Keresés

Részletes keresés

Tiberio76 Creative Commons License 2008.06.01 0 0 1177

Persze ez csak egy vicc Csukabazsi!

Előzmény: Csukabazsi (1176)
Csukabazsi Creative Commons License 2008.06.01 0 0 1176
Szevasztok srácok! Hála MP tanár Úrnak kihagyom az utolsó meccset is.
Szurkoljatok! Hajrá Tuzsér!
MAR-ika Creative Commons License 2008.05.27 0 0 1175
HAJRÁ TUZSÉR!!
Ha legyőzitek a szolnokot,könnyedén első osztályú csapatot csinálhattok a FRADI-ból!!

MINDENT BELE!! :)
Tiberio76 Creative Commons License 2008.05.25 0 0 1174
a hazaiak..
Tiberio76 Creative Commons License 2008.05.25 0 0 1173
Az utolsó (legalábbis egy ideig) NB 2 -es túránkról néhány kép:/ további képek majd a www.vikingkaos.hu -n  később/
MAR-ika Creative Commons License 2008.05.23 0 0 1172
Sziasztok,kedves Vikingek!
Képzeljétek,én ott voltam a Tuzsér -Fradi meccsen....és most a segítségeteket kérném:
Kívül a stadionfal melletti vendégparkolóban(asszem) elhagytam a napszemcsimet.....ha esetleg egy jólelkű Viking megtalálta,örömmel vennén,ha visszaadná :)
Zőld és fekete női darab,zöld és fekete szalaggal.Police márkájú.
Köszi előre is....hátha :)

puszi minden Vikingnek!
szelihovka Creative Commons License 2008.05.23 0 0 1171

Idézet a szon-ról: "

A Vecsés elleni legutóbbi hazai meccsen a tuzséri drukkerek megorroltak Fábián Mihály játékvezetőre, aki arról tett jelentést, hogy homokkal megdobták. Az eset nyilván nem marad következmény nélkül, a Tisza-parti elöljáróknak kedden az MLSZ fegyelmi bizottsága előtt lesz jelenése." :))))

smokemaster Creative Commons License 2008.05.21 0 0 1170
Apa kezdőőődik... !
Előzmény: Csukabazsi (1168)
Tiberio76 Creative Commons License 2008.05.20 0 0 1169

Az tuti..meg még néhány ember..

Előzmény: Csukabazsi (1168)
Csukabazsi Creative Commons License 2008.05.20 0 0 1168
Fiúk! Nem mentegetőzni akarok. Anyámék kezdtek el kavarni. Tudjátok jól, hogy beteg vagyok. Ez az egyik gondjuk az ősöknek. A másik meg a vizsgaidőszak. Higgyétek el, engem zavar leginkább, hogy nem lehetek ott és megint "bekavartam". De sajnos még függök a szülőktől. Nagyon sajnálom! Valahogy megpróbálom kijavítani a hibát, de ez nem fog változtatni a dolgon. Cserben hagyom a csapatot és benneteket is. Ez egy megbocsájthatatlan bűn. Tisztában vagyok vele.
Előzmény: szelihovka (1166)
Tiberio76 Creative Commons License 2008.05.19 0 0 1167
Szedd össze magad Csukabazsi! Ne kezdjeztek el kavarni megint!
Előzmény: Csukabazsi (1165)
szelihovka Creative Commons License 2008.05.19 0 0 1166

"Tiberio!

Ha kisebbségi gyermek hullik az égből akkor is ott leszek Vácot vagy Vácon?

Ha van valami plusz info, akkor csörrents és visszahívlak!Csak a Tuzsér!!!" -----> AKKOR EZZEL MI VAN, MI VAN, MI VAN??????????????????????

Előzmény: Csukabazsi (1165)
Csukabazsi Creative Commons License 2008.05.19 0 0 1165

Fiúk! Az utolsó túrát sajnos ki kell hagynom. Az okot majd személyesen. Ennek ellenére jó szurkolást és kellemes időtöltést kívánok!

Hajrá Tuzsér!

profikám2007 Creative Commons License 2008.05.14 0 0 1164
Élünk a meghívással, egy autó, azaz minimum 5 fő tuti.:-)
Előzmény: szelihovka (1160)
Tiberio76 Creative Commons License 2008.05.14 0 0 1163

Hát akkor mindenki Vácra! Csak először verjük meg a Vecsést!!!!

Előzmény: profikám2007 (1159)
Rkoeman Creative Commons License 2008.05.14 0 0 1162

Természetesen a Barabás klán is jelen lesz Vácott 4 fővel!

Hajrá zöld-fehér!!!!!

Csukabazsi Creative Commons License 2008.05.14 0 0 1161

Tiberio!

Ha kisebbségi gyermek hullik az égből akkor is ott leszek Vácot vagy Vácon?

Ha van valami plusz info, akkor csörrents és visszahívlak!

Csak a Tuzsér!!!

szelihovka Creative Commons License 2008.05.14 0 0 1160

Szevasz! Május 24. 18.00 Várunk mindenkit szeretettel:))

Előzmény: profikám2007 (1159)
profikám2007 Creative Commons License 2008.05.14 0 0 1159
Viking testvéreink!

Mikor lesz a Vác elleni mérkőzésetek? Mert néhány Veterán szívesen  csatlakozna hozzátok.

Előzmény: Tiberio76 (1155)
smokemaster Creative Commons License 2008.05.14 0 0 1158
Na de Alacsony!!! :D
Előzmény: szelihovka (1157)
szelihovka Creative Commons License 2008.05.13 0 0 1157
Egyébként meg SZŐLLŐSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...
szelihovka Creative Commons License 2008.05.13 0 0 1156
Odabasz!!! Remélem mindenki Vácra készül, azért van leülve a fórum. Mindenki Vácra!!! Ja és csatlakozom:  MENTÁLISAN ULTRAS LETTEM ÉN...!!!! 
Előzmény: Tiberio76 (1155)
Tiberio76 Creative Commons License 2008.05.12 0 0 1155
http://www.youtube.com/watch?v=w2zZeOA9-WU  - viking kaos on tour Kazincbarcika..
Tufee7 Creative Commons License 2008.05.12 0 0 1154

MI VAN VELETEK??? SEMMI?????????

NAGY A CSEND!!!!!!! PEDIG AHOGY SULE MONDANÁ:"MENTÁLISAN ULTRÁS LETTEM ÉN"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tutetem11 Creative Commons License 2008.05.07 0 0 1153

Tiberio!

Átmentek a fotóim? :-)

Előzmény: Tiberio76 (1152)
Tiberio76 Creative Commons License 2008.05.05 0 0 1152
Hát igen . Sokat próbált emberek vagytok Ti is . Lassan könyvbe lehetne már kötni a a történeteket. Nem gondoljátok? :-)  Egyébként örülünk hogy jól éreztétek magatokat. Tegnap mi egy kicsit visszafogottabbak voltunk a szokásosnál mert hát sajnos azért a kiesés felé tartunk....
Előzmény: tutetem11 (1151)
tutetem11 Creative Commons License 2008.05.05 0 0 1151

Az ígért fotók:-)

Előzmény: tutetem11 (1150)
tutetem11 Creative Commons License 2008.05.05 0 0 1150

A tegnapi nap krónikája: TAlán nem unalmas nektek sem.:-)

Vannak még fanatikusokJ

Tuzséri szösszenetek az Úr 2008 esztendejének május havában annak is 4.napjánJ

Kis történetünk úgy indult hogy nagyjából egy éve kapcsolatba kerültem egy Tuzséri sráccal ak tagja a Vikingek csoportjának.

Ezenfelül hatalmas Fradi szurkoló.Elhívtam a törzshelyünkre és azóta szinte mindig jelen van mind a bulikban mind  a mecceken.  Barátunk meghivott minket egy meccsnézéssel egybekötött Tuzséri lakomára. Mint utazó veteránok nagy örömmel vettük a baráti invitálást. Utaltam rá hogy vannak igazi fanatikusok is de irhattam volna hogy vannak  őrültek is akiknek nem számit fáradtság ha FRADI meccs van. Jómagam egy Nyiregyházi lagziból jöttem haza hajnali kettőkor majd 2 óra  alvással indultam vissza szinte ugyanoda:-Ö)
persze a többiek is nehezen viselték a 6-7 óra közötti indulást.

Kissé álmosan megkezdtük hát hóditó utunkat . Az előttünk álló háromszázvalahány kilométer nagyját sztorizgatással töltöttük meg. Anyák napja lévén egyik tagunk szűkebb pátriájába is ellátogattunk jelesül  Hajdúnánásra  ahol egy virágcsokorral köszöntöttük  barátunk édesanyját. Mondhatnám öröm és bódoccságJ  Kicsit megültünk egy félórácskára mert nagyon jól éreztük magunkat. Zseniális egyszerű kis embereket ismertünk meg.  Hatalmas jelenet volt mikor beléptünk a házba és üdvözöltük  Miki bácsit, aki nagyra nyílt szemekkel mondta Profinak : Mekkora gyerekek ezek:-Ö

Persze nem lehetett semmi amikor megjelentünk én a magam 190/105 mutatóimmal a kissebbek közé tartozomJ Persze mint egykor Nyilasi a zsugát úgy bólintottam le a csillárt ami olyan 180 magasan volt elhelyezveJ  Megjelenésünk igazi meglepetés volt ennek egy állt örült csak aki ilyeténformán túlélte a napotJ  Profi édesanyja ugyanis igy köszöntött minket: Hej ha ezt tudom hogy jöttök megölöm a piros kakastJDe a házba belépve is kuncogtunk egy jót mikor le akartuk venni a cipőnket akkor közölte velünk hogy ne vegyül mert itt használják a lakástJJJ Ezek után meg akartuk nézni a híres túlélő piros kakast de a kert végében Jegemac barátunk fótója elől elmenekült. Nem is akart az optikába nézni mire méregzöld barátunknak mentőötlete támadt:  rákiáltotta kakasra: Hé Platini:-JJJJPersze erre egyből ránknézett a gall kakasJ  Megkóstoltunk még egy kis helyi finomságot ami a szemes fasirt nevet kapta. Valójában stefánia vagdalt volt de a tojás miatt igy is lehet szólitani az étketJ Ezt megdobtuk egy kis saját sajtos pogival /Mennyei volt/. 

A legjobb  aranyköpése Profi édesanyjának a következő volt: Látva hogy mindenki zöldben volt kivéve 1 személyt megkérdezte: Kisfiam! Zöld nem volt otthonJJJ Ezután folytattuk utunkat Tuzsérra.  Hajdúnánásról visszafelé a pályára menet megállapitottuk hogy Profi a rendszer kegyeltje mert csak neki épült az autópálya ha haza akar látogatniJ

2. fejezet. A megérkezésJ

Kicsivel 11 után befutottunk  a tett színhelyére ahol már 7 másnapos  veteránnal találkoztunk.

Nem volt egyszerű történet az ő útjuk sem de erről már tegnapelőtt jegemac bajtársunk beszámolt. A jármű amivel érkeztek  valószinüleg egyenesen a közlekedési múzeumból volt  ahonnan szerintünk még pénzt is kaptak hogy elvigyék. Ékszíj, kipufogó ajtó? ezek mind feleslegesekJA kertben még észleltünk egy kis rókamaradványt ami sejteti hogy az éjszakát nem alvással töltötték barátaink. Ellenben nagy gratula az „alacsony” Vikingnek aki az asztal alá itt egyik barátunkat, ami ismerve Petit nem egyszerű történetJ A büfé és a Tuzséri ház közötti kb 2 kkilómétert peti 6 kilométer alatt tette meg ami nem csoda hisz végig cikkcakkban közlekedettJJJ Arról nem beszélve hogy jómagam a kispárnát szeretem de  de ő inkább lavórral a feje alatt ért nyugovóraJJJ Laci barátunk gasztronómiai csodát tett velünk és egyben étkezési precedenst teremtett, ugyanis a rántottát linzerrel etteJJ  BooooáJ   Lassan elindultunk  találkozó szinhelyére. Igazi kis falusi feeling aranyos pálya, 99%-ban normális emberek.

3 fejezet: AmérkőzésJ

Az az 1% viszont a gusztustalanul primitiv helyi kissebség volt. Életükben két meccset nem láttak, csak és kizárólag provokálni akarták a mieinket. Kb 20-30 irhatnám hogy roma de ezek inkább büdös cigányok voltak, folyamatosan csicska Fradizott  meg egyebek.  Aztán csodálkoznak ha botrány van. Ilyenkor hol van a kissebbségi ombudsman? Vérlázitó hogy egy békés baráti hangulatú meccset sikerült majdnem tönkretenniük.Méregzöld barátunk ismét villantott egyet a feszültség közepette. A 2-1 vesztésnél az éppen beálló Vincze Ottót ezen szavakkal biztatta: Ottó! Halkítsd le a rómaiakatJJJ Ottó kibiccenttt nekünkJ Nagy elégtétel hogy beállása után 2 perccel egy olyan bokainditást tett Szalai elé amit már csak be kellett tenni a hálóbaJ Láss csodát egyből elhalkultak kolompárékJ  Ezt leszámitva ezen a szinten nem volt rossz mérkőzés. A Tuzsér megérdemelte volna az egyik pontot mert a végén egy jogos büntetőt nem kaptak meg Mátyus Jani lerántása után.  Valahol szégyen ránknézve hogy  úttörő korunkban vártun ennyire sipszót mint ezen a meccsen. Nem lebecsülve a helyieket de  egy Ferencváros Tuzséron!!! Szégyen…. Mgemliteném még hogy a mieink hangos Ba…ás Sanyi kiáltással üdvözölték a  hazai oldalon szurkoló tagunkat mire a Vikingek hangos Veteránok kiáltással válaszoltakJ Fő a barátságJ

4 fejezet. A vacsoraJ

Egy nagyon hangultaos tiszaparti büfében gyűltek össze a meccs után a Vikingek és a Veteránok ahol közös sörözéssel rövidezéssel és babgulyás falással végződött a remek hangulatú nap. Itt meg kell emlitenem Peti barátunkat aki a tegnapi  nap után erősen visszafogott formát mutatottJJJ  Rövidet nem volt hajlandó inni maradt a sösinélJ  a hangulat felszabadult volt  indenki remekül érezte magát köszönet érte Viking barátainknak. Mint azt megigértük folytatás következikJ

5. Fejezet HazaútJ

Kissé elcsigázott társaságunk első 5 kiléője olyna 6-7 magasságábna vette kezébe a vándorbotot. A túraveteránok indulásáról és érkezéséről pontos infónk nincs még z lehet hogy valahol az m3 –on vannakJJJ   Nálunk minden rendben volt csak úgy repesztettünk hazafelé kivéve mikor Profi egy 22 kilóméteres viccet meséltJ Ez nem lett volna baj de közben a sebességünk rohamosan esett majdhogynem parkiroztunk a sztrádánJ A tuzséron elfogyasztott babgulyásnak hála egy 6. utitársunk is volt hazafelé Szeles Mónika személyébenJ Ezekután csendben rendben fegyelmezetten megérkeztünk a mi kis Fővárosunkba ahol egy jól sikerült túrával a szivünkben búcsuztunk egymástól. Mind Viking barátság mint túra ügyben annyit igérhetek: Folytatás következik JJJ

Előzmény: tutetem11 (1149)
tutetem11 Creative Commons License 2008.05.05 0 0 1149

Szia!

jómagam is csináltam pár fotót pont szemben veletek.

HAmarosan küldök ízelitőt:-)

Nem mellesleg csatlakozom Profikámhoz.

Szenzációs volt a vendéglátás nagyon jól éreztük magunkat.

Folyt köv nálunk:-)

HAjrá Zöld-Fehér:-)

Előzmény: Tiberio76 (1146)
profikám2007 Creative Commons License 2008.05.05 0 0 1148
VIKINGEK!

A Veteránok nevében még egyszer köszönöm szépen a felejthetetlen vendéglátást, mindentől függetlenül szeretnénk megtalálni a módját a viszonzásnak.

A közös sál csodálatos, a legelőkelőbb helyre kerül a gyűjteményemben. A Gyuribának duplán triplán köszönjük a bográcsost. HAJRÁ ZÖLD FEHÉR!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!