OV paranoiás elmebeteg. Csak a még épebb elméjű fityeszesek tudnák kirúgni, vagy lassan leépíteni. Dehát Adolfban is túl sokáig és sokan hittek, az ellenzéke pedig gyenga volt és gyáva.
A gond az, hogy országszerte beszélik, hogy egy működésre már alkalmatlan, többszörösen csődöt mondott pártvezért ki szeretnének rúgni a munkahelyéről.
Ezért szervez most önvédelmi testületet, hátha sikerül a helyén maradni.... Az esélye csekély....
És a szegény-szegény fideszes fórumozokat is megvédi Orbán, akiket itt méltatlanul bántanak? Erre is kellene, hogy gondja legyen az önvédelmi testületnek, mert az nem járja, hogy a ballib szabadon, kedvére röhincsélhet a Fideszen, bezzeg nekik egyre jobban alá kell merülniük a búsongásba.
De szerintem nem azért tartja a várban a Fidesz a gyűléseit mert ott jó a visszhangzás meg a hanghatás. Meg azért mert jó nagy hely és sokan ki tudnak menni.
Hanem egészen eccerűen azért, mert megnézve Budapest eredményeit, egy kezünkön össze tudjuk számolni hány helyen nyert a Fidesz, szemben a koalíciós jelöltekkel. A gazdagnegyed. Kizárólag a gazdagnegyed Budapesten. Ezek egyike a várnegyed, úgyhogy máshova nemigazán tudnak most naggyűlést szervezni, eléggé morbid lenne pl Csepelre vagy Pestimrére kiszervezni ahol 50% fölött nyert a baloldal az első fordulóban.
De azért mégis csak a főváros a központi hely a tömegdemonstrációra, mexervezték tehát az egyetlen olyan helyre ahol még nem gáz egy ilyet kivinni. A kakas a szemétdombon szindróma.
Nem veszik észre hogy a parlament összes többi pártjának és szavazóinak a Fidesz már lassan szitokszó és ha ez így megy akkor a MIÉP sorsára fog jutni. Amin manapság, iylen bejelentések után (TÖT, stb) már a kutya nem csodálkozna
De szerintem nem azért tartja a várban a Fidesz a gyűléseit mert ott jó a visszhangzás meg a hanghatás. Meg azért mert jó nagy hely és sokan ki tudnak menni.
Hanem egészen eccerűen azért, mert megnézve Budapest eredményeit, egy kezünkön össze tudjuk számolni hány helyen nyert a Fidesz, szemben a koalíciós jelöltekkel. A gazdagnegyed. Kizárólag a gazdagnegyed Budapesten. Ezek egyike a várnegyed, úgyhogy máshova nemigazán tudnak most naggyűlést szervezni, eléggé morbid lenne pl Csepelre vagy Pestimrére kiszervezni ahol 50% fölött nyert a baloldal az első fordulóban.
De azért mégis csak a főváros a központi hely a tömegdemonstrációra, mexervezték tehát az egyetlen olyan helyre ahol még nem gáz egy ilyet kivinni. A kakas a szemétdombon szindróma.
Nem veszik észre hogy a parlament összes többi pártjának és szavazóinak a Fidesz már lassan szitokszó és ha ez így megy akkor a MIÉP sorsára fog jutni. Amin manapság, iylen bejelentések után (TÖT, stb) már a kutya nem csodálkozna
Lehet, hogy vár6ó 1 pár kirúgás az APEH-től/Földhivataltól/NBH-tól, vagy néhány falugazdász/Kistérségi Manager eltávolítása, aki munkaidejében választási adatbáziskezeléssel foglalkozott ?
Azt hiszem fején találtad a szöget. (A szögnek legalább van feje). Nem élhetetlen ember az, ha saját megélhetéséről van szó (mégha ezért szét is kell cincálni az országot).
Azt, hogy a Miniszterelnökséghez értene - mint állítja - nemigen sikerült hiteltérdemlően bizonyítania. Nem is vágyom arra, hogy sokat kisérletezgessen vele rajtunk.
Szerintem világos dolog ez az ÖV-OV. Ki alkalmaz egy gyakorlat nélküli jogászt, aki csak a miniszterelnökséghez ért? Ki kell alakítani egy olyan - pártpénzen fentartható - szervezetet, ahová visszavonulhat az örökös...! Országjárás nem megy, dolgozni nem tanult meg, otthon lenni nem szeret, a parlamentben már nem tömjénezik, hát csinálunk egy ÖV-OV-t. Ott gyakorolhatja a jogászkodást.
Azt is hozzá teszem, hogy a kereső programban 2006. május 2-án bármelyik politikus nevére rá lehetett keresni a topiccímek között, kivéve az Orbánéra. Próbáltam nagy és kis betűvel is.
Csak finoman illene szidni a Zorbánt, meg a Fideszt, mivel a Zindex tevékenységével mintegy bevallotta, hogy igaz az az elméletem, hogy egy visszafogott és alattomos, ezért veszélyes fideszes portál lett, miután Nobilis úr megvásárolta a portált is , meg az irókat is. Azt a topicot, ahol ezt kifejtettem, egyszerűen suttyomban bezárta. (Valami ilyesmi volt a címe: A Zindex a maszopos portál) Nem kell bedőlni a látszólagos szabadszájú, mondhatni liberális látszatnak, a fiúk a szokásoktól eltérően itt valóban intelligens eszközöket alkalmaznak, nem a szokásos epeömlést, így nem is tűnik fel. Pl. Moszkvai őrkutya oldaluk, ahol szelíden de határozottan az OV álláspont súlykolása folyik a házának értéke, ára kérdéskörében. Az oldal a Magyar Vizsla ügy farvizén, de a Zorbán-ház botrányának idejére volt időzítve.
Na de ki ellen könyörgöm!!!!!????? Nem veszik már észre, hogy ez nem egy háború, hanem egy közös célért kellene hajtani mindenkinek? De a FIDESZT csak a hatalom érdekli mert szerintük csak akkor MAGYAR Magyarország ha a Vinya a főnök.
És ezt nem tudják felfogni, hogy ez nem így van. Ezért le sem állok vitatkozni senkivel aki FIDESZ-es mert egyszerűen nem lehet vele normálisan beszélni. Csak az az igaz amit a Vezér mond a többi mind hülye. Ez van...
Azért figyelitek, hogy hol tartja a FIDESZ a nagygyűléseket? A Várban! Aki tanult pszichológiát az tudja, hogy mi a jelentősége a zárt helyeknek. A zárt helyeken ugye visszaverődik a hang, a kevesebb ember is közelebb érzi magát egymáshoz és sokkal közvetlenebb kapcsolatot lehet kialakítani a tömeggel. Továbbá, ha nincsenek is sokan akkor is soknak tűnik, ha a kis hely megtelik. Így jobban érvényesül az agymosó szónoklat.
Miért nem lehet már 1x azt mondani, hogy "Igen elismerjük, hogy vereséget szenvedtünk és változtatunk a politikánkon, hogy legközelebb nyerjünk!". De ehelyett ez a bar*m csak mégtöbb "birkát" akar beterelni a karámukba, hogy akkor hátha... De nem veszi észre, hogy ő korrekt keretek között ilyen hozzáállással nem fog nyerni. Azt kellene mondani, hogy én leléptem és jöjjön egy fiatal vezetés aki normálisabb hangnemet tud megütni és nem csak lázítani. Aki normális még ebben az országban az ilyen nézetekre nem adja le a voksát. Vagy nem megy el szavazni vagy se MSZP se FIDESZ lesz a nézete(mondjuk az MDF szerintem jó úton halad).
Látok jövőt az MDF politikájában ezzel a "normális politizálással" csak nehogy elrontsák valahol!
tegnap valamelyik agyas nyitott egy topikot hogy a bal oldal nem lenne meg orbán nélkül mert akkor kit fikázhaznának! Na a jobboldal sem lenne meg ellenségkép nélkül kell is nekik mint egy falat kenyér mert mint írtad így valósíthatják meg az összetartást!
"A választás is harc, élet-halál harc, ami a büdzsé feleletti uralom megszerzésére irányul – célja a Fidesz anyagi ellehetetlenülésének kivédése. A Magyar Közlöny 2006/43. számában közzétették a Fidesz 2004. és a 2005. évi beszámolóját. Röviden: 2004-ben 96.500 millió, 2005-ben 750.000 millió forint hitelt vettek fel az évenkénti 817.400 millió forintos állami költségvetésből származó támogatás mellé. A választási kampány kiadásai a 2006. évet terhelik. Jövőre derül ki, az idei négy hónap reklámhadjárata mennyibe került.
A Fidesz beszámolója szerint 2005-re a hiány elérte az éves állami támogatás 100 százaléka fölötti értékét, közel egy milliárd forintot. Összesítő mérleget nem közöltek, bizonyára jó okkal."
Komolyan mondom, hogy ez az Orbán nem normális! Ennek üldözési mániája van!
"Amikor elcsendesedett a tömeg, azt mondta, most sokan félnek, hogy politikai meggyőződésük miatt támadásoknak lesznek kitéve. Ezért a Fidesz felállít egy társadalmi önvédelmi testületet, amely megadja a nyilvánosság védelmét."
Én is félek. Egy Fideszes vezetésű kisvárosban amikor munkát kerestem megkérdezték tőlem a polgármesteri hivatalban, hogy nem vagyok-e politikai kém. Így én is politikai meggyőződésem - ill. meggyőződésem hiánya - miatt hátrányt szenvedek. Vajon én is fordulhatok a "Tisztelt Orbán Úrhoz" jogorvoslatért???