Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2012.09.17 0 0 317

Tudod itt a katolikusoknál agyban van a baj. Szemléletben. Felnőtt egy vallásos, babonás környezetben és rengeteg idő kell míg ezt levetkőzi. Jobban bíznak saját magukban mint Istenben. Nem adakozóak. Azt hiszik Isten nem tarja meg őket, ha odaadják a pénzüket. Ezért nem is adnak. (pedig ez pont fordítva működik) Ezért többször volt olyan, hogy az adománydoboz 3x is körbement mire összegyűlt az összeg. Ez megalázó volt, jobban mint a belépő.  Egy évben 1x meg ki lehet bírni ezt a 2ezer forintot.

Előzmény: Törölt nick (316)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.17 0 0 316

Ja, most látom, adományokból nem jött össze a szükséges összeg. Hát, akkor talán kisebbre kell venni. Csak ameddig a takaró ér, addig jó nyújtózni.

Előzmény: Törölt nick (315)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.17 0 0 315

Azokon a hasonló rendezvényeken, ahol én jártam, külföldön is, sehol nem kértek senkitől belépőt, gyűjtés természetesen volt, és kiki a saját anyagi lehetőségei szerint adott. Akinek sok 2000 forint a belépőre, annak nagyon nem ehetett jól a kérés, és kicsit megalázó is lehetett, hogy jólvan azért bemehet, ha nincs is ennyi pénze. Persze, mondom, a ti dolgotok, ha ez az esemény nem volt nyitott, akkor nyilván mindenki tudta, hogy ilyen feltételekkel menjen vagy ne menjen. De innen, kívülről nagyon olyannak látszik, mint amire rá lehet fogni, pénzért gyógyítottak.

Előzmény: Törölt nick (314)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.17 0 0 314

A rendezvényt mi magunknak álljuk. Nem kap az egyháztól a karizmatikus közösség egy fillért se. Ha magunknak csinálunk és kifizetjük, lesz, ha nem akkor nem. Önfentartás van ilyen téren.

Előzmény: Törölt nick (312)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.17 0 0 313

Jó előre ki lett hirdetve, hogy azért szednek belépőt, mert éveken keresztül nem jött össze az adományokból a szükséges összeg, ahhoz, hogy kifizessék a  költségeket. Így a szervezőknek sokszor kölcsönt kellett felvenni, hogy ki legyen fizetve minden.Saját zsebből.

A katolikus egyház ezekhez a karizmatikus rendezvényekhez nem ad egy petákot se. Mindent azoknak kell állni akik elmennek ezekre a rendezvényekre. Nem az előadóknak kell megfizetni a "munkáját" hanem a bérleti díjat, a villanyt, és egyéb költségeket kell kifizetni.

De természetesen senki nem lett elküldve aki be akart jönni azért mert nem volt pénze a jegyre. Mindenki bejöhetett aki akart.

Aki nem jött, az nem is akart. Aki meg ott volt, mindenki megértette, miért kell belépőt fizetni.

Háááát a katolikusoknak tényleg a pénztálcájuk tér meg utoljára. :))))

Megfigyeltem, hogy iszonyatos soherek. :)

Előzmény: babaji (310)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.17 0 0 312

Nem tudom, honnan az infód, de vastag hazugság, tanúsítom 14 év tapasztalatával. És még a tizedfizetés sem kötelező. Egyáltalán, egy fillért sem kötelező fizetni, volt aki nem is szokott. És ez most sincs ott másképp.

Nagyon gáznak tartom belépődíjat szedni ilyen alkalmakon. Aki rendezi az eseményt, az szokta állni a költségeit. De ez legyen a ti dolgotok, csak engem elriaszt.

Előzmény: Törölt nick (311)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.17 0 0 311

Azért ne nagyon botránkozzál meg, mert még mindig kevesebb mint a hit gyüliseknek bemenni a hit csarnokba. Értesüléseim szerint ott 10.000-et szednek minden egyes alkalommal.  Plussz még az illető fizesse a tizedet is.

Előzmény: Törölt nick (309)
babaji Creative Commons License 2012.09.17 0 0 310

Mindegyik elsőszombat este karizmatikus mise van a Pesti Ferences Templomban......olykor ott is történnek csodák pedig ingyenes rendezvény.

Azt nem árt persze megérteni hogy egy egyház költséges szervezet mégha optimálisan takarékos akkor is elő kell teremteni a templom épitése felujitása folyó rezsije költségét,a papnak is laknia,megélnie kell,a nyugdijas pásztorokról gondoskodni stb stb.

Előzmény: Törölt nick (307)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.17 0 0 309

Rozálka, tényleg 2000-ért lehetett bemenni????? Azért ha ez igaz, akkor felettébb megdöbbent.

Előzmény: Törölt nick (307)
babaji Creative Commons License 2012.09.17 0 0 308

http://www.mkkm.hu/

Isten  mindenható de nem szeszélyes :))) vélhetően figyelembe veszi adott személy érdemeit,hiszen  Isten IGAZSÁGOS és mindenki azt aratja amit elvetett és a munkás méltó a bérére.

Ha például valaki önkéntes véradó,másokért imádkozik,korházi önkéntes beteglátogató vagy vannak ápolásban segitők.....nos ezen önzetlen jóságért Isten valamikor valahogyan logikus hogy ad jutalmat.És ez megmutatkozhat mondjuk egy csodaszerü gyógyulásban is.

Törölt nick Creative Commons License 2012.09.17 0 0 307

Aki nem fizetett az nem is gyógyult, mert besem engedték ha nem tejelt.

De elmehet egy Búcsúra is gyógyulni, az ingyé van. Még csak a helyiség bérleti díját se kell kifizetni, és Jézus ott is gyógyít.

Előzmény: Törölt nick (300)
babaji Creative Commons License 2012.09.17 0 0 306

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9209535

Na akkor hadd olvassam a tanuvallomást !

babaji Creative Commons License 2012.09.17 0 0 305

Az összes piszkálódó fölleli az INGYEN IS ADJÁTOK igét.....

de azt már nem hogy a MUNKÁS MÉLTÓ A BÉRÉRE.

Mellesleg Jézus és csapata is kellett dolgozzan többség halász volt,gazdagok pl aritmeai József pénzt is adtak vagy vendégül látták étkezésre ,Lukács pedig leirja hogy hölgyek is követték csapatát és munkával némelyek pénzel járultak hozzá a turnéhoz !

Egy rendezményhez helyet kell bérelni és mindenféle más költségek is adódnak.A fejenkénti belépőősszeg nem gazdagodásra szolgált hanem a rezsi megfizetéséhez !

Előzmény: Törölt nick (300)
babaji Creative Commons License 2012.09.17 0 0 304

A 666 a János apokalipszis szerint a FENEVAD száma és EMBERI szám.

Hogy ez konkrét lényt jelez vagy mondjuk általános emberi SORSOT azt én nem tudom.

A témában nem felkiáltani kell hanem KÉRDEZNI !

Előzmény: Törölt nick (301)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.17 0 0 303

Nem úgy állítottam be! Most tett élőben tanúságot, mert ő is ott volt.

Akinek ott volt a helye, az ott is volt. Nem a pénz tart vissza egy embert az Istenhittől és a gyóygyulástól. Gyógyulni lehetne máshol is. Isten mindenhol ott van.

Előzmény: Törölt nick (302)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.16 0 0 299

Ez a nő leokémiából gyógyult. Az emberhalásszá teszlek topicban van a tanúságtétele.

A 666-os hozzászólás.

Törölt nick Creative Commons License 2012.09.16 0 0 298

Mire gondolsz? Kerestem de még nem találtam fent videót a yutubon.

Előzmény: babaji (297)
babaji Creative Commons License 2012.09.16 0 0 297

Kérek részleteket ! :)))

Előzmény: Törölt nick (296)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.16 0 0 296

Tegnap Szegeden volt a XXl. katolikus karizmatikus megújulás találkozója.

Ott láthattad volna a karizmák megnyilvánulását. Nem csak vágyakozás volt, hanem tapasztalat is.

160 körüli gyógyulás történt. Megelevenedett a szentírás. Sánták jártak, vakok láttak, süketek lallottak.

Megadatott!

Előzmény: babaji (295)
babaji Creative Commons License 2012.09.16 0 0 295

Kár hogy Turulhazánkban inkább csak vágyakozzuk a karizmát mint tapasztaljuk ! Adassék ! Ámen !

babaji Creative Commons License 2012.08.13 0 0 294

A varázsló a földi-emberi kobakjára alapozva önérdeket érvényesitene.

A karizma-tikus Égi döntést realizál szerényen szolgálva  objektive automatice.

babaji Creative Commons License 2012.07.31 0 0 293

http://hu-hu.facebook.com/events/434041266641293/

Katolikus k a r i z m a t i k u s szentmise elsőszombat este 19,30 tól a Pesti Ferences Templomból.

Aki járt már ilyen rendezvényen kérem számoljon be róla .

babaji Creative Commons License 2012.07.08 0 0 292
babaji Creative Commons License 2012.07.08 0 0 291

PAUL YONGGI CHO délkoreai karizmatikus hittéritó és gyógyitó a szentlélek által.
Születése okán buddhista volt,és hitt is benne.Azután megbetegedett és az orvosok kimondták kereken,a rák gyógyithatatlan változata.Hónapjai voltak hátra.Azután becsengetett hozzá egy keresztény hittéritó a Bibliával a kezében.....Hosszu történet.Ma világszerte ismert,talán a legismertebb szentlelkes gyógyitó.A NEGYEDIK DIMENZIÓ cimü könyve megjelent hazánkban is.
Miről is van szó ? A buddhista haldoklik,a keresztény megujul ? Nos ugyan igaz hogy mindegyik vallás méltó a tiszteletre,jutalmat érdemel mindenféle istenkeresgélés,AZONBAN forog a kerék,nemcsak a természet ujul meg de isten akarata is.
Uj kor uj vallás.Figyeljünk az idők szavára.Meg kell ujulni vallásilag

Paleokrites Creative Commons License 2012.06.26 0 0 290

Megértelek!

Ugyanakkor nem csodálkozok, hogy a vallások megosztják az emberiséget, egymás ellenségeivé teszik vezérlő elméi és az a sajnálatos, hogy náluk magasabb tekitélyekre hivalkodnak, mint Jézus, Isten és más magasabb intekigencia! :)

Maradj is meg hitedben, az én Istenképem nem egy mesterséges állókép, ajit mások képzeltetnek velem, sem nem eszményi, ideált!

Előzmény: Sikambria (289)
Sikambria Creative Commons License 2012.06.25 0 0 289

Számomra eddig úgy tűnt, h. nincs Isten-hited. Ha van, akkor  sem érdemes beszélgetnünk róla, mert a te Isten-képed nagyon más, mint az enyém, elbeszélnénk egymás mellett.

Előzmény: Paleokrites (288)
Paleokrites Creative Commons License 2012.06.25 0 0 288

félreértettél, nem nálam van a lényeg, hanem Istennél, nem?

Előzmény: Sikambria (287)
Sikambria Creative Commons License 2012.06.25 0 0 287

Értem, a lényeg nálad van.

Hmm...

Előzmény: Paleokrites (286)
Paleokrites Creative Commons License 2012.06.25 0 0 286

Ja, nem is kell, te mondod a magadét, én meg az enyémet, te nem akarod megérteni a lényeget, mert neked egyféle a lényeged, az imádatio kultusz, nekem már nem!

Ha az élő Istent keresed, akkor ne a vallásokat majszold!

:)

Előzmény: Sikambria (285)
Sikambria Creative Commons License 2012.06.25 0 0 285

Hmm... , sajnálom, nem hiszem, h. szót értünk egymással.

Előzmény: Paleokrites (284)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!