Egy csomó más topiccal egyetemben eccerűen nem vesz be új postot. Lassan három nap kevés volt, hogy legalább annyit mondjon a züzemeltető, hogy kb mikoraa gondolná kijavítani.
No miafene. Miért adod el a Panád ha szabad kérdezni? Anyagi okok sztem nem lehetnek a háttérben, így csak arra tudok gondolni, hogy Te is hűtlenné válsz és váltasz. Jól tippelek?
Igen bizony!!! Méghozzá Veresegyházán a maciparkban!
ÉS! Most lehet, hogy egy óriási baromnak néztek, de már nem tudom mennyi vívódás után úgy döntöttem, nem adom el az FZ30-asom!!!! Osztok, szorzok stb. és egy olyan obi 420 mm+képstabilizátor, ha meg akarom ismételni ugyanezt egy DSLR nél, akkor az ingem gatyám rá fog menni!!!!! KÉPTELENSÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem én vagyok az eladója, és semmi okom nincs feltételezni, hogy bármi hibája is lenne. (Bár nem értem, hogy jön ez ide)
"1 éve amikor ősrégen megjelent nálunk, még nem volt divat a magyar menű?"
Az FZ30-on SOHA nem volt magyar menü. A gép adatainak akár magyar nyelven is ezer helyen utána lehet nézni, nem az eladó feladata, interneten, hogy egy dpreview szintű géptesztet írjon, amikor csak el akarja adni a gépét (ráadásul nem egy ismeretlen márka ismeretlen gépét, hanem a kategória királyát). Mellékesen szólva, nem ez az igazi FZ topic, de azt már lentebb írtuk páran...
Magyar menü fényképezőgépekben pár éve jelent meg először, Kodak, Canon, HP gépekben, azelőtt egyetlen egyben sem volt (kivéve abban a HP szappantartóban, amit 2000-ben meghekkeltem:-D). A Panasonic 2006. tavaszától rak a gépeibe magyar menüt. Az FZ30-at 2005. nyarán jelentették be.
"Megnéztem nagyobb méretben is, de nem láttam rajtuk, hogy zajosak lennének - persze az én monitorom nem egy nagy szám....."
A 8 MP-es FZ30 többezerszer többezer pixeles képeiről az index 480 pixel magasra csökkentett képeit vizsgálva a világ egyetlen monitorán sem lehet megmondani azt, hogy mennyire zajos. Az ilyen nagyságúra csökkentett képek jók pl. színvisszaadás vizsgálatára, de a zajt (ami a részletekben jelentkezik) a méretcsökkenés a részletekkel együtt kiirtotta.
Szóval sajnos továbbra is eladó az fz30-as. I., A gép a gyári dolgaival együtt 110e. (papírok, pótakksi, 1 Gb-os kártya, táska, szűrők) 2., Gyári vaku FL28-as 24.000 3., Makro előtét 8.000 4., Távkioldó grátisz 5., Gyári nagylátószögű 25.000 6., 3 db SD kártya együtt (2 db 1 GB-os,1 db 2 Gb-os) 30.000 7., Van kétféle táskám válogathatsz! :-))
Ha viszed az egészet akkor +kedvezmény. Az egész együtt: 180e
De vannak érdeklődők a makróra, a nagylátóra, a távkioldóra, SD kártyára.
Egy macis sorozat. Azért elég sok mindent ki lehet hozni az Fz30-asból. Kicsit sajnálom, hogy el kell adnom, mert az a képstabis tele nagyon jó volt. De mivel komolyabbra szeretném venni a formát le kell az egész cuccot cserélnem egy dslr-re. Na azzal biztos lehet majd jó beltéri sportfotókat csinálni... Az objektíven múlik minden.
Egy svenkes próbálkozásom. Nagyon jó fényviszonyok esetén és egy kis gyakorlás után sikerült. Nem tudom, hogy versenyautót, hogy lehet pl.....?.... Vagy beltér? Hát minden a fényviszonyok kérdése.
Semmi baja sincs a gépnek! Magyar menüje nincsen. Hát képzaj az van... De! Vannak tuti zajszűrő programok. Az fz30-as nem alkalmas akciófotókra!!! Bár most magam ellen beszélek, mert ez ellenreklám nekem és tudom, hogy így nehezen fogom tudni eladni. Természetfotózásra nagyon jó. azért teszek fel majd pár képet különböző élethelyzetekből, melyek sorozat részeit képezik.