Ez a topik a használt német vagonokról és vezérlőkocsikról szól. Azokról a járművekről melyeket a MÁV Zrt. vásárolt a DB-től. Akinek van bármilyen képe, információja, véleménye ezekről a járművekről az kérem jelezze a topikban!
Sajnos érdemben nem tudok hozzászólni, én csak a papírt láttam amin a psz. volt.
A témától függetlenül egyébként azt mondom, hogy az albumkönyvekben, sőt, a komoly szakirodalmakban is sokszor előfordul hibás adat vagy információ. Ezt bizton állítom, mert más témában jónéhánnyal rendelkezem és ez a tapasztalatom.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy téved a könyv, de elviekben nem kizárt.
Nagyon bízom benne, hogy valaki elkapja és lesz itt kép róla, az sokat fog segíteni.
Addig csak annyit tudok mondani, hogy az igazság odaát van!
Egyetértek, csak túl hosszú a megadott intervallum, így nehéz lesz elkapni. Remélem mostmár többen fogják figyelni és adott esetben jelezni az érkezését, mert ezt a gépet mindenképpen le kell fotózni!
288 GTO! Biztos, hogy 219??? A nemzetközi vasútfotó internetes oldalon nem találtam 219-est, pedig kerestem pár országnál. Én csak 212-esekről tudok Győrnél az Audinál dolgoznak, vagy lemaradtam valamiről?