ez elég gyenge példa volt... a házasságot a keresztények találták ki... max. ők engedhetik meg a melegeknek, hogy engedik-e a házasságukat. ha ez nem tetszik,akkor csináljanak vmi mást helyette, de azt akkor ne hívják házasságnak.
A hinduknál, sintoistáknál mohamedánoknál vagy akár a törzsi vallású embereknél nincs házasság?
Mi a topik témája? Körülírnád, miről szabad beszélni és miről nem? Amire nem tudsz normális választ adni, az tilalomnak kevés, ugyanis akkor vége lenne a topiknak! Vagy esetleg "KETTEN BESZÉLNEK" címre fogjátok változtatni?
ez elég gyenge példa volt... a házasságot a keresztények találták ki... max. ők engedhetik meg a melegeknek, hogy engedik-e a házasságukat. ha ez nem tetszik,akkor csináljanak vmi mást helyette, de azt akkor ne hívják házasságnak.
megtudod nekem mondani, hogy mi a házasság és hogy ki vagy mi találta ki a mai formájában??
Mivel a homoszexualitás bűnnek számított ezért nem kaphatott egyházi áldást mivel régen a házasság egyházi szertartás volt.
ez az érvelés olyan mintha annakidelyén azzal igazoltad volna a rabszolgaság jogosságát hogy a rabszolgák butábbak hiszen minimális köztük az egyetemet végzettek aránya...:)))
"Ha már az idióta amiknál tartunk. A múlt században kétszer kellett idejönniük Európába, hogy megvédjék a demokráciát. És bizony elég sokan meghaltak érte. Talán valamit tőlük is lehet tanulni, akik nem a királyaiktól kapták, adományként, a jogaikat."
ez butaság...az amik vettek át rengetg mindent európától.max. jól tudták használni, azt amit kivettek oda vagy amit kaptak.
Na, ja! A "betegek" oldaláról lehet hogy az egészségesek látszanak elfajzottnak. Azért mégiscsak a természet dönti el, hogy kinek adja meg az utódlás jogát. Az pedig minden ideológiai dogmánál nagyobb úr!
Ha már az idióta amiknál tartunk. A múlt században kétszer kellett idejönniük Európába, hogy megvédjék a demokráciát. És bizony elég sokan meghaltak érte. Talán valamit tőlük is lehet tanulni, akik nem a királyaiktól kapták, adományként, a jogaikat.
annyira nevetséges ez az egész... már annyi topicban leírtam... aki meleg, annak miért kell ezt felvonulásokkal hirdetni?????csak akkor jó meleg valaki,ha kiírja a homlokára hogy meleg vagyok??? vagy fesztiválokat csinál pl.: az Andrássy-úton? senkit sem érdekel, hogy ő mit csinál a barátja hátsójában....
Oké ne érdekeljen.
De akkor miért kell tiltani a házasságukat. Az is két ember közötti kapcsolat amihez szintúgy semmi közöd mint a nemi életükhöz.
Vagy miértne örökölhetnének ugyanakkora örökösödési illetékkel egymás után mint a heterók akiknek ez a házassággal együtt járó többletjog.
Egyébként meg nem szabad a homoszexualitást nem szabad leegyszerűsíteni úgy mintha csak arról lenne szó hogy egy meleg "mit csinál a barátja hátsójába". Mivel egy homoszexuális párt pont olyan szoros érzelmi kapocs kapcsol össze mint egy hetero párt. Ez olyan lenne mintha azt mondanád hogy a heteroszexuális párkapcsolat csak a vagináról és a péniszről szól.
Én úgy emlékszem, hogy előbb voltak a buziverések, mint a melegfelvonulások. Aztán egyszercsak Amerikában, az egyik melegbárban, egy jó kis buziverés után rájöttek, hogy "demokratának lenni annyi, mint nem félni". A továbbiak pedig május elseje mintájára alakultak.
3-4 éves koromban olyan könyvem is volt. Ma már inkább a sorkiemelővel piszmogok, hogy fontos szövegrészletet könnyebben megtaláljak. Még a Bibliám is színes tőle.
Ez hiba lenne egy liberálisan színérzékeny embernél? Ne haragudj, véres alsógatyát nem tudok szórni az utca közepére helyette!
annyira nevetséges ez az egész... már annyi topicban leírtam... aki meleg, annak miért kell ezt felvonulásokkal hirdetni?????csak akkor jó meleg valaki,ha kiírja a homlokára hogy meleg vagyok??? vagy fesztiválokat csinál pl.: az Andrássy-úton? senkit sem érdekel, hogy ő mit csinál a barátja hátsójában....
én azt nem értem,ha a melegeknek joguk van ahhoz ,hogy hirdessé ,hogy melegek, nekem miért ne lehetne jogom ahhoz, hogy ne tetszen vagy esetleg rosszallást váltson ki belőlem... ha a melegeknek az a bajuk, hogy nem vonulhatnak fel valahol,akkor csináljanak egy pártot és induljanak a választáson és ha nyer a polg.mester jelöltjük, akkor vonuljanak...
miért ne lehetne joga egy lenygyel városvezetőnek, hogy ne engedélyezze a meleg napot?????
Gyere el az Andrássy útra egyszer a melegfelvonulások idején. Majd látsz Te is, ha odanézel. Még különbeket is!
Sajnos, errefelé lakom, és néha muszáj hazamennem, vagy elmenni itthonról akkor is, amikor a Demszky-Molnár gárda éppen tobzódik. De ha émelyegsz, az is megteszi, ha a "rendezvény" után felméred a kukásautók hozamát.
Nem számoltam meg, hogy hány könyvet olvastam el életemben. Egy biztos! Más könyveket is, mint amit a hatalom előírt volna számomra! Talán emiatt nem lehet a hatalom brosúráin szocializálódottakkal zöldágra vergődni.