Keresés

Részletes keresés

Kora25 Creative Commons License 2011.09.02 0 0 974

Üdv Mindenkinek.

 

Érdeklődnék, ki hogy járt az Aegonnál,mert én pórul elég rendesen.Hogy lehet majdnem 2millió Tőkére és majdnem 500ezerFtHozam ra 0Ft Reálhozam????!!!!!!!!!!!!!  Felhívtam őket össze vissza beszéltek meg csak a kibaszott portfóliót ragozta.Kihez lehetne fordulni reklamálni,tudom nagyon sehova, de akkor is bosszantó ez nagyon...

 

Törölt nick Creative Commons License 2011.09.01 0 0 973

A románokat nem szipolyozza ki az OTP

Kivételesen nem egy naiv vagy boldog ügyfél, hanem egy megdöbbent szemlélődő sorait olvashatjuk, aki betévedt egy román OTP-be, és elképesztő számokkal találkozott. Kiderült, hogy a határ túloldalán Csányi Sándor 14,85% THM-mel szórja a személyi kölcsönt, amit itthon 32,29%[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

Előzmény: Törölt nick (968)
Dzsibzon Creative Commons License 2011.08.31 0 0 972

Nekem ma az utolsó napon jött egy levél a mocskos rohadék AXA társaságtól (Magyarország egyik feljelentője az EU-ban) .. hogy 12 év tagság és 4 millió 122 ezer Ft. befizetése után és idén januári 647 ezer Ft. hozam után 0 azaz NULLA forint az utalt reálhozamom. A saját papírjuk szerint január 1 és május 31 között valami elképesztő működési költséggel vágták pofán a pénzt.

Az hogy engem nyilvánvalóan megloptak.. az egy történet - de ha így el lehet számolni irracionális működési költséget.. akkor az Államot is meglopják. Ha ez mehet, akkor a jelenlegi kormány tudtával és beleegyezésével megy az egész - a cirkusz az pedig körülötte parasztvakítás.  Az egésszel kapcsolatos törvényben egy  sor sincs arról, hogy a pénztárak az átlépőknek hozamot fognak fizetni. Ezt a törvényt a biztosítók írták.

 

korzo Creative Commons License 2011.08.31 0 0 971

...én konzervatív bukót realizáltam, és növekedésibe mentem, ami hozott is szépen...

Előzmény: promontorgrofja (970)
promontorgrofja Creative Commons License 2011.08.31 0 0 970

" .bar teny, hogy az atrakasrol nem volt ilyen ertelemben szo..."

 

Sok helyen az is elhangzott, hogy az átlépés egyben a veszteségek realizálását is jelenti, meg az is, hogy egy nagyot bukó kockázatos alap a kilábalásnál valószínűleg meredekebben fog visszamenni, tehát egy ilyenből átmenni egy kevesebbet bukó, de valószínűleg kevesebbet is visszanyerő konzervatívabb portfólióba nem okos stratégia.

Előzmény: Axióma (967)
Axióma Creative Commons License 2011.08.31 0 0 969

Egy hsz-ban ennyi felreinfot...

Agrobankos-Mezobankos voltam egyetemistakent pont akkor, talan 2 egesz munkanapig nem lehetett a penzhez hozzajutni. Fillerre megvolt minden, ki mit tozsdezett el? (Nem beszelve az OBA-rol.) Az otp-tol mentem at oda a szamlavezetessel, mert OTP addigra lenyult evek alatt egy fel osztondijnyit dijakra, jutalekokra.

OTP-nel annak van elobb fizuja, es csak pont 1 munkanappal, akinek a munkaltatoja OTP-nel vezeti azt a szamlat, amirol a fizukat utalja. Akinek CIB-es a munkaltatoja, az a CIB-nel kap hamarabb, OTP-nel kesobb. Satobbi...

Dombornyomott kartya eves dija onmagaban nem mond semmit, beteti vagy hitelkartya? (Felteszem, nem koltesi.) Nagyon nem mindegy, pont a dijakra nezve. Hitelkartyara lassan olcso is lesz, bar persze akcios mindig van ennel olcsobb is.

 

Előzmény: Törölt nick (968)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.31 0 0 968

Mindenkinek írok köszönöm a hozzászolásokat! :)

 

A magánnyugdíjpénztárból nem vonhatnak le egy forintot sem mivel az egy zárt rendszer.. Bármennyire is eladosodtál volna ahoz nem nyulhatnak ha fejen állnak akkor sem!

Engem pont ilyen csapdával akartak becsapni még akkoriban.. egy másik bank hogy lépjek át mert ilyen olyan jó lesz és át kell lépjek stb..

 

Én közöltem velük hogy nem fogok át lépni és feleslegesen is fenyegetnek mert tudom hogy ahoz nem nyulhatnak hozzá!!!!

Nem vagyok madár ezt a nővel akkor közöltem, és azt is hogy ha még egy ilyen be probálkozásuk lesz akkor a média elé fogom vinni az ügyet, és kitálalok mindenkinek!

 

Utána el is értem hogy ne baszogassanak..

 

Igen az OTP tényleg drága bank ha azt vesszük.. Egy dombornyomott master cardos kártya éves dijja 4500.- forint..

Kamatos stb.. aláírom hogy drágább mint a többi, de valamit valamiért ez a legmegbizhatobb bank!

 

A többi bankok 80% csak el tözsdézik az embrek pénzés és jókat esznek isznak az emberek pénzéből.. És ha csődbe megy akkor mi van? Ugy mint annó a mezőbank ugye...

 

Az OTP sem ad ingyen semmit, és a többi bank sem, esetleg kedvezményesebben.. de ami tul jónak hangzik az hazugság... :)

 

Az emberek sok mindenben sajnos nagyon szarul gondolkodnak... a bankok megválasztásában is, az emberek hiszékenyek és be lehet őket csapni sajnos.. Aki pénzügyi diplomát szerzett és bankoknál ilyen lóti futi ügynök aki embereket cserésuik be az a legnagyobb tólvaj!

 

Hihetetlen hogy egy kis jutalékért mikre nem képesek ezek az emberek... Érdemes mindenkinek átgondolni.. Ergó.. Az OTP sek mindig hamarabb meg kapják a fizetésüket 1-2 nappal, mint aki máshol vezeti a számláját.. Ez csak egy pozitiv és akkor a többit nem is említettem..

 

Nekem nincs sok problémám velük mert szerencsére ritkán kell menjek ügyeket intézni, de egy bankban el tudok mindent intézi.. Nekem ezért sem lett volna jó hogy mindenem máshól legyen.. Nem nagyon bizok egyikben sem! :(

 

Ezt gondolom ti is megértitek! 

Axióma Creative Commons License 2011.08.31 0 0 967

Utolag konnyu okosnak lenni, de ezek szerint az lett volna a nyero strategia, ha valaki egy addig konzervativabban befekteto penztartol a valsag idejen megy at az otp-hez.

Mondjuk azt pedig nagyon nyomta a Stabilitas is meg a tv-radio is, hogy a hosszutavu befekteteseket nem akkor kell kivenni (realizalni), amikor bukoban van, bar teny, hogy az atrakasrol nem volt ilyen ertelemben szo, de a szuleim akkor kaphattak volna meg az onkentest, otp-tol, de mondtak, jobb ha varnak vele.

Előzmény: korzo (946)
Conan40 Creative Commons License 2011.08.31 0 0 966

Te egy élő OTP reklám vagy... és szvsz semmiről nem mondhatod azt, hogy nem jó, amíg ki nem próbáltad! Abból meg nem lehet levonni a következtetéseket, hogy most éppen jól teljesített.

 

Az OTP idehaza a legnagyobb, ez tagadhatatlan, de ez is azért, mert annó ő volt kvázi az egyetlen, ezért az emberek tudatában az élt, hogy csak ide, sehova máshova. Sokan csak azért maradnak az OTPnél, mert egyrészt nem értenek a dolgokhoz, másrészt nem akarnak belemenni abba a hercehurcába, ami egy számlaváltással... stb. jár! Viszont azt tudnod kell, hogy lehet, hogy az OTP stabil, bár ebben nem vagyok meggyőződve, viszont az tagadhatatlan, hogy az OTP az egyik legdrágább bank idehaza. Nézz utána a kondíciós listáknak! 

Előzmény: Törölt nick (963)
korzo Creative Commons License 2011.08.31 0 0 965

Az OTP-hez soha többet be nem teszem a lábam. Arról meg, hogy mennyire állami ennyit:

 

Államháztartás részét képező tulajdonos: 0,5%

Külföldi befektetők: 70,9%

 

Szóval ebből a szempontból sem jobb, mint bármelyik másik. Részemről maradok az olasz maffiánál (CIB :o)

Előzmény: Törölt nick (963)
Henike1979 Creative Commons License 2011.08.31 0 0 964

Én is az OTP-nél voltam...Csak az ERSTE átvert.

Folyószámla-hitelt igényeltem náluk és az ügyintéző azt mondta,hogy át kell lépnem hozzájuk mnyp-be,mert ,ha nem tudnám kifizetni a folyószámlah-t akkor a mny-ből levonják....Igen,tudatlan voltam...Csak rá 7 évre tudtam meg nem nyúlhattak volna hozzá semmilyen körülmények között sem..Ekkor léptem át az Aegonba.

Előzmény: Törölt nick (963)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.31 0 0 963

Az AEGON egy fós!

Csak az OTP oda menjen mindenki! Az a legbiztonságosabb bank tuti hogy nem megy csődbe és nem fognak senkivel kibaszni!

 

Az OTP t javaslom mindenkinek! 

Én mindig is OTP s voltam !

 

Egy idöben voltam Mezőbankos!

Az a mostani Erste's bank ugye van annak is egy története hogy miért lett a mezőbankból Erste's bank majd járjatok utána érdekes történet! :)

 

Röviden tömören annyi hogy az embereket át baszák és be csödöltek! Az igazgató meg milliárdokkal lépett le, annó!

 

Az OTP a leg jobb bank azt mond mindenki amit akar... Elsö a biztonság! Lehet hogy szar a kamat meg mittom és, de ha már hírdetgetik magukat nagyon és igérnek fűt fát hogy lépjetek át abban van egy csavar és tulságosan szép ahoz hogy igaz legyen! :)

 

 

Előzmény: Conan40 (960)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.31 0 0 962

hello oké köszi! :)

De nem nagyon tudok rajta eligazódni ugyhogy mind1 .. :D

Előzmény: Törölt nick (961)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.30 0 0 961

Tehát azt sem tudom hogy ezekkel például mit kell csinálni.. munkáltatónál kell leadni vagy adó bevalláshoz kell majd?

 

Ez neked tájékoztató. Senki nem lesz rá kíváncsi rajtad kívül.

 

 

Előzmény: Törölt nick (957)
Conan40 Creative Commons License 2011.08.30 0 0 960

Szerintem ezt még az sem érti, aki kitalálta... körülöttem is mindenki többszázezreket kapott, jóval kevesebb tőke+hozamra, én meg lógatom az orrom azután a pár fillér után, amit kegyeskedtek kifizetni. De hogy innentől semmit nem kötök az AEGON-nál, az fix!

Előzmény: Henike1979 (959)
Henike1979 Creative Commons License 2011.08.30 0 0 959

Üdv Mindenkinek!

 

Ma tudtam meg ,hogy egy fillér reálhozamot sem kapok.

Aegonos vagyok,voltam.

Júl.20-ra ígérték,hogy megtudom nézni a honlapjukon a reálhozamom összegét.Nem sikerült,rendszerhibára hivatkoztak.Júl.23-án láttam végre az összeget.

Aug.19-én hívtam őket,mondták,hogy lezárták a számlámat és azt az összeget meg is kapom,ami a honlapon látható.

Ma hívtam őket,az egyenlegem 0 ft.Az ügyfélszolgálatos hölgy azt mondta,hogy 25-én lefuttattak egy ellenőrző programot és ezért lett 0.

Akkor ezek szerint,aki már megkapta(25-e előtt),lehet,hogy nem is lett volna jogosult a teljes összegre?Vagy van közöttük olyan akinek szintén nem lett volna pozitív a reálhozama?

És ha már egyszer lezárták május 31-én akkor hogyan nyúlhattak hozzá?

Kérlek Benneteket, segítsetek megérteni!!!!!

Köszi!!!!!!!!!!!

Törölt nick Creative Commons License 2011.08.30 0 0 958

Feltöltöttem a képeket nézzétek meg légyszi! És segítsetek hogy ez most mi mit kell vele csinálni és mi a véleményetek róla köszi! :))

 

1 kép: http://kepfeltoltes.hu/view/110830/6764697361_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

2 kép: http://kepfeltoltes.hu/view/110830/6490751912_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

3 kép: http://kepfeltoltes.hu/view/110830/3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

4 kép: http://kepfeltoltes.hu/view/110830/4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

5 kép: http://kepfeltoltes.hu/view/110830/5_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

 

5 kép mivel a boritékban 5 levél volt mingyediket lefotóztam ha egy kicsit szar a minőség szorry, nem volt kedvem a gépet állítgatni! :)

Törölt nick Creative Commons License 2011.08.30 0 0 957

sajnos a többi részét nem tudom feltölteni tul nagyon a képek.. :(( 

Tehát azt sem tudom hogy ezekkel például mit kell csinálni.. munkáltatónál kell leadni vagy adó bevalláshoz kell majd?

 

Mert bejelentett munkám nincs ugyhogy.. nem értem ha segítenétek azt meg kösszönném! :)

Akit érdekel amugy a kimutatás teljes része emailbe el tudom küldeni szerintem vagy majd feltöltöm a képfeltöltesre! :)

Törölt nick Creative Commons License 2011.08.30 0 0 956

Törölt nick Creative Commons License 2011.08.30 0 0 955

Törölt nick Creative Commons License 2011.08.30 0 0 954

Kimutatás 1

Törölt nick Creative Commons License 2011.08.30 0 0 953

Az igazság az hogy fingom nincs hogy ez mi lehet hogy teszek fel képeket és meg tudjátok lesni! :)

Törölt nick Creative Commons License 2011.08.30 0 0 952

Kedves tagok! :)

Amugy az OTP nekem ma küldte meg postai uton a Magánnyugdíjpénztári elszámoló nyilatkozatot meg ilyen hülyeségeket a kilépésről! :)

 

Ma volt be dobva a posta ládába! "D" betüvel kezdödik a vezeték nevem és Budapest 5. kerületi lakos vagyok ha ez segít valakinek valamit hogy tudjon kontrollálni! :)

Törölt nick Creative Commons License 2011.08.30 0 0 951

jójó értem! :) Én mindig OTP s voltam az is maradok.. Igaz hogy vannak dolgok amik szarok benne de én nem váltok az azért csak egy ilyen félig állami intézet.. :)

Előzmény: korzo (948)
uhu20 Creative Commons License 2011.08.29 0 0 950

Nekem továbbra sem jött meg a kimutatás.

Előzmény: Conan40 (949)
Conan40 Creative Commons License 2011.08.29 0 0 949

Az e-mailbeli reklamálásomra az AEGON elküldte a honlapján található szöveget a reálhozam kiszámítással... bravó! Viszont jó pont, hogy pár napra rá jött egy levél a teljes nyugdíjpénztári tagságomat illető összes havi befizetéssel. Ami igazából nem magyarázza meg, hogy miért annyi, amennyi, de legalább van egy listám az összes befizetésről :P

 

Az a helyzet, hogy úgy néz ki, hogy mind az állam, mind a nyugdíjpénztárak arra játszanak, hogy a reklamálók (pl. én) belefáradnak a semmitmondó nyilatkozatba és az egymásra mutogatásba és beletörődnek a helyzetbe... jellemző!

korzo Creative Commons License 2011.08.29 0 0 948

Még annyit, hogy az egyik kollégám hasonló befizetések mellett 370-et kapott egy másik cégtől...

Előzmény: Törölt nick (944)
HA2EQD Creative Commons License 2011.08.29 0 0 947
  • OTP Ügyfélszolgálat válaszolt (e-mailre) hogy mindkét tételt (külön-külön ugyan, de) azonos napon utalták a postának.
  • Ma bementem a postára és ideadták a második tételt is (értesítő nélkül) személyi okmányaim felmutatása után.

Egyszerűbb lett volna számlára kérni...

 

Előzmény: HA2EQD (945)
korzo Creative Commons License 2011.08.28 0 0 946

Persze. Utólagkönnyű okosnak lenni.

Akkor (most már előbányászva az emlékeket), csak annyit lehetett látni, hogy az OTP 8 év alatt szinte semmit se hozott, míg mások (ha 2008/9-ben buktak is) összességében azért nyertek eleget. Mivel akkor úgy tünt, hogy ez még 30 évig így lesz, nem maradhattam.

Ma is azt mondom, az akkori információk alapján ez volt a jó döntés.

Előzmény: Törölt nick (944)
HA2EQD Creative Commons License 2011.08.28 0 0 945

Szevasztok!

 

OTP (postai úton) külön küldi a reálhozamot és külön a tagdíj-kiegészítést?

Reálhozamhoz közeli összeget megkaptam (blankettán: reálhozam jelöléssel) de a kiegészítésről még semmi hír, csa NET on-line látom az összeget...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!