Átjöttek.:)) De tényleg jó sokan voltunk.:)) Távcsövet a végén vette észre, sztem azt nem volt alkalma kipróbálni. Kis zsidó vér keveredett a vérünkbe, már anyám is mondta. Az jó, hogy mindenki törésmentesen megúszta.
És viccs, de a játékok is.:)))
És itt maradt még Lénárd lápátján kívül Viola előkéje és kanala. Cserge, majd viszem. Ezen a héten az orrom nem dugom ki a házból, így is kockára fagytam, meg elvisz a szél, itt akkora vihar van.
Hát igen, legközelebb azért nagyobb tret kell nekik engedni, hogy elfuthasson, aki akar.:))) Nekünk se volt még soha ilyen, de egyszer mindent el kell kezdeni. Azért egy játszótéren, saját korcsoportjában könnyebb engedni, hogy az erőviszonyok megmutatkozzanak, itt kicsit sok ember volt egykupacon és kicsik is (habár Lénárdot nem kellett félteni:)))). Remélem, lesz ovi.
ismételten azt tudom mondani hogy nagyon jó volt a tali, örülünk mi is hogy ennyien összejöttünk! na majd a topikszülinap;)
Zoya:szóval a távcső ennyire bejött?;) nagy kufár a fiad. óvoda sokat fog jelenteni meglátod! ja, Kristóf nem szenvedett érzelmi károsodást. fizikait sem;)
Zoja: Köszi itt is a vendéglátást! A gyerkőknek is nagyon tetszett a babatali. Mi ált. a játszótéren ropjuk a kortársakkal, az szintén egy teljesen más helyzet, mint egy házibuli, akarom mondani, gyerekzsúr... Gergő nem hiszem, hogy mély sebeket ütött volna a kis lelkükben, olykor folyik a harc itthon is... Nehéz megtalálni az egyensúlyt, hogy mikor hagyjuk, had osszák fel a terepet, alakuljanak ki a szerepek, és hol van az a pont, amikor már közbe kell avatkoznunk. Biztos sokat fog jelenteni, ha már bekerül az oviba!
Cserge, Devil és Norma: jó volt látni titeket is!
Devil, kérek én is képeket a publikus mélemre! Köszi! :-)
Hehe verda. Van egy elektromos is, csak ahhoz töltő kellene, mert azt leégette az uram a nyáron. Akár versenyezhetnétek is. Milyen jó apás programok.:))) De a gokartról sem kell letenni.:)))
Remélem, Kristófban is csak a jó élmények maradnak meg. Mikor elkezdett mindenki készülődni, Gergő leborult az ágyra, és sírt, és közölte, hogy azért sírok, mert elmennek. Ahhoz képest, hogy addig mindenkit kitessékelt volna...:)))) Ja, és azt is mondta, hogy legközelebb azt hívjuk meg, akié a távcső (ehhez nem fért hozzá a nap folyamán). A kis érdekember. A cserejáték jó ötlet volt, érdekes módon Csengének minden további nélkül odaadta a játékát. Lányban nem érzett vetélytársat. Azért Boti meg Zsombi megítélése is jelentősen megváltozott, mikor jöttek a vonatokkal.:)))) Hát igen, a közösség. Remélem, lesz valami ősztől, mert én fogok megőszülni.
köszönjük szépen a vendéglátást, jól éreztük magunkat, a kölök is nagyon élvezte;) remélem a nyári talin is összejövünk mindannyian aki itt volt, ja, és ki tudjuk próbálni a párod verdáját. azon a kis erkélyen szegény jármű felgyorsulni sem tudott;)))
Na skacok, vége a napnak. Köszönöm szépen a részvételt, azért végülis elfértünk, most eszem a tészta utolsó falatjait, Dorka dorbézol a habtapikon, Gergő visítozik, hogy nem akar aludni, de sztem már alszik. Maradandó élményű szülinap volt, remélem, nektek is. Bocs Gergőért, ilyen élményben nem igazán volt eddig része, bedobtuk a mély vízbe, és mi is kalimpáltunk vele. De amint láttam, egyik gyerkőcöt se kellett féletni.:)))
Megyünk! Bár, nálunk ált. f4-f5 között kelnek a dedek, de aztán gyorsan odasuhanunk! Endre végül ma jött haza a nagyszülőktől, így ő is jön velünk. :-)