Jel 11.3-4
"Két tanúmnak meghagyom, hogy szőrzsákba öltözve ezerkétszázhatvan napig hirdessenek bűnbánatot.
Ők a két olajfa és a két gyertyatartó, amely a föld Urának színe előtt áll."
Zak 4.14
"Erre ő: Ez a két Fölkent, akik az Úr előtt állnak az egész földön."
Szűzanyánk, a Napba öltözött Asszony üzenetei.
Ha az az értelem a megrökönyödésem, az mutatja a távolságomat az Istentől
Ha találsz bennem jót, az az Istentől való, és az a közelsége
Ha meg abban a jóban mégsem fogadom el az Istent, és hátat fordítok Neki, minél több jóban részesít, annál inkább megbántom, hiszen ismernem kéne, könnyen felismerhetném
Ha meg kevés jót találsz bennem, hiszen nincs is bennem, az Isten ellen állásom kevésbé bántó, hiszen amit nem ismerek, nem is lehet rajtam számon kérni
Ugyan az Istent mindenben felismerhetem, de a hozzám közeledésében ugyanúgy felismerhetem
Ha ott felismerem, mért is nem ismerem fel itt?
A nagy falat bennem, ami megakad a torkomon, hogy az rendben van a számomra, amit a másik megtesz a felismerésért, és a felismerésében, az akad meg a torkomban, amit nekem kellene megtennem egyrészt a felismerésért, másrészt a felismerésemben
Pedig az olyan, mint egy ház építése az építőnek, amiben a legnehezebb az elhatározás, és a tervezés, maga az építés a problémáival, és a nehézségeivel mindig megoldódik
Hogy az ősatyák idejében magas kort értek meg egészségben, és fájdalom nélkül haltak meg, egyszerűen átszenderültek a halálba, ahogy átléptek az életbe, de még az előttünk két emberöltővel éltek nagy része is egyszerűen átszenderült fájdalmak nélkül a halálba
Hogy a test élete mit jelent mindenki tudja, a lélek meg akkor él életet az életben, ha tisztán él
És a test halálában akkor lép át az örök és boldog életbe, ha bejut az Isten örömébe, mennybe lép
A lélek a halálában, mikor bűnös életet él, és a teste meghal, olyan tehetetlen és fájdalmas állapotba lép, amiből nem tud kiszabadulni
Mivel nincs fogalma a bűnről, és a következményeiről, miközben élte a bűnt, azaz meghalt az életnek, ezért nem is ismeri a bűnbánat eszközét, amivel megszabadulhatna a bűntől, és mivel nem élte a tisztaságot, ezért azzal, hogy nem éli a tisztaságot, kezdve a tisztaság gondolataival, ezért nem tud az életbe lépni
És mivel élet nincs másban, hanem csakis szabadságban, szabad döntésben, és szabad cselekedetben, ezért nem is lehet az életet kierőszakolni, hiszen azzal a halált erőszakolnánk ki
Ezért meg kell hagyni az állapotában, ami a lényegében nem más, mint a halála
Egy lehetősége van a felismerésre, ahogy a vele egyívású megszenvedteti, miközben maga is megszenvedtet
Ki mint él, eszik iszik, és mit lélegez be, mit tapint, és mint tevékeny, aszerint egészséges
Az emberi test tökéletes az egészségre
Az egészséges lélek törekszik az egészségére, aszerint él
Ezer okot tudsz felsorolni a betegségre, miközben az egészséges lélek felismer, és elkezd egészségesen élni
Az emberi test tökéletesre lett alkotva
A lélek meg megkapta a szellemét, aki képes tökéletesíteni a lelkedet
Hogy az küzdelmes?
Hiszen a mennybe nem lehet máshogy bejutni, mint az önmagunkon elkövetett erőszakkal
Böjtöléssel, ahol a böjtölés egy tág fogalom
Hogy kényelmesen besétálnál a mennybe, a kényelmes séta a pokolba visz
Hogy meg azt gondoljam, majd a mennyben megpihenek, hiszen pont ott kezdődik az igazi tevékeny életem
Amikor itt a Földön kiderül a gonoszságod, és rád olvassák a bűnödet, és megaláznak avval, örvendj, sőt nagyon örvendj, mert az nem mérhető avval, ahogy a halálod után a háztetőkről hirdetik ki a gonoszságaidat
Sőt okulj abból, hogy megbánod, és jóváteszed gonoszságaidat
Amikor gúnyolódva tagadom az Istent, arról beszélek, akiről nem tudok, akit nem látok, és akit semmilyen módon sem érzékelek
Amikor meg megvallom az Istent, azt vallom, Akivel találkozok
Az első esetben arról állítom, hogy nincs, amit nem foghatok
Majd arról, amit, akit tapintok
Ha ketten tagadjuk, az olyan, mint az egy meg egy
Ha ketten valljuk meg az Istent, mivel arról beszélünk, ami a találkozásunk, az jog szerint olyan, mint a százszor száz
Hiszen amit nem tapasztalunk, arról nem is tudhatunk, és nyilván amit tapintunk, azt igazolja a tapintásunk
Két tanú tanúsága meg igaz
Míg kettőnek a nem tudása, az nyilván együtt is csak nem tudás
Az meg nagyon gyatra tanúság, hogy arról mondjuk hogy nincs, amit még nem érintettünk
A nem tapintásunk meg abban az esetben, amikor még nem érinthettünk, nyilván nem kárhoztathat el minket, mint ahogy még a karonülő gyermeket sem lehet azért büntetni, mert még soha nem állt fel
És ugyan a tapintásunk az olyan, mint a százból száz, de amikor annak a kezét fogjuk meg, akinek az érintése tűzet gyújt bennünk, akkor már ott vagyunk a százból száz felett
Hogy Jézus keres téged, azt vedd úgy, elsősorban a Szavával keres téged
És megsegíti a Szavát, hogy élére állítva lásd meg az igazság kérdéseit
Hogy elgondolkozz azokon
És meggyőződhessél az igazság igazságáról
Hogy fellángoljon benned a vágy az igazságra
Hogy szakíts az igazságtalansággal
Bocsánatkéréseddel, és azokkal szemben, akik ellen vétettél a jóvátételeddel
A jóvátételeddel ugyanúgy, mert a bocsánatkérésed szavai önmagukban üresek
És akkor bevon téged Jézus a megismerésbe, közvetlen tapasztalásokba
Az viszont aki már így ismer meg, és visszaesik korábbi bűneibe, kihasználva másokat, az mélyebbre esik, mint ahogy volt, hiszen amit elkövetett az már tudatos
És az onnét kikerülése az már hosszú, és gyötrelmes kitartás és folyamat
Nem voltam hűséges, fel kell építenem magamban a hűséget, ezerszer és egyszer megpróbálva
Egyedüllétemben többnyire magammal, és magamérttel töltöm el a gondolataimat, és a napjaimat, és minden másban valahol ott van a magamért kényelme, és a magammal törődésem
Mikor eljutok oda, hogy a párommal, azért jutok el oda, mert kitölti a gondolataim, és az időm nagy részét a párom, hiszen ott és vele szeretek
Ha akár egyedül, és akár párommal belép az Isten a gondolataimba, gondolatainkba, majd misztikus és valóságos jelenlétével a mindennapjaimba, kezdve a gondolataimmal, gondolatainkkal, azért időzik vele, és időzünk Vele, mert ott szeretek, és szeretünk
És hogy már mindenben Ő legyen az első gondolatom, hiszen Vele szeret a gondolatom is
És hogy visszatérjek a magányomba Tőle, Kánaánból a pusztába, hát meszet ettem?
Hogy a jelenlétem Nála úgy kezdődik, hogy gondolat, hiszen nem is kezdődhet máshogy
Mikor engem néz, és a vágya a jelenlétem, az nem kezdődhet nálam másban, mint megértésben, az alázatom megértésében
Hogy Jézus a jelenlétét adja az övéinek, ugyan mi dolgod vele
Hogy megvédi az övéit, mért sért az téged
Hiszen távol mentél Tőle, most várnád, hogy a távollétedben adja a közelségét
Ugyan az van, hogy aki közel jön hozzám, ahhoz közel megyek
De hiszen benne az értelem, aki távol megy tőlem, annak én is a hátamat mutatom
Nem azért, mintha megsértődtem volna, hanem azért, mert megkérdeztem az akaratodat, és aszerint fordítom el rólad az arcomat
Az enyémiért időben cselekszek, ha elég vagy magadnak, nem mondhatok mást, nem ismerlek, hiszen nem akartál megismerni engem
Hogy jó lenne, ha cselekednék érted, fordulj azokhoz, akiben eddig bizakodtál, hogy nincs szájuk, amivel válaszolnának, én válaszoljak helyettük, nem gondoltad át, mit mondasz
Egykor eltüntették a Tórának a hatodik, és a hetedik Könyvét, hogy szabadodon tudják a saját hasznukra manipulálni az embereket
Miközben az első öt tartalmazza a lényeget, a másik kettő meg a miérteket, és az okokat
Mint ahogy most is van jól látható Isten ellen irányuló cél, hogy meg ne értsenek
Hiszen először is céllal jöttél a világba, és hogy el tudd érni a célodat, emlékek nélkül
Hogy szabadon tudjál dönteni
Minden, ami látható beleértve a legkeményebb köveket és a különböző ásványi anyagokat, minden hordoz lelki tartalmat az ítéletbe lekötözésével
Ugyanakkor szabadsága van, hogy mint lelki szubsztancia kiküzdje a megszentelődését a megismerésben
Mindig levetve a kinőtt ruháját, új feladatot, kapva
Eljutva a szerves anyagokba, növényekbe, majd állati testekbe, mindig egyesülve, és növekedve
Mindig fejlődve, hiszen az ítélet az egyben vezetés is a tökéletesedés felé
Aminek nincs visszafelé útja, így az ember, mint lélek nem léphet sem növényi, és se nem állati testbeöltözésbe, mert az képtelenség
És mint ítéletbe kötözött bukott angyal, a felbontott lelki részeiben, amikor növekednek azok a részei szeretetben, újra egyesülnek, így egyetlen egy teremtmény sem semmisül meg, hanem új lehetőséget kap
És majd mint égbe jutott angyal az emlékeit nem egyszerre, hanem részletekben kapja, folyamatos örvendezéssel eltöltve őt
Hogy meg a Sátán uralma alatt van a föld, jól látható, az föld célja, hogy kiszabadítsa a muszájba lekötött bukott szellemit a fejlődésével
És mivel, mint ember erősen a testemhez kötődök, amint követelődzik velem szemben, nem mondhatom, hogy nem próbál uralkodni felettem a Sátán
Nézd meg a Tízparancsolatot, majd a szeretet új Törvényét, amit elhozott nekünk Jézus a megváltásunkban
Hiszen a Tízparancsolat első két Törvénye, amit meg kellene értenünk, a többi tartalma meg a magyarázat
Hiszen a magyarázattal van a problémánk a saját értelmezésünk miatt
Így az első kettő is a problémánk, egészen addig, amíg nem egyesülünk Jézus akaratában eggyé válva
Ha valamilyen oknál fogva nem tudok járni, akkor a másikkal nem is tudok együtt sétálni
Hogyan láthatnám a gondolataidat, ha nem látom a saját gondolataimat a valójukban
És egészen nehéz a mesterségem ahhoz, mert onnét indulok, hogy biztos vagyok magamban
Meg vagyok győződve a gondolataim egyéniségéről, miközben ha semmi sem történik meg a földön, ami ne történt meg volna, akkor nincs is olyan földi gondolat, amit ne előzött volna meg saját maga
És nem úgy van, hogy a fejlődésem megerősít engem, hanem éppen az a fejlődésem, ahogy felismerem az elmúlást a gondolataimban
Miközben az akkor történhet meg, ha felismerem Isten Tanításában a végtelen, és örök gondolatokat
Akkor válhatok naggyá a lényegben, ha kicsivé válok, és szolgálok másoknak
Annak meg egy útja van, és az keskeny, hogy legyőzöm magamat, nagyra törekvő természetemet
Egyszerűséggel, jámborsággal, és alázattal
Az eszközöm az akarat, és Isten hozzá adja a többit
Nem is csodálni való, ha felajánlom az akaratomat, hogy véletlenül se szennyezzem be az elmúlás gondolataival
Az lenne a legjobb a számodra, ha látnád a másik gondolatait
Mert az azt jelentené, hogy bejutottál az Igazságba
Mint ahogy az égben sem lehet elrejteni egyetlen egy gondolatot sem a másik elöl
Miközben ha a haszonszerzés próbál kikutatni gondolatokat, annak nincs sem teteje, sem valódi eredménye
Miközben elégedett magával
Amilyen mértékben adsz helyet a szellemednek, ami meg ott folyik az Isten akaratában, olyan mértékben láthatsz és érthetsz összefüggéseket, és láthatsz gondolatokat
Hogy meg másokkal is úgy cselekedhess, ahogy magad elvárod, hogy cselekedjenek veled, az is csak akkor lehetséges, ha tisztába jössz a saját, és a másik gondolataival
Úgy lesz benned érzék, ahogy lemondasz magadról a másikért
A világ szép szavakkal, és bókokkal próbálkozik, mert azt gondolja, az eredményes, de az még nem tudott meg egyetlen egy gondolatot sem
A szellemed azokat faarccal fogadja
Miközben a másikért megállásod egy, két, három másodpercre, és a meghallgatásod arra készteti, hogy átölelje a lelkedet