Keresés

Részletes keresés

adslmester Creative Commons License 2005.12.03 0 0 234
de volt.
csak nem olyan formában, mint most európában!
Előzmény: fer1976 (233)
fer1976 Creative Commons License 2005.12.03 0 0 233

ez elég gyenge példa volt...
a házasságot a keresztények találták ki... max. ők engedhetik meg a melegeknek, hogy engedik-e a házasságukat.
ha ez nem tetszik,akkor csináljanak vmi mást helyette, de azt akkor ne hívják házasságnak.

A hinduknál, sintoistáknál mohamedánoknál vagy akár a törzsi vallású embereknél nincs házasság?

Vagy Krisztus születése előtt nem volt házasság?

EZT BEBUKTAD!

Előzmény: adslmester (228)
zividivi Creative Commons License 2005.12.03 0 0 232
Kiestem megint a pixisből?

Mi a topik témája? Körülírnád, miről szabad beszélni és miről nem? Amire nem tudsz normális választ adni, az tilalomnak kevés, ugyanis akkor vége lenne a topiknak! Vagy esetleg "KETTEN BESZÉLNEK" címre fogjátok változtatni?
Előzmény: Törölt nick (206)
drzyx Creative Commons License 2005.12.03 0 0 231
micsináltak a kicsodák?:))
Előzmény: adslmester (228)
adslmester Creative Commons License 2005.12.03 0 0 230
:-D
hát csak arról... ez kb olyan szervezet,mint a Magyar Helsinki Bizottság...
SÓHIVATAL!!!!!!!!!
Előzmény: elemes (222)
drzyx Creative Commons License 2005.12.03 0 0 229

ebből csak annyi derült ki, hogy számodra a hetroszexuális kapcsolat pénzen vett szexet jelent, ezt eddig is sejtettük, de mi köze ennek a topikhoz?:)

Előzmény: Törölt nick (225)
adslmester Creative Commons License 2005.12.03 0 0 228
ez elég gyenge példa volt...
a házasságot a keresztények találták ki... max. ők engedhetik meg a melegeknek, hogy engedik-e a házasságukat.
ha ez nem tetszik,akkor csináljanak vmi mást helyette, de azt akkor ne hívják házasságnak.
Előzmény: fer1976 (221)
fer1976 Creative Commons License 2005.12.03 0 0 227

Kövesük ezt az analógiát!

Az élet akkor csak a sz@rásról szól.

Előzmény: Törölt nick (225)
zividivi Creative Commons License 2005.12.03 0 0 226
Országh Kata a kútbaugrott! Usgyi! Utána valamennyi országnak!
Előzmény: drzyx (180)
fer1976 Creative Commons License 2005.12.03 0 0 223
Lásd 218
Előzmény: nyman (219)
elemes Creative Commons License 2005.12.03 0 0 222
vajon a betiltott ellenzéki rendezvényekről is megemlékezett az amnesty international...?
Előzmény: drzyx (-)
fer1976 Creative Commons License 2005.12.03 0 0 221

megtudod nekem mondani, hogy mi a házasság és hogy ki vagy mi találta ki a mai formájában??

Mivel a homoszexualitás bűnnek számított ezért nem kaphatott egyházi áldást mivel régen a házasság egyházi szertartás volt.

ez az érvelés olyan mintha annakidelyén  azzal igazoltad volna a rabszolgaság jogosságát hogy a rabszolgák butábbak hiszen minimális köztük az egyetemet végzettek aránya...:)))

Előzmény: adslmester (213)
adslmester Creative Commons License 2005.12.03 0 0 220
OFF

"Ha már az idióta amiknál tartunk. A múlt században kétszer kellett idejönniük Európába, hogy megvédjék a demokráciát. És bizony elég sokan meghaltak érte. Talán valamit tőlük is lehet tanulni, akik nem a királyaiktól kapták, adományként, a jogaikat."

ez butaság...az amik vettek át rengetg mindent európától.max. jól tudták használni, azt amit kivettek oda vagy amit kaptak.

On
Előzmény: egyenlítő (212)
nyman Creative Commons License 2005.12.03 0 0 219

" Ez olyan lenne mintha azt mondanád hogy a heteroszexuális párkapcsolat csak a vagináról és a péniszről szól."

Es nem errol szol? Minden a pina korul forog. Kiveve a buziknal :o)

Előzmény: fer1976 (210)
fer1976 Creative Commons License 2005.12.03 0 0 218

csodás életed lehet/lesz a pároddal...

Részvétem.

Előzmény: Törölt nick (214)
zividivi Creative Commons License 2005.12.03 0 0 216
Na, ja! A "betegek" oldaláról lehet hogy az egészségesek látszanak elfajzottnak. Azért mégiscsak a természet dönti el, hogy kinek adja meg az utódlás jogát. Az pedig minden ideológiai dogmánál nagyobb úr!
Előzmény: Caidhan (170)
fer1976 Creative Commons License 2005.12.03 0 0 215

A menet élén "szoknyás" férfiakkal...

Előzmény: egyenlítő (209)
adslmester Creative Commons License 2005.12.03 0 0 213
"De akkor miért kell tiltani a házasságukat."

megtudod nekem mondani, hogy mi a házasság és hogy ki vagy mi találta ki a mai formájában??
Előzmény: fer1976 (210)
egyenlítő Creative Commons License 2005.12.03 0 0 212
Ha már az idióta amiknál tartunk. A múlt században kétszer kellett idejönniük Európába, hogy megvédjék a demokráciát. És bizony elég sokan meghaltak érte. Talán valamit tőlük is lehet tanulni, akik nem a királyaiktól kapták, adományként, a jogaikat.
Előzmény: adslmester (208)
fer1976 Creative Commons License 2005.12.03 0 0 211

"Gyere el az Andrássy útra egyszer a melegfelvonulások idején. Majd látsz Te is, ha odanézel. Még különbeket is!"

Akárcsak a budapest parádén.:)

Előzmény: zividivi (202)
fer1976 Creative Commons License 2005.12.03 0 0 210

annyira nevetséges ez az egész...
már annyi topicban leírtam... aki meleg, annak miért kell ezt felvonulásokkal hirdetni?????csak akkor jó meleg valaki,ha kiírja a homlokára hogy meleg vagyok??? vagy fesztiválokat csinál pl.: az Andrássy-úton?
senkit sem érdekel, hogy ő mit csinál a barátja hátsójában....

Oké ne érdekeljen.

De akkor miért kell tiltani a házasságukat. Az is két ember közötti kapcsolat amihez szintúgy semmi közöd mint a nemi életükhöz.

Vagy miértne örökölhetnének ugyanakkora örökösödési illetékkel egymás után mint a heterók akiknek ez a házassággal együtt járó többletjog.

Egyébként meg nem szabad a homoszexualitást nem szabad leegyszerűsíteni úgy mintha csak arról lenne szó hogy egy meleg "mit csinál a barátja hátsójába". Mivel egy homoszexuális párt pont olyan szoros érzelmi kapocs kapcsol össze mint egy hetero párt. Ez olyan lenne mintha azt mondanád hogy a heteroszexuális párkapcsolat csak a vagináról és a péniszről szól.

Előzmény: adslmester (204)
egyenlítő Creative Commons License 2005.12.03 0 0 209
És azokhoz mit szólsz, akik nem a hátsó szobájukba járnak imádkozni, hanem körmenetben, kiöltözve hivalkodnak a hitükkel?
adslmester Creative Commons License 2005.12.03 0 0 208
értem.
nagyszerű...
is mi ismét majmoljuk az idióta amikat...
Előzmény: egyenlítő (207)
egyenlítő Creative Commons License 2005.12.03 0 0 207
Én úgy emlékszem, hogy előbb voltak a buziverések, mint a melegfelvonulások. Aztán egyszercsak Amerikában, az egyik melegbárban, egy jó kis buziverés után rájöttek, hogy "demokratának lenni annyi, mint nem félni". A továbbiak pedig május elseje mintájára alakultak.
zividivi Creative Commons License 2005.12.03 0 0 205
3-4 éves koromban olyan könyvem is volt. Ma már inkább a sorkiemelővel piszmogok, hogy fontos szövegrészletet könnyebben megtaláljak. Még a Bibliám is színes tőle.

Ez hiba lenne egy liberálisan színérzékeny embernél? Ne haragudj, véres alsógatyát nem tudok szórni az utca közepére helyette!
Előzmény: Törölt nick (200)
adslmester Creative Commons License 2005.12.03 0 0 204
annyira nevetséges ez az egész...
már annyi topicban leírtam... aki meleg, annak miért kell ezt felvonulásokkal hirdetni?????csak akkor jó meleg valaki,ha kiírja a homlokára hogy meleg vagyok??? vagy fesztiválokat csinál pl.: az Andrássy-úton?
senkit sem érdekel, hogy ő mit csinál a barátja hátsójában....
adslmester Creative Commons License 2005.12.03 0 0 203
én azt nem értem,ha a melegeknek joguk van ahhoz ,hogy hirdessé ,hogy melegek, nekem miért ne lehetne jogom ahhoz, hogy ne tetszen vagy esetleg rosszallást váltson ki belőlem...
ha a melegeknek az a bajuk, hogy nem vonulhatnak fel valahol,akkor csináljanak egy pártot és induljanak a választáson és ha nyer a polg.mester jelöltjük, akkor vonuljanak...

miért ne lehetne joga egy lenygyel városvezetőnek, hogy ne engedélyezze a meleg napot?????
Előzmény: drzyx (-)
zividivi Creative Commons License 2005.12.03 0 0 202
Gyere el az Andrássy útra egyszer a melegfelvonulások idején. Majd látsz Te is, ha odanézel. Még különbeket is!

Sajnos, errefelé lakom, és néha muszáj hazamennem, vagy elmenni itthonról akkor is, amikor a Demszky-Molnár gárda éppen tobzódik. De ha émelyegsz, az is megteszi, ha a "rendezvény" után felméred a kukásautók hozamát.
Előzmény: Törölt nick (167)
zividivi Creative Commons License 2005.12.03 0 0 201
//".....nem mondod, tényleg magától Dzsingisz kántól tanultál demokráciát?..."//

Óvári meg Dzsingisz kán, esetleg még Soros (másoknál egyenesen Kun Béla!) mint demokraták??

Gratulálok jóltájékozottságotokhoz! A görög klasszikusokat, meg a sorozat többi tagját hírből sem ismeritek, hogy soha, eszetekbe sem jutnak?
Előzmény: drzyx (164)
zividivi Creative Commons License 2005.12.03 0 0 199
Nem számoltam meg, hogy hány könyvet olvastam el életemben. Egy biztos! Más könyveket is, mint amit a hatalom előírt volna számomra! Talán emiatt nem lehet a hatalom brosúráin szocializálódottakkal zöldágra vergődni.
Előzmény: Don Alfonso (163)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!