Keresés

Részletes keresés

bb bauer Creative Commons License 2024.02.20 0 0 17376

Felőlem akárhol is lehet. A lényeg hogy itt ne rontsa a levegőt az agyatlan mantráival. Van annyi fidernyák hely, menjen oda szopkodják ott egymás...nyalókáját.

 

Más.

Láttátok a heti Edinát? Mint mindig, most is beletalált a közepébe a dolgoknak, elképesztően jól fogalmazza meg gondolatait az adott történésekkel kapcsolatban. Úgy, hogy minden fidernyák szive közepébe talál vele. Ezért is utálják őt azok. Mert ugye képtelenek elviselni amikor a pofájukba van mondva az igazság. Ők ahhoz vannak szokva, és azt szeretik, ha a gazdájuk megsimogatja a buksijukat és mint anno gyermekkorunkban anyukánk azt mondja "ne félj, nincs itt semmi baj, minden a legnagyobb rendben!". Ettől megnyugszanak és biztonságban ézik magukat.

Persze közben meg a valóság teljesen más képet mutat...

Előzmény: MTELA (17375)
MTELA Creative Commons License 2024.02.20 0 2 17375

csak elutazhatott.

ha sikerült eladnia az infrakeltetőt a lucernavágóval, és a kocsija 6 literes fogyasztását tekintjük, akkor szerdán még 5258,899 km utat tehet meg. szóval még ne várjuk vissza.

 

Előzmény: bb bauer (17374)
bb bauer Creative Commons License 2024.02.18 0 0 17374

Pedig milyen büszkén harsogta, ő maradt itt egyetlen a régiek közül...

Aztán kiderült, hogy nem... :D

 

De szerintem nem tart neki semmiből sem e témában is mélyen egyetérteni a gazdájával. Ha az eddigiek nem ingatták meg hitében egy fikarcnyit sem, ez a kis csip-csup pedofil ügy sem fogja.

Pedig:

Azt nem kérdezem, hogy az erkölcsi rend helyreállítását kisajátító utcai ninja warrior harcos a felelősség másokra kenésének kétoldali vergődése közepette elrendelt-e bármilyen vizsgálatot azért, mert 2011-ben az illetékesek elszabotálták a bicskei gyermekotthonban történt bántalmazásokat, hogy azok még évekig vidáman folytatódhassanak, hanem. Hanem hogy tényleg ráfért a pofájára azt mondani, hogy

  • a politikai hiba akkor is bosszantó, ha van rá magyarázat, hát még ha nincs, és hogy
  • a kegyelmi botrány arra emlékeztethet mindenkit, hogy milyen kockázatokkal kell szembenézni ma: a nemzetállamok függetlensége, szuverenitása áll a világ nagyhatalmú pénz- és erőközpontjainak célkeresztjében.

Nos, ez az alak fogja helyreállítani az erkölcsi rendet. Miközben tudjuk, hogy ha február 2-án nem lepleződik le, hogy a pártja pedofilok bűnsegédjeit simogatja kiszolgáltatott gyerekek rovására, akkor ma Novák és Varga a helyén lenne. Ez az alak fogja visszaállítani az erkölcsi rendet, aki politikai hibának hazudja az erkölcsileg menthetetlent, és gyermekek életvitelszerű molesztálásáról a nemzetállami függetlenség és a világ nagyhatalmú pénz- és erőközpontjai jutnak eszébe. Ezek után azt hiszem, minden másról beszélni, elemezni, szétszedni abszolút felesleges. A lényeg ez: egy pedofilügyben elítélt embert a Fidesz államelnöke engedett szabadon, a Fidesz pártelnöke és miniszterelnöke két hét sunnyogás után pedig azt állítja, hogy nem ismeri a magyarázatát ennek a rettenetnek, ellenben már bejelentkezett erkölcsi rendhelyreállítónak. A fél országot már a kordonok és fóliák mögött bujkáló holdudvara nevére íratta, ezt már végképp nem kellene hagyni a sötétség fejedelmének.

Előzmény: Baltássy (17373)
Baltássy Creative Commons License 2024.02.17 0 2 17373

Közös barátunk nem fog jönni, valószínűleg kiszeretett Dunakesziből. :-)))

Meg talán még most dolgozza fel a vezér ma délutáni utasításait, még neki is meg kell emésztenie ezt a pofátlan kivagyiságot.

Előzmény: bb bauer (17372)
bb bauer Creative Commons License 2024.02.17 0 0 17372

Köszönöm az infókat! Nagyjából kábé erre számítottam. ;)))

Arra azért kiváncsi leszek, ha alpárikám előkerül, milyen indokkal fogja magyarázni távolmaradását... :D Na jó, vicceltem, nem fogja indokolni nyílvánvalóan, odaáig nem tart a tisztessége és a jelleme, csak folytatja ott ahol abbahagyta: kurcsány, cserepad, satöbbi. Mi is folytatni fogjuk a rajta való röhögést. ;)))

 

Az imént jött szembe velem ez a video, csak 6 perc, érdemes megnézni:

https://www.youtube.com/watch?v=nsMfRa5SzvM&ab_channel=Telex%E2%80%A4hu

 

Engem a szekunder szégyen fogott el marhagulyás válaszai miatt...de jó volt látni ahogy halántékból erősen izzad a kérdések miatt és kétségbeesve keresi a kibúvókat...nem csak a válaszai, de a testbeszéde is mindent elárul erről az egész fidernyák maffiáról...egy szakember erről tanulmányt tudna írni, abban egész biztos vagyok.

Előzmény: Baltássy (17371)
Baltássy Creative Commons License 2024.02.17 0 1 17371

Pl. az origó alig ír a tüntetésről, főleg azt emeli ki, hogy erőszakba torkolt a tüntetés, és újságírókat támadtak meg...

Az M1 - úgy hallottam - hogy pár száz, pár ezer emberről beszélt.

Kiváló barátunk szerintem azért nincs jelen, mert szabadságon van, elutazott. (No jó, csak vicceltem!):-)

Még az is lehet, hogy neki is megfeküdte a gyomrát az a sok aljasság, ami az utóbbi 1-2 hétben kiderült szeretett táborának prominenseiről, és most meg van egy kicsit zavarodva, mint a vasorrú bába a mágneses viharban. Lehet, hogy még egy belső hang is megszólalt nála, hogy talán elképzelhető, hogy eddig nem a jó oldalon állt. (No jó, ez is csak vicc vóót!):-)))

Nem tud mit mondani, erre nincs magyarázat. Csak az eddig is már unásig ismételt szövegeit tudná ujfennt előadni, azokat meg már számtalanszor cáfoltuk. A vezér is hallgat, onnan sincs új utasítás... no de majd ma délután megtudjuk a frankót, a duce a hívei előtt elmondja, hogy mi lesz, meg hogy lesz. Vagy nem.

Értem én, hogy a jelenlegi helyzetből a fidesznek nehéz jól kijönni, de sajnálni azért nem tudom őket.

Az ellenzék, vagy összefogás, - vagy mittudomén hogy nevezik magukat a tegnapi tüntetők - hiába voltak sokan,hiába voltak jó és igaz beszédek, jót sétáltak, zúgott a mocskos fidesz, fogyott a sör, a gyerekek csokit kaptak, de... hétfőn megint menni kell dolgozni, és nem történik semmi. Orbán Viktor meg pont lesz@rja, miket ordibáltak, nem hallatszik el Hatvanpusztáig. Így ez a rendszer nem lesz megdöntve.

Előzmény: bb bauer (17370)
bb bauer Creative Commons License 2024.02.17 0 1 17370

Szeretném megkérdezni a T. Topiktársakat, akik elmerészkednek az origó-M1-satöbbi hazugság- és eltussolásgyárak felületeire, volt-e szó ott a tegnap esti Hősök terén lebonyolított tüntetésről?

Én ilyen oldalakat nem látogatok, csak alpárikám oldaláig merészkedtem el, de ő is mélyen kussol a témáról...sokadik napja egyetlen egy politikai posztja sincs...vajon miért? Elvesztette az érdeklődését a politika iránt? Már nem kíséri figyelemmel a napi történéseket? Nincs véleménye a témáról (khmmm...mint ahogy a gazdáinak sincs...khmmm)? Biztos nem nyílt ki a tudáscsakrája és nem világosodott meg, maradt az aki: egy agymosott fidernyák...de még mindig nem kapták meg a doktorminiszterelnőőőőőkúrtól a direktívát merre legyen az arra?? ;)))))))

bb bauer Creative Commons License 2024.02.17 0 2 17369

Remélem nálunk is így végződik! Annyi különbséggel, hogy nálunk nem csak két ember felett kellene a népnek igazságot szolgáltatnia, hanem sokkal-sokkal több felett!

Előzmény: Baltássy (17367)
MTELA Creative Commons License 2024.02.16 0 1 17368
Baltássy Creative Commons License 2024.02.16 0 2 17367

Előzmény: bb bauer (17366)
bb bauer Creative Commons License 2024.02.16 0 1 17366

Nos, tekintve az elmúlt napok eseményeit, sokmindentől zabszem lehet a valagába; kiderült mégsem olyan betonbiztos az a rendszer amit maga köré épitett, így elkezdte tűzbedobálni az első áldozatokat, vesszenek először ők. Azt hiszem annak idején Hitler is valami ilyesmit cselekedett, de aztán volt annyi vér a pucájába hogy kinyírta magát. Ennek a csútinak szerintem nincs ezred annyi se, egy gyáva féreg, inkább menekülni fog.

 

Támogatom és mélységesen egyetértek a ma esti tüntetőkkel, sajnos én nem tudok ott lenni. De sajnos biztos vagyok abban is, hogy nagyjából semmit sem fognak elérni, mint ahogy eddig sem értek el az ilyen tüntikézésekkel. Ezt a rezsimet sajnos már csak fegyverrel lehet lebontani, hogy aztán egy igazságosabb, tisztességesebb új jövőt építhessünk.

Előzmény: Baltássy (17365)
Baltássy Creative Commons License 2024.02.16 0 0 17365

Milyen miniszterelnök az, aki az egész országot érintő, évértékelő beszédének rendezvényéről kitiltatja az ellenzéki sajtót, csak a királyi média tudósíthat?

Mitől van ennyire besz@rva?

bb bauer Creative Commons License 2024.02.16 0 1 17364

Homokszem sziklatömb került a rogáni gépezetbe... ;)

Szerintem most éjjel-nappal megy a fejvakarás, hogy jönnének ki ebből a legjobban...szerintem már a kubatov is írja a listáját "A feláldozhatók" címmel... :D

Előzmény: MTELA (17363)
MTELA Creative Commons License 2024.02.16 0 0 17363
Előzmény: MTELA (17355)
bb bauer Creative Commons License 2024.02.14 0 1 17362

Huhhh...nem semmi...! Nos igen, így működik ez (is) a fidernyákéknál... Bekebelezni mindent amit csak lehet és odaadni maguknak vagy a sógor-koma-jóbarátnak. A lényeg hogy lojális legyen a végtelenségig. Amit pedig nem tudnak megszerezni azt tönkre teszik, ellehetetlenítik a saját maguk által hozott törvényeken és szabályokon keresztül.

Ezekhez képest a legsötétebb kádári-korszak délutáni gyermekmatiné volt!

És még ezek a szerencsétlen fidernyák-szektások nem akarják a kommunizmust visszahozni...?! De hát épp azt tartják életben!

Előzmény: MTELA (17361)
MTELA Creative Commons License 2024.02.14 0 3 17361
Előzmény: bb bauer (17360)
bb bauer Creative Commons License 2024.02.14 0 1 17360

Edina megint kristálytisztán látja a helyzetet:

 

A kegyelmes asszony távozik: Novák Katalin lemondása (youtube.com)

 

Milyen kár, hogy egy fidernyákban sincs annyi gerinc és becsület, hogy végignézze ezt a videót és picit elgondolkozzon, kiket istenít, kiknek ad bizalmat feltétel nélkül...

bb bauer Creative Commons License 2024.02.14 0 2 17359

Szerintem a Nagy Ferencnek tudnia kéne hol a helye, örülni annak hogy néha-néha csurran-cseppen neki is egy kicsi potya adóforint, és nemkéne faszságokat nyilatkoznia. Ennyi idősen örüljön neki hogy lyuk van a seggén és nem esett még bele, óbégassa a nyolcóramunkát a kultúrházakban és kész. Felépített egy valóban szép életművet, amit pár év kitartó munkájával sikerült neki porig rombolnia azzal hogy ilyen tolvaj bűnözők pártjára állt, sőt, még dicsekszik vele úton-útfélen.

Előzmény: MTELA (17358)
MTELA Creative Commons License 2024.02.14 0 1 17358

https://index.hu/belfold/2024/02/13/nagy-fero-magyar-peter-varga-judit-novak-katalin-kegyelmi-ugy/

 

teljesen egyetértek. Az én korosztályom Ricse, Dinamit, LGT, HBB, P.mobil koncerteken "nevelődött".

Nagy Ferónak ezt a nemzedéket nem kellett volna pofánszarnia..

Erre, ahogy ezen a fórumon, úgy a való életben sem ad felmentést a kora, és állapota. 

Ezek az emberek, akik részt vesznek minden ilyen"buliban" tettel, szóval és cselekedettel, már réges régen magukbafordulhatnának.

Ha az ő eszmélyét folytatjuk, akkor Szörényi mit tett, amikor kilépett a tanácsadók közül Katinka csapatából?

 

SZóval van itt baj..

bb bauer Creative Commons License 2024.02.14 0 0 17357

Én kiváncsian várom hova fut ki ez az egész. Remélem valami olyasmi lesz a vége, hogy a csúti megkapja a bokájára a kis jelölőkéjét! ;)

 

Nem tudtok lucernadarálót olcsón? ;)

Előzmény: MTELA (17354)
MTELA Creative Commons License 2024.02.13 0 0 17356

„Reménytelen helyzetben lévő emberek kétségbeesett próbálkozásával a kormány nem foglalkozik”

első fejezet.

és követi még majd 33..

Előzmény: MTELA (17355)
MTELA Creative Commons License 2024.02.13 0 0 17355

"Mi a titkod? Oly sokan szeretnének inspirálódni a sikersztoridból, hiszen oly sok magyar ember járt jó iskolákba, dolgozik rengeteget, és valahogy nekik nem állnak össze ilyen szerencsésen a csillagok"

 

:-)))))

ez az a kérdés, amire az itteni kedves Barátunk sohasem válaszolt Nekünk. De most nem mi tettük fel ezt a kérdést. Bennfentes tette fel. Jöhet a karaktergyilkos válasz. :-)

MTELA Creative Commons License 2024.02.13 0 1 17354

ne is számítsatok másra. Most a karaktergyilkosságok tömkelegét fogjuk megérni. Minden nyomot, kapcsolatot elkezdtek felszámolni kitörölni.

Reméljük nem jutnak el a nagy medve módszeréig, és nem fog senki kiesni egy kórház ablakán.

De persze megértem, hogy nagy a baj. Amikor Bzsóti is csak március 15ére tud tervezni, mert korábbra nem jön válasz semmire, amikor kihullanak a jó elvtársak a láncolatból.

Hát nem irigylem őket. Ehhez már csak a nevetség kategória amikor a gyurcsok kirohan a tv műsorban, és osztja az okosságát. 

Viszont most egy társadalom szembesül azzal, hogy már régóta nincs alternatíva, és vicsorog a valóság. 

Az ügy amin megcsúsztak meg a vicc kategória. Főleg hogy már a pókhálóból is kihalt a pók, ahhoz képest amikori.

De majd jön majd a meglepetés, hogy a végén hogy derül ki, hogy ez is tervezett volt.

A legszebb, hogy már most kiderült, hogy a járulékos, hozzájuk köthető személyeknek akiktől hirtelen megvonták a bizalmat milyen fizetéseket osztogattak. :-) nagyon vicces. Csak nem tudok nevetni rajt, mert annak ellenére hogy látom a bajt, még Magyarnak tartom magam, és komoly a nemzetközi nyomás.

Előzmény: bb bauer (17353)
bb bauer Creative Commons License 2024.02.13 0 0 17353

Igen, úgy néz ki az ellenzék továbbra is bénázik és dilettáns, még ezt a magas labdát se tudja (akarja?) lecsapni, kihasználni, miközben a fidernyákoknál is nagy a tanácstalanság, mindenki a csútira vár, mutasson nekik csapásirányt. :)

Mulatságos olvasni azokat a topikokat ahol fidernyákok is kommentelnek: össze-vissza csaponganak, terelnek, bénáznak ők is - látszik még ők sem tudják merre van az arra. Ebből a szempontból alpárikám már rutinosnak mondtahó: kussban lapít és szépen kivár, míg valaki(k) megmondják neki mi a véleménye, aztán majd olvashatjuk itt újra agymenéseit. :D

Előzmény: Baltássy (17352)
Baltássy Creative Commons License 2024.02.12 0 2 17352

Még nem kapta meg a központból a főcsapás irányát, kicsit még zavar van. :-)

Előzmény: bb bauer (17351)
bb bauer Creative Commons License 2024.02.12 0 1 17351

Érdekes lesz az elkövetkezendő időszak... :)

alpárikámnak meg elvitte a cica a nyelvét :D Tetszik! ;)

Előzmény: Baltássy (17350)
Baltássy Creative Commons License 2024.02.12 0 1 17350

Az óta már a királyi sajtóról le van tiltva a Magyar P.

Előzmény: MTELA (17349)
MTELA Creative Commons License 2024.02.12 0 1 17349
bb bauer Creative Commons License 2024.02.12 0 0 17348

Biztos vagyok benne, hogy egy fidernyák sem látta ezt a tegnap esti adást:

 

https://index.hu/belfold/2024/02/11/varga-judit-novak-katalin-koztarsasagi-elnok-lemondas-magyar-peter-interju/

 

https://www.youtube.com/watch?v=8cJulnczg2E

 

Én élőben néztem. Néha fel-fel kacagtam arra gondolván, most éppen mit gondolhatnának a vérfidernyákok ha ezt hallanák. De nem hallják, egynek sem volt szerintem bátorsága végignézni ezt a műsort; hogy hős vezérükről, annak holdudvaráról egy belsős ember ilyen tényeket állítson...hát ez egyenesen...felhá....izé...kurcsány!

Mondjuk eddig is tudtuk hogy a fidernyákok maffia- és komcsi módszerekkel működtetik ezt a rendszert - mostmár legalább valaki belsősnek is elege lett, és kitálalta. Kimondta hogy ez így ahogy jelenleg működik, nem jó.

bb bauer Creative Commons License 2024.02.11 0 1 17347

Csak úgy hangosan gondolkodom...Schmidt...Szájer...Varga...Novák...és hosszan lehetne még sorolni a fidernyák neveket...ezek miért mondtak le?

 

A válasz egyszerű: mert kiderült.

 

Ha nem derült volna ki, ezek még mindig a helyükön lennének, nap-mint-nap látnánk őket a tévében, utazgatnának a pénzünkön ide-oda, nyomkodnák a gombot a parlamentben bőszen, egyszóval élnének mint hal a vízben, a népnek pedig halvány lila fogalmuk se lenne, ezek miket műveltek/művelnek a nagy lóvéért.

És ezzel egy fidernyáknak sincs az égegyadta világon semmiféle morális, erkölcsi se semmilyen problémája. Azért mert kurcsány.

 

Csak úgy mondom.

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!