A végső cél 0 óra munka, 6 óra szórakozás és 18 óra pihenés, valamint napi nyolcszori bőséges étkezés.
Továbbá meg kell értetni a kétlábúakkal, hogy mi csak tájékozódni és segíteni akarunk, a többi csak véletlen és a tárgyak gonoszsága, reklamálni Murpphynál tessék. A macska arra való, hogy imádják, tiszteljék, kényeztessék és bosszankodjanak miatta, minden más csak után jön.
Cicákok, rohamra jogainkért!
No akkor most kikapcsoltatom az internetet, mert ha ezt olvassak meg fizetsest fognak kovetelni orvosi, fogorvosi biztositassal, es jutalomkepp 13th havi jutaol egerrel. . .
Bizony... ráadásul még a vacak növényeikkel is nekem kell foglalkoznom!!!
Az én dolgom kitapogatni, hogy van-e alattuk víz...
...és nekem kell lecincálnom a száraz leveleket is.
Ráadásul ezek a béna zöldségek csak az ittlétem első néhány napján virítottak szépen, utána rohamos pusztulásnak indultak, hiába foglalkozom velük olyan sokat és odaadóan... :(
Brühühühüüüüü...! Cirmike vagyok, képzeljétek, nekem meg csak egy főnök figyelő tekintete mellett lehet ennem, még a fejecskémet sem merem felemelni a tálkából, ez a csősz csak les és figyel! Segítség, hát hogy tudom így degeszre tömni a pocakomat?! Szegény én! Szagszervezet, követelem, azonnal távolítsák el ezt a felügyelőt a környezetemből!!! Hüpp-hüpp!!
Drága Makkajesszus!!:-)) Mit kell látnom?! Azt a rengeteg tapétát nektek kellett keserves, makkakaromkoptató, kimerítő melóval leszednetek a gazdi helyett???!!!
Nem csodálom drágám, hogy kimerültél! Kis buksidat azon a rengeteg ragacsos valamin kellett álomra hajtanod?! Hol vannak a makkakosarak, a puha-pihe béleltek??!! Szaxszervezet, hol vagy?! Azzonnali intézkedés szükségeltetik, itt kérem szépen, tömeges cicakizsákmányolás esete és ténye forog fenn, ráadásul fogadjunk, hogy még egy munkaszerződést sem karmoltattak alá veletek!!!!
Hát akkor kérem szépen, milyen makkajogokról beszélnek a kétlábúak??!!:-))
Szavakat nem találok! Csusza vigyáááááázzzzz, még leesel onnan, teeeeee, szegééény!:-))
Meg kell állapítsam, elszaporodtak a teregetővel kapcsolatos hozzászólások, panaszok! Makkaész megáll, mire vetemednek ezek a kétlábúak a saját kényelmük érdekében! Mégis mit képzelnek ezek a kétlábúak, hogy holmi cirkuszi mutatványokra kényszerítik ezeket a szerencsétlen, szinte még babamakkákat!!!???
Már 2 törülközőt nedvesre bőgtem e borzasztó felvételek láttán!:-))
Töpikém, hova akarnak téged száműzni azok a gonosz gazdijaid???!!! Egy lakatlan szigetre???!! S mindezt még demonstrálni is merészelték neked, csak úgy bevágtak abba a dobozba??!!! Hallatlan, felháborító, azzzonnal magyarázd el nekik, neked szavazati és beleszólási jogaid vannak mindenbe!!!!!! Nyávizd el nekik, vegyenek csak fel szépen bébiszittert Csuszica hugocskád mellé, mégiscsak hallatlan, abból a kevéske alvásidődből vagy kénytelen őt ellátni!:-))
Csak javasolni tudom, sürgősen amortizáljátok le a hugival azt a dobozt, jól rágicsáljátok szét mindenhol, csak tépegessétek szét, nehogymááá egy kétlábú túljárjon makkaeszeteken!:-)) Hajrá Töpike és Csusza!!!!
Ez a szegeny Fekete Sereg is meg van aldva, a gazdira rajott a festhetnek - es nekik kell leszedni az ostoba modon feltett tapetat. . .mennyi munka az harom szegeny egyevesnek!!! Zizi mar ossze is rogyott a faradtsagtol, es rajtautes szeruen elaludt. . .kicsit tivabb dolgozott volna meg a vegen lefogyna. . . :((
Nos, én csak hápogok meg levegőt nem kapok! Ennyi melót varrtak a nyakadba??!!! Ez valóban kimeríti a csecsemőmunka tárgykörét, biztos vagyok benne, a szaxervezet azonnal intézkedni fog!!!! Naháááát, felháborító!
Még szerencse, hogy az az aprócska kis bosszúcska eszedbe jutott, s jól megmutattad nekik, legközelebb kire bízzák azt a kerékcentírozást!:-))) Okos kismakka vagy!:-))
Jaj, kicsi F, hát elborzadtam ettől a látványtól, ahogy kimerültél ebben a munkában! Óh, te szegény, remélem, nem csinál ebből rendszert a kétlábúd, mert testületileg fog felvonulni a szaxervezet hozzá, elmagyarázza neki, a kötélen táncolás az a cirkuszba való, s nem egy ilyen kedves makka otthonába!
Javasolni tudom, kicsit rágicsáld meg azokat a cuccokat, eszébe ne jusson legközelebb rádbízni ezt a nehéz, keserves munkát!:-))
Olyaaan magasra kergettek fel titeket, ti szegények!:-(( Feltétlenül elfaxoljuk a felvételt a szaxszervezet központjába, hallatlan, felháborító, méltatlan makkamunka!
Oda se merek nézni, már a látványtól is szédülök!
Kettős, fülsiketítő makkanyávival követeljétek a titeket megillető tripla pihenőidőt a kiszolgáló személyzettől, s a jól kiérdemelt plusz-plusz jutifalatokat ezért a hozzátok méltatlan munkához!:-)) Csak remélni tudom, azért pár kis "véletlen" lyukacskával kifejeztétek nemtetszéseteket!:-))
Bátorkodom feltételezni, a kétlábú kiszolgáló személyzet felszívta az összes macskabenzinedet, oszt már remegett a keze, homályosult az látása. Természetesen ezt a személyiségedet maximálisan sértő felvételt csatoljuk a jegyzőkönyvbe!:-))
Még szerencse, hogy időközben megjött a beígért pedíkűrösöm, s már gyorsabban tudom karmolni a jegyzőkönyvet. Persze, könnyeim áztatják a sorokat!:-(((
Ezek az emberek utálhatják a teregetést, mert nálunk is az aprónépre bízzák. Persze mondanom sem kell, hogy a kiscicára meg nekem kell vigyáznom, mosdatnom, magyarul rám bízzák a piszkos munkát, és azzal fenyegetőznek, hogy ha nem végzem jól a dolgom, akkor egy lakatlan szigetre postáznak...
Nos, bemutatnám, nekem régebben milyen olimpiai számba is beillő magaslatokra kellett felküszködnöm magamat, ha álomra szerettem volna hajtani fejecskémet. A gazdimami tudta, az a lusta Guszti oda nem szívesen ugrik fel - kivéve, ha ott kaptam valami finom, csak nekem szánt nasit! - azért tette fel oda a kosaramat.:-((
Néha már a nyelvem lógott ki a sok felugrálástól! Kéretik engemet rettenetesen sajnálni!
Kedves Pamanda! Nézz át a matskák2 topikra, vagy a másik nagy macskás topikra (hosszú neve van, nem jut eszembe, bocsáááánat!!!), azokon biztosan hamarabb kapsz választ, mert ez itt inkább egy viccesebb topik, bár aki macskázik, be szokott ide is nézni időnként. :-)