.
Remélem, a városunk érdekében megmaradt az a keményfarkú vagány racionális gondolkodás, amely a mai nyertesek ismérve volt egy időben, és amely gondolkodást most majd a gyakorlatban is megismerjük.
Ha Révfy meghallgatna, azt javasolnám neki, hagyja a fenébe az ígéreteit, és ciklusa első negyedében ne hallgasson senkire, csak a legkeményebb pénzügyi tanácsadójára (persze ez csak álom)!
Majd’ el felejtettem mondani, legfontosabb változás, hogy az uszodában új igazgató van. (Naja! Ez is változás.)
Lehet-e tudni, hogy van-e már bármilyen elképzelése az új városvezetésnek, hogy milyen irányban haladjon Baja az elkövetkező 4 évben? Milyen lenyeges dolgok történtek a megválasztásuk óta?
Én egyenlőre annyit látok, hogy még a hivatalos városi homelapon sem sikerült egy üdvözlő szöveget összehozni. Nem sikeredik kicsit hosszúra ez a győzelem ünneplés?
Egyáltalán csinál valamit a Révfy-Bucsú duó? Információ semmi. Mint a régi polgármester esetében. Pedig Bucsú úr informatikus vagy valami hasonló lenne, vagy nem?
Ez a Lényeg nevű szörnyűség lenne a városi szócső?