"...2 extra nélkül nem élet az élet :D Matrix Led és hanggenerátor .."
Basszuskulcs.....nekem egyik megnevezett extra sincs az autómban...belátom valóban ezek nélkül nem élet az élet.....nem is tudom eddig hogyan tudtam ezek nélkül létezni.....megyek beledőlök a kardomba!:-)
Jó a müanyag is, csak ne a gyárit vedd. Az a baj a gyári megoldással, hogy a csappantyú tengelye négyzetes, nem hengeres. A négyzet sarkai minden mozdulattal borotválják a müanyag persely felületét.
Az utángyártott alkatrészeken a tengely már hengeres, így a perselyt nem koptatja annyira. Léteznek nagyon szívós, kopásálló müanyagok, (pl. >POM< ) amik tartós megoldást jelentenek.
Egyébként az enyém sem tiszta bronz persely, hanem egy olyan müanyag amibe csapágybronz port kevertek.
Sziasztok, segítséget kérnék tőletek. A6 vásárlás elött állok 2012-2014 évjárat 2.0 vagy 3.0 tdi melyiket válaszam? Melyik a megbízhatóbb? Előre is köszi.
OBDEleven, egy baja van, hogy csak mobillal működik, és kell net hozzá, mert bizonyos funkciókért pontokért kell fizetni, de én minden hónapban kapok pontot, szóval magánhasználatra teljesen jó
Üdv mindenkinek! Adott egy 2002 Audi A6 C5 1.9pd avf. A problémám annyi vele, hogy félig van az üzemanyagtank, viszont a kis digitális kijelzőn azt jelzi, hogy tankolni kellene. Találkozott már valaki ilyen problémával? Hol keressem a hiba okát? Köszönöm előre is.
Szerencsére nem vagyunk egyformák...ebben igazad van ;) másrészt szerintem ha rendben vannak a porlasztók nem szabad hogy kormoljon. Mint mondottam fater Q5-e nagyon tanulságos volt. Dpf regeneralas.... ok... majd szervizprogram.... elvittük tisztítani...jó is volt ideig-óráig... dpf miatt olyan szép tiszta volt a kipufogó hogy csak fénylett... aztán dpf kuka... és egyből okádta a kormot gusztustalanul... gyakorlatilag a porlasztók döglöttek voltak. Kapott 6 újat (dpf nem került vissza) és komolyan mondom semmi de semmi korom nincs... ennek már vagy 2 éve, szóval igazából szép és jó dolog ez a dpf de ugyanakkor el is maszkol sok problémát...mert ha nem vesszük ki a dpf-et akkor sose tudjuk meg hogy pusztulat a porlasztó. De mondom én nem feltétlen akarom kiszedni ezt a rendszert (dpf/adblue) de nem is vagyok teljesen nyugodt.... mert most persze nekem szép a kipufogóm, kvazi fém tiszta lehet is vele villogni... de ez még odébb van remélem...(2 hét múlva megy váltóolaj cserére, tegnap szerviz megvolt, hátsó fék csere is...navi/mmi frissítés is)
170E-el vettem. Valós! Szerintem még vállalható. Magánszemélytől vettem, korrekten tájékoztatva voltam, porsche M5-nél szervizelve kvazi minden számlát megkaptam. Ennél többet én sem tudtam már tenni...
Sedan... kifejezetten rá voltam izgulva erre a Competition dologra, 326Le és hogy minden fekete rajta. (ablakkeret, hűtőmaszk, beltér stb) Elég jól felszerelt... és még hang generátor is van :D