Keresés

Részletes keresés

-g101- Creative Commons License 2013.12.28 0 0 7972

Szerintem mindenki jobban jár, ha eredetiben nézi a sorozatot. Ha nem tudsz angolul, tanulj meg, vagy használj feliratot! Egyszerűbb mint petícióval könyörögni. Senki nem fog neked minőségi szinkront csinálni 2014-ben, mert már kb. 15 éve nem létezik olyan. Az meg biztos, hogy nem fogják pár aláírás miatt orrba-szájba ezt a sorozatot adni a magyar közszolgálati TV-ken, csak azért mert a britek köztévéje minőségi műsort gyárt. Amúgy is a nézettség dönt, mert abból van a pénz. Ha az Esmeralda, Steven Seagal és a ValóVilág hozza a pénzt, akkor nem fogják lecserélni valami minőségibb, ám kevésbé jövedelmező műsorra. Az átlag magyar tv-néző amúgy sem vevő a sci-fire.

Előzmény: miande (7971)
miande Creative Commons License 2013.12.28 0 0 7971

Nem kel az összest összeírni. Csak azt amit tudtok.

És a sorozat kedvéért ezt írjátok alá:

http://www.peticiok.com/fusson_a_magyar_koztevecsatornakon_a_doctor_who_ki_vagy_doki

Előzmény: -g101- (7970)
-g101- Creative Commons License 2013.12.27 0 0 7970

Nem igazán tiszta, hogy mit szeretnél tudni. Arra vagy kíváncsi, hogy ha mi állítanánk össze a szinkront, akkor kik lennének a magyar hangok, vagy arra, hogy valójában eddig kik szinkronizálták a sorozatot? Vagy esetleg valamit az eredeti hangokról kérdezel?

Előzmény: miande (7969)
miande Creative Commons License 2013.12.27 0 0 7969

Valaki tudna a fórumon adni egy eszmefuttatást, hogy a sorozat melyik szereplőjének melyik hang felel meg?

-g101- Creative Commons License 2013.12.27 0 0 7968

Öhm... Az End of time úgy volt szar ahogy volt, de még azon is jobban szórakoztam, mint ezen. A története legalább összefoglalható volt. De oké, vegyük úgy, hogy a két rész egy szinten van és akkor nem lesz vita.

Viszont a Narniás résszel nem tudom mi bajod volt. Nekem egyedül az űrruhás baromkodás nem tetszett az elején, de azon könnyen túltettem magam. Teljesen klassz karácsonyi hangulatot adott, kerek történettel, boldog befejezéssel. Tele volt poénokkal, boldogságot sugárzott, pont olyan volt, amilyennek egy karácsonyi családi műsornak lennie kell. Nem robbant fel a világ, senki nem akarta elpusztítani a világegyetemet, nem kiáltották ki rocksztárnak a Doktort. Én azzal az epizóddal meg voltam elégedve.

Előzmény: Hamster (7967)
Hamster Creative Commons License 2013.12.26 0 0 7967

Az End of time-ot (Worst.Regen.Story.Ever.) és a Narniát (The Widow, etc, etc, lapozzunk) azért nem, a Nextnél meg kimondottan jobban tetszett (az egy hatalmas elveszteegtett lehetőség volt: remek alapötlet, remek színész, de borzasztó sztori, nevetséges cyberpunkoskodással), és nem is volt olyan csalódás, mint a Nightmare in Silver, aminél szerintem mindenki sokkal többet várt Gaimantől. De ezzel együtt kár volt pont egy karácsonyi részbe beleerőltetni a regenerációt, nem fér össze a vidámság, nevetés, család, szomorú szemű kisgyerek, ÉS a regeneráció. Persze lehet, hogy Matt akart pont most lelépni, és nem maradni még 1-2 hónapra, de nem lett ez így lecsiszolva szép kerekre, pedig megérdemelte volna, mert pl. nekem eddig ő volt a kedvenc Doktorom - igaz, mindig ezt mondom az aktuálisra :) Viszont volt benne egy rakás jó szöveg, poén, ötlet, csak megint egyetlen részben... Mikor jönnek már rá, hogy kevés ez a 12-13-14 rész egy évadba, és bizonyos sztorikat nem lehet egyetlen részbe beleerőltetni? Nem tudom, miért utálja a BBC az egyik legkelendőbb sorozatát, de már csak a sok várakozás maitt is megtehetnék, hogy több zsét engednek a DW-ra. Most vártunk fél évet, volt egy teljesen jó évfordulós rész, megint vártunk, volt ez, és megint várhatunk. DT "specials évadjában" nem voltam így vele, mert akkor nagyon nem tetszett az irány, de most szívesen láttam volna több Mattet, mert az utolsó évadja a végére összeszedte magát (az előző kettője számomra úgy volt zseniális, ahogy volt, gyakorlatilag újra megszerettete velem a DW-t, amit a Stolen Earth óta majdnem megutáltam (pedig csak kettővel korábban volt a Midnight, ami meg a legzseniálisabb részek egyike, és jól mutatta, hogy RTD nem akárki)), vagy rögtön sok Capaldit. Remélhetőleg egyszer megtudjuk, mi van az utóbbi évek hülyeségei (kettévágott évad, hol tavasszal kezd, hol ősszel, hol vannak ünnepi kiadások, hol nincsenek) mögött, mert ez magasabban lehet, mint a producerek: mintha dobálóznának össze-vissza velük, hogy ne gondolják, hogy azért, mert van egy világsiker sorozatuk, az még az övék lenne. Sokan ezt szeretik úgy leegyszerűsíteni, hogy mindenről Moffat tehet, de szerintem a BBC-nél egy showrunner nem olyan nagy ember, a jogok meg a BBC-nél vannak, ő mondja meg, mi merre hány méter, mennyiből, mikor és hány rész - ráadásul egy megszorítások és kritikák alatt álló BBC-ről beszélünk. Nem csodálom, hogy gyakran elmentek a "kisegítő" exec producerek, nem lehet egészséges a hangulat a színfalak mögött; egy kevésbé kultikus sorozat rég beleállt volna a földbe ettől, és nem merném azt állítani, hogy a DW-n nem látszik, hogy nem harmónikus körülmények közt készül. Moffat persze a veséit odaadná (úgyse tetszik a színe:), hogy maradhasson, de kérdés, hogy meg tud-e ezzel birkózni. Az évad második felének elején azt hittem, hogy nem, nagyon nem tetszett pár rész, aztán megint visszajött. Ráadásul lapot húzott tizenkilencre azzal, hogy behozott egy olyan színészt Doktornak, akit a fangirlök sose fognak elfogadni, mert teljesen szembemegy a trendi modern sorozat imidzsével (ami egyébként mindig is jellemző volt a DW-ra, pont azért bírt megmaradni ötven éven át, mert nem akart hasonlítani másra), szóval nagyon oda kell tennie magát mindenkinek a jövőben.

SZVSZ.

-g101- Creative Commons License 2013.12.26 0 0 7966

Azt hiszem kiejelenthetjük, hogy az idei karácsonyi rész volt a legrosszabb. Simán verte a Next Doctort és az End of Time-ot is.

Hamster Creative Commons License 2013.12.05 0 0 7965

Rámjött, hogy leírjam, mióta ismerem a Doctor Who-t, és hogyan lettem rajongó. Mert a kettő azért nem egy időben történt, volt köztük tizenjópár év :)

A Doctor Who és én

Nem tipikus dolog Magyarországon Doctor Who rajongónak lenni, hiszen a sorozat nálunk a rétegműsorokat szolgáltató csatornák kínálatához képest is rétegműsornak számít. Az persze érdekes, hogy annyi angol sorozat (Forsythe Saga, Alfa holdbázis, Aprodité öröksége, Ki fizet a[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

ISN Creative Commons License 2013.12.04 0 0 7964

Ha eljutok egyszer odáig, mindeképpen megnézem. Köszi!:)

Előzmény: -g101- (7962)
Spawn85 Creative Commons License 2013.12.04 0 0 7963

Nekem nagyon bejött az évfordulós rész. Szerintem szerintem méltó megemlékezése volt az elmúlt 50 évnek. Szerintem jó ötlet volt, hogy Billie Piper nem Rose-ként tért vissza, tetszett Tom Baker cameo-ja is a végén, szerintem nagyon megható volt, plusz a rengeteg utalás aminek a felét szerintem észre sem vettem mert nem láttam a klasszikus részeket. :) 

Én egyébként moziban néztem a részt 3D-ben (Angliában élek) és nagyon látványos volt úgy. (Pedig alapvetően nem rajongok azért, hogy 3D-ben nézzek filmeket)
Plusz megnéztem az "An Adventure in Space and Time"-ot is. David Bradley nagyszerűen alakítja benne William Hartnell-t.  Matt Smith cameo-ja a végén pedig majdnem volt annyira megható mint Tom Baker-é az évfordulós részben. 

A Doctor Who mint sorozat pedig mindig is különleges volt számomra, hiszen ez a kedvenc brit sorozatom. Anno mielőtt Angliába költöztem, gyakorlatiag az volt a nyelvi felkészítőm, hogy újranéztem a részeket a 2005-ös évadtól mindenféle felirat nélkül. :) Mióta itt élek pedig volt szerencsém több színésszel is találkozni akik részei vagy részei voltak a DW univerzumnak. Sőt néhányukat van szerencsém most már személyesen is ismerni kicsit amit még mindig hihetetlen leírni...

-g101- Creative Commons License 2013.11.25 0 0 7962

Igen, nekem is nagyon tetszett, még önkritika is volt benne. Az afterparty sem volt rossz szombaton a rész után.

Előzmény: ISN (7961)
ISN Creative Commons License 2013.11.25 0 0 7961

Mondjuk mondhattátok volna, hogy "Te barom, nézd meg a Five(ish)-t!". Baromi jó, a vége is üt. Azt hiszem, én ezt zárom a szívembe az ötvenedik évfordulóból. :)

-g101- Creative Commons License 2013.11.25 0 0 7960

Na ez már egy lelkesedő, kedvcsináló hozzászólás. :)

Előzmény: Hamster (7957)
ISN Creative Commons License 2013.11.25 0 0 7959

Pontosan azért említettem RTD-t, mert tudtam, hogy lesz valaki, aki arra fogja kenni a nem tetszésemet, hogy biztos ő hiányzik. Ennek akartam elejét venni az első mondatommal. Biztos szarul fogalmaztam, de engem rohadtul nem érdekel már, hogy ki írja a sorozatot. Az viszont igenis érdekel, hogy folyton megy a nyammogás, hogy most majd a következő részben/évadban esetleg megtudsz valamit, aztán mégsem. (Újabban pl. a név)

Egy évfordulós résztől elvártam volna, hogy a felvezetés (7 évad vége és két webepizód) hangulatát ne dobja a kukába. A felfestett hangulat sehol sem volt a filmben, helyette egy lightos rész volt. Oké, Gallifrey, időzár, tököm tudja mik és az előző hozzászólásomban írtak voltak a részben, de én tényleg másra számítottam.

Legalább arra, hogy a Doktor saját magával vívódjon egyet a múltban elkövetett szarságai miatt, vagy a sokszor megpeccegetett nevével kapcsolatban váratlan fordulat következzen, ilyenek. Egy 50 évforduló méltó lett volna ezen szálak részleges, vagy teljes feloldására. Erre arra lett elfecsérelve, hogy a rebootban elkövetett "hibát" elkezdjék kijavítani. Baromi jó...

Kezd Lost utánérzésem lenni. Félek, hogy úgy fog befejeződni (egyszer) a sorozat, hogy a folyamatos "izgalomban tartás" nem lesz feloldva, mert az milyen menő már. Pffffff, jahhh. "Találja ki a néző mire gondoltam." Eddig folyton csak történik valami, ami felold valamit, vagy megnem történté tesz, esetleg átszínezi az eddig tudottakat, de konkrétan több sosem sül ki belőle. Ez már kurvára idegörlő.

Hidd el, nem divatból vagy régről fakadó sértődöttségből szidom mostanában (ja, már elég régen volt az aktív fórumos időszakom, de mindegy) a sorozatot. Egyszerűen csak olyan, mintha átvernének folyamatosan.

Előzmény: Hamster (7955)
mert mindig a hoki Creative Commons License 2013.11.25 0 0 7958

Ti melyik csatornán nézitek a sorozato(ka)t?

Nekem csak a BBC Entertainment-en jön.

Hamster Creative Commons License 2013.11.25 0 0 7957

Ó, én túlléptem volna rajta, ha nem azt olvasnám mindenhol, hogy "RTD-hez vagyok szokva", meg "bezzeg RTD", meg "bezzeg a TEOT". És írtam, hogy miért tetszett! Azóta megnéztem megint, és még jobban tetszett, ahogy John Hurt játszott (tele iróniával és méltósággal), akárcsak a dinamika 10 és 11 közt (nem csak egymás vérét szívták, mint a Three Doctorsban 2 és 3, hanem örültek egymásnak, persze a szokásos egészséges beszólogatásokkal). Hogy annak ellenére, hogy adva volt a lehetőség, nem a time war lövöldözése volt a lényeg, sőt, meglepően kevés volt belőle, helyette láttuk a sima embereket Gallifrey-en, és hogy a bolygó katonai vezetése is a Doktoroknak drukkolt a végén, mert ők is más megoldást akartak, mint a high council. Hogy Billie Piper megint aranyos volt, és minden félelmem ellenére teljesen kimaradt a Ten+Rose szomorkodás. Hogy a UNIT-nak megint volt értelme, de hogy még mindig nem tudtak okosabbak lenni a Doktornál, pedig próbáltak, és hogy meg lett említve Malcolm a PotD-ből :) Hogy meg bírták említeni a Totters lane-t, a Coal Hill sulit, Ian Chestertont, de nem ragadtak le náluk. Hogy két vicces régi mellékjelenetből (I. Erzsébet) sikerült olyan szálat csinálni, aminek volt értelme, de még valahogy mindig vicces maradt (ennél komolyabbá SZVSZ kár lett volna tenni ezt az "elvettem a Szűz Királynőt" dolgot). Hogy bele mertek tenni egy pillanatra egy olyan Doktort, akit még nem is láttunk. Hogy nem erőltették a 3D-t, így 2D-ben se érzem, hogy lemaradtam volna valamiről. És amit már írtam, hogy úgy meg mertek változtatni egy eddigi alapszálat (folyamatos önkínzás), hogy nem ütötték ki az előző évadokat. Nincs azonnal feloldva, de alapvetően happy end a vége - mert azért kicsivel többet érdemel a galaxisok hőse annál, hogy mindenkit megmentsen, csak épp a saját népét gyilkolja le, aztán amikor helyrehozhatná, ne tegye. A DW amúgy se szomorkodós sorozat, nyolc év után tovább lehet lépni, hogy más alapmotívum legyen. Ehhez szerintem elég bátornak kellett lenni, hiszen nyolc év alatt úgy tűnt, mintha a Doktornak mindenképpen önsanyargatónak kellene lennie, sok rajongó legalábbis úgy érzi, pedig hát egy 50 éve képernyőn dolgozó hős akkor is érdekes lehet, ha nem tömeggyilkos. De azért nem is lett elhepiskedve, hiszen Gallifrey még nem szabad, nem tudni, hol van, nincs lezárva a történet, csak annyit tudunk, hogy nem bukott el, nem semmisült meg. Pedig lehetett volna over the topkodni, hogy a Doktort kitüntetik, kap még egy regenerációs garnitúrát, megválasztják elnöknek, aztán megint elfut, de az tényleg kiütötte volna a drámát. Helyette van remény, újra van mit keresnie (végre nem csak a Földön!), és Tom Bakerrel nem csak fan service-t kaptunk, hanem egy lehetséges kikacsintást, hogy a 12 regeneráció után is van élet. Sőt, egy picit talán a Douglas Adams-féle Romana 1 -> Romana 2 regenerációra is utalhat, hogy a regeneráció kontrollálható is lehet, kiválaszthatod, hogy mi leszel (gondolom ez Capaldi bevezetésénél jól jöhet még).

Ha ennél többet bele akartak volna szuszakolni ebbe a részbe, az borzasztóan túlzsúfolt lett volna, úgyhogy engem nem zavar, ha nem látjuk, hogy például mi lett a zygonokkal. Lehet belőle egy rész a jövőben, vagy lehet rajta gondolkodnunk magunkban, nem kaptuk meg előre megrágva a megoldást (csak egy utalást, hogy Osgood már tudta, hogy melyik énje a valódi, de a másolata nem buktatta le, tehát lehet, hogy van remény).

Ráadásul annyi szeretet volt a részben, a "kerek izé... imádom úket... de mik ezek a kerek izék?... fogalmam sincs" típusú kikacsintásokon túl Tizes kedves hülyéskedésén, "Nyolcésfél" morgolódásán és Tizenegy lelkesedésén túl, hogy nekem eddig ez a kedvenc multidoktoros részem.

-g101- Creative Commons License 2013.11.24 0 0 7956

Hozzászólásod nagy részét az RTD korszak fikázása teszi ki. Ha annyira tetszett az új rész, akkor inkább arról beszéljünk. Ne légy olyan, mint a politikusok, akik úgy kampányolnak, hogy "én azért vagyok kurva jó, mert te szar vagy". Én is kifejeztem a nemtetszésemet pár dologról 2008-ban de ha kiszámolod, hogy az hány éve volt, gondolom te is rájössz, hogy túl kéne már lépnünk rajta. Egyik író sem tökéletes és a jó ötletek is fogynak. Szerintem lehetett volna a tegnapi rész jobb is, de remekül szórakoztam rajta és meg voltam vele elégedve. Az elvárt szintet hozta.

Előzmény: Hamster (7955)
Hamster Creative Commons License 2013.11.24 0 0 7955

Hála a jó égnek, hogy nem volt RTD-s ez a rész. Nem voltak benne félig meghalt, de azért élő Mesterek, akik emberekről lerágják a húst (mivan?), néha átlátszik a bőrük (hhhe?!), és villámokat szórnak (de miért?), aztán meg mindenkit magukká változtatnak, hogy integethessenek egymásnak. Nem volt benne timelockolt Gallifrey sem, ahonnan semmi se távozhat, de azért  gyémántot ki tudnak küldeni, csak bele kell dobni egy hologrammba. Meg ahonnan bármikor ki tud menni egy jól öltözött középkorú hölgy, aki szemmel láthatóan élőben is ott tud lenni, meg a BBC adását is tudja zavarni. Nem volt benne egy rakat Dalek, aki örömmel elpusztítja a valóságot, bár addig 46 éven át elfoglalni akarták. Nem retconnolták egyetlen sztori kedvéért, hogy a Mester csak azért volt gonosz, mert gyerekkora óta zúgott a füle. Nem neveztek egy teljesen új karaktert Rassilonnak, csak mert az egyetlen nagy név volt, akit talán az új sorozat nézői is ismertek. Nem volt benne tolókocsis Hitler Davros, aki villamot tudott szórni (de tényleg, miért szórt mindenki villamot, RTD túl sokat nézte a Jedi-t)? Nem voltak benne fingós szörnyek, meg betonlappá változott csajok, akinek van szerelmi élete. És nem volt brühühühüppöző régi companion újralátogatás (mert elnézést kérek, de szerintem nem SJS volt az egyetlen companion, ekire emlékezni kell), plusz az "I don"t wanna go"-t is helyretették ("He always says that"). És Billie Pipert is visszahozták anélkül, hogy a végére teljesen elhasználódott Rose-t (pedig de jól indult) hozták volna vissza. És főleg visszacsinálták azt a marhaságot, hogy a Doktor saját fajának gyilkosa, ami nagyon emósan hangzik, de úgy 40 évnyi történetnek ment szembe. És hálistennek villamot szóró emberekkel szembemenő, meg űrhajókból ablakot áttörve földre hulló Doktorok se voltak.

Persze ez csak egy vélemény, de pont így kell ünnepelni: idézve a múltat és új utat adva a jövőbe. A t*köm televolt már a nyifogással, hogy megölte a saját népét potyára, mert a Dalekok túlélték, és mindeközben Davrost akarta kimenteni a ringlispillé változott dalekok közül. Anyai ágon kaled volt, vagy miért? :) Mindezt úgy tették, hogy nem válik értelmetlenné a new who eddigi története sem, tehát teljesen valid marad Kilences és Tizes szomorúsága és bűntudata, csak Tizenegy hagyja ott az emózást. Persze, voltak benne meg nem magyarázott dolgok, de a fene egye meg, inkább azok legyenek, mint hogy elvontatják a Földet, polipfejű humanoidot csinálnak a dalekokból vagy óriási darazsakkal harcolnak :)

Ráadásul tele volt jó szövegekkel és poénokkal, és a filmezés is nagyon ott volt. Ha ez egy rossz rész, akkor én igazából valami másik sorozatot néztem eddig :)

Előzmény: ISN (7954)
ISN Creative Commons License 2013.11.24 0 0 7954

Biztosan RTD-hez vagyok még mindig szokva, de nem hiszem, hogy csak ezzel lehetne magyarázni azt, ami a véleményem a részről.

Mindenféle mélytartalmi elemzést mellőzve: másra számítottam. Nem kell félre érteni, úgy ültem le (egyébként egész spontán módon az élő stream elé), hogy nem várok túl sokat, mert annak rossz vége lesz. (Nem nagyon követtem a filmmel kapcsolatban híreket, így a történet alapsztorija sem volt számomra ismert, csak annyit realizáltam magamban, hogy 50 év, három Doktor, esetleg Gallifrey, Doktor szembe (sz)áll saját magával, esetleg meghasonlott személyként vívódik egyet stb...)

Erre?! Nem találok szavakat :S Persze az alapvetéseket (néhol vicces interakció, kis gúnyolódás, utalgatás, régi üres szálakat esetleg feloldó/kitöltő történések) megkaptuk. De a biodíszlet Billie Piperen még mindig nem tudok túljutni. Kicsit olyan érzésem volt (még Tennant kapcsán is), hogy dobjuk bele, mert a nevére majd jönnek a népek. Ez mondjuk evidens, (mint végső cél), de akár komolyabb funkciójuk is lehetett volna, egy nem tétnélkülinek tűnő, vontatottnak ható évfordulós "mozifilmben".

Mondjuk sokat rágódtam, mert ha meg Gallifrey és időháború az egész rész, akkor meg az lenne a bajom és szidnám Stevent, hogy miért kellett flare effectekkel telenyomott Hollywoodi C kategóriás filmet csinálnia az egészből. Meg mi lett volna HA? Ha Christopher visszatér? Tudtak/akartak volna jobb történetet írni? Passz, de mostmár nem is sajnálom, hogy Eccleston nem jött vissza, megmaradnak tőle a szép emlékek.

Nem mellesleg, tisztában vagyok azzal, hogy nem lehet a jelenkori Doktor (és utitársa) fölé helyezni a régi szereplőket, mert hát mégsem ők most a főszereplők, de azért na... Hiányzott a két percenkét azon aggódom, hogy most mi lesz a következő lépés. Hiányzott az IGAZI csapatmunka.

Előzmény: -g101- (7951)
OPi Creative Commons License 2013.11.24 0 0 7953

cool :-)

Előzmény: Hamster (7952)
Hamster Creative Commons License 2013.11.24 0 0 7952
-g101- Creative Commons License 2013.11.23 0 0 7951

Értem mire gondolsz, a történet nem volt nagy szám, de volt benne jópár nagyszerű párbeszéd. Tennant dokiját jó volt újra látni. Eccleston meg elmehet a búsba. :)

Az elején kicsit furcsálltam a !SPOILER! üssük el a Dalekot és lőjük szét, majd nagyot robban !SPOILER VÉGE! jelenetet, az egész kezdés hálivúdiasra sikerült, ami ehhez a showhoz annyira nem passzol. Ellenben túl nagy volt az élvezeti értéke a résznek, így a sztori miatt sem mondhatom, hogy csalódott vagyok. Nem vagyok az, tetszett a rész. !SPOILER! Tom Baker megjelenése nekem nem volt tiszta, biztos úgy gondolták, hogy vegyük poénra. Azért egy hajfestéket kaphatott volna.

Előzmény: ISN (7950)
ISN Creative Commons License 2013.11.23 0 0 7950

"Gyerekek!"

Hát, ez nem volt annyira, ehhhhjjj... A végéig azért bírjátok ki!

Jó szórakozást ;)

-g101- Creative Commons License 2013.11.18 0 0 7949

Ha Ecclestont visszahozza, az már nekem elég. Akár ha másfél percre is. De ha túl sok Doktor van, az megint nem olyan jó. 8-ast lehetne szerepeltetni, mert a kora eddig nem volt behatárolva. 9-10 meg jól tartják még magukat, rajtuk annyira nem látszik, hogy öregedtek a szerepük óta. De a régebbiek már hülyén néznének ki ráncosan. Már csak pár nap és meglátjuk.

Előzmény: Hamster (7948)
Hamster Creative Commons License 2013.11.18 0 0 7948

Ó, pedig akkora fikázás van, hogy miért nem lesz benne minden DOktor az évfordulós részben. Holott persze az se tudható, hogy nem lesznek-e, mert ugye Moffat azzal szórakozik, hogy mindenkit félrevezet az interjúival :)

Előzmény: -g101- (7947)
-g101- Creative Commons License 2013.11.16 0 0 7947

Furcsa a hozzászólásod, mert Moffat előtt se hoztak vissza 2005 előtti dokit, csak az 5öst a Time Crash-ben, amit viszont Moffat írt. Vicces lenne, ha valaki azért szidná Moffatot, mert nem hozta vissza mondjuk Tom Bakert. Moffat jó író, zseniális ötletekkel, csak kicsit elszaladt vele a ló az utóbbi időben.

Előzmény: Hamster (7946)
Hamster Creative Commons License 2013.11.14 0 0 7946

... ééés a Moffatot a 2005 előtti Dokik hiánya miatt szidók kettes sorokban elmehetnek a csudába :)

Előzmény: Hamster (7945)
Hamster Creative Commons License 2013.11.09 0 0 7945

Eeez de jól néz ki :)

cormac7 Creative Commons License 2013.10.31 0 0 7944

Hamarosan új Doctor Who-könyv magyarul!

Törölt nick Creative Commons License 2013.08.08 0 0 7943

Vagy fél órát nevettem ezen! XD
Imádom, amikor beindul az őrület és ilyen remek alkotások születnek belőle :D

Előzmény: -g101- (7942)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!